با رم 1 هم 256 هست،تو دفترچه قسمت گرافیک هم نوشته 256 ممورینقل قول:
حالا فقط میخوام بدونم که آیا sherd میکنه و چه مقدار sherd میکنه ؟
ممنون
Printable View
با رم 1 هم 256 هست،تو دفترچه قسمت گرافیک هم نوشته 256 ممورینقل قول:
حالا فقط میخوام بدونم که آیا sherd میکنه و چه مقدار sherd میکنه ؟
ممنون
فن گرافیک موقع روشن کردن کار می کند اما حالا ویندوز بالا نمیاد احتمال داره از باطریش باشه؟
خب وقتی با برق تست می کنی چه جوریه ؟
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
نقل قول:
اینک لینک رو ببینی متوجه منظورم خواهی شد:46:
کد:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-Go-7200.2146.0.html
با برق هم تست می کنم بایاس نمیشه!!
از کجا بفهمیم cpu لپتاپ 32 بیتی هست یا 64 بیتی?
با سلام و عرض خسته نباشی من یک لپ تاب سونی با cpu core i7خریدم با os :win 7 64bit وقتی ریکاوری کردم یک سون32بیتی ریختم کارت گرافیک را هم ازnvidia با همان خصوصیت های گرافیک گرفتم .ولی در انتها errorمیدهد . نمی دونم اگر آن dvdهای ریکاوری را بریزم دوباره باید پارتیشن بندی کنم ویا روی همین پارتیشن ویندوز 64بیتی قرار میگرد 2) وآیا راه حلی برای درایور های 32بیتی هست؟ممنون و متشکر
لپ تاپ های حدید همه الان 64 بیت هستندنقل قول:
اما به برنامه CPU-Z می تونی ببینی که CPU چه معماری داره
---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------
نقل قول:
اینجارو ببین
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=400354
من مشکلم از زمانی شروع شد که لب تاپو به ال سی دی وصل کردم تا فیلم تماشا کنم که در زیر شرح میدم
لبتاپ من hp dv2690 هست
حدود یکی دو ماه هر شب با لبپتاپ فیلم نگاه کردم
یک روز اومدم سر لبتاپ یهویی تصویر لب تاپ یخ زد بعد ریستارت کردم حدود 5 دقیق طول کشید تا بالا بیاد
بار بعد که لب تاپو روشن کردم دیگه هیچی نیومد حتی اون صفحه اول که لبتاپ شروع به کار میکنه
من به گمان اینکه کرات گرافیک سوخته و هزینه تعمیرش زیاده ( گارانتیش تموم شده بود ) لب تاپو تعمیرگاه نبردم
تا اینکه یکی از دوستانم گفت بده یک نگاهی بیاندازم ببینم چه مشکلی داره
لب تاپو برد و بعد یک سعت اومد گفت که حل شد و مشکل این بود که وقتی من به ال سی دی وصل میکردم تصویر اونجا مونده بوده و لبتاپ یادش رفته بوده که من کابل ال سی دی را دراوردم و به همین خاطر چیزی نشون نمیداد
2 روز کار کرد و دوباره خراب شد
منم با وصل کردن لب تاپ به ال سی دی دوباره تصویرو به خود لبتاپ بر میکردوندم ولی یک روز وقتی داشتم تو ال سی دی فیلم تماشا میکردم لب تاپ هنگ کرد و از اونروز مصیبتها آغاز شد
ایندفعه صفحه شروع لب تا پ تو ال سی دی نمایش داده میشد و وقتی که نوبت بالا اومدن ویندوز میشد لوگوی ویندوز روی لب تاپ ظاهر میشد و بعد هر دو تصویر سیاه میشدند وچیزی نشون داده نمیشد
پرس و جو کردم گفتن شاید از ویندوزت باشه ویندوز خواستم عوض کنم و 7 بزنم که نشد و اواسط نصب لبتاپ هنگ میکرد منم فکر کردم اگر درایو سی را با یک برنامه دیگه فرمت کنم میتونم ویندوز 7 را بزنم و اینکارو کردو و موفق به نصب شدم و همه چیز داشت خوب کار میکرد ولی دگمه f11 ریکاوری از کار افتاد ( پارتیشن ریکاوری سر جاش هست ولی فکر کنم وقتی درایو سی را فرمت کردم خراب شد واسه برگردونش راهی هست ؟ )
به هرحال ویندوز 7 به مدت 48 ساعت مثل ساعت کار کرد و منم با مصیبت فراوان درایورهای لب تاپ پیدا کردم و نصب کردم ( فقط دو تاش مونده بود که نوشته بود base device ) و بعد برنامه ها را زدم و آخرین برنامه هم پاور دی وی دی را نصب کردم داشتم میرفتم فیلم بذارم و نگاه کنم که یهویی تصویر کرکره ای شد مثل اینکه فرکانس تصویر قاطی کرده باشه و تصویر شروع به نوسان کرد و بعد لب تاپ هنگ کرد ریستارت کردم و زود system restore را زدم و به یک مرحله قبل نصب پاور دی وی دی برگشتم و دوباره اوضاع به مدت 15 دقیقه خوب شد ولی باز همون مشکل بالا پیش اومد و لب تاپ کال دیگه از ال سی دی خودش بالا نیومد و از مونیتور اکسترنال هم تا لوگوی ویندوز بالا اومد و از اون به بعد نرفت و همه چیز بر باد رفت
دیشب هم از ساپورتر خود سایت hp در این مورد کمک خواشتم که بعد از نیم ساعت توضیح برگشت گفت ال سی دیت سوخته و منم هر قدر تلاش کردم که حالیش کنم که این مشکل یکدفع پیش نیومده و مربوط به ال سی دی لب تاپ نیست کم اورد و برگشت گفت که از کجا و کدوم کشور خریدی منم نخواستم دروغ بگم گفتم ایران که زود ارامش پیدا کرد و گفت به ایران خدمات پشتیبانی اینترنتی نمیدن و منم بهش گفتم یانکی کاپیتالیست و بحثمون تموم شد
دوستان شرمنده طولانی شد ولی اگر کمک کنید و بگید که مشکل من از کجای لب تاپ میتونه باشه لطف بزرگی کردین و منم میتونم ببینم صرف میکنه برم خرج لبتاپ بکنم یا نه
با سپاس
نقل قول:
دقیقا کجای برنامه cpuz مینویسه ۳۲ بیتی هست یا ۶۴ بیتی؟
آخه من زیاد سر در نمیارم از چیزایی که مینویسه
نقل قول:
سلام بین یه جدل هست به اسم
INSTRUCTIONS در اونجا نوشه EM64T
این فوجیتسو بگیر نگیر از خودش دراورده امروز صبح که با باطری روشن کردم ویندوز بالا آمده تصویر هم داشت (پس گرافیک و مانیتور سالم هستند) اما موس کار نمیکرد و بعدش هنگ کرد و بعد که با برق روشن کردم هیچی . به نظرتون از چیه ؟
کلا باطری همه لپ تاپ ها گرونه یا فوجیتسو این جوریه قیمت کردم 80 هزار تومن:18:
نقل قول:
تازه خوبه که سونی دل اینها اصلیش 90 به بالاست
سلام
ببخشید من اطلاتی دربارهٔ نحوه استفاده از باطری لپتاپ میخوام
بعضی ها میگن باید باطری رو موقع استفاده از برق از شارژ در بیاری
بعضی میگن نه باید باطری باشه
خواهشا کمک کننین
مدل لپتاپ : vaio cw21 fx
سلام
دوستان من موندم که باطری لپ تاپ رو موقع استفاده از برق در بیارم یا نه
خواهشا راهنمایی کنین که نحو استفادهٔ درست از باطری چطوره
مدل لپ تاپ : vaio cw21 fx
نقل قول:
نه عزیز نیازی نیست
لپ تاپ های جدید به محضی که باطری کانمل شارژ میشه باطری رو از مدار خارج می کنه
فقط هرگز نزار باطریت کامل کامل تخلیه شه بعدا شارژ کن
هرچندوقت یه بارم باطری رو بزار تا 10% خالی شه بعد دوابره فول شارژش کن
من با این روش باطری لپ تاپم 3 ساله نگه داشتم و هیچیش نشده
خیلی خیلی ممنوننقل قول:
کسی نیست منو در مورد پست
راهنمایی کنه ؟؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4857612&postcount=3648
از Facial Recognition چجوری میشه استفاده کرد؟
لپ تاپ من hp dv5-1135
گاها صفحه میخواد پر پر بشه .خطوط نسبتا افقی رنگی با طول کوتاه حدود یک سانتیمتر یا گاها بیشتر رو صفحه میاد حدود3-5 ثانیه بعد مبرن و...
و دوتا ویندوز سون و ویستا دار م تو هر دو اونجوری میشه
ایراد از چیه؟
نقل قول:
به احتمال فراوان گرافیکت داره میره
با سلام لب تاب سونی دارم بهد 2 سال یک نقطه مشکی وسط ال سیدی ÷دیدار شده باهاش نمی تونم کنار بیام میشه با کمترین خرج درستش کرد مدلش vgn-fz180e
دوست عزیز این پیکسل سوخته هست ، کاریش هم نمیشه کرد ، روشهایی مثل فشار دادن اون نقطه برای برگردوندن اون به وضع قبلی هم شانس خیلی کمی برای درست کردنش داره .نقل قول:
دوستان بنده دو تا سئوال دارم اول اينكه آيا راه كاري هست كه بتوان در هنگام اتصال لپ تاپ به تلوزيون براي ديده فيلم بشه لپ تاپ را بست يعني به عبارتي تصوير از دو جا نباشه و لپ تاپ مثل يك پلير عمل كنه .....
اما سوال دوم اينكه بنده لپ تاپ ايسوس مدل F83se دارم مدتي هست كه بلندگوها به امواج مغناطيسي حساس شدن و با نزديك شدن حتي دست شروع به سوت زدن مي كنن كسي مي دونه ايراد از چيه ؟
در مورد سوال اول بله چرا نشه ؟ شما تصویر خروجی رو از روی سوییچ کیبورد فعال میکنید که 3 حالت داره : ( عموما )نقل قول:
تصویر فقط از ال سی دی لپ تاپ
تصویر Dual
تصویر فقط از پورت خروجی
در مورد سوال دوم باید لپ تاپ بررسی بشه ، هرچند احتمال اینکه اسپیکر ها مشکل داشته باشند ضعیف هست و به این راحتی خراب نمیشه .
سلام
من یه لپ تاپ Asus خریدم امروز
گرافیکش Gf 325m هستش
ولی موقعی که میرم تویه تنظیمات گرافیک ، گرافیک Onboard رو می شناسه یعنی intel Mobilety
از تویه Device manager هم وقتی نگاه می کنی، داخل قسمت Display هر دو تا گرافیک رو نشون میده. یعنی هم GF رو و هم Intel رو
حالا وقتی Intel رو disable می کنم، که بتونم از Gf استفاده کنم، این اتفاق نمی افته. یعنی با این حال که Intel رو Disable کردم و GF رو Enable، ولی یه جوری تصویر می ده انگاری اصلا کارت گرافیکی وجود نداره
داخل تمظیمات Bios هم گزینه ای نداره که بشه رویه گرافیک ها Swich کرد
چیکار کنم به نظرتون؟؟ به جز راه های معمول اگه کسی راهی دیگه سراغ داره بگه
و در کل... فرق این سری 300 geeforce با سری های معمولی قبلی چیه؟؟ بهتره یا بدتره؟؟؟
سلام
امیوارم سوالمو جای درستی مطرح کرده باشم
من میخوام چراغ های زیر کیبورد سری F سونی (F116) رو روشن کنم ولی بلد نیستم :|
ممنون میشم راهنمایی کنین :11:
سلام دوستان عزیز
من با بلوتوث لپ تاپ مشکل پیدا کردم (cw2fgx)
بلوتوث در حین کار ناگهان غیر فعال می شه و آیکنش از کنار ساعت می پره بیرون! و دیگه آیکنش دیده نمی شه.
من سعی کردم نرم افزار های دیگه مدیریت بلوتوث رو نصب کنم اما هیچ کدوم سخت افزار رو نمی شناسن! من یک موس بلوتوث برای این لپ تاپ گرفتم الان کاملا غیر قابل استفاده شده! لطفت کمک کنید.
مرسی
salam bebakhshid keyboardam farsi nadare.man ye laptope pavilion dv7 3085 kharidam.2ta usb samte chap dare 2ta samte rast.2taye rasti kar nemikone.drivere usb ro unistall kiardam dobare nasb kardam dorost nashod.halo hoseleye ferestadan tehran ham nadaram.khaheshan komak konid.mamnoon
دوستان من یه لپتاپ دل مدل 1464 خریدم،اما نمیتونم با بلوتوسش کار کنم.درایورش هم نصبه و ویندوز 7 نصب شده.
اولا نمیدونم طرز کار بلوتوس لپ تاپ ها چطوریه؟
دوم نمیدونم با این مدل لپ تاپ باید چطور فایل ارسال و دریافت کنم؟
وینذوز 7 خود به خود بلوتوث رو میشناسه منظورم اینه که نیازی نیست درایور خاصی نصب کنی..نقل قول:
دوستان من یه لپتاپ دل مدل 1464 خریدم،اما نمیتونم با بلوتوسش کار کنم.درایورش هم نصبه و ویندوز 7 نصب شده.
اولا نمیدونم طرز کار بلوتوس لپ تاپ ها چطوریه؟
دوم نمیدونم با این مدل لپ تاپ باید چطور فایل ارسال و دریافت کنم
حالا واسه استفاده ازش اول از دکمه ای که رو لپتاپت هستش اونو روشن کن بعدش تو قسمت پایین نوار ویندوز آرم بلوتوث اومد کلیک راست کن و گزینه Recieve file رو انتخاب کن اینطوری میتونی دریافت کنی البته حین اومدن رای اولین بار باید رو پیغامی که خودش میده کلیک کنی تا اجازه داده بشه.!
ارسال هم که دیگه فک کنم بدونی!!:46:
شارژر hp probook 4310 رو چه طوری باید به برق وصل کرد ؟! با پریز های معمولی فرق داره و 3 تا سر داره . هیچ تبدیلی هم تو کارتون نبود. ( برخلاف لپتاپ های دیگه) . آیا باید تبدیل رو از بیرون تهیه کنم ، یا اینکه فروشنده چیزی رو بهم نداده .
بله باید جداگانه تهیه کنید ، داخل پکیج معمولا تبدیلی وجود نداردنقل قول:
من روی لپ تاب دل استدیو 1555 یک ویندوز xp نصب کردم حالا بعد از مدتی این دکمه eject قبل از بالا امدن ویندوز کار می کنه ولی بعد از بالا امدن ویندوز هر کار می کنم کار نمی کنه و باید از مای کامپیوتر راست کلیک و eject را انتخاب کنم این QUIECK SET را هم نصب کردم ولی هیچ فایده ای نداشت
باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام خدمت شما
من لب تاپ 1557 گرفتم و می خوام با اینترنت وصل بشم با dialup و کانکشن هم ساختم و همه چیز درست هست و وقتی تماس برقرار میشه ولی وقتی به اینترنت می رم هیچ سایتی بالا نمیاد و سرعت اطلاعات در قسمت همه درست هست 56 کیلو بایت ولی انتقال و دریافت داده ها همه صفر هستند
isp رو هم عوض کردم ویک کارت دیگه گرفتم ولی فرقی نکرد ولی با کامپیوتر هیچ مشکلی ندارم
مودم اکسترنال
یه سوال دیگه ایا امکان داره باتری به لب تاپ وصل باشه و شارژ نشه تنظیماتش چه جوری هست
لطفا کمکم کنید چکار کنم
با تشکر
با سلام
توی لپ تاپم نمیتونم بلوتوث رو پیدا کنم hp 1253
آیا دکمه ای برای روشن کردن داره؟
اگه میشه درایورشرو واسه دانلود بگدارین
با اپدیت کردن بایوس مشکل حل شد:20:نقل قول:
سلام...
یه لپ تاپ سونی مدل CW2 هست که وقتی شارژر بهش زده میشه، پشت قاب LED و قابی که ترک پد روی اون نصب شده دارای جریان خفیف برق میشن...
یعنی یه نوع شوک الکتریکی خفیف که وقتی بهش دست میزنیم میشه احساسش کرد...
من تو مدل مشابهش امتحان کردم اما این ایراد رو نداشت..
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
با سلام.نقل قول:
مشکل از کابل آدابتور شماست که EART ان وصل نیست. باید با سیم 3 رشته ای تعویض کنید. این مشکل در لب تاب DELL XPS M1530 هم به شدت دیده میشه .
با سلام من یه لب تاپ دل اینسپایرون 1545گرفتم با ویندوز 7 ارجینال همراه با سی دی ویندوز میخوام بپرسم ریکاوری که رو خود لب تاپ نصبه بهتره یا سی دی ویندوزی که باهاشه رو نصب کنم چون از چند نفر پرسیدم هر کسی چیزی گفت
سلام
خسته نباشید
من چه جوری میتونم لپ تاپم رو به کامپیوتر وصل کنم و اطلاعات را share کنم؟ یعنی یک Work group بین کامپیوتر و لب تاپم ایجاد کنم؟
از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری لطفا منو راهنمایی فرمایید.
با تشکر
:11: