سلامنقل قول:
این رام 2.3.5 هست؟ ازنظر باتری چطوره؟ هیچ مشکلی نداره؟من هنوز دارم 2.3.3 استفاده می کنم چون رسمی فارسی نیومده ولی دیگه خسته شدم
لینک دیگه ای ازش ندارین ؟ فک کنم لینک مشکل داره دانلود نمیشه
:11:
سلامنقل قول:
این رام 2.3.5 هست؟ ازنظر باتری چطوره؟ هیچ مشکلی نداره؟من هنوز دارم 2.3.3 استفاده می کنم چون رسمی فارسی نیومده ولی دیگه خسته شدم
لینک دیگه ای ازش ندارین ؟ فک کنم لینک مشکل داره دانلود نمیشه
:11:
دوست عزیز پست عکسدار به این بلندی رو نقل قول نکن .. ادیت کن لطفا
فکر دایل آپی ها هم باش
ادیت شد
ولی برای دایال آپی ها هم فقط یکبار عکس لود میشه فقط اندازه صفحه زیاد میشد
:46:
آقا این گوشی عجب باطری خوری داره!
دیشب 11 شب از اولین شارژ درش آوردم، امروز 5 عصر دیگه چیزی از شارژش نمونده بود باز زدم تو شارژ!
البته ناگفته نمونه که یه 2 ساعتی با GPRS داشتم تو سایتها میچرخیدم و اینا...
خب، مشکل اول اینه که من با FF اومدم توی همین انجمن خودمون به پست یکی از بچه ها جواب بدم، اما کیبورد نیومد که نیومد! چرا؟؟؟
توی مرورگر خود گوشی هم از این مشکلات داره؟
بعد ببینم، اپرا مینی که اصلا اون قسمت Install اولیه رو رد نمیکنه که نصب شه.
به جز اون راه دیگه ای برای دور زدن شیلترها نیست؟
من میخوام با این گوشی از برنامه gReader که برای خوندن گوگل ریدر هست استفاده کنم.
اگه بخواد شیلتر باشه باید چکار کنم؟
راهی جز V*P*N هست؟
راستی یه چیز دیگه:
چرا مقدار شارژ باطری رو درصدی نشون نمیده؟
چکار کنم که قشنگ نشون بده چند درصد مونده؟ ویجتی، برنامه ای چیزی میخواد؟
دوست عزیزنقل قول:
این برنامه رو بریز ویدجت هم داره هر سایزی بخوای
Battery Monitor Widget Pro
احتمال باز بودن برنامه ها هم هست .. با استفاده از برنامه تسک کیلر برنامه های باز رو ببندید
تو قسمت ستینگ برنامه Auto Kill Level رو بذار روی Crazy و Auto Kill Frequency رو بذار روی When screen offکد:http://www.4shared.com/file/eZAuV8s_/Advanced_Task_Killer_Pro_v197_.html
آره همون دیشب نصب کردم تا الان خیلی مصرف بهتر شده.نقل قول:
اما من کلی سوال دیگه هم پرسیدم جواب بدین تو رو خدا...
نقل قول:نقل قول:
من اصلا با گوشی تو نت نمی رم با چیز پی ان هم سرو کار نداشتم شرمنده
راجع به کاستوم رام هم آقای موسوی جواب دادن منم دنبال دلیل علمیش نبودم و هیچ وقت این کارو نکردم به مشکل هم برنخوردم ولی توصیه دولوپرهاست می گن برای عملکرد بهتر کاستوم رام بهتره اول ورژن رسمی همون رام فلش بشه
دوستان من بعد از دردسری ها فراوان رام lemoner (درست نوشتم) رو نصب کردم!
برب پایه رام 2.3.5 اروپا هست الان یه مشکلی که باهاش دارم اینه که فارسی
تعطیله ! نه خوندن نه نوشتن! یکی از دوستان که این رام رو داشت لطفا بیاد بگه چیکار کرده
این رام من اولین باره میشنوم ازا ین رامی که ریختم بهتره ؟
برای رد شدن از فیلی اوپرا مینی خیلی خوب جواب میده سرعتشم خیلی خوبه
دوست عزیز برنامه kitchen pro رو دانلود و نصب کن بعد از توش مود RTL FIXرو دانلود کن و خودش از طریق ریکاوری نصب میکنه.
کیچن پرو رو نصب کردم برنامه رو از قسمت مود پیدا کردو روس make for installation کلیک کردمنقل قول:
یه فلش سبز رنگ کنارش اومد اما اتفاقی نیفتاد!
سلام براساتید من هفته دیگه میخوام بخرم این گوشی رو..حالا کمک کنید خواهشا:
1- باید برای خرید با چه کدی گوشی رو تست کنم؟
2- ارزونترین جا برای خرید ..کجا رو پیشنهاد میدید؟
3-من میخوام فارسی حتما ساپورت کنه.ایا تو بازار میشه پیدا کرد؟ ایا منو ها هم فارسی میشوند؟
4- پک گوشی شامل چه چیزهایی هست؟ و دراخر هر چیزی به ذهن شما اساتید میرسه بگید ممنون میشم!
سلام بر شما ای عزیزنقل قول:
1- *#01#
2- تهرانی هستید ؟ علائدین خوبه ولی اینقدر چک و چونه بزنید تا قیمت واقعی رو ازشون بگیرید اگر گفتن نرم افزار بریزیم برات و اینا بگو نمیخوام چون عین دزدی هست ! شما خودتون میتونید همه این کار هارو با 15دقیقه سرچ در اینترنت انجام بدهید!
3-با عوض کردن رام ( دوستان توضیح میدن همینجا هم براتون ) میتونید این کارو انجام بدید و مشکلی با فارسی هم نداشته باشید
4- این گوشی کامل ترین گوشی حال حاضره و نگران نباشید از همه نظر تکمیله!
من یه سوالی که واسم پیش اومده اینه که گیم ها واسه این گوشی جدا هست؟
در ضمن الان بخواین رو این گوشی گیم یا نرم افزار نصب کنید فقط کافیه که فیش اتصال کامپیوتر رو بهش وصل کنید
و کپی کنید تو حافظه گوشی بعد درون گوشی شروع به نصب کردن بکنید
یا این که حتماً باید با وایرلسش دانلود کنید
بازیهای گیم لافت بله .. یه سری بازیها هم هستند که بین گوشیها مشترکن مثل pes 2011نقل قول:
نصب برنامه ها به همین صورتی هست که گفتین
بازیها هم به دو دسته تقسیم می شن: 1.بازیهایی که فقط یه فایل نصبی هستن 2. بازیهایی که علاوه بر فایل نصبی دیتا هم دارند
دیتای بازیها رو میشه با وایرلس دانلود کرد یا ورژن مخصوص گوشی که توسط یوزرها آپلود میشه دانلود کرد و در مسیر مخصوص بازی کپی کرد
سلام دوستان
گوشی تازه خریدم میشه کمک کنید بگید چطور به اینترنت وصلش کنم؟خطم همراه اول هست>یا تایپیک مربوط معرفی کنید
سلام دوستان
من اولی که موبایل خریدم گفت یه جیمایل بساز منم ساختم تا امروز خوب بود
ولی امروز سیم کارت اوردم بیرون (یه کاری داشتم)
بعد دوباره وقتی گذاشتم گفت رمز جیمایل بزار
رمزش هم یادم نیس
الان نمیشه کاری کنی
حتی کسی نمیونه بهت زنگ بزنه
کسی میدونه باید چیکار کنم ؟
نمیشه ایمیل عوض کنی ؟
گوشی من در شناخت وایرلس خیلی ضعیفه ! تمام وایرلس هایی که پیدا میکنه
سیگنال رو میزنه ضعیف یعنی صفر! درصورتی که لپ تاپ من راحت سیگنال میده
تو رام جدید و قبلی همین طور هست
کسی این مشکل رو داره ؟
setting ->accounts and sync->add acount or remove accountنقل قول:
موفق باشید
کسی جواب من نمیده!!!نقل قول:
اره این کارو قبلا کردم ولی نمیشهنقل قول:
از مارکت چیزی دانلود کنی :41:
1. مسیر زیر را دنبال کنید » Setting > Wireless & networks > Mobile networks > Access Point Namesنقل قول:
2 . کلید منور را فشار دهید
3 . گزینه New APN را انتخاب کنید .
4 . در قسمت Name وارد کنید : MCI_GPRS
5 . در قسمت APN وارد کنید : mcinet
6 . حال Back کنید و روی کانکشن ساخته شده کلیک کنید تا انتخاب شود
7 . تمام
خودم حوصله نداشتم توضیح بدم کپی پیست آسونترین راه ممکن:31:
منبع: موبایلستان به نقل از احسان عزیز Monk
دوستان من این ARABIC RTL SUPPORT رو از طریق گوشی نمی تونم دانلود کنم
تو ت سرچ کردم پیدا نکردم! تو فروم هماسیه هم کسی جواب نداد!
الان نه زبان فارسی دارم نه کیبورد فارسی !
کسی می تونه کمک کنه
Ford E-Bike concept bicycle powered by Galaxy S II
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
At the 2011 Frankfurt Auto Show, Ford revealed a concept bicycle they’ve cleverly dubbed the “E-Bike” that’s powered by a Samsung Galaxy S II. The electronic bike features a motor in the front tire capable of speeds up to 25 km/h, a carbon belt in place of the conventional bicycle chain, a 9.2 Ah battery and a Galaxy S II at the helm.
With the assistance of some custom software, the Galaxy S II is able to change the suspension of the E-Bike and monitor the battery levels. Of course other more conventional Android applications could also come in handy when using the E-Bike. Pandora, Spotify and Google Maps are just a few apps that would make your Android-powered bike ride that much more fun. I suppose you could also add Netflix to that list, but we wouldn’t recommend it.
Since the Ford E-Bike is a concept vehicle, it probably won’t ever be available for retail in its current form. Someday, however, Android-based consumer electronics could become a readily available industry-wide standard. Microwaves, bikes, cars, washers, dryers; I’m sure we’ll see it all. Android is flexible, easy to program for and, best of all, free to use. If the Ford E-Bike is ever made a reality, you can sign me up
:40:
ممنون اینکارو کردم ولی با مرور گر نمیتونم وارد سایتی بشمنقل قول:
بازیم میخوام اجرا کنم چندتا گزینه میاد در مورد وای فای چطور غیر فعال کنم من وای فای نمیخوام!!!!!!!!!!!!!!!
نمیزاره کاری کنم
امکان ندارهنقل قول:
جی پی آر است رو فعال کردی؟
بله طبق گفته تنظیم کردم نمیدونم چرا سایتی باز نمیشه!!!!نقل قول:
---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------
عجیبه !!!کچلم رده!!
اینترنت خطت منظورمه؟ کلا فعاله؟نقل قول:
سلام
من دو سه ماهه اين گوشي را دارم ولي اين گوشيه خيلي به اينترنت نياز داره برنامه اي هست كه وقتي به كامپيوتر با يو اس بي وصل ميشه به اي دي اس ال كامپيوترم وصل بشه؟
كاش يكي مارا ميديد:19::19::19::19::19:
اره فعاله پیکربندی شده ×××نقل قول:
سلام دوستان:10:
قیمت نوش الان تو بازار چنده؟(پایین ترین)
فرق بین s2 و s3 چیه ؟ s3 چه برتریهایی نسبت به s2 داره؟
دوستدار شما یاشار
سایر و کیفیت صفحه بالاتر
دوربین 12 در مقابل 8 گالاکسی SII
سی پی یو 1.8 دو هسته ای در مقابل 1.2 دو هسته ای GSII
2 گیگ رم در مقابل 1 گیگ رم GS II
S III فعلا تاریخی برای عرضه اش مشخص نشده.
سلام دوستان:5:
کد:http://samsung.hdblog.it/2011/10/20/samsung-suomi-conferma-ice-cream-sandwich-arrivera-su-galaxy-s2/
امیدوارم از این طرحنقل قول:
S ,S2,Ace ,Nexus
بکشه بیرون
همش داره یکنواخت میزنه
پ نه پ!!! واسه GS2 نده!نقل قول:
همینجوریش هم باز مثل Nexus s و گالکسی سخت افزارشون تقریبا مثل همدیگست.
هر آپدیتی واسه این بیاد واسه اونم میاد.
اما چرا انقدر دیر؟ 3 ماه باید منتظر بمونم؟؟؟
سلام:5:نقل قول:
دوست من اینجور که خود گوگل اعلام کرده سورس کد ایس کریم رو قبل از عرضه گالاکسی نکسس به بازار در اختیار OEM ها قرار نمیده(احتمالا واسه اینکه یکمم این گوشی جدید خودش فرصت فروش رفتن داشته باشه:46:)
گالاکسی نکسس هم در ماه نوامبر عرضه ش شروع میشه
حالا تا OEMها هم بخوان بجنبنو کرنل رو بهینه کنند و آپدیتشونو آماده کنن خودبخود میشه سال آینده میلادی:46:
گلکسی اس 2 من بعضی وقتا داغ میکنه بعد دیگه باهاش کارنمیکنم بازم داغه...وقتی به شارژ میزنم اصلا شارژ نمیشه...یعنی علامت شارژکردن میزنه اما شارژ کمتر میشه بیشتر نمیشه مجبورم خاموش کنم سرد شه دوباره بزنم مشکل از چیه؟
ورژن اندرویدت چنده ؟نقل قول:
احتمالا با اپدیت درست میشه.
2.3.3 gingerbread jpkh1
سلام عزیزم
مال منم دقیقا مثل مال شما بود
البته باید بگم ایراد از گوشی نیست ازماست
چون ایتقدر باهاش ور میریم که البته هم چیزی سر در نمیاریم
حالا
برو تو سیتینگ.گزینه 3تا مونده به آخر نوشته docking به احتمال زیاد روشنه.خاموشش کن
بازم میگم خودت یه کاری کردی چون مال منم دقیقا همینطور شد.میزدم توشارژ بجای اینکه زیاد بشه شارژ خالی میکرد
ایشالا حله