سلام
بعد از دانلود پچ 1.7 ممکنه ترینر بازی لازم بشه گفتم براتون بزارم
میخوام وسوستون کنم با ترنیر برید
ببینم کی مردشه دانلود نکنه:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: [B
Printable View
سلام
بعد از دانلود پچ 1.7 ممکنه ترینر بازی لازم بشه گفتم براتون بزارم
میخوام وسوستون کنم با ترنیر برید
ببینم کی مردشه دانلود نکنه:31:
محتوای مخفی: [B
دانلود کردم سرزمین skyrim کلا روسی شدنقل قول:
جای این همه سریال مزخرف و فیلم های خالیوود کاش یکی پیدا میشد اینارو با توضیحاتش فارسی میکرد
با این اینترنت نمیخوام دوباره دانلودش کنم بجاش میخوام برم کلاس زبان روسی یاد بگیرم کسی آشنا داره؟ :31:
expert عزیز می دونم که مواد می خواد !!!! مشکل اینه که نمی تونم بسازم کلا ! تو لیست نیست !
آقا واقعا شرمنده.خودم تست نکردمنقل قول:
همین الان تست کردم که روسی شد!
این همه دنبال آپدیت میگردی...اونوقت روسیش پیدا میشه(اصن یه وضی)!!!!
میخوام تست کنم ببینم ورژن قبلی بریزیم درسته میشه یا نه؟
خبر میدم.بازم شرمنده
تست کردم
با نصب آپدیت قبلی (واسه من 1.6.89 بود)همه چیز مثل روز اول میشه
(فقط قدیمی تر نریزین:4:)
حالا دنبال راهی واسه انگلیسی کردنشم!!!
فهمیدم واسه آپدیت روسی باید چیکار کرد که زبونش روسی نشه.بگم؟؟؟؟؟بگم؟؟
یه سری فایل هاش رو باید قبل از کپی پاک کنید و بعد کپیش کنی تو محل بازی.
دوست عزیز شما آپدیت قبلی رو نصب کردین؟نقل قول:
اگه آره، بگم چیکار کنین!
اگه نه، باز بگم چیکار کنین!!
آپدیت قبل رو نصب نکردم چون داشتم چنتا ماموریت میرفتم گفتم یه هوووو همه چیز نابود میشهنقل قول:
چجوری با زبون روسی بازی میکنی؟من که اصلا قاتی میکنم....یهوووووو هنگ میکنم!!!:24::22:
در هر صورت
برین تو محل نصب بازی و بعد برین اینجا:
Data\Interface\
حالا فایل های زیر رو پاک کنید:
fontconfig.txt
fonts_ru.swf
Translate_RUSSIAN.txt
credits.txt
حالا برین اینجا:
\Data\Strings
فایل هایی که توش عبارت Russian هست پاک کنید
حالا از فولدر اصلی بازی هم فایل های زیر رو پاک کنید:
language.txt
Skyrim_default.ini
حالا از آپدیت قبلی فایل SkyrimLauncher.exe رو تو محل بازی کپی کنید.
تمام بازم شرمنده.
فکر کنم دیگه درست بشه.خودم که تست کردم درست شد
درست شد:12:نقل قول:
دشمنت شرمنده باشه
اوف ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا! دهنم آب افتاده با اين مود هاي خفن.اي كاش مي شد Dawn Guard رو دانلود مي كردم.خيلي دنبال اين بوذم مود هاي قشنگ بريزم ولي نخود سياه هم گيرمان نيامده.حيف واقعا حيف.
بچه هایی که Immersive Armors رو فعال دارن ، یه لیستی از محل ِ اختفا!ی آرمر ها ندارید ؟
محل اختفای انچنان که ندارن ولی چون به Leveled List اضافه شدن در طول بازی با دشمن هایی رو برو میشی که همین Armor ها رو پوشیدن یا درون صندوق ها و .. این Armor ها رو پیدا میکنی.نقل قول:
البته من دیدم که NPC های دیگه هم Armor های این مود رو پوشیدن.مثلا Keeper Carcette در Hall Of Vigilant زره ای به اسم Paladin Armor رو از این مود پوشیده.
(البته بگم اگر Dawnguard رو داری Hall Of Vigilant توسط Vampire ها نابود شده و Keeper Carcette هم جسدش نیست در عوض Vigilant Tolan که اون رو در حال بحث با Isran می بینی این زره رو پوشیده.)
مطمئنا NPC های دیگه هم این زره ها رو میپوشن.
میتونی یه سری به اینجا هم بزنی:
ولی محل اختفای به خصوصی ندارن که بگی در یه صندوق همه اجزای یه Armor رو پیدا میکنم.
سلام
داشتم بازی رو لود میکردم که تو loading screen موجوادتی معروف به اسم gargoyle ها(بخوانید گری گوری ها:31:) رو دیدم!!!!!!!!!!!!
کسی اینی رو توو بازی دیده؟
مثل اژدها ها!! پرواز میکنن؟
انصافا چه کرده این ماد دانگارد.
این زن از نژاد Argonian میگه مریضم برام دارو بیار من 1/4 اسکایریم رو گشتم ولی اثری از دارو نیست رو نقشه هم که علامت نداره. تازه تو markath همه بخاطر قتلی که نکردم دنبالمن.( یکی نیست بگه اخه تو رو چه به کاراگاه بازی)نقل قول:
راهنمایی کنید لطفا
من این کوئستو هنوز نرفتم ولی چیزی که گفتم چیزی بود که تو راهنما نوشته بود.یه سرچ تو نت بکن حتما پیدا میکنی.نقل قول:
این زن از نژاد Argonian میگه مریضم برام دارو بیار من 1/4 اسکایریم رو گشتم ولی اثری از دارو نیست رو نقشه هم که علامت نداره. تازه تو markath همه بخاطر قتلی که نکردم دنبالمن.( یکی نیست بگه اخه تو رو چه به کاراگاه بازی)
تو خط کوئست Dawnguard هستن.در کل باید با حدود 10-12 تا مبارزه کنی در جاهای مختلفنقل قول:
2 روز پیش dawnguard رو تموم کردم.10 ساعت گیم پلی داره
این زن به Skooma اعتیاد داره.یه Potion که Health رو افزایش میده بهش بدین.ضعیف ترین Potion Health یعنی Potion of Minor Healing از اینونتوری برداشته میشه.نقل قول:
1 عدد کافی هست.
موفق باشید.
دوستان احتمال داره نشه Dawnguard رو شروع کرد؟ چون الان هیچ کدوم از گارد ها باهام دربارش حرف نمیزنن
خیر.اگه گارد ها صحبت نکردن و به هر نحوی کوئست شروع نشد یه ارک به اسم Durak از طرف Dawnguard میاد با هاتون حرف میزنه میگه به ما ملحق شو و ...نقل قول:
اگر این ارک هم نیومد اگر خودت محل Fort Dawnguard رو پیدا کنی و وارد بشی باز هم کوئست شروع میشه.
شما تیکش رو تو data files زدین؟نقل قول:
پچ 1.6.89 (آپدیت 9) و پچ 1.7 رو نصب کردین؟
من نسخه اسکیدرو رو دارم همراه با اپدیت که 850 مگ بودنقل قول:
به دیتا فایل هم دسترسی ندارم چون بازی رو از روی یه pc دیگه کپی کردم و رو مال خودم نصب نشده ولی تا حالا مشکلی نداشتم تو نصب اپدیت و مودها و ...
برای نصب dawnguard حتما باید آپدیت های قبلی رو داشته باشی یا تو خودش همه آپدیت های مورد نیاز رو داره؟
من لینک dawnguard رو توی میهن دانلود پیدا کردم حجمش 715 مگابایته. (هنوز دانلود نکردم)
Fort Dawnguard رو نمیتونم برم وقتی به نزدیک هاش میرسم میگه you cannot go that wayنقل قول:
ورودیش از Dayspring Canyon هست.از جای دیگه نمیشه بهش رسید.نقل قول:
روی نقشه:
farzan جان تو که به data files دسترسی نداری این کارو بکن که می گم:
اول پوشه my documents رو باز کن >>>>بعد my games رو باز کن>>>>>بعدskyrim رو >>>>>>بعدش هم اون فایل skyrimperfs.ini باز کن >>>>>>> حالا تو این چیزایی که نوشته یه title دارن همشون مثلا display,main.waterو ... تو launcher رو پیدا کن و این خط رو بهش اضافه کن ! کپی پست کن
bEnableFileSelection=1
واسه من launcher اخری بود ! اینطوری data filet باز می شه
منم همین کارو کردم و dawnguard رو فعال کردم و هیچ مشکلی هم نداره
راستی میشه یه نظری بدید که vampire بشم یا werewolf یا هیچکدوم ؟! :D منظورم از vampire اینه که تو main quest های dawnguard تبدیل بشم ! یا به dawnguard ملحق بشم ؟!
درست شدنقل قول:
ممنون خیلی لطف کردی :40:
ومپایر نشی خیلی بهتره werewolf شدن ضرری نداره باحال هم هست ولی ومپایر بودن یکم اذیت میکنه باید بری خون بخوری و هر چند مدت یه بار و اگه نخوری هم تو روز ضعیف میشی همه هم بهت حمله میکنند
آقا مُدی نیست که همراهت سوار اسب بشه ؟ خیلی مسخره س بخدا ... چند ماه پیش که بازی میکردم میگفتم درست میشه ها ... ولی ...
UFO - Ultimate Follower Overhaulنقل قول:
با Dawnguard هم Compatible هست.یه سری مشکلات داره که توی صفحه ی مود خودش نحوه تصحیح رو گفته.
علت این مشکلات هم اینه که Bethesda هنوز فایل های Source این DLC رو نداده بیرون.وقتی بده همه ی مشکلات حل میشن.
یا مود: Horses for Followers
در مورد این مود و مشکلاتش با پچ 1.7 و Dawnguard خبر ندارم.
سروش جان من امروز این مدی که قد رو در POV زیاد میکنه استفاده کردم خیلی خوبه. به نظرم Nord ها باید خیلی قد بلند باشن که ( طبق اون دیدی که از وایکینگ ها هست و من نورد هارو شبیه وایکینگ ها میدونم ) . اما فرمان ِ Player.setscale 1.15 که قد مورد علاقه م هست فقط برای Third Person عمل میکنه و دوربین ِ POV رو بالا نمیبره . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مد چندین قد رو برای اول شخص آماده داره ، اگه نداریش پیشنهادش میکنم.
ممنون.نقل قول:
ولی این مود گیم پلی رو کلا تغییر میده.به این مود ها علاقه ندارم.
سیو جدید می خواد دیگه؟یعنی از اول باید شروع کرد؟چون این مود ها اکثرا اینطورن.
منم این مود رو پیشنهاد میکنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه سری شنل خیلی قشنگ با کلاه به بازی اضافه میکنه.شنل های گرم که به نظرم باید در بازی می بودن چون Skyrim اکثرا هوا برفی هست ولی ادم همچین حسی بهش دست نمیده با این مود به نظرم بهتر میشه.تازه این شنل ها توسط دشمن ها یا Guard ها پوشیده میشن.
اگر از شنل های این مود خوشت نیومد این مود هم شنل هایی خوبی داره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مود هم یه سری شنل اضافه میکنه ولی اونقدر که شنل های Winter Is Coming کلفت هستن شنل های این مود کلفت نیست.شنل های این مود کمی نازک ترن ولی انواع بیشتری دارن.مثلا Cloak مخصوص Necromencerها یا Dragon Priest ها.این مود Cape هم داره که بالایی نداره.Cape کوتاه تر از Cloak هست و به پاهاتون نمیرسه.
مثل مود بالا ، شنل ها توسط Guard ها و دشمن ها پوشیده میشن.
من خودم جفتشون رو دارم و با یه پچ جفتشون کار میکنن.به طور جالبی هم با هم وفق پیدا کردن.مثلا دشمن ها و گارد های جاهای برفی و سرد مثل Winterhold شنل های Winter Is Coming رو میپوشن و دشمن ها و گارد های جنوب مثل Falkreath شنل های Cloaks Of Skyrim.
همه ی دشمن ها و گارد ها این شنل ها رو نمی پوشن و تعداد کمی پیدا میشن که به تن داشته باشن و در صندوق ها هم میشه اینارو پیدا کرد.
امتحان بکنشون.
دوستان یکی منو آپدیت کنه بی زحمت
از یکی دو ماه پیش خبری شده؟ dlc ای چیزی برای این بازی اومده؟
اینم پچ 1.7.7.0.6 (آپدیت 10) انگلیسی! از خود سایت skidrow که مستقیم شده.
لینک دانلود:
پسورد: www.skidrowcrack.com
ویرایش: ورژن روسی ویرایش و ورژن انگلیسی جایگزین شد.
چرا dlc دانگارد اومده که حتما بگیر.نقل قول:
که به پچ 1.7 نیازه اونم بگیر.
این نسخه رو بگیر که هم آپدیت 1.7 هست و هم دی ال سی دانگارد:
Password: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=Little Sparrow;7148199]ممنون.
ولی این مود گیم پلی رو کلا تغییر میده.به این مود ها علاقه ندارم.
سیو جدید می خواد دیگه؟یعنی از اول باید شروع کرد؟چون این مود ها اکثرا اینطورن.
نه هیچی . همون موقع ارتفاعتو میبره بالا.
player.setscale 1.15 رو که میزدم فقط Third Person رو میبره بالا و اول شخص همیشه همون دواکین ِ کوتوله ای که بود ، هست . اما از توی اون مد که 1.15 ِش رو بریزی همه رو ست میکنه و خیلی حس قدرت رو میده .
سلام
یه سری از ماد های بازی از تورنت مستقیم کردم که دوستانی که دوست دارن میتونن بگیرن!!:31:
لینک فولدر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توشون monster mod و skyRe و immersive armor هم هست و خیلی چیز های دیگه.
موفق باشین
ممنون برادر فقط این سایت آپلود دز رو مخه یه مقدار نمیشه ازش دانلود کد به این راحتی ها
لینک رپیدشیر و ... چیزی نداری که مسیتقیم کنیم؟
نه من از تورنت مستقیم کردم.
سرعتش که واسه من خوبه... تا ته پر میکنه!!!
تعداد صفحات تاپیک نشون میده بازیه پرطرفداریه.بنظتون بخرم این بازیو؟
ارزششو داره؟
این بهترین بازی سال هست.
اگه از سبک rpg متنفر نیستی!!! بگیر.
اگه هم از سبک rpg خوشت میاد! نگیری نصف عمرت بر فناست!!
در ضمن اگه بتونی همراهش نسخه ی dawnguard رو هم بگیری خوبه.