اقا این لیست زیاد درست نیستا مثلا کارن از ساعت 1تا 4در سوپر مارکت نه تا ساعت 6یا دراسکه بودنش هرروز ونجا نیست الان داشتم بازی می کردم ساعت 6عصر رفتم که بهش کادو بدم اونجا نبود
Printable View
اقا این لیست زیاد درست نیستا مثلا کارن از ساعت 1تا 4در سوپر مارکت نه تا ساعت 6یا دراسکه بودنش هرروز ونجا نیست الان داشتم بازی می کردم ساعت 6عصر رفتم که بهش کادو بدم اونجا نبود
1.مگه بعد از ساعت 4 میتونیم بریم سوپر مارکت که ببینیم اونجا نیست.نقل قول:
2.در روزهاي يكشنبه در مسافرخانه و در ساعت 4 بعد از ظهردر اسكله هست.:18:
1-الهه که دوتا دیدیم اون 5 تا که در اصل6تاس همون برگ پرینت شده ماهی های افسانه ای است که بعضیاشون واقعی ان:12:نقل قول:
2-اره:12:
3-برای کادو دادن و پخت غذا:12:
4-ازاین سوال هم سردرنیاوردم که منظورت چیه :24:
نقل قول:
نه!
تا 21 یا 24 روز فکر کنم طول می کشه.
وی وی وی چه خبره هر چه قدر طول بکشه از 17 دهم بیشتر طول نمی کشه حالا بذار ببینیم حاج خانوم چی می گنن البته معلوم یست کجاسنقل قول:
نه!نقل قول:
نوشته شده توسط hopee
.اگه تولدت بیفته روز فستیوال نمیشه درستش کرد؟
از همون اول سعی کنید تولدتون رو روز درستی انتخاب کنید.
چون فستیوال ها جابه جا نمی شن می تونید یک روزی رو که نه تولد کسی باشه و نه فستیوالی رو به عنوان تولد انتخاب کنید.
نقل قول:
یک روز اشتباه کردم :13: : 20 روز.
اشتباهم به خاطر این بود که من بعضی وقتها گیج میزدم. البته اون زمانهایی که گل خونه نداشتم مجبور بودم که روز دوم تابستون بذرهارو بکارم که 21 ام برداشت کنم.
یه نکته : برای احضار اله زندگی میتونیم به جای میوه ها و سبزیجات از تخم مرغ و شیر استفاده کنیم.
دستت درد نکنه برام یه شک شده بود اخه من تو زمستان کاشتم تا اونجای که یادم میاد 17 دهم دراومد که دو سه روزی به خاطر طوفان و فراموشی یادم رفته بود اب بدم شاید من اشتباه می کردمنقل قول:
اولآ این که من احتیاجی به عشق پاپوری ندارم و خودم یه نداجون دارم که قلبم داره براش :40:نقل قول:
دومآ هم اینکه دور از چشم شما الان پاپوری جونت دو ماهه پا به ماه است :21:
این کارن خانومم فقط سه شنبه میاد تو ساحل . جاتون خالی یه بار که رفتم اونجا تا دیر وقتنقل قول:
جلوشو گرفتم که نره خونشون و بعد ... :21:
بابا زورم که بزنی تو تابستون دو بار بیشتر نمیشه برداشت کرد .نقل قول:
بابا زورم که بزنی تو تابستون دو بار بیشتر نمیشه برداشت کرد .[/quote]
به نظر من آناناسو باید تو گلخونه بکاری .
در آینده نزدیک اینجا یه تقویم که همه چیز رو توش نوشته قرار داده میشه.
دوستان شرمنده از پست قبلی که چرت و پرت بود آخه من اون اطلاعات رو به صورت تقویم و تو جدول تنظیم کرده بودم (اسکول بازی در آورده بودم ) و موقع اینجا گذاشتن همه به هم ریخت به زودی اون تقویم رو میذارم.
سلام ... منم این بازیو میخوام ...
چه طوری دانلود کنم ؟ (نیاز به شبیه ساز ds داره ؟ )
در ضمن چندتا نسخه داره ؟ کدوم نسخه اش داستان داره ؟ (اونو میخوام بازی کن)
محصولات کشاورزی
(البته نمی دونم همشون درستن یا نه )
دوستان لطف کنن غلطارو تصیح کنن.
بهار
-کلم پیچ - cabbagge خرید: 500 فروش : 250 اولین برداشت : 14 روز بعداز کاشت رشد مجدد: رشد نمی کند
-خیار - Cucumbers خرید: 200 فروش : 100 اولین برداشت : 9 روز بعداز کاشت رشد مجدد: 5 روز بعد
-سیب زمینی - Potatoes خرید: 150 فروش : 80 اولین برداشت :7 روز بعد از کاشت رشد مجدد: رشد نمی کند
-توت فرنگی - Strawberries خرید: 150 فروش : 30 اولین برداشت :9 روز بعد از کاشت رشد مجدد:2 روز بعد
-شلغم - Turnips خرید: 120 فروش : 60 اولین برداشت :4 روز بعد از کاشت رشد مجدد:رشد نمی کند
تابستان
-ذرت - Corn خرید: 300 فروش : 100 اولین برداشت : 14 روز بعد از کاشت رشد مجدد:5 روز بعد
-گوجه فرنگی - Tomatoes خرید: 200 فروش : 60 اولین برداشت : 9 روز بعد از کاشت رشد مجدد:3 روز بعد
-آناناس - Pineapples خرید: 1000 فروش : 500 اولین برداشت :20 روز بعد از کاشت رشد مجدد:5 روز بعد
-کدو - Pumpkin خرید: 500 فروش : 250 اولین برداشت : 15 روز بعد از کاشت رشد مجدد:رشد نمی کند
-پیاز - Onion خرید: 150 فروش : 80 ا ولین برداشت : 8 روز بعد از کاشت رشد مجدد:رشد نمی کند
پاییز
-هویج - Carrots خرید: 300 فروش : 120 اولین برداشت : 7 روز بعد از کاشت رشد مجدد: رشد نمی کند
-بادمجان - Eggplants خرید:120 فروش : 80 اولین برداشت : 9 روز بعد از کاشت رشد مجدد:3 روز بعد
-فلفل سبز - Green Peppers خرید:150 فروش : 40 اولین برداشت :7 روز بعد از کاشت رشد مجدد:3 روز بعد
-اسفناج - Spinach خرید:500 فروش : 80 اولین برداشت : 6 روز بعد از کاشت رشد مجدد:رشد نمی کند
- چغندر - Sweet Potatoes خرید:300 فروش : 120 اولین برداشت :5 روز بعد از کاشت رشد مجدد: 3 روز بعد
گلخانه
- پرتغال - Orangecup Flower خرید: 500 فروش : ندارد اولین برداشت : 9 روز بعد از کاشت رشد مجدد: رشد نمی کند
نکته :در صورتی که هر روز بهش آب بدی مورد سوم صادقه .
من گه با شبیه ساز پلی یک بازی می کنمpsxنقل قول:
نسخه که زیاد اره ولی اونی که اینجاس دربارش بحث می کنیم واز همه بهترهharvest moon back to nature
برای دانلود بگرد بچه ها گذاشتنش ومی تونی تواین تایپک پیدا کنی ودر تایپک درخواست بازی
به نظر من آناناسو باید تو گلخونه بکاری .[/quote]نقل قول:
من اناناس رو برای اینکه سود زیای داره وزود پول زیاد می خوام که تو گل خونه هر کاری کنی نمی تونی زود پول دار بشی
این برداشت اناناس شده یه بدبختی برای ما
به هر حال امتحان می کنم که کی در میاد روز اول می کارم ببینم چندم در میاد ولی فکر کنم که دیگه سه بار رو بشه من که زور میزنم بعد جومونگ پسر خوب جلو دختر مردم نمی گیره پسر خوب جلو مدرسه دخترا توقف نمی کنه پسر خوب به مامانش هی نمی گه من زن می خوام میگه من دختر می خوام پسر خوب دست تو دماغش نمی کنه...نقل قول:
بابا زورم که بزنی تو تابستون دو بار بیشتر نمیشه برداشت کرد .
این کارن خانومم فقط سه شنبه میاد تو ساحل . جاتون خالی یه بار که رفتم اونجا تا دیر وقت
جلوشو گرفتم که نره خونشون و بعد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اره پسر تا ساعت 6 می تونی بریسوپر مارکت تازه اگه باهاشون(با خانواده کارن)دوست بشی سوپر مارکت از ساعت 8صبح وتا 7شب اماده خدمت گزاریست
یا مثلا شهردار اگه باهاشون دوست بشی از ساعت 6صبح مقدم میهمانان محترم را گرامی می دارد
اره خودت برو امتحان کن جومونگ که میگه فقط یکشنبه اونجاس ولی به نظر من باید دو سه روز اسکله باشه ویه چیز دیگه فکر کنم کارن از ساعت 4تا 6عصر توخونشونه
این نسخه هایی که وجود داره داستانشون دنباله هم هستش ؟ یا اینکه هرکدوم فرق داره ؟نقل قول:
harvest moon back to nature
من friends رو دانلود کردم ، خیلی باحاله ، اگه این بهتر و طولانی تره برم سراغه این :31:
نقل قول:[/quote]نقل قول:
به نظر من آناناسو باید تو گلخونه بکاری .
گلخونه هم فکر خوبیه ولی بدیش اینه که جای زیادی نداره.
اگر فقط در گلخونه بکارید اصلا به صرفه نیست.
بهتره که کار رو با تولید انبوه شروع کنید.
یعنی همون اول تابستون 10 تا 15 یا 20 تا کیسه بذر بکارید.
در اون صورت مزیت آناناس (قیمت بالاش) به بدیش (رشد کند) غلبه می کنه. (ای کیو سان اقتصاد دان میشود)
اما پیشنهاد میشه که همیشه توی گلخونه 1 یا 2 کیسه آناناس کاشته و داشته باشید. اینطوری میتونه به صرفه باشه. بقیه ی گلخونه رو هم گلی رو که دختر مورد علاقه تون دوست داره بکارید. اون یکی جای باقی مونده رو هم بهتره بلال بکارید که برای غذای مرغ ها لنگ نباشید. و بقیه ی بخش ها ی باقیمانده رو هم (همون بخش های بین محصولات) علف بکارید. علف کاشتن بین محصولات رو هم در زمین به کار ببرید تا برای همیشه از شر علف های هرز خلاص شید.
برای راحتی کار:
000*000
000*000
000*000
fff*ccc
fff*ccc
fff*ccc
0 آناناس
f گل
c بلال
چهره ی اول: عصبانی.نقل قول:
دومآ هم اینکه دور از چشم شما الان پاپوری جونت دو ماهه پا به ماه است
دیالوگ: خشایار! هوی خشایار! کجایی خشی با توام! ... بپر اون دسته قمه سبزه رو بیار ببینم این بچه هه چی میگه... اون روی من رو بالا آورده ... بدو زود باش. نه دسته سبزه رو نمی خواد... دسته سیفیته رو بیار. ده بدو تا سرد نشدم! می خوام اینو شقه شقه اش کنم. می خوام اینجا رو از خون این پسره رنگش کنم. اون قمه دسته قرمزه رو بیار، بدو بیارش دیگه می خوام اینجا خون فواره بزنه... ده زودباش...
چهره ی دوم: متعصب.
دیالوگ: رو به جومونگ: ای مفسد فی الارض. ای بر هم زننده ی امنیت روانی جامعه. ای منافق. ای ...
پشت تیلیفون: جناب سروان مرتکب ---- محسنه شده. چی کارش می کنین؟ ... ها؟ چی؟ یا ابلفرض! ...
رو به جومونگ: اول یه بشکه آب حاضر می کنن. به تمام اهالی پی سی ورد و انجمن های اطراف می گن بیان صف وایسن. اهالی هاروست مون ها رو هم فراخوان می کنن. بعد اعلام می کنن هر کس باید بیاد دستش رو بکنه توی این آب و یک سیلی به تو بزنه. آنقدر این کار انجام میشه تا آب داخل بشکه تموم بشه.
بعد یه بشکه سرب داغ میارن. با قیف به ماتحتت می ریزن.
بعد خاکت می کنن توی زمین. طوری که کلت و بالاتنت بیرون باشه. بعد با تانک سه بار از روت رد میشن. بعد ...
:21:راستی برای تغییر ر نگ ماری تمام کتابها ی کتابخانه رو بخوبید بعد برید پیش میگه همه کتاب ها رو خوندی مثل ...:21:کیف می کنه د(واسه من آبی بزرگ بود سبز شد ) یه سوال داشتم کمکم کنید:20: من درجه صورتی و آبی رو 999999999 می کنم اما باز فرروش از 99 میره رو صفر بهار اولم و هارد وکر نمیشم بعد خوشامدگویی سلام بهleythچه عجب بابا یه سر زدید
نقل قول:
آبی برای ورودی (درامد) هست
و صورتی برای مخارج
(یا برعکس!)
کلن این لقب هایی مثل Hard worker و... برای نسبت مخارج و درآمد هستند. و چیز مهمی نیستند.
میدونم مهم نیست اما بگو چرا این لقب بهم داده نمیشه میخوام هارد وکر شم:19:نقل قول:
سلامی دوباره.
برای درجه های آبی و صورتی و صفت هایی که بازی به شما میده، این ها رو درآوردم:
درآمد.........................دررفت..... ................امتیاز
0 ............................0..................... ......هیچ
0 تا 1999...................0 تا 1999...................سخت تر بکوش! Try Harder!
2000 تا 4999.............0 تا 1999....................کار رو ادامه بده Keep Working
بیشتر از 5000............0 تا 1999....................سخت کوش Hard Worker
0 تا 1999...................2000 تا 4999..............خیلی بازی کن Play Too much
0 تا 1999 .................بیشتر از 5000..............تنبل! Idler!
2000 تا 4999.............2000 تا 4999 ..............پس انداز کن You Should Save
بیشتر از 5000 ...........2000 تا 4999 ..............راضی کننده Satisfactory
2000 تا 4999 ............بیشتر ار 5000 .............خیلی خرج کردی! Spent Too Much
بیشتر از 5000 ...........بیشتر از 5000..............دمت گرم یا ایولا یا زرنگیا جوون! Go Getter
می بینید که Hard Worker چیزی نیست که باید به دست آورد. همین جوری برای خالی نبودن عریضه اومدن برای کار ما صفت تهیه کردن که به نظرمون بازی فعال بیاد. بازی انگاری داره با ما حرف میزنه! وقتی که خیلی زیادتر از درآمد خرج می کنیم بهمون میگه تنبل!
تازه بهتره Go getter بشید تا Hard Worker!
خوب تقریبا میشه گفت سوپر مارکت بخشی از خونشون دیگه (مثلا یکی از اتاقا)مثل اینکه بگیم Ann تو خونشون نیست تو رستورانه!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نمیدونم شاید حق با شماست.
من اناناس رو برای اینکه سود زیای داره وزود پول زیاد می خوام که تو گل خونه هر کاری کنی نمی تونی زود پول دار بشینقل قول:
quote]
بله در کوتاه مدت حرف شما درسته ولی در دراز مدت با یه محاسبه ساده می فهمیم که گلخونه بهتره.؟
اثبات:(من هر دوره برداشت رو 9 آناناس حساب کردم.)
در مزرعه:(در صورتی که از اول تابستان شروع کنیم)
اگه هر سال بیست تا بذر بخری میشه : 60000g
و همونجورم که خودت گفتی به زحمت میشه سه بار در هر فصل برداشت کرد پس تو کل سه سال
میتونی 1620 آناناس برداری که میشه 810000g
و اگه پول خرید بذرو ازش کم کنیم سود میشه 750000
در گلخانه :(در صورتی که در اول تابستان شروع کنیم و گلخانه خراب نشه)
کافیه یه بار چهار تا بذر بخری که میشه :4000g
چون در گلخانه فصل مهم نیست میتونی تو سه سال 63 بار برداشت کنی که میشه 2268 آناناس به قیمت 1134000که رندش میکنیم میشه :1110000و اگه پول خرید بذرو ازش کم کنیم میشه 1070000
(البته این روش یه اشکال کوچولو داره اینکه گلخونه همیشه اشغال هستش.)
مقایسه: 1070000>750000 اختلاف :320000 :18:
البته این محاسبه کاملا سرانگشتی بودا:31:
سلام سلام سلام
خوب رفتم امتحان کردم وافرین به (leyth) من روز اول کاشتم یه روز طوفان اومد که نتونستم که اب بدم روز21در اومد که در کل میشه 20روز اگه طوفان نیاد
راستی یه چیز اگه اول زمین اب بدین وبعدش بذز رو بکارین روز 20درمیاد ولی اگه اول بذر رو بکارین بعدش اب بدین 21روزه در میاد
یه چیز دیگه قلب آن ابی پر رنگ بود که روز دوم تابستان نامه اومد که ما 17 دهم طعطیلیم من تا 5تابستان قلبش رو ابی روشن کردم که روز 5 نامه تولدش اومد اخه من فکر می کردم هردوشون باهم میاد
یا اینکه همشون فرق می کنن ولی محتوای همشون میشه گفت یه چیزه:2:نقل قول:
اینی که شما میگین تعریفش رو شنیدم ولی فکر نکنم هیچ کدوم به پای این برسه:46:
باسلامنقل قول:
برا من که با هم اونم روز سوم چهارم اومد!
راستی عروسک کوکی (یه چیزی این طورا بود) کجاست؟
ببخشید از تاخیرم ...نقل قول:
ولی خوب باز ما جواب میدیم ، جواب کلی .... ( که البته در صفحات قبل بود )
.........Spring............
1. Turnips
Bag Color: White
Days to Grow: 4
Renewable: No
Sell for 60G.
Buy At: Supermarket
<----->
2. Potatoes
Bag Color: Brownish
Days to Grow: 7
Sell for 80G.
<----->
3. Cucumbers
Bag Color: Dark Green
Days to Grow: 9
Remewable: Yes
Sell for 60G.
<----->
4. Cabbage
Bag Color: Green-Yellow
Days To Grow: 14
Sell for 250G.
Buy At: Won
.......Summer...........
1.Onions
Bag Color: Brown
Sell for 80G.
But At: Supermarket
<----->
2. Tomatoes
Bag Color: Red
Renewable: Yes
Sell for 60G.
<----->
3. Corn
Bag Color: Whiteish Yellow
Days to Grow: 14
Sell for 100G
<----->
4. Pineapples
Bag Color: Yellow
Days to Grow: 20
Sell for 500G.
.....Fall...
1. Carrot
Bag Color: Orange
Sell For 120G.
<----->
2. Eggplant
Bag Color: Purple
Days To Grow: 9
Sell For 80G.
<----->
3. Sweet Potato
Bag Color: Reddish
Days To Grow: 5
Sell For 120G.
<----->
4. Green Pepper
Bag Color: Dark Green
Days To Grow: 7
Sell For 40G
....winter.....
1. Strawberries
-Grows In Spring
Bag Color: Pink
Sell For 30G.
2. Pumpkins
-Grows in Summer
Bag Color: Orangish Brown
Days to Grow: 14
Sell for 250G.
3. Spinach
-Grows in Fall
Bag Color: Green
Days To Grow: 6
Sell For 80G.
نظر سنجی :
کدوم دختر بهتره؟
شما تو بازیهاتون با کدوم دختر ازدواج میکنید ؟
(اگه چند بار بازی کردید و مختلف بودن به ترتیب بنویسید)
میخوایم بهترین دختر سال رو انتخاب کنیم پس دقت کنید.
چند تا سوال داشتم
1.مگه معدن پشت آبشارم حوضچه زیرزمینی داره؟
2.کیا دموی آومدن گرگ یا روباه رو به مزرعه دیدن اگه بتونید عکساشو بذارید ممنون میشم.
3.موقعی که اله زندگی همسر آیندمونو بهمون نشون میده یه میمون داخل حموم هستش کسی میدونه برای چی ؟
سلامنقل قول:
1- مطالبتون را در یک پست بنویسید و در صورت نیاز از دکمه ی ویرایش استفاده کنید .
2- من تو پلی استیشن 1 که بازی می کردم با پوپوری ازدواج کردم ولی الان که با مبدل بازی می کنم با Ann ازدواج کردم که الان هم بارداره .
1- نه . فقط معدن زمستانی حوضچه داره . من تا ته معدن پشت آبشارم رفتم هیچی نیست .نقل قول:
2- عکسشو ندارم ولی اگه چند روز چند تا حیوانتان ( مثل گوسفند ) را بیرون بزارید می بینیدش و من یک جا خوندم اون یه نوع سگ وحشیه نه گرگ . در ضمن برای در امان بودن حیواناتتون از دستش می توانید دور مزرعه را دو ردیف چوب بچینید ولی سنگ نچینید که می تونه ازش رد بشه .
3- نه . برای خشکلیه .
اینم دومین گلچین دموهای که دیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
من با کارن ازدواج کردم و ازش هم خیلی راضی بودم ... واقعا" با احساسه:40:
تو هاروست مون Feiend of mineral town میخوام با ماری ازدواج کنم ... آخی هیچکس باهاش ازدواج مکیکنه ... خوب بابا اونم دل داره بیچاره :27:
اومدن سگ وحشی به مزرعه دمو نیست فقط وقتی که حیواناتتون رو بیرون نگه دارید بعضی شب ها میاد به مزرعه و حیواناتتون رو میترسونه و قلبشون کم میشه ...نقل قول:
2.کیا دموی آومدن گرگ یا روباه رو به مزرعه دیدن اگه بتونید عکساشو بذارید ممنون میشم.
من یه بار حیونام بیرون بودن ... اون سگه اومد ...صدای پارسش رو که شنیدم نمیدونید قلبم چه جوری میزد !!!! واقعا" وحشتناک بود ... آخه به این سادگی ها هم بیرو ن نمیرفت !!!:18:
خلاصه دعا منید که هیچ وقت این شگه رو نبینید :27:
این ها که چیزی نیست. من باید برای رسیدن به ولیعهدی، بالاتر از این ها رو بگذرونم :31:نقل قول:
چهره ی اول: عصبانی.
دیالوگ: خشایار! هوی خشایار! کجایی خشی با توام! ... بپر اون دسته قمه سبزه رو بیار ببینم این بچه هه چی میگه... اون روی من رو بالا آورده ... بدو زود باش. نه دسته سبزه رو نمی خواد... دسته سیفیته رو بیار. ده بدو تا سرد نشدم! می خوام اینو شقه شقه اش کنم. می خوام اینجا رو از خون این پسره رنگش کنم. اون قمه دسته قرمزه رو بیار، بدو بیارش دیگه می خوام اینجا خون فواره بزنه... ده زودباش...
چهره ی دوم: متعصب.
دیالوگ: رو به جومونگ: ای مفسد فی الارض. ای بر هم زننده ی امنیت روانی جامعه. ای منافق. ای ...
پشت تیلیفون: جناب سروان مرتکب ---- محسنه شده. چی کارش می کنین؟ ... ها؟ چی؟ یا ابلفرض! ...
رو به جومونگ: اول یه بشکه آب حاضر می کنن. به تمام اهالی پی سی ورد و انجمن های اطراف می گن بیان صف وایسن. اهالی هاروست مون ها رو هم فراخوان می کنن. بعد اعلام می کنن هر کس باید بیاد دستش رو بکنه توی این آب و یک سیلی به تو بزنه. آنقدر این کار انجام میشه تا آب داخل بشکه تموم بشه.
بعد یه بشکه سرب داغ میارن. با قیف به ماتحتت می ریزن.
بعد خاکت می کنن توی زمین. طوری که کلت و بالاتنت بیرون باشه. بعد با تانک سه بار از روت رد میشن. بعد ...
البته خودم از این گناه شرمگینم . چون الان الی و سوسانو و یکی دیگه دارن این کارها یی که گفتی رو به روی من انجام میدن
من که اولش با الی توی هاروست مون 64 بازی کردم و بعدآ که هاروست مون 2 رو برای PS1 گرفتمنقل قول:
دوباره الی رو گرفتم چون بیچاره خیلی مظلوم و مثبته :43::37:( اهنگش که خیلی قشنگه :40: )
حالا 1 سال و نیمه که بازی رو دوباره شروع کردم و الان پاپوری زنمه و 2.5 ماهه که حامله است
( قابل توجه بعضی ها که زود عصبانی میشن :21: )
بچه ها این دمو های ماری :2: رو که هر وقت میبینم نمیدونم چرا شبیه سازم پیغام میده که :نقل قول:
" اجازه هست سیستم رو Shut Down کنم "
لطفآ یکی کمک کنه :31:
باور کنید هر چند من جومونگم ولی این سگ ها که میومدند قلبم بد جوری هنگ میکرد :18: و
اولش فکر میکردم که صدای پارس سگ خودمه چون یه جا خوندم که ممکنه سگمون بیخودی به
حیوونامون پارس کنه ( خداییش خیلی ترسیدم :34:)
دمتون گرم یه عکسی بزارین از دمو این اقا سگ که همه رو ترسونده
سلامنقل قول:
در مورد پارس کردن آره اگه وحشی بشه و خوب تربیت نشه . مثلاً یه جا گفته بود که برای وحشی شدنش می تونید اونو جاهای مختلف رها کنید و خودتون برید خونه ( یعنی خونه ی مردم و تو کوچه ها ) و یا با تبر به سرش بزنید .
"Typhoon never occure"
D007AD02 0003
8007AD02 0000
D007AD02 0004
8007AD02 0000
این یه رمزه امتحانش نکردم فتم فعلا بزارم تا گمش نکردمای پایینی هم خودتون بخونین شاید من یکم بد ترجمه کنم خودتون استادید
In Fall,plant magic red seeds.Make sure there is a red magic red seed if you look on the
farm by clicking SELECT and then START.after the flowers have grown,get the red one and
give it to the Doctor.He might give you the recipe.