بعید نیست. والا با این اوضاع میترسم جنگ بشه نون هم گیرمون نیاد. :41:نقل قول:
Printable View
بعید نیست. والا با این اوضاع میترسم جنگ بشه نون هم گیرمون نیاد. :41:نقل قول:
من نون هم گیرم نیاد باید این تابارم رو بگیر:18:نقل قول:
پرفیوم شاپینگ تابارم رو میده 200 الان اینجا فکر کنم 180 بود 125 میل البته 1ماه قبل این سری من فقط تستش کردم قیمت نپرسیدم تو شلوغ پلوغی مغازه تست زدم که برم جایی:31::27:
خیلی زرنگی:31::18::31:نقل قول:
از تستر های مغازه ها برای مهمانی هات استفاده میکنی و ادکلن های خودتو انبار میکنی:21::33::21:
ایول خوشم اومد:27:
از شوخی گذشته با خود این پرفیوم شاپینگ تماس گرفتی که گفت 200 میده؟ چند میلشو؟
پس اینطور باید ادکلنهای بیشتری بفروشم:19::24::19:
نقل قول:
یعنی اینقدر خوشبو هست که اینا رو بفروشی؟من ادکنامو دلم نمیاد بفروشم:31:
نفروش مثله اون تام فورده پشیمون میشی.حیف واقعا:11:
نه علی جان نمیخوام که بشون آتیش بزنم. یکی رو میدم میزارم روش یکی دیگه میخرم. :31:نقل قول:
از قدیم نمیدونم چرا حس میکردم این تابارم باید بین عطر هام باشه:11:
انشالله میگیری:11:لامذهب بد کرمی میندازه تو جونه آدم.میری تو خطش ته نداره.هر کدومشون تو یه حال ونقل قول:
هوایی میچسبه.
راستی یه نظره دیگه بدم در مورد نارسیسو رودروگویز.در دیده اول خیلی ملایم میاد ولی بعدش میفهمی تنده:27:
موندگاری و پخش بویه خیلی خوبی داره.خانم ها میپسندن.یه کاره مجلسی بیشتر به حساب میاد به نظرم .ولی
خیلی بوش شیکه.:31:
علی جون زدی تو خال. واقعا این ادکلن کرم میاره:31:نقل قول:
من بیشتر از 100 تا ادکلن خریدم و یا بم هدیه دادن ولی باز اشباع نشدم.
اینم یه جور مد هست که تمومی نداره.
ادکلن ما پایبدنت میمونیم حتی اگر قمتها 10 برابر بشه:42::42::42::42::42::42:
شوخی کردم . اگر یکم گرونتر بشه نه من و نه ادکلن:45:
آره این نارسیسو خیلی شیکه و برای مجالس فوق العاده هستو کلا چون دودی هست خصوصیت تندی داره
برو بچ قیمت ساویج دیور رو ندارین؟ راستی واردات بعضی از محصولات با مشکل مواجه شده احتمالا شاهد افزایش قیمت بسیاری از ادکن ها خواهیم بود دمشون گرم. اقا این نارسیس رودریگز چند بود؟ اره با خود این عباسی تماس گرفتم گفت تابارم دارم 200
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
من نمیدونم چرا من به هر جنسی کرم اعتیاد پیدا میکنم میره بالا قیمتش اول که کرم گوشی داشتیم هی عوض کردیم رفت بالا دهنمون صاف شد حالا دیگه از اون زدیم بیرون نوبت ادکلن هست:31:
آره منم شنیدم که واردات به مشکل برخورده. الان هم هرچی هست یا قاچاقه و یا از قبل تو انبار ها بوده.نقل قول:
پس باید بیخیال شد.
آرزو به دل موندیم:weird:
من نمیدونم چرا من به هر جنسی کرم اعتیاد پیدا میکنم میره بالا قیمتش اول که کرم گوشی داشتیم هی عوض کردیم رفت بالا دهنمون صاف شد حالا دیگه از اون زدیم بیرون نوبت ادکلن هست:31:
پس این شما هستید که بازار هارو خراب میکنید.:38:نقل قول:
شما که بد شانسی مثل خودم پس چرا تو بازارهای مختلف سرک میکشید!!!!؟:31:
من هر موقع به ادکلن دلخواهم نرسم بدجور اعصابم خط خطی میشه:47:
کسی از سایت ebay ادکلن خریداری کرده؟
من هر وقت اعصابم خرابه باید حتما یه ادکلنی که دوست دارم رو بخرم.جدیدا هم که اعصاب نمیزارن کلا براینقل قول:
کسی.:31:
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------
نقل قول:
خوبه پاتو از تو گوشی گذاشتی بیرون این طور شد.نمیزاشتی چی میشد؟:27::11:
علی جان باور کن منم وقتی اعصاب ندارم اینطور خودمو ارضا میکنم:31:نقل قول:
یه کار دیگه هم میکنم.:31:میرم مغازه هایه ادکلن فروشی تست میکنم ولی نمیخرم:27:نقل قول:
البته بستگی به جیب داره.از این به بعد هم که فکر کنم همه چی رو هواست:13:
فکر خوبیه منم الان میرم چندتایی تست کنم:21:نقل قول:
بوی تاباروم چه جوریه ماندگاری و پخش بوش در چه حدیه؟ هرکی تست کرده لطفا پاسخ بده. با تشکرنقل قول:
Z-14 for men by Halston
و
Seduction in Black for men by Antonio Banderas
کسی اینارو تست کرده یه ریویو کوچولو بده ؟
من تست نکردم ولی طبق تعریفهای دوستان و کمی هم بررسی احتمالا بویی متعادل و تمیز و خاکی و تا حدودی تنباکویی داشته باشه.نقل قول:
طبق شواهد هم پخش بو و ماندگاریش باید ستودنی باشه:31:
فکر کنم دوست عزیزمون mehk تست کرده باشن
سعید جان من تستیدم جفتشون رو.نقل قول:
هر دوشون عالی هستن و جز ادکلن هایی هست که خیلی براشون ارزش قایلم و دوستشون دارم.
هالستون یه بویه چرمی به همراهه دارچین داره که حسه باحالی به آدم القا میکنه.مخصوصا تو این هوا خیلی
میچسبه.موندگاریش هم آقایه mhek میگفتن خیلی خوبه.
سداکشین این بلک هم یه بویه شیرین داره و یک نتش شبیهه بیژن بلک هست.پخش بوش خیلی
خوبه.موندگاری هم نسبتا خیلی خوبه.
دوتاشون رو جنسه مخالف اکثرا میپسندن:31:
بالاخره امروز فروشنده رو مجبور کردم اون aramis impeccable از جعبه در بیاره تا تست کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط میتونمم بگم به معنای کلمه خاص هست.
خیلی محو شیک بودنش شدم. خیلی خاص بود و با محصولات قبلی متفاوت بود. هم مدرن و هم کلاسیک.
نه میشد بگی که کلاسیک هست و نه مدرن. در عین سنگین و دودی بودن ته بویی از توت درونش احساس میشد. خداییش توصیف بوش کار مشکلی هست.
تمام معادلات خرید ادکلن رو برای من خراب کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا اسمش که معنیش میشه آرامیس بی عیب و نقص برازندشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31:نت هاشو نگاه کردم به نظر بویه باحالی باید داشته باشه و همون طور که گفتی سنگین:31:نقل قول:
میشه بگی کجا بررسی کردی؟نقل قول:
چون من جایی پیدا نکردم که دقیق بررسیش کرده باشه:41:
از رو نظرات بقیه و نت هاش و اینکه آرامیسه:31:تا حالا کاره سبک ازش ندیدم.نقل قول:
ایول این فراگرانتیکا از موقعی که هیلتر شد من سراقش نرفتم:41:نقل قول:
حتی سایت اسموز هم که جز مراجع بزرگ بررسی رایحه ها هست ترکیباتشو کامل بیان نکرده و فقط نوشته که مثلا تاپ نت مرکباتی هست و یا نت میانی اسپایسی. حتما خیلی پیچیده هست که سایت به این بزرگی ترکیباتشو بیان نکرده.:31:
البته چون تولید محدود هست شاید دلیلش باشه. اتفاقا تا تو ویترین مغازه دیدمش شوکه شدم.
یک مغازه ایی هست تو کیانپارس و یکی هم توی بازار بزرگ لامسب فقط کارشون اینه که کارای تک بیارن و هی دل ما رو آب کنن. مثلا کمپانی دسکوارد (وود) اخیرن ادکلنی داده بیرون که با سری های دیگر وود متفاوت هست و تو اروپا هم هنوز کاملا پخش نشده اونوقت این مغازه داره صاف صاف گذاشته تو ویترین و منو دق میده. نمیدونم اینارو از کجا میاره؟؟!!! شاید تونل زده:38: یا مثلا همین اوپیوم اورینت!
این محصولی جدیدی که از دسکوارد2 اورده(البته به صورت پرفیوم تولید شده)
نقل قول:
وای این قیمتش چند بود؟:18:
والا چون چندتا تست کرده بودم دیگه روم نشد قیمت اینو بگیرم:tongue:نقل قول:
انشا ا... سری بعد
:31:نقل قول:
بوش باید خوب باشه.پرفیوم هم هست.این کارهایه وود خیلی پخش بو دارن.
من یه Attitude Extreme Giorgio Armani گرفتم خیلی خوشبو هستش فکر میکنم اصلم هست با یه اسپری کوچیک رو تیشرتم 4 روزه هنوز بوش هست پخش بوشم خوبه یعنی بعد 6-7 ساعت هنوز بوش تو دماغمه.زیادم نزدم .
یه نگها به ترکیباتش بندازی معلومه چه غولی هست برای خودش:31:نقل قول:
گلپر-رز-نعناع-فلفل-دارچین-وود-نعناع هندی-عنبر-مشک و ....
بعد تصور کن با این ترکیبات غلظتش هم پرفیوم باشه. وای که چی میشه......:8:
از یه طرف این ادکلن ها خون میکنن تو جونمون و از طرف دیگه عکس هایی که میزاری علی جان:31: من که هیلترش کردم:16:
---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:36 AM ----------
باید بگم کار بسیار خوبی کردین نمونه اکسترمشو گرفتین چون در عوض نمونه معمولیش نه موندگاری داره و نه پخش بو:41:نقل قول:
دقت کردی اینقدر ادکلنا تنوع دارن که هیچ وقت اونی که میخوای بخری رو نمیخری؟:27:من هر وقت به قصدهنقل قول:
چیزی رفتم اونو نخریدم و یچی دیگه خریدم.:31:
منم برام زیاد پیش اومده که موقع خرید نظرم عوض شده:46:نقل قول:
راستی تو اون مغازه ها که گفتم دوتا عطر زنونه هم به چشمم خورد که بعید میدونم تو ایران راحت گیر بیان.
یکی س.ک.س.ی نویر از ویکتوریا سیکرت و یک نمونه شالیمار از گرلن
کلا عطر های ویکتوریا سیکرت نمیدونم چرا راحت گیر نمیان. شاید برای اسم عطر هاش باشه:31:
اون اولی رو یجا دیدم.نمیدونم ولی اینجا هم یه مغازه هست که اونم خوزستانیه.همه چیزاش آسه.ولی خیلینقل قول:
گرون میده.
علی جون ممنون راستش بین 4-5 تا عطر موندمنقل قول:
Z-14 - Seduction - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته امکان داره بازم به این گذینه هام اضافه بشه تو همین سبک ها میخوام پخش و موندگاری بالا و شیرینی هرچی کمتر بهتر و مورد قبول خانوم ها هم باشه دیگه منو که میشناسی :31: همین روزا قصد خرید دارم یه نظر کلی در مورد این 4 تا بده فعلا
بقیه دوستانم اگه این 4 تا رو تست کردن نظر بدن ممنون
راستی اون کلود رو هم پیدا کردم :31: البته دستم نرسیده هنوز
نقل قول:
من با جرات نمیتونم بگم ولی همشون به نوعی خوب هستن.:31:
کنت کول ها رو جنس مخالف تست نکردم.ولی فکر نمیکنم خیلی خفن باشه.
کلود دیگه کدوم بود؟:13:
کولد :دینقل قول:
کلود دیگه کدوم بود؟
خیلی ازش تعریف کردی به یکی گفتم برای بیاره برای استفاده روزانه فکر کنم با قیمت مناسبش خیلی خوبه
Cold for men by Benetton
:31:آره برایه استفاده روزانه خوبه.چند شده الان؟در حده قیمتش انتظار داشته باش:46:پخشه بویه خیلی خوبی هم داره.چون یجورایی بخوریه.نقل قول:
دوست عزیز در راستای انتخاب هایتون من دو پیشنهاد خیلی خوب بتون میدم که حتما تست کنید. چون از روی انتخاباتون بیشتر آروماتیک پسند هستید:31:نقل قول:
1. romance by ralph lauren
2. deseo by jennifer lopez
این دو مورد هم پخش بوی خیلی خوبی دارن و هم موندگاری بالا. روی جنس مخالف هم عالی جواب دادن:40::21::40:
پیشنهاد میدم کنت کول بلک رو حذف کنید چون دوام مناسبی نداره ولی در مورد کنت کول وینتیچ اطلاعی ندارم. البته قبلا قرار بود بخرمش که قیمتش بد جور رفت بالا.
اون z-14 که گفتی بوی چرم احساس میشه توش رده سنیش که مناسب جونی هست نه ؟