زیر 1 تومان ZRنقل قول:
بالا 1 نومان 925 و nexus 5 و xperia z ultra
Printable View
زیر 1 تومان ZRنقل قول:
بالا 1 نومان 925 و nexus 5 و xperia z ultra
اندروید بسته به بودجت Nexus 4 یا Nexus 5نقل قول:
ویندوزفون Lumia 925
سلام
تا 800/900 آیا هواوی را صلاح میدانید
Xperia SP گزینه بهتری میتونه باشهنقل قول:
سلام
من یک راهنمایی میخواستم:
من میخوام NOTE 3 بگیرم با مدل N9005 !
ولی متاسفانه تو شهر ما فقط سفارش اروپا هست و با چیزایی که تو نت خوندم، نتیجه خرید این گوشی ، لاک شدن هست!(مخصوصا که خیلی وسواس دارم همیشه از نظر نرمافزاری بروز باشه)
حالا همون نسخه 9005 رو بگیرم و به فروشنده بگم روی فاکتور بنوسیه بشرط "آنلاک فاکتوری" همراه با شماره سریال و مهر فروشگاه و ... !!
یا قید 9005 رو بزنم و همون 9000 معمولی رو بگیرم!؟(خیلی به فیلم برداری 4K و 60 فریم و ... علاقه دارم! و اینکه 9000 ظاهرا زمان سوئیچ بین پردازنده ها لگ داره)
حالا کدوم بنظر شما منطقی هست؟
درضمن N9000 حدود 1560 تا 1580 قیمت دادن و N9005 رو 1600 تا 1640 تومن.
این که میگن لاک میشه ، برای اینه که بعضی از فروشنده ها از اپراتور خریدن و با روت کردن آنلاک کردن .نقل قول:
حالا برای این که بدونی شده یا نه ، گوشی رو همونجا ببر تو دانلودینگ ، جلوی Knox Warranty باید زده باشه 0*0
یعنی دستگاه روت نشده ، و آنلاک نشده .
پس آنلاک فکتوریه
پس این موضوع region lock چیه؟نقل قول:
مثلا اینجا یه چیزایی گفته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط دقیق متوجه نشدم چی میشه:n02:
این قضیه برای وقتیه که گوشی کلا اروپا خریداری شده و فقط سیم های اروپا روش کار میکنه ،
اگر بسته پلمپ باشه به وضوح روش ارم اتحادیه اروپا خورده و روی برچسب پایین جعبه زده : European model
در اون صورت شما آنتن نداری. یعنی نمیشناسه
بین LG G2 ،Htc One،Note III، Xperia Z1 موندم البته فعلا نظرم رو G2 هستش ولی خب باز هم تردید دارم به خاطر بدنه پلاستیکیش نظرتون چیه؟ کدوم یکی ؟
من بشخصه جدیدا به این نتیجه رسیدم که نوت 3 ( سری نوت) بدلیل داشتن SPen کلا یه قدم از بقیه گوشیا جلو ترن !!!نقل قول:
دیگه تا چه حد قراره تو گوشیا صفحه و CPU و رم و... میخوان ببرن بالا و بعنوان پرچمدار معرفیش کنن؟ آخرش که چی؟
دیگه وقتشه گوشیا کاربردیشن، باز حالا این ضد آب بودن یا گذاشتن سنسور ضربان قلب میشه حرکتای مثبتی باشن
البته Spen باز جا داره که پیشرفته تر بشه ولی باز بنظرم نوت 3 از S5 و M8 بهتره!!
فقط تنها مشکل؛ سامسونگِ و بدنه نچندان باکیفیت!
پیشنهاد من G2 است. مدل 32 رو هم تهیه کنید مشکل به وجود نیاد. نسبت به سخت افزار و مشخصاتش قیمت بسیار عالیی داره.نقل قول:
سلام
يه گوشي ميخوام تا حدود 700 تومن، صفحه اش نمي خوام خيلي بزرگ باشه، نهايتن 4.5 اينچ باشه، خود گوشي هم هر چي جمع و جور تر بهتر، اولويت هاي بعدي هم دوربين و كيفيت صفحه نمايشه. ممنون
با سلام به نظرتون htc desire 500 گوشیه خوبیه؟؟؟ با توجه با اینکه gpu این گوشی adreno 203 ایا تو بازی هایی مثل gta sanandreas و asphalt 8 و call of duty strike team و n.o.v.a 3 کم میاره و لگ میزنه یا نه؟
لطفا یکی لیست پردازنده های گرافیکی ادرنو رو به ترتیب از قوی به ضعیف قرار بده ممنون ( پیشنهاد دیگه تو این رنج قیمت فقط از htc باشه ممنون )
سلام به همه دوستان
به امید خدا میخوام یه گوشی در حد 500 تومان بخرم،البته نو یا کارکرده هم فرقی نمیکنه هر کدوم که دوستان پینهاد بدن
واقعیتش خودم ال جی دارم ال 4 ای 440 ولی میخوام صفجه گوشی بزرگتر باشه زیره 4 اینچ نباشه
خیلی دوست دارم گوسی های سونی رو امتحان کنم که دیدم دوستان گفتن صفحه نمایش خوبی ندارن!
گزینه های سونی و ال جی رو پیشنها بدین
سمت هواوی نمیرم و سامسونگ هم همینطور
دوربین گوشی برام مهم نیست
مهم صفحه نمایش بزرگ
رابط کاربری روونی داشته باشه
اهل بازیای سنگین هم نیستم در حد بازی هایی که دیتا نمیخوان کارم رو راه میندازه
یه گوشی که از این گوشی که دارم بهتر باشه
خودم LG Optimus L7 II P710 یا دو سیمش رو مد نظرم هست
سونی هم شما پینهاد بدین
تشکر از همه دوستان
من پیشنهاد میکنم با 50 تومان افزایش بودجه، Xperia L تهیه کنید.
Sent from my LT29i using Tapatalk
سلامنقل قول:
تشکر از شما
واقعیتش من انقدر از این گوشی های سونی بد شنیدم که هرکاری میکنم و هرجا ریویو میخونم همه گلایه میکنن از گوشیاش
مخصوصا صفحه نمایشش
گوشی های ال جی به نظرم از نظر قیمتی که دارن مناسب تر هستن
و گوشی های هواوی هم بیشتر به فان شبیه هستن،مثلا گوشی هواوی 300 تومان هست و گوشی سونی با همون مشخصات 700 تومان
خودم اکسپریا ام رو دیده بودم و شما هم فرمودین ال
بین M و L کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
دوربین مهم نیست فقط صفحه نمایش با کیفیت و اندروید به روز تر
تشکر از شما
من xperia sp رو پیشنهاد میکنم گوشیه خیلی خوبیه البته اگه یکم بیشتر دست به جیب شی میتونی SIII هم بگیری حدودا 900نقل قول:
کاملا باهات موافقم . طرف سونی نرو من رفتم پشیمون شدم از کیفیت ساخت بدش گرفته تا صفحه نمایش . Z1 رو با موتو جی مقایسه کردم 10 برابر موتوجی سرعت و صفحه اش بهتر بودنقل قول:
Moto G یه گوشی ارزان قیمت به حساب میاد و اصلا قابل مقایسه با پرچمدارا نیستش...نقل قول:
-------------------------------------------------
اگه صفحه نمایش براتون مهمه گوشی های سامسونگ و الجی صفحه نمایش های بهتری دارن، گوشی های HTC هم بخاطر قیمت بالای نامعقولانشون تو این رنج قیمت توصیه نمیشه...
S III الان با قیمت 840 تومن انتخاب بدی نیستش KitKat هم براش خواهد اومد.
اگرم اهل خرید گوشی کارکرده هستید من Nexus 4 رو پیشنهاد میکنم.
جواب منم بدین دیگه :n03: htc desire 500 یا htc one sv ?????????? :( ادرنو 203 یا ادرنو 305 کدوم بهتره؟
One SV که سرتره ... تنها مزیت desire 500 جدید بودن اونه!نقل قول:
one sv مشخصاتش بهترهنقل قول:
سلام
براي روز مادر مي خواستم يه گوشي براي خانومم بگيرم
قيمت حدود 600-700 چي پيشنهاد ميدين؟
من خودم s3 mini و گلكسي core و ديزاير 500 و , one sv مد نظرم هست. يكي از دوستان يك مدل از موهاوي رو پيشنهاد داد.
البته بيشتر دوربين و باطري برام مهم هست.
لطفا يك راهنمايي بكنيد.
خودمو محدود كردم به دو مدل
يكي ديزاير 500 و يكي موهاوي جي 700
به نظر شما دوم كدوم يكي رو بگيرم بهتره؟
سلام
میشه لطفا چند مدل گوشی ضد ضربه معرفی کنید؟
واسه یه مهندس عمران میخوام
از s4 active انتخاب بهتری دارم؟
Galaxy S5 بهترین گوشی ضدآبی هست که تا الان اومده! قیمتش فعلا یه مقدار نامعقول 1-2 ماه دیگه میاد پایین (الان 2.200 یکم دیگه بگذره 1.900-1.800 هم میاد)نقل قول:
s4 active صفحه نمایشش tft و یه سری بدی داره.
گزینه دوم هم Xperia Z2 هست البته هنوز به بازار عرضه نشده.
دوست عزیز Galaxy S5 دارای گواهینامه IP67 هست عدد اول یعنی 6 به معنای ضد گرد و غبار (محافظت کامل در مقابل گرد و غبار ) و عدد دوم یعنی 7 به معنای مقاوم در مقابل آب (30 دقیقه در عمق حداکثر یک متری) است. یعنی Galaxy S5 ضد آب نیست. در حالی که تقریبا تمامی گوشی های سری Z سونی دارای گواهینامه IP58 هستند که باز عدد اول یعنی 5 به معنی مقاوم در مقابل گرد و غبار (یک درجه پایینتر از Galaxy S5 ) و عدد دوم یعنی 8 به معنی ضد آب (شناور شدن در عمق 1 تا 3 متر به مدت زمان نامحدود) است یعنی گوشی های سری Z سونی از این نظر یک درجه مقاومتر از گوشی Galaxy S5 هستند.نقل قول:
Galaxy S4 Active هم مانند Galaxy S5 دارای گواهینامه IP67 می باشد.
تا آنجا که من میدانم در بین سازندگان معروف گوشی همراه هیچکدام محصولات خود را به عنوان ضد ضربه معرفی نمیکنند ولی معمولا اجزای حساس گوشی مانند صفحه نمایش توسط شیشه های نشکن و ضد خش مقاوم سازی میشوند.نقل قول:
داداش شرمنده پست Retired User رو خوب نخوندم!
با دوستم موافقم یه سری برند های متفرقه یا لوکس هستن که گوشی های مقاوم میزنن که معمولن قیمتش نسبت به امکاناتش خیلی گرونه!نقل قول:
تا آنجا که من میدانم در بین سازندگان معروف گوشی همراه هیچکدام محصولات خود را به عنوان ضد ضربه معرفی نمیکنند ولی معمولا اجزای حساس گوشی مانند صفحه نمایش توسط شیشه های نشکن و ضد خش مقاوم سازی میشوند.
سلام.نقل قول:
دوست عزیز کدوم مدل از گوشیهای سری Z توی عمق 1 متر تا سه متر به مدت نامحدود هست؟
سونی Z2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تمامشون عمق رو زده بالای 1متر اما چقدرش رو معلوم نکرده وحداکثر 30 دقیقه هستند .:11:
پ ن : اینم یه نگاهی بندازید بد نیست:
دوست عزیز نگاهی به لینکهای زیر بیاندازید:نقل قول:
محصولات مزبور برای اینکه بتوانند گواهینامه IP را بگیرند باید مختصات ذکر شده در هر بند را داشته باشند یعنی اگر مثلا گوشیهایی گواهینامه IP58 را دارند باید مشخصات زیر را داشته باشند:
محدودیتهایی مانند مدت 30 دقیقه توسط سازندگان برای محافظت بیشتر اعمال میشود.مثلا در مورد Galaxy S5 علارغم اینکه گوشی میتواند عمق یک متری را به مدت 30 دقیقه دوام بیاورد ولی شرکت سامسونگ چندین بار تاکید کرده است که این به معنی ضد آب بودن گوشی نیست و تنها به معنی محافظت در برابر ریخته شدن یا پاشیدن آب روی گوشی است نه شناور کردن آن در آب.نقل قول:
Immersion beyond 1 m
Test duration: continuous immersion in water
Depth specified by manufacturer, generally up to 3 m
در مورد آن تاپیکی هم که لینک دادهاید خودتان بهتر میدانید که با تجربه تنها یک کاربر چیزی ثابت نمیشود وگرنه گوشی قدیمی من که که ضد آب هم نیست تا به حال چند بار داخل آب افتاده و چندین بار هم خودم با شامپو آن را زیر شیر شستهام (پس از افتادن داخل فاضلاب:n09:) ولی هنوز مثل روز اول کار میکند.:n02: ولی یک تجربه چیزی را ثابت نمیکند.
سلام میخوام گوشی گالکسی fit s5670 بخرم میخوام ببینم چطور گوشی هست آۀشیر داره که با تی وی سامسونگ ارتباط برقرار کنه؟باهاش میشه بازی کرد؟کلا چطور گوشی هست بخرمش یا نه؟فقط زود جواب بدید میخوام تا 1 ساعت دیگه بخرم.
سلام بچه ها
من سه مدل گوشی میخوام با قیمتهای 500 ، 800 ، 1500 تومان
در مورد 500 تومانی میخوام وایبر حتما روش نصب بشه ، هنگ نکنه ، حداقل 4 اینچ باشه ، کیفیت تصویرش خیلی خوب باشه ، دوربینش مهم نیست.
در مورد 800 و 1500 تومانی چیزی باشه که لااقل 3 سال کار کنه.
مرسی
دوستان گوشي تو رده قيمت ٧٠٠ هزار تا ٨٠٠ هزار چي ميتونم بخرم؟ راهنمايي كنيد لطفن ممنون..،
Sent from my iPhone using Tapatalk
500 - lumia 525 یا لومیا 620نقل قول:
800تومانی ( یکم بیشتر میشه ولی 1500 یکم کمتر ،کلا یر به یر میشه )
nexus 4 (حدود 900 )
در مورد 1500 هم nexus 5
سه سال کار میکنن
سلام دوستان ، نظرتون در مورد این مدل آلکاتل چیه؟
Alcatel One Touch Idol Mini[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این رنج قیمت (البته یه مقدار بالاتر از این) این مدلا هم هست
huawei g600 , sony xperia M dual , HTC Desire 601 Dual sim
ولی به این قشنگی نیستن ، من کلا دنبال یه گوشی خوش دست میگردم که زیادم بزرگ نباشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
من قبلنا فکر می کردم کوشی های آلکاتل ارزش خرید ندارند.نقل قول:
اما بعد کمی تحقیق و پرس و جو، متوجه شدم که گوشی های بسیار خوبی هستند.
اگه شما تهران تشریف دارین، یه سر برین بازار موبایل، نمایندگی آلکاتل، اونجا می تونید
مدل مورد نظرتون رو دست بگیرین و ببینین خوش دست هست، یا نه.
سلام
دوستان گوشی صفحه بزرگ گالکسی مگا 5.8 یا 6.3 خوب هست
یا صبر کنم الجی LG PRO 2 بیاد بگیرم ؟
میخوام 6 اینچ این حدود باشه که دیگه تبلت هم نگیرم
ASUS FONEPAD 6 FHD چطور ؟
ممنون
در مورد همین مدل آلکاتل هم نمیدونم مدل دو سیمکارتو انتخاب کنم که 8 گیگ رم داره ولی حافظه خارجی نمیخورهنقل قول:
یا مدل تک سیم که 4 گیگ رم داره و حافظه خارجی میخوره
با 4 گیگ برای نصب برنامه ها به مشکل نمیخورم؟ با مدل 8 گیگ به خاطر ساپورت نکردن حافظه خارجی به مشکل نمیخورم؟
دوستان کسی گوشی GLX 5 داره یا استفاده کرده ؟
قیمتش 620.000 تومنه
5.7 اینچ
همه امکانات روز هم داره . ایرانی هست
من چون فقط میخام صفحه بزرگ باشه و استفادم از گوشی فقط مکالمه هست و یکم وبگردی به نظرتون این مورد خوبه ؟
برای 3*4 سال جواب بده خوبه چون زیاد با گوشی کلن سر و کار ندارم
ممنون