[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم فری چمپایه این هفته :n03:
دارم مثله چی حسرت میخورم:n14:
Printable View
اینم فری چمپایه این هفته :n03:
دارم مثله چی حسرت میخورم:n14:
خوش بحالت منم خمارم :n28:نقل قول:
:n09::n10:من امروز با داریوس و جایس بازی کردم با داریوس(بدون لگ):n20: بردم با جایس باختم :n28:(به خاطر لگ زیاد)خیلی خوش گذشت
خیلیییییی :n07::n02:خیلی خیلیییییی:26::16:
با استفاده از این نرم افزاری که فرهاد گذاشتش برو میشه بازی کردش!نقل قول:
من الان دومین بازی رو هم انجام دادم بدوننن لگگگگ!!!
امتحان کن میشه! سرور هلند رو انتخاب کن:n01:
وقتی بازی لگ میزنه و فیدر میشی، بقیه میگن noob یا میگن report حس خیلی بدی به آدم دست میده! :45:
مهم نیستش !! بهشون توجه نکن اصلا:n02: بزار اینقد بگننن تا خسته شن:دینقل قول:
خوش حالم تونستین بازی کنین دنبال یه روش آسون تر هم هستم دارم به یه نتایجی هم میرسم اگه تونستم بهتون می گم....:n12:
به خاطر DC شدن تو بازی بن شدم :((
سگ تو روحه هر کی که این کار را میکنه
فرهاد جان میتونی اون اموزشو بگی تو کدوم صفحه است؟که میشه بازی کرد؟
اقا یه سوال داشتم . مال شما هم گاهی وقتا پینگتون میره بالای 10000بعد بیاد پایین؟؟؟؟مال من گاهی وقتا میره رو 1000-3000 حسابی لگ دار میشه بعد از چند ثانیه به حالت اول بر می گرده:n03:گاهی وقتا این اتفاق دیگه خیلی میفته اعصاب آدم خراب میشه(بقیه هم حالا فحش نده کی فحش بده . همینطور یه ریز میگن)منم این شکلی میشم:n04:
من راحت Login می کنم اما وقتی میرم تو بازی چند ثانیه بعد می نویسه attempting to reconnect که درست هم نمی شه. مال همه همینطوریه ؟ کسی راه حلی پیدا نکرده؟ میشه بپرسم راه حلی که آقا فرهاد پیدا کرده بود چیه ؟ من هر چی گشتم پیداش نکردم. اگر یه سرنخ داشته باشم خودم به احتمال زیاد یه فکری براش می کنم:n23:
بچه هایی که میتونن یک لحظه وارد بازی بشن
بهتره برن بخش Co Op و با Bot بازی آسون بسازن
تیمتون راحت بازی رو میبره از خداشونه چهار نفره بازی کنن و کافیه اول بازی و وسط بازی و دقایق 16 17 reconect کنید ببنید بازی تا کجا پیش رفته بعد لحظه آخر reconnect کنید امتیاز روزانتون رو بگیرید :n02:
وقتی attempting to reconnect اومد با ctrl+f4 بازی رو ببندید که reconect واستون باز شه و هی بازی رو بسته و لاگین نکنید.امیدوارم فقط پولمون به 6300 نرسه نهایت 1350 بشه مشکل حل بشه و بریم 1هیرو 1350 مثل fiddl بخریم R کنیم بپریم وسط بگیم iR ها اومدن:n02:
آورین:n02:نقل قول:
یزیدتو، ایرانی هستیم دیگه :n09:نقل قول:
آقا دم بچه ها گرم امید دادن منم انقدر گشتم دوباره یه سرور توپ گیر آوردم سر 60 ثانیه dc نمیشه، چون بهتره IP رو نگم که فیلتر میشه می گم یه کشور ماله اروپا هستش :n19:
پینک 270 بدون dc:n20:
به نظرم برای اینکه اکانتتون تو بازی بن نشه فعلاً یا بازی نکید یا custom game بازی کنید که اگه بازی پرید بیرون بن نشید،
چاره ای نداریم باید تا آخرای خرداد صبر کنیم ببینیم چی میشه، یه امید اندکی هست که درست بشه. :n01:
خبری نشده هنوز :((
:n30::n30::n30::n28::n28::n28::n30::n30::n30:
دوستان این راهی که آقا فرهاد گفتن میشه یکی توضیح بده کامل ببینیم چی هست؟ چون من که پستی نمی بینم!
چه جالب دوباره حذف شد :n09:من که توبه کردم نگرد پیداش نمیکنی حذف شده.:n02:
شما نتونستی بازی کنی؟
من کلا دو ساعته دارم این تاپیکو زیرو رو می کنم که یه راه پیدا کنم یه جوری وارد بازی بشم :n28:
لطفا توجه کنید به این موضوع و اینجور مسائل رو در تاپیک مطرح نکنید .نقل قول:
سلام
از همه دوستان تقاضا دارم به خاطر حساسیت موضوع از بحث های مربوط به فیلترینگ و نحوه عبور از آن در انجمن بحث نکنن و پستی رو اینجا ارسال نکنند
اگر صحبتی یا حرفی در مورد فیلترینگ جدید دارید اینجا:
ممنون از همگی
این daniel رو بن کنی قضیه حله :34:نقل قول:
یعنی خوشم میاد فاتحه نت رو خوندن هیچیم نمیگن:n03:
این همه نشستم 20.30نگا کردم شاید در مورد نت خبری بشه دریغ از یه کلمه که بگن آره داداشایه گل ری.یم تو نت نمیتونیم درستش کنیم:n27:
بله، منم موافقم،این daniel رو بن کنید :21: :31:نقل قول:
8 تا پست هم بیشتر نداره.
آخه طفلکیا تو 20.30 نمیتونند این مساله رو بیان کنند باید برنامه هایی رو نگاه کنید که کمتر کسی نگاه میکنه مثل این:نقل قول:
دلت خوشه ها.کسی که تو اینترنت ... کرده میاد بگه ... کردم؟!:n08:نقل قول:
ای وای . یادش بخیر . چه دورانی بود با این بازی . 6 ماه پیش گذاشتمش کنار . میگم مشکل اخیر واسه این بازی هم هست ؟ اگه واقعا این مشکل دائمی بشه کلا میشه گفت اینترنت ایران نابود شد رفت . تمام .
بله برا این بازی هم هست مشکل .نقل قول:
انگار باید بریم تراوین بازی کنیم تا اونم نبستن :n14:
یکی نیست به این عزیزانه گرانقدر بگه اینترنت وسیله است برای ارتباط با جهان ... نه با جهان اموات و خانواده مسيولین :n05:
تا جایی که من خبر دارم تراوینم شیلتره:n03:نقل قول:
چرا نصفه شب پینگ 4.2.2.4 تایم اوت می ده ؟!!! منم تایید میکنم الان 3:50 و من می تونم بازی کنم با اون برنامه فرهاد
-----------
اینجوری فک کنم باید زندگی جغدی رو شروع کنیم :n22:
WOW Cataclysm patch 4.3.4
بدون هیچ مشکلی میشه بازی کرد
دوست عزیز اینجا برای LoL هست نه WoW :n11:
اقا به نظرم خودمم باید بن شم بد اموزی دارم:n02: بعد چرا زندگی جغدی رو شروع کنی مگر چه قدر می خوای بازی کنی از ساعت 6 بشین تا 8زیاد هم هست. اخه hm741من میدونم مشکلت چیه امروز شاید برنامه رو برات بیارم تو هم بشینی(گرچه می دونم خودت اول از همه گرفتیش عشق و حالت هم کردی):n06:بعد یه پیشنهاد هم داشتم به مسولین سایت کاشکی اجازه بدین پست ها خدمونو خودمون پاک کنیم هم سنگین تریم هم اینکه شما به زحمت نمیفتین:n01:بقیه ی دوستان هم خودشونو قاطی مشکلات منو hm741نکن لطفا(ما با هم رفیقیم به این شکلی که میبینین :n11:):n27:امروز دو دست بازی کردمهر دو دست باختم (بدون لگ با پینگ 200:n28:):n07:در ضمن گفتم بقیه گناه دارن شاید دلشون بخواد بازی کنن پست ها رو دادم از الان دیگه اگه حرفی از من در مورد اون مسائل شنیدین :n22:وقتی اینترنت درست شه من خودم با دست های خودم خودمو بن میکنم(ما که به غیر از صبح بقیه ی روز سرگرمی نداریم هی اینه دیگه):n08::n09::n10:با تشکر از نظرات فوق العاده سازنده ی شما:n11:بعد من چند تا سوال پرسیدم هیچکی جواب نداد):n13:چهار ،پنج روز پیش هم فکر کنم 20:30 در مورد اینترنت گفت البته خودم ندیدم از دیگر دوستان شنیدم:n29:حالا حالا دستا بالا .... قافیه رو داری:n06:
من فک کنم تا وقتی 4.2.2.4 تایم اوت بده میشه از اون برنامه هه استفاده کرد . می گم زندگی جغدی آخه صبح اصن حال نمیده آدم کسل حوصله نداره من خودم امروز صبح وصل شدم ها اما حسش نبود بازی کنم . بازی شب می چسبه با برو بکس نه تنهایی کله صبح :n02:
یه پیشنهاد دیگه هم داشتم:n08:میگم یه post boostایجاد کنین(مثل اکس پی بووست تو لول)هر یه پستو 10 تا حساب کنه فورا به درجهی آخر فروم باز نائل بیایم به جاش شارژ همراه اول و ایرانسل بگیرین یا 1000 تومان برای یه روز یا 4تا پست بگیرین:n20:خیلی خوب میشه:n10:
وای این Darius چه باحالهههههههههههههههههههه مخصوصا اون اسکیل w . امکان نداره W>R رو بزنی طرف نمیره . مردنش 100% تظمینی ا !
فری چمپ های این هفته خیلی خوبه! شانس نداریم که! حالا هفته بعدم چمپ جدیده فری میشه! :n14:
آقا خب این راهاتونو به ما هم بگید! پیام شخصی ای چیزی! خدا رو خوش نمیاد شما بازی کنی کیف کنی ما اینجا سماق بمیکیم! :n02:
دوستان پینگ های کشور های اروپایی:180-300 (بهترین:n19: ) هلند و یونانو ایتالیا (خودم 200 گرفتم:n02:) پینگ امریکا(مرگ بر امریکا (جهت روشن کردن موضع)):300+یه عالمه قطعی (البته مال من اینطوره) :n27: پینگ آسیای شرقی اصلا حرفش رو هم نزن:بالای 500(600-تا الی اخر ماشا ال...)پینگ کشور های عربی هم مثل اسیای شرقی:n09:پینگ روسیه برای من کاملا تایم اوت:n03:
واااااااااااااااای بچه هاااااااااااااا درست شدددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد دددددددد.....:n04:
همه بریزین تو بازی....
تشکر کنین بابت این خبر توووووووپ :n19:
کشتمت اگه سر کاری باشه :دی من الان می تستم xDنقل قول:
واییییییییییییییییییییییی یییی منم فک کنم درست شدههههههههههههههه . براه من دیگه نزد attempting to recconect . وقت نداشتم بیشتر نگه دارمش تو بازی مجبور شدم دی سی کنم . اما مثل قبل اونطور سریع قطع نشد !!!!!!!!
تبریک تبریک همه گی :دی امیدوارم همینجور سالم بمونه
-----------------
خخخخخخخخخببببببببببببب . بازم attempt tor ecconect زد . اما بعد 3 دقیقه . به قول دوستمون جای شکرش باقیه
درست شد بیان بازی :n02: