منم دوباره قهرمانی و محقق شدن ادعای فرگوسن بزرگ رو تبریک می گم ! :40::40::40:
Printable View
منم دوباره قهرمانی و محقق شدن ادعای فرگوسن بزرگ رو تبریک می گم ! :40::40::40:
قهرمانی که مشخص بود....ولی بازم ممنون
کوژاک هم فاجعه بود....باز هم مدیون چیچا30 ثانیه شدیم با اون بازی زیرکانش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
من سیتی هم امروز قهرمان نشه بسی حال میده : دی
تبریک به منچستریهای عزیز...
قهرمانی منچسترو تبریک میگم.ایشالا قهرمانی لیگ قهرمانان :40:
منم قهرمانی منچستر رو به منچستری های عزیز این فروم تبریک میگم...:11:
نمی دونم من سیتی اینجا کسی طرافدارش هست ؟ :31:
به هر حال اگه هست قهرمانی رو تبریک می گیم!:11:
بازم به همه طرفدارای منچستر قهرمانی رو تبریک میگم : )
همین طور به طرفدارای من سیتی اینجا که وجود خارجی ندارن :دی
منم تبریک میگم به یونایتدی های گل!:11: بازی رو ندیدم... به هر حال خوشحالم که دیگه خیلی راحت و بدون مقایسه نائب قهرمانی هامون میتونیم بگیم، پر افتخار ترین تیم انگلستان هستیم!:40:
در کل: Are You Watching Merseyside؟ :31:
یاعلی:11:
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
پ.ن: قهرمانی سیتی هم حال گیری بود!:13:
:31:
حیف نیست دون روبرتو کامیاب نشه در انگلیس ؟ به عنوان یه اینتری حتی ؟ :31:نقل قول:
پ.ن: قهرمانی سیتی هم حال گیری بود!
اینتر تو ایتالیاست سروش نه انگلستان!:31: بالوتلی هم اینتری بود و الان تو سیتیه!نقل قول:
واسه من بیش از اینکه افراد مهم باشن، تیم مهمه و مانچینی که خیلی قبولش دارم الان مربی تیم حریفیه که ازش بیزارم!!:2:
:31:
وستهام سقوط کرد!
آرسنال هم عملا نیت کرده که کارش رو تو CL فصل بعد قبل از مرحله گروهی شروع کنه...
لیورپول داره از لیگ اروپا هم فاصله میگره. (تصور کنید بیرمنگام و استوک فصل بعد تو لیگ اروپا هستند اما لیورپول یا تاتنهام...!)
طفلک گرانت ، با بداقبالی مواجه شد در وستهم . ایرادی نداره البته ، فصل بعد با چلسی به روزهای اوج برمیگرده :10:نقل قول:
وستهام سقوط کرد!
VDV عجب گلی زد به لیورپول
لینک دانلود :
کد:http://davvas.com/9zck2dm44nkh
واقعا نمیدونم این آرسنال چش شده.
آخه 2-1 به استون ویلا باختن تو زمین خودش خیلی زور داره حالا چه برسه به اینکه تو خونه خودت ببازی.
راستی از چمپیونشیپ هم کوئینز پارک رنجرز + نوریچ اومدن بالا... از بین چهار تیم اسوانسی سیتی، کاردیف سیتی، ردینگ و ناتینگهام فرست هم یه تیم میاد بالا (تو مرحله پلی آف که دور رفتش انجام شده)
اطلاعات بیشتر:
پ.ن: گل رو همین الان دیدم، چه گلی خورده رینا!!:18: (کاش میلاد گل رو تو این روزای آخر:31: تو تاپیک خودش میزاشتی):11:کد:http://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%80%9311_Football_League#Championship
حسین این یه گل رو اونجا میزاشتم ضایع بود :دینقل قول:
پ.ن: گل رو همین الان دیدم، چه گلی خورده رینا!! (کاش میلاد گل رو تو این روزای آخر تو تاپیک خودش میزاشتی)
+
فک کنم تاتنهام لیورپولو دابل کرد !
تبریک به تمامی منچستری های عزیز و گل :40:
ببخشید که دیر شد :11:
10 گل برتر اسکولزی
از دستش ندید :)کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6101896&postcount=139
مثل اینکه لیمیت داره سرور...یه جا دیگه اپ کنی ممنون میشم
لینک رو جایگزین کردم ;)نقل قول:
اینجا هم میزارم :
کد:http://www.InterUpload.com/files/YVNO6TEW/Scholsy_s_top_ten.flv_links
سیتی هم که اومد سوم !
چه ضربه آزادی زد ته وز ... کفم برید !
اگه کسی لینک داره بزاره دان کنیم ...
گلهای توز با بربا برابر شد :13:
بربا شخصیت اقای گلی نداره کثافت مفت خور:13:
ولی از توز بهتره...دوس دارم این به جاب توز اقای گل بشه بعد فرجی رخ بده این رو بندازیم به بایرن...میگفتن بایرن میخوادش:دی
ماچدا هم که از سمپدوریا برمیگرده امسال
اقایون مثل اینکه بازم صحبت لوکا مودریچ شده....
بیارید اسنایدر رو دیگه بابا...اه
کد:http://www.footballtransfertavern.com/2011/05/premiership/modric-is-man-utds-no1-target-35m-player-deal-will-echo-berbatov-deal-in-more-ways-than-one
روراست بگم سامان... اصلا انتظار نداشتم از تو این جمله رو اون هم با این لحن بخونم...نقل قول:
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
راستی دوباره جو گیری سیتی شروع شد!! واقعا چرا باید این تیم تو CL بازی کنه؟!:13:
کد:http://www.manutd.com/en/News-And-Features/What-The-Papers-Say/2011/May/Papers-City-in-for-Ronaldo.aspx
دیگه خوشم نمیاد حسین ازش....چه کنم:دینقل قول:
یعنی 1درصد فکر کن رونالدو بیاد سیتی....امکانش صفره....شیخ منصور هم بد جو گیره
خداوکیلی بازیکنی که یه تنه لیورپول رو شکست میده، لیاقت فحش داره؟!!نقل قول:
دیگه خوشم نمیاد حسین ازش....چه کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش یکی از بی حاشیه ترین و با اخلاق ترین (حداقل تا الان) بازیکنای فوتباله که گلزنی هاش رو در فصلی انجام داد که همه طرفدارا خواستار ترانسفرش بودند...
در کل مرسی بربا!:40:
:31::27::31:نقل قول:
یعنی 1درصد فکر کن رونالدو بیاد سیتی....امکانش صفره....شیخ منصور هم بد جو گیره
داش سامان من حرف داش حسین رو تائید میکنمنقل قول:
خداوکیلی بازیکنی که یه تنه لیورپول رو شکست میده، لیاقت فحش داره؟!!
منم زیاد از این بربای که یه موقع در حد یه فروارد کامل و یه موقع در حد ماپدا هم نیست رو اصلا قبول ندارم
و تا موقعی که لباس تیم شیاطین رو به تن میکنه
باید بگم که یک شیاطینی و من هم دوستش دارم
:11:
اول فصل گفته بودم
شیاطین سرخ سرطان هستند و هر تیمی بخواد جلوش سبز بشه
دچارش سرطان شیطان میشه
Man REd Has CanCer
به امید قهرمانی در جام قهرمانان
:33::33::33::33::33::33::33:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Player of the Year Awards 2011
Fans' Player: Javier Hernandez
Players' Player: Nani
Goal of the Season: Wayne Rooney vs Manchester City
Reserve Player: Oliver Gill
Academy Player: Ryan Tunnicliffe
: Sir Matt Busby Player of the Year – the top three
Javier Hernandez 21%
Nani 20%
Nemanja Vidic 16%
Nani is players' choice
Goals of the Season
Wayne Rooney
United 2 Man City 1
12/02/2011
Dimitar Berbatov
United 3 Liverpool 2
19/09/2010
Javier Hernandez
Stoke 1 United 2
24/10/2010
Gill wins Reserves' gong
Ryan is Academy star
تبریک!! خصوصا برای چیچا! انصافا حقش بود.
منبع:
لینک ویکیپدیا:کد:http://manutd.com
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Sir_Matt_Busby_Player_of_the_Year
نقل قول:
نه دیگه،ما پترسون رو خریدیم دیگه بربا رو میخوایم چیکار
اگه گلزن مفت خور بخوایم که گومز رو داریم خودمون که فقط بلده ریباند گل بزنه،برباتوف رو بیاریم که چی بشه
اگه فک کردی سر قضیه هارگریوز میتونید تلافی کنید باید بگم:27::27:
:31::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هواداران به هرناندز افتخار می کنند
خاویر هرناندز در اولین فصلش با حضور فوق العادش برای یونایتد توانست جایزه معتبر سر مت بازبی (بازیکن سال) را کسب کند.
این انتخاب از آرای هواداران یونایتد در سراسر دنیا از طریق سایت رسمی باشگاه به دست آمده است که نهایتا با افتخار بهترین بازیکن در فصل 11/2010 معرفی شد.
چیچاریتو، که 20 گل در این فصل به ثمر رساند _ و با گل هایش کمک کرد که قرمز ها در پریمیر لیگ قهرمان بشوند و به فینال لیگ قهرمانان اروپا برسند_ در جشن و شام چهارشنبه شب در اولدترفورد به عنوان بازیکن سال منچستریونایتد معرفی شد.
او گفت: "من از هواداران خیلی ممنونم، آنها به من کمک زیادی کردند، من فکر میکنم این تصمیم گیری سختی بود برای انتخاب یک بازیکن و فکر نمیکنم من شایستگی آن را داشتم، چون این نیست که فقط یک بازیکن باشد که خوب بازی کند. ما یک تیم هستیم."
"من همچنین باید از خانواده ام تشکر کنم که با من به انگلستان آمدند و کمک زیادی به من کردند. و من البته مورد حمایت شدید رئیس (سر الکس فرگوسن)، هم تیمی هام، مربیان و کارکنان باشگاه قرار گرفتم که همگی کمک کردند که من خیلی احساس خوشحالی و راحتی در اینجا داشته باشم."
"من درباره بازی کردن برای منچستریونایتد رویا پردازی می کردم و فکر می کردم شاید در اولین فصل حضورم، من برای تیم ذخیره ها بازی کنم و آن هم شاید برای چند دقیقه در ترکیب اولیه تیم. اما ممنونم از رئیس و تمامی هم تیمی هام که من کمی بیشتر بازی کردم!!"
او اضافه کرد: "بردن پریمیر لیگ احساس باورنکردنی است، وقتی من به باشگاه ملحق شدم، همه چیز را راجع به تاریخ منچستریونایتد می دانستم و می دانستم چقدر مهم است بردن هر تورنومنت و مسابقه ای که تو در آن بازی می کنی و خوشبختانه ما پریمیر لیگ رو بردیم."
چیچاریتو 21 درصد، نانی 20 درصد و نمانیا ویدیچ 16 درصد از ارا را در کسب عنوان بهترین بازیکن سال از هواداران کسب کردند و عناوین اول تا سوم را به خودشان اختصاص دادند.
بازیکن مکزیکی به عنوان ششمین بازیکنی شناخته شد که این جایزه را در پایان اولین فصل حضور برای قرمز ها، کسب می کند. پیش از او برایان مککلر (در سال 1988)، گری پالستر (1990)، رودفن نیستلروی (2002)، کریستیانو رونالدو، (2004) و گابریل هاینزه (2005) جایزه سرمت بازبی رو در اولین فصل حضورشان کسب کرده بودند.
آدرس منبع خبر:
مترجم: خودم (شرمنده اگه خوب ترجمه نشده بود، عجله ای شد):31:کد:http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2011/May/Hernandez-wins-Player-of-the-Year-award.aspx?pageNo=1
:11:
گومز میتونه برگردون بزنه ؟ :دینقل قول:
اگه گلزن مفت خور بخوایم که گومز رو داریم خودمون که فقط بلده ریباند گل بزنه،برباتوف رو بیاریم که چی بشه
اگه فکر کردی باشگاه منچستر یونایتد و طرفدارش و خوده رئیس حتی یک دقیقه از خریدن هارگیریوز پشیمون هستن , باید بگم که در کاملا اشتباه کردی.نقل قول:
بعدشم بربا هیچ جا نمی ره . لغمه ی گنده تر از دهنتون هست بربا . گومز رو هم خواهشا با بربا مقایسه نکن که از دل درد مردیم . :2:
به نظر دوستان واقعا این قدر بربا بازیکن بدی هست ؟
واقعا نقش پررنگی در پایان دادن به افسانه ی لیورپول داشته بربا ، به نظر من واقعا مهاجم خوبی هست ، یک مهاجم فانتزی با شم بالای گل زنی ، هم میتونه نقش یک مهاجم کلاسیک خوب رو ایفا بکنه و هم یک مهاجم مدرن .
به نظرم اشتباه بزرگی هست از دست دادن بربا ، حتی اگر رونی و چیچاریتو در اوج باشند و ماکدای جوان هم برگرده :13:
منم مخالف رفتنش هستم ...نقل قول:
این فصل خوب کار کرد ... در حضور رونی بود که جلو لیورپول هتریک کرد و باعث پیروزی دیر هنگاممون مقابل بلکپول شد !
با اینکه تو این فصل 21 گل زده اما نیمکت نشین شده ولی هیچی هم نمی گه .. جدا دمش گرم
بربا بازیکن سطح پایینی هست....کمک کردن به قهرمانی و هتریک مقابل لیورپول و زدن 21 گل درست...تو همون بازی با لیورپول میگید با وجود رونی....اون رونی نا اماده...اما الان در سطح بازی رونی هست؟اصلا باهاش مقایسه میشه؟؟
بازیکنی که انقدر فراز و نشیب داره...فصل قبل لقب تنبل رو از هوادارا گرفته بود....حالا این فصل گل زنی کرده...دستش درد نکنه....اما اصلا مهاجمی نیس که بشه بهش تکیه کرد...نباید مهره ثابت دونستش....
به نظرم باید یه مهاجمی که بهش اعتماد کرد بیاریم...در صورت فروش بربا...که انصافا تو این فصل خیلی کمکمون کرد
به نظر من ما تو فصل آتی مهاجم احتیاج نخواهیم داشت. رونی، بربا، چیچا، اوون، کیکو - اوبرتون - ببه!
یعنی تو هر پستی هم محتاج بازیکن باشیم، تو پست مهاجم دستمون خوبه... خصوصا با وجود دو تا وینگر های عالیمون.
الان به نظرم باید یونایتد فکر یه دربازه بان بزرگ باشه (که خوشبختانه مدت هاست هستند).
یه هافبک میانیه بزرگ و خلاق که نقطه ضعفمون در میانه میدان که این دو سه فصل اخیر کم ازش ضربه ندیدیم رو به نقطه قوت بدل کنه... الان اسکولز با وجود فوق العاده بودن، سن و سالش به ساف اجازه نمیده که چندین بازی پیاپی با اختلاف سه چهار روز بهش بازی بده. کریک که این دو فصل واقعا افت کرده... معلوم نیست کریک فصل سال 2008 کجاست. اندرسون هم از اون بازیکن سینوسی هاست که اغلب تو دره قرار داره تا در قله. گیبسون هم با وجود اینکه من خیلی خیلی بهش امیدوارم، پیشرفتش خیلی آهستست. همه اینا میطلبه که یونایتد یه فکری به حالش این پست بکنه.
به نظرم ما یه وینگر متوسط رو به خوب هم میخوایم... تصور اینکه یه بازی نانی و والنسیا رو با هم نداشته باشیم وجودم رو پر از استرس می کنه.
به نظرم تو خرید هامون مدافع راست هم به شدت مورد نیاز هستش... چون ذخیره نسبتا خوبی مثل گری نویل رو نداریم و قطعی نیست که رافائل یا فابیو بتون همیشه آماده باشن... اوشی هم که فقط اچار فرانسس... تخصص خاصی خصوصا در کناره ها نداره.
.
درباره برباتوف هم من یه نکته ای بگم... فیزیک بدنی دیمیتار برای مهاجم نوک بودن ساخته شده... اما واقعا ببینید... کم مهاجم هست با قد بلند که این قدر قدرت حمل و حفظ توپ بالا و ویژگی های تکنیکی خوبی داشته باشند...
من همون فصل قبل هم صحبت های رفتن بربا به میلان شد خیلی ناراحت بودم... حتی با وجود اینکه اون فصل زیر سایه وین بود و زمان مصدومیت رونی، نتونست جای خالیش رو پر کنه... در کل امیدوارم که بربا تو یونایتد بمونه و پیر بشه!!:31:
خودش هم گفته رفتن از یونایتد به هر باشگاه دیگه ای یک قدم به عقب واسش حساب میشه....
در مورد بقیه پست ها....با دفاع راست تا حدودی هستم باهات....چون اورا هم باید استراحت کنه و فابیو و رافائل نمیتونن همش کناره هارو پر کنن...اما چیزی که ما تو روزنامه ها و سایت ها میخونیم...در مورد دروازه بان و بازی ساز هست...که امروز گیل گفته که تابستونه پر کاری داریم تو یونایتد....ببینیم الکس چیا واسمون داره....اسنایدر چقدر مصدوم میشه:13:
دفاع وسطمون که بیمست تا چند سال...اوانز و اسمالینگ و gill که خیلی جوون هست...وسط هم که دیگه:دی