دوست عزیز ...من نمیدونم از کدوم شهر هستی....اما مال من..شبانش از 3تا7 هست......سرعتشم 7 کیلو بایته.:13:..الان 8ماه که من دارم همینطور بوده...:41:نقل قول:
اما سرعت روزانه خوبی داره....:27:
.همون شاتل حداقل یه چیز مجانی داره که دانلود کنی
Printable View
دوست عزیز ...من نمیدونم از کدوم شهر هستی....اما مال من..شبانش از 3تا7 هست......سرعتشم 7 کیلو بایته.:13:..الان 8ماه که من دارم همینطور بوده...:41:نقل قول:
اما سرعت روزانه خوبی داره....:27:
.همون شاتل حداقل یه چیز مجانی داره که دانلود کنی
نمیدونم چرا برای من اینطوری شده !! واقعا عجیب نیست ؟ من در کل روز فقط وب گردی میکنم و شبا دانلود میکنم !
ولی خیلی از حجمم کم میشه !
تاریخ شروع استفاده 04/05/90 کیلوبایت مصرفی دراین بازه 3064680 کیلو بایت باقیمانده (به روز) 7444677
این مشکل با وجود کسپرسکی رو فایلهای پسورد دار برا منم بوجود میومد که خوب کسپرسکی شانسی برا موندن رو سیستم پیدا نکرد و مشکل حل شد در ضمن بعضی نسخه های آی دی ام دور ریز ترافیک دارن که با تست یه فایل بصورت تک لینک و چند لینک همزمان همون فایل معلوم میشهنقل قول:
سلام
آخرش این 2 گیگ شارژ هدیه را هم به ما ندادند
در رابطه با برنامه du meter برنامه همینطور که قبلا گفته شد یه تنظیم داره که آیا فقط ترافیک مورد استفاده اینترنت را بسنجه یا همه ترافیک شبکه داخلی و ... اگه درست تنظیم شه مشکلی نداره
شبانه مشهد دو روز هست که دانلود 0 شده. دیروز فقط از 2 تا 3 دانلود داشته.امروز کامل 0 دانلود شده.دوستان شما هم مشکل دارین با شبانه؟
من که دیروز کلی دانلود کردم.ولی با روش همون چند تا فایل همزمان.3 4 تا فایل بود هر کدوم 60 70 سرعت داشت.نقل قول:
تک میزدم 80 90 بالاتر نمیرفت×:2:
تهران که 3-4 سرعت 120-150 هست بعد از اون میشه 30-60 تا 7 صبح دیگه پر پر شبی 1400-1800 دان میشه !
دوست عزیز میشه بگی تنظیماتش چطوریه ؟ یعنی با این تنظیمات دیگه واقعا نشون میده که دقیقا چقدر مصرف داشتم ؟نقل قول:
هنگامی که برنامه را نصب میکنید در قسمت ویزارد سه گزینه ابتدا میادنقل قول:
All network traffic
Internet traffic
که شما باید اینترنت را انتخاب کنید
یا از از تنظیمات برنامه این مسیر را برید
Option>filter by ip address> سپس گزینه monitor only internet را انتخاب کنید
نقل قول:
شما از گیگابایت حرف می زنید اما من شبی 200 مگ می تونیم با کلی دردسر بگیرم
شارژ هدیه سرکاری بوده؟:2:
نه سرکاری نبوده برای بعضی ها شارژ شدهنقل قول:
اما یکسان نبوده به همه 2 گیگ دادند به من که روز آخر شارژ کردم دوگیگ ندادند نمیدونم 700 15 بود اما یه ذره اضافه داشت
شما که شبانه دارید دیگه شارژ میخواهید چی کار من شبانه بیشتر از 200 مگ نمی تونم دانلود کنم
سلام.
دوست عزیز شما کدوم استانید؟
شبها حداکثر سرعتتون چقدره؟
باز حوبه مال شما 200 مگ هست...من از زمانی گه گرفتم که 5 ماه شده...سرعت شبانش بیشتر از 7 کیلو بایت نشده.....واقعا ارزش روشن گذاشتن رو نداره:13:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبانت تبریز،یکی بگه چرا شبها:41::41::41: سرعت افتضاح میشه من اصلا نمیتونم حداقل 700 کگ دانلود کنم.
سلام بچه ها
من 3-4 صفحه قبلو خوندم تا سوالم تکراری نباشه .
ولی بازم جواب سوالمو نتونستم بگیرم .
خیلی از بچه ها میگن سرعت اومده پایین و خیلی ها میگن نه (سرعت خوبه ) .
من خودم الان سرویس 256 مخابرات نامحدود دارم . ولی چون سرعت دانلودش 28 kbp هست میخوام عوض کنم بیام یه شرکتی که سرعت دانلود بالاتری داشته باشه .
حالا سوالم اینه که میانگین سرعت دانلودم تو روزها و شبها چنده ؟
شبها که میگه رایگانه صحت داره ؟(چون بعضی ها خالی بندی میزنن) ساعت چند تا چند ؟
شمارنده ترافیکش سالمه (یعنی زیاد کانتر نمیندازه؟)؟ نیاییم بخریم و سر 5 روز 3 گیگمون تموم بشه .
چند روزه نصبش میکنن ؟
من خودم وقتی مخابراتو خریدم 3 ساعت بعدش اینترنتم وصل شد (فکتون افتاد آره ؟ :21:)
تعریف صبانتو خیلی شنیدم
دوست عزیز بستگی داره کدوم شهر باشی.....شههر ما که اهواز باشه...از نظر سرعت دانلود روزانش عالیه...یعنی نسبت به بقیه خوبه.... من که 128 دارم سرعت دانلودم بین 50 تا 90 کیلو بایت هست...ماهیانه 13400 تومان با محدودیت 3 گیگ میدن.....نقل قول:
اما قضیه شبانه یا همون مجانی:از 3 تا 7 میباشد......اونم باید یوزر نیم و پسورد مخصوص مجانی رو بزنی...
راستش واسه من که تقریبا خیلی وقته اکانت صبا رو دارم از شبانش اصلا راضی نیستم....شبا سرعت ماله من بیشتر از 7 کیلو بایت نمیشه...:41:
اما شهرهای دیگه متفاوت هستن.......
در کل اگه زیاد اهل دانلود نیستی....سرویس خوبیه(البته میگم اونم شهر ما اینطوریه):27:
سلام داداش به نظر من همون مخابرات بمونی بهتره سر جمع تو ماه اگه اهل دانلود باشی با 256 مخابرات بیشتر دانلود میکنی
اما در کل من تهران مرکز شهید عاطف سرعت روزانه 10 مگ اول هر دانلود سرعت 120 و بعد از 10 مگ مخدود میشه رو 50-70
شبانه هم بعد از یه دوری 6-7 ماهه 3 شب هست که دوباره شروع کردم به دانلود شب اول1.8 گرفتم شب دوم 1.4 دیشب هم 1.2 امشب فک کنم بشه 1 :31:
از 3-7 هم رایگان با یوزر و پس جدا :46:
راستی یادم رفت بگم سرویسم الان 128 10 گیگ هست :46:
من نه میگم بد هست نه خوب .
من 128 گرفتم و سرعت دانلودم در روز تا 250 هم میرسه به راحتی و شبها هم تو 4 ساعت حدود 2 گیگ میگیرم. بستگی به لینک داره. با مدیافایر تا 150 هم میره
نقل قول:
مخل سکونت رو هم میگید ؟ ممنون :46:
بنده از شاهین شهر اصفهان هستم
سلام مخابرات دیگه نامحدود نمیده اگر میدند من خبر ندارمنقل قول:
اگر دانلود زیاد داری اینترنت روزانه حجمی صرف نمیکنه فقط باید پول حجم بدی شبانه هم ما که حدود یک سالی هست که از شبانه خیری نمی بینیم
منطقه قم
نقل قول:صبانت و بعضی از شرکت های دیگه روش کارشون به همین صورت هست چون کاربر زیاد دارن نمی تونن برای همه مناطق سرعت رو ثابت بذارن (مثلا 120) و مجبورن به صورت دوره ای سرعت رو تو یه سری مناطق بیارن پایین تو یه سری مناطق ببرن بالانقل قول:
خیلی از بچه ها میگن سرعت اومده پایین و خیلی ها میگن نه (سرعت خوبه ) .
از من می شنوی همین مخابرات بمونی بهتره ، دوستم 6 -7 ماهه واسه adsl مخابرات ثبت نامه کرده ولی هنوز تو صفهنقل قول:
من خودم الان سرویس 256 مخابرات نامحدود دارم . ولی چون سرعت دانلودش 28 kbp هست میخوام عوض کنم بیام یه شرکتی که سرعت دانلود بالاتری داشته باشه .
برای من که مشکلی نداشته ولی خب بعضی از دوستان تو همین تاپیک مشکلاتی در این مورد داشتننقل قول:
شمارنده ترافیکش سالمه (یعنی زیاد کانتر نمیندازه؟)؟ نیاییم بخریم و سر 5 روز 3 گیگمون تموم بشه .
قبلا 7 الی 10 روز ولی فکر کنم الان زودتر نصب کنننقل قول:
چند روزه نصبش میکنن ؟
علتش اینه که شرکت ها مجبورن مدارک شما رو بفرستن به مرکز مخابراتی اونجا هم میره تو صف مدارک ارسالی یه مقدار طول می کشه تا وصل بشه و گرنه تو شهرهای کوچیک و بعضی از مراکز مخابراتی به محض این که درخواست بدین خطتتون رو رانژه می کنننقل قول:
من خودم وقتی مخابراتو خریدم 3 ساعت بعدش اینترنتم وصل شد (فکتون افتاد آره ؟ :21:)
موفق باشید
ممنون از جوابی که دادی .نقل قول:
ولی مخابرات نامحدود میده . همین چند روز پیش هم رفیقم یکی خریده .(جهت اطلاع عرض کردم)
---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
از همه دوستانی که لطف کردن و جواب سوال این بنده حقیر رو دادن تشکر میکنم .:11:
نتیجه گیری : تصمیم گرفتم فعلا رو همین 256 مخابرات بمونم .
سلام.
سرعت شبانه به سرعت روزانه ربطی داره ؟ یعنی اگر سرعت 128 بگیرم سرعت شبانه ام با کسی که 512 گرفته فرق داره یا نه ؟
سلام دوستان من درخواست خروج خط از رانژخ رو دادم چقدر طول میدن آزاد کنن خط رو؟
بچه ها اگه یادتون باشه من هفته پیش گفته بودم که مودمم را عوض کردم و مودم وایرلس گرفتم .
ولی نمیدونم چرا چند روزه هر وقت گوشی تلفن را بر میداریم ، اینترنت برای یکی دو دقیقه قطع میشه . فکر میکنید مشکل از چیه ؟ به پشتیبانی صبانت زنگ بزنم ؟
اسپیلیتر رو رو تلفن نصب کردید؟نقل قول:
تلفن تون بی سیم هست؟:31:
مگه ربطی داره!!!..خط ما اولش به اسپسلتر وصل شده...بعدش اومده واسه نت ...دو تا تلفنم بش وصل هستن ...هردو هم بی سیم:21:نقل قول:
فرقی ندارننقل قول:
قبلا که خیلی اذیت می کردن برای این که خط رو از رانژه در بیارن الان رو نمی دونم ، ولی شاید 5 روزی طول بکشهنقل قول:
لزومی نداره اسپیلیتر رو سر راه مودم بزنی .نقل قول:
و اگر تلفنتون تو اتاق دیگه ای هست اسپیلیترو به اون بزن .
و اگر تلفن بیسیم داری . باید اسپلیترو تو سر راه مادرش بزنی وگرنه فایده نداره . (در این صورت نویز رو از گوشی های بچه هم میگیره )
من دقیقا برای خودمونو این جوری عمل کردم .
بله مهمه.حتی اون تلفن بی سیم میتونه برای وایرلس اخلال ایجاد کنه!:13:نقل قول:
دوستان میخوام بدونم سرعت شبانه شما دقیق چنده!!!!! ماله من بیشتر از 7 کیلو بایت نشده!!!! استارت اول از 120 شروع میشه ...بعد از 30 ثانیه سر 7 کیلو بایت فیکس میشه.....نامردا خودشون محدود کردن.....
نقل قول:
چند روزه که دانلود شبانه مشکل پیدا کرده ! برای اکثر افراد هم همینطوره و بزودی مشکل حل میشه
برای من هم وقتی از یک لینک دانلود میکنم سرعتم رو 20 30 کیلوبایته در ثانیه است ولی وقتی 5 یا 6 تا فایل رو میزارم با هم دانلود بشه سرعت هر کدوم از لینک ها بین 15 تا 40 کیلوبایت میشه !!!! یعنی تقریبا کلا میشه همون 100 تا 120 kb/s !
من دیشت تا 5 بیدار بودم تا اون ساعت سرعت رو 116-130 ثابت بود و یه چیز جالب دیگه دیسکانکتی ساعتی نداشت :31:
جمعا 1.6 گیگ هم دان کرد .
تلفن بی سیم نیست .نقل قول:
کلا تلفن تو یه اتاق دیگه هست و من از یه پریزه دیگه استفاده میکنم .
نویز گیر هم استفاده نمیکنم .
فکر میکنید مشکل از چیه ؟
افتضاحه صبانت حالم بد شد:2:
باز پیدات شد؟؟:31: خیلی وقته نبودی به صبانت فحشهای ^*&$%# بدی:31: بچه خدا بداد تاپیک برسه!:42:نقل قول:
سلام دوستان من درخواست خروج خط از رانژi رو دادم چقدر طول میدن آزاد کنن خط رو؟میخوام حجم روزانه رو تموم کنم زود ولی میترسم یه وقت زیاد طول بدن خط تو رانژه بمونه شرکت بعدی نتونه بیاد رو خط منم دستم بمونه تو پوست گردو :31:
راست میگی دوست عزیز....صبانت اهواز < شبانش خیلی بده.:2:.....منم میخوام اکانتم رو عوض کنم ولی نمیدونم چی بگیرم که شبانش خوب باشه:13:نقل قول:
دوستان من از صبانت 128 دارم و اینم پینکش می خوام بیام ایرانسل سرعتش خوبه یا برم 512 مخابرات بگیرم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]