نقل قول:
سلام.
جواباتون به ترتیب:
1. بله همه رو نصب کنید.(بعضیا نصب نمی شن.بستگی به نوع سخت افزارتون داره)
2.حتما در هنگام بازی از شارژر استفاده کنیذ.(کلا 5010 بدون شارژر قدرتش 0 می شه)
Printable View
نقل قول:
سلام.
جواباتون به ترتیب:
1. بله همه رو نصب کنید.(بعضیا نصب نمی شن.بستگی به نوع سخت افزارتون داره)
2.حتما در هنگام بازی از شارژر استفاده کنیذ.(کلا 5010 بدون شارژر قدرتش 0 می شه)
دوست عزیز، اگه درایور خودش بود که نصب میشدنقل قول:
شما برای اینکه مطمئن شی بهتره چندتا درایور رو از سایت dell دانلود کنی و ببینی نصب میشه یا نه
نقل قول:
سلام.
بهتره از پیغام هایی که در هنگام نصب درایور می ده ، عکس بگیری و بذاری اینجا.
با توجه به اخطار ها و ارور هاست که می شه گفت شما باید چه کار کنید.
هر درایوری که نصب میشه رو نصب کن:31:نقل قول:
البته درایور وایرلس رو فقط دقت کن که درایور مخصوص سخت افزارت رو دانلود کنی
اگه در حالت استفاده از باتری دچار افت فریم میشه که در صفحه اول روش برطرف کردنش رو توضیح دادم وگرنه بهتره درایور گرافیکت رو آپدیت کنی، از سایت amd میتونی پیداش کنی
با سلام
من چند ماهي هست 5010 خريدم ولي وقتي از گرافيكش استفاده ميكنه ،گرافيك به شدت داغ ميشه . البته بدون COOL PAD .
با COOL PAD مشكل حل ميشه ؟يا اينكه 5010 همينه ديگه كاريش نميشه كرد !!
اگه موقع بازی کردن داغ میشه حتما کول پد استفاده کنید .
اینکه داغ میشه طبیعیه، چون بدنش (منظورم قسمت داخلی دور کیبورد) فلزیه و گرمارو بخوبی انتقال میده و اگه فنش هم گرمای زیادی رو به بیرون هدایت میکنه که خیلی هم خوبه اما در هر صورت بهتر اینه که براش کول پد تهیه کنی و تا اون موقع هم دقت کن زیر لپ تاپت فضایی برای عبور هوا باشه مثلا میتونی دوتا کتاب دوطرفش بذاری تا راحت تر خنک شه (اگه دریچه ورودی هوا گرفته شه لپ تاپ خیلی بیشتر داغ میشه )نقل قول:
موردی هم که با توجه به تجربه دوستان باید تاکید کنم اینکه یه کولپد خوب بگیر، کول پد های ارزون عملا تاثیری در خنک شدن لپ تاپ ندارن
منم چند وقتیه ۵۰۱۰ گرفتم با این کانفیگ:
CPU Intel i5 M480
ATI 5650
4GB Ram
500GB Hard drive
1- قسمت ریتینگ ویندوز ۷ (۶۴بیت) به رم و هارد من ۵.۹ میده،به نظرتون کم نیست؟
2- لپ تاپ من به نظرم زیاد داغ میکنه،اینجا دیدم تو چنتا از پست ها اشاره شده بود که از کول پد استفاده کنیم.با توجه به دریچه ی هوایی که زیر ۵۰۱۰ هست ( ۳ تا دریچه وسط قسمت زیرین لپ تاپ ) و خب دریچه ی فن،من کول پدی ندیدم که مناسب باشه و به نظرم بیاد که تاًثیری داشته باشه.کسی کول پدی گرفته که تست کرده باشه و تاثیر داشته باشه تو کم کردن دما ؟
3- برای درایورهای ATI ،تو سایت دل فقط یه درایور هست با حجم ۱۳۰MB.آیا ATI Catalyst همینه یا یه برنامه جداس ؟
4- من بایوس لپ تاپمو از ورژن A12 به A13 آپدیت کردم.مثل اینکه تو این ورژن هدفشون کم کردن صدای فن بوده و طبیعتا باعث میشه لپ تاپ داغتر بشه چون زمانهای کمتری فن در حال کار هست (مثلا قبل از آپدیت سیستم در حالت آیدل دمایی حدود ۴۶-۴۸ داشت اما الان حدود ۵۰-۵۲ِ !!!).میخواستم ببینم کسی بلده بایوس رو به ورژن قدیمیتر آپدیت کنه؟(اصطلاحا Downgrade BIOS) من هرچی سرچ کردم چیز بدرد بخوری پیدا نکردم که جواب بده :(
5- یه برنامه هست برای کنترل کردن میزان چرخش فن :
تو اکسپی کار میکنه اما برای ۷ ارور میده بعداز نصب.کسی میدونه اینو چجوری میشه تو ۷ راه انداختش؟کد:http://www.diefer.de/i8kfan
نقل قول:
فقط یه مطلب به توضیحات سیامک جان اضافه کنم.اونم این که به هیچ وجه لپ تاپ رو روی فرش یا موکت (کلا هر چیز پرز دار نزارید.)
اگه دو تا کتاب دو طرف لپ تاپ بزارید ، وسط لپ تاپ خالیه و تمومه پرز هارو می مکه.
من خودم از میز استفاده می کنم.و روی میز هم کول پد گذاشتم.
اینو واسه این گفتم که یکی از آشناهامون این کارو نکرد و لپ تاپشو رو فرش می ذاشت.بعد 1 ماه دیگه لپ تاپش روشن نمی شد.برد نمایندگی و وقتی لپ تاپو باز کردن دیدن توش پره پرزه.خوشبختانه ایشون با آدم خوبی طرف بودن و نمایندگی براشون تعمیر رو بدون هزینه قبول کرد.
لازم دونستم بگم تا لپ تاپای دوستای 5010 ایم همیشه سالم بمونه.
نقل قول:
1. نه درسته.رم لپ تاپه من رو هم 5.9 نشون می ده.ریتینگ هارد هم که مهم نیست.هرچقدر حجمش بیشتر باشه ریتینگ هارد هم بیشتر میشه.
2.من یه کول پد 6 تومنی خریدم که بادش حرف نداره.3 تا فن داره.
یه 14000 تومنی هم خریدم که 1 فن داره و باد کمتری نسبت به 3 فنه تولید می کنه.منتها این تک فنه بیشتر خنک می کنه. نکتش هم اینجای که جنس روی کول پد تک فنه فلزیه و گرمارو به خوبی انقال می ده و نمی ذاره زیر لپ تاپ گرم شه.اما 3 فنه جنسش از لاکه.و خیلی زود گرم می شه و دیگه تاثیر چندانی در خنک سازی نداره.
این تک فنه رو خودم تست کردم.در حالت معمولی 3 تا نهایتا 4 درجه خنک تر می کنه.(نمی دونم وقتی زیاد از لپ تاپ کار بکشی چقدر خنک می کنه)
اسمه تک فنه هم اینه : NOTEBOOK COOLING PAD (این اسمیه که رو جعبش نوشته)
رو خودش هم نوشته : WIND COOL
به نطر من اینو بخر.ارزششو داره.تو بازار هم پره.عکسشو می زارم تا راحت پیداش کنی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی این یادم رفت بگم که تک فنه دقیقا اندازه ی لپ تاپ 5010 هست اما 3 فنه کوچیکه.(فکر کنم واسه 14 اینچی باشه)
و اما جواب سوال 4 تون:
بهتره از آپدیت جدید استفاده کنی.حتی اگه سرعت فن زیاد شه ، دمای لپ تاپ زیاد شه و ...
آخه شرکت دل نمیاد آپدیتی بذاره که به ضرر لپ تاپ های خودش باشه.
خوب اين كارا رو انجام دادم از شارژر هم استفاده مي كنم و آخرين درايور رو از ati گرفتمنقل قول:
اما مشكل افت فريم كماكان وجود داره ويندوزم 7 64بيت هست ممكنه مشكل از اون باشه؟
کول پده منم دقیقا همین شکلیه منتها اسمش هست : Cooler Padنقل قول:
سمت راست و بالا یه درجه هم داره برای کم و زیاد کردن دور فن و قسمت پشت و راست هم یه دکمه برای خاموش روشن کردن فن داره
راستش دیگه نمیدونم مشکل چیه، شاید خود بازی مشکلی داشته باشه (منظورم کرکش ..) بهتره توی تاپیک های مربوط به بازی هم سرچ کنی شاید مشکلت حل شهنقل قول:
نقل قول:
آره مال منم اونایی که گفتیو داره.یادم رفته بود اونا رو بگم.احتمالا هر دو یکین.فقط اسماشون فرق می کنه.(همشونم ساخت چینن)
در حالی که کول پد 3 فنه این امکاناتو نداره.
سلام
من 5010 ميخوام بگيرم خوبه ديگه؟
ديروز سفارش دادم رم4 گرافيك 550V
واسه بازي خوبه؟
قیمتش رو تو خصوصی بگونقل قول:
مرسی
درسته که 5010 لپ تاپ خیلی خوبیه اما به نظرم الان دیگه باید به لپ تاپ های روز فکر کنی منظورم امکاناتی مثل USB 3 و sandy bridge هستنقل قول:
البته اگه این موارد براتون مهم نیست، 5010 گزینه خوبیه
اگه 5010 رو برای بازی میخوای بهتره با گرافیک AMD 5650 بگیری که قویترین گرافیک لپ تاپ 5010 هست
این کول پدهایی که شما دارین، کپی شده از کول پد شرکت معروف Cooler master هستند که قیمت اصلی اون حدود 25 تا 30 هستش. مشابه مدهای مارک کولر مستر رو من زیاد تو بازار دیدم که با نامهای مختلف به فروش می رسند که البتا طبعا کیفیت جنس اصلی را ندارند.نقل قول:
من خودم از یه مدل کولر مستر به نام Infinite استفاده میکنم که با گارانتی 1 ساله از شرکت گارانتی اصلی به نام دریا کامپیوتر به قیمت 35 تومن خریدم که قابلیت خنک کنندگی خوبی داره و از داغ شدن لپ تاپ جلوگیری میکنه و دما رو هم در موقع عادی و هم بازی در حد متعادلی نگه میداره.
این مدل که من دارم، 3 تا تنظیم سرعت فن داره که تا 2000 RPM قابل زیاد شدنه. زیر کول پد بستس و هوای مورد نیازشو از دریچه پشتی میگیره، بنابراین برای کار روی تخت یا جای پرزدار مناسبه، چون باعث مکیدن هوا از زیر و انتقالش به داخل لپ تاپ نمیشه.
برای اطلاعات بیشتر در مورد این مارک کول پد میتونید به لینک های زیر مراجعه کنید. کسانی که در تهران هستند با مراجعه به بازار رضا، پاساژ ایران یا بازار موبایل ایران میتونند کول پدهای کولر مستر را از فروشگاههای دریا کامپیوتر تهیه کنند.
کد:http://www.daryacomputer.com/Product.aspx?prdID=85
کد:http://www.daryacomputer.com/Catigory.aspx?brandID=17
سلام و خستنه نباشید به همه دوستان
من جدیداً یه 5110 گرفتم ( VGA : Geforce 525m ) و مشکلم اینه که بازی COD 5 رو که اجرا میکنم با باتری افت فریم داره ولی وقتی تو شارژه خیلی خوب اجرا میشه
من طبف گفته sheytoon001 عزیز توی پست اول اون تنظیمات رو هم انجام دادم ولی نشد...
من توی تاپیک 5110 لین سوال رو پرسیدم جوابی ندادن دوستان / اینجا چون افراد حرفه ایی ترن اینجا مطرح کردم
ممنون میشم راه حل رو بگید
( درایور گرافیک هم جفتش نصبه اپدته...)
نقل قول:
نبود ؟؟؟ :19:
دوستان فعلا بهترین کول پدهای موجود دیپ کول و کولر مستر هستند من خودم از این مارک تقلبی ها داشتم تک فن 6 ماه دووم نیاورد زیادم خنک نمیکرد الان یک DEEPCOOL N8 گرفتم عالی حدود 10 درجه خنک تر از قبل نگه میداره( در ضمن من هارد لپ تاپم 20 دقیقه ای دماش 50 به بالا میشه ولی الان زیر 50 میمونه گرچه هاردم باید عوض بشه!)
دو تا فن 14cm داره بدنه کاملا آلومینیوم همراه با 4 پورت USB
29 تومن خریدم!
من فکر نمی کنم یه کول پد 30 تومن ارزش داشته باشه.(این نظر منه)نقل قول:
چون مهم اینه که زیر لپ تاپ خنک باشه.که اینو کول پد های 11 الی 14 تومنی هم می تونن انجام بدن.والا دیگه کولر ندارن که.
بعد 6 ساعت مدام روشن بودنه لپ تاپ الان به کول پد دست زدم کاملا خنک بود.
اگه هم خراب شه بعد 6 ماه (طبق فرمایش شما) یعنی 3 تای این کول پد 18 ماه کار می کنه.یه چیز تو مایه های عمر یه کول پد 30 تومنی.با این تفاوت که اینو تک تک می خرین و واستون اقساط می افته:31:
دوست عزیز لپ تاپ من core i7 هست و با هارد خرابش خیلی داغ میکنه و من 3 تا کول پد رو تست کردم و واقعا 11 تومنی با 30 تومنی زمین تا اسمون فرق داره.
حرف شما برای لپ تاپی درسته که زیاد داغ نمیکنه(مثلا core i3 یا core i5 با هارد عالی wd scorpio blue).:46:
نقل قول:
بله حرفه شما کاملا درسته.
من منظورم واسه لپ تاپ خودم بود که core i5 هستش.
نقل قول:
من با دل ساپورت سنتر که از رم تست میگیرم faild میزنه و به یکی از استریت های رم گیر میده و همچین اروری میده mw/011که اینو قرمز جلوی تست رم مینویسه
اما از همین راه یعنی dignostic الان سخت افزار رو چک کردم.به یه قسمت رسید که یه پنجره باز شد نوشته بود memory test بعد چهارتا متسطیل هی پر میشدن به اسم سی پی و 0 تا 4.جلوشون هم مرتب عددهای چندرقمی پر میشد.اما سی پیو 2 وسطش گیر میزد و مینوشتidle اما بقیه رو تست میکرد
بعد پنجره ارور باز میشد که تلاش مجدد و باز همین مشکل
قضیه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟رم نابوده؟البته هین کار هیچ مشکلی نداره.اصلا.فکر کنم بخاطر آپدیت ناقص بایوس به آ13 باشه که وسطش گیر کرد.چی میگینننننننننننننن
نقل قول:
من دقیق متوجه نشدم که به تست رم ارور داد یا سی پی یو.
اما هر چی که هست به یه چیزه لپ تاپت گیر داده.(idle یعنی بی پایه و بی اساس)
بهتره به یه تعمیر کار نشونش بدی.
ممکنه هم از همون آپدیت ناقص بایوس بوده باشه.
حتما پیگیر باش تا مشکلش بزرگتر نشه.
من میخوام کیبورد معمولی رو به لپ تاپ وصل کنم. برای کیبورد یه تبدیل به یو اس پی گرفتم. ولی وقتی کیبورد رو به لپ تاپ وصل می کنم کیبورد کار نمی کنه. باید کار خواصی انجام بدم؟
۱-آخه من خونده بودم سرعت رم ۵۰۱۰ باید ۱۳۳۳ باشه اما برا من تو برنامه speccy میزنه PC3-10700 (667 MHz) .برا همین فک میکنم رمِ من عوض شده باشه :-؟نقل قول:
۲
-موقهٔ کار کشیدن از سیستم باید دید چقد کارایی داری(مثلا بازی) چون در حالت معمولی که با کتابم باد بزنی خنکتر میشه ! با توجه به هواکش های زیر ۵۰۱۰ که ۳ تاشون پشت لپ تاپ ،وسط،هستش این مدل فک نکنم موقع کارکرده بالا زیاد خنک کنه،آخه همونطوری که میدونی این مدل فنها یه نقطه کور دارن،اونم قسمت وسط فن که تو این مدل دقیقا این نقطه کور میفته روی هواکشهای لپ تاپ.
۴-آره منم قبل اینکه آپدیت کنم همین فکرو میکردم که آپدیت بایوس همیشه خوب،اما بعدن چند جا خوندم که گفت بودن فقط در صورتی آپدیت کنین که دقیقا مشکلیو که آپدیت برطرف میکنه،داشته باشین.الان این آپدیت جدید که من باهاش مشکل دارم مثل اینکه جوری تنظیم شده سرعت فن که مشکله اونایی که بنظرشون صدای لپ تاپ زیاد بودو برطرف کنه(دقیقا مشخصه تا جایی که میتونستن جوری تنظیم کردن که کمترین صدا رو داشته باشه :( ) A12 خیلی بهتر بود.پیشنهاد میکنم از A13 استفاده نکنین،مخصوصاً اگه مثل من ساعات زیادی لپ تاپتون روشنه و ازش کار میکشین.
نقل قول:نقل قول:
در مورد سرعت رم که مشکلی نیست، اون عدد رو باید در 2 ضرب کنید و همینطور میتونید از support center هم استفاده کنیدنقل قول:
کول پد های زیادی وجود دارن که بسته به نظر و سلیقه خودتون میتونید انتخاب کنید ، البته نباید از کول پد انتظار زیادی داشت، شاید 4-5 درجه در دمای قطعات تاثیر داشته باشه اما همینم خوبه
خودم یه مدل کولرمستر خریدم و ازش راضیم
و در مورد آپدیت بایوس که در خود سایت dell نوشته که در این ورژن یه چیزایی در رابطه با صدا برای xp بهتر شده و برای من که فن خیلی هم زیاد داره کار میکنه
من تبدیل رو هم عوض کردم ولی باز جواب نداد. (تبدیل مشکلی نداره)نقل قول:
وقتی به لپ تاپ وصلش می کنم سه چراغ کیبورد روشن و خاموش میشن ولی دیگه کیبورد جواب نمیده! تنظیمات خاصی برای لپ تاپ 5010 نیاز داره؟
با سلام
من یه لپ تاپ n5110 با cpu i7 و ram 6 و VGA NVIDIA GeForce GT525M -1GB خریدم. بعد از نصب ویندوز7 برای نصب کارت گرافیکیNVIDIA پیغام داد که نمیشه باید قبلش درایور Intel HD VGA نصب بشه. بعد از نصب Intel HD درایور کارت گرافیکی و برنامه Nvidia مربوطه نصب شد.حالا تو قسمت مشخصات کارت گرافیکی زده از 1600MB رم شیر استفاده میکنه و داخل Device Manager هم 2تا درایور برای کارت گرافیکیش نصبه!! آیا اینجوری امکان داره؟ کارت گرافیکیش درست نصب شده؟
در ضمن نمره مربوط به Performance کارت گرافیکی در ویندوز 7 برابر 5.1 گزارش شده. آیا با 1GB رم نباید بالاتر باشه؟
نقل قول:
در مورد رم همونطور که سیامک جان هم فرمودن مشکلی نیست.تو پست های قبلی هم توضیح راجب این اعداد رم و سی پی یو زیاد داده شده.(خواستی یه نگاه بنداز)
در مورد کول پد هم عزیز دل من خودم گفتم که تو کارای معمولی ازش تست گرفتم.و این طور هم نیست که در کار های معمولی با کتاب هم بشه خنکش کرد.چون اگه پستم رو درست می خوندین گفتم کول پد 3 فنه 6000 تومنی به درد کارای معمولی هم نمی خوره.دلیلشم توضیح دادم که به خاطر جنسشه.یعنی خنک سازی اینقدر ها هم کشک نیست که با بادبزن هم بشه خنک کرد.(در کل میزان باد کول پد چندان تاثیری در خنک سازی نداره.مهم جنس کول پد که گرما رو از زیره لپ تاپ به محیط انتقال بده.)
شما واسه امتحان لپ تاپت روی MDF بزار و یه مدتی با لپ تاپت کار کن.اونوقت لپ تاپتو وردار و ببین چقدر MDF گرم شده.در حالی که وقتی از این کول پد های 14000 تومنی استفاده می کنی،بعد اینکه لپ تاپ رو از روی کول پد بر می داری ، می بینی کاملا خنکه.
در مورد بایوس هم من با اینکه اکس پی نصب نکردم اما به A13 آپدیت کردم.و اون مشکل صدای فنی که فرمودید رو ندارم.
اگه کیبوردتون نرم افزاری همراش داشته نصب کنیدنقل قول:
اما کلا به نظرم بهتره یک کیبورد usb بخرید که این مشکلات رو نداشته باشه
راستی این مورد هم آزمایش کنید> قبل از اینکه لپ تاپ رو روشن کنی کیبرد رو وصل کن و بعد روشنش کن شاید اینطوری بشناسش
سلام دوستان
یه چند وقتیه لپ تاپم خییییییییییییییییییلی داغ میکنه
حتی وقتی که هیچ برنامه ای باز نیست فنش روشنه و باد داغ ارش میزنه بیرون
چی کارش کنم؟
cpu:ci5 m460
ram:4
hdd:500
vga:550v
win:7ultimat 64bit
این کار رو هم انجام دادم ولی باز هم نشد. تنها واکنشی که انجام میده روشن و خاموش شدن سه لامپ کیبورده همین.نقل قول:
یعنی نمی شه کیبورد های معمولی رو به لپ تاپ وصل کرد!؟ ممکنه تنظیمات بخواد؟
اولا حتما یه کولپد خوب براش تهیه کننقل قول:
و موقع کار هم توجه کن زیرش هوا راحت در جریان باشه
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
کامپیوترت در این حالت (یعنی وقتی با رابط به usb وصل کنی) کیبورد رو میشناسه؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
نه هیچ مشکلی نیست
کلا همینجوریه و بین دو تا کارت گرافیک سوییچ میشه هر وقت لازم باشه
اگه برای بازی مشکل دارید مطرحش کنید چون من 5110 i5دارم و مشکلم برطرف شده.
دوستان عزیز برای برقراری اینترنت وایرلس تو n5010 خیلیها در کشور به مشکل برخوردند و نمیتونند از اینترنت adsl خوشون به صورت وایرلس و بی سیم بر روی لپتاپهاشون استفاده کنند
بیشتر لپتاپهای n5010 وارد شده به ایران دارای کارت وایرلس WLAN Broadcom 5.60.350.6 هستند که در بخش خاورمیانه چینیهای عزیز این کارو انجام میدند که حتی در سایت رسمی دل هم این کارت وایرلس مورد تایید نیست که متاسفانه این کار انجام میشه
... (برای خود من 1که سال پیش خریدم این کارت وایرلس نصبه)
همونطور که میدونید سایت رسمی دل درایور 1501 رو برای شما قرار داده که رو اکثر n5010 ها جواب نمیده چون اصلا کارت وایرلس ماها این نیست بلکه WLAN Broadcom 5.60.350.6 هست .. شما باید درایور کارتهایی که برروی محصولات ایسر نصب شده رو از لینک زیر نصب کنید تا مشکلتون حل بشه . به همین راحتی
کد:http://drivers.softpedia.com/get/NETWORK-CARD/Broadcom/Acer-Aspire-One-D260-Netbook-Broadcom-WLAN-Driver-5603506-for-Win7.shtml
از سیامک عزیز ممنون میشم این لینک رو در صفحه اول قرار بده برای دانلود درایور وایرلس تا مشکل هموطنان گرامی در این زمینه که خیلی هم حیاتیه حل بشه
داغ شدن لپتاپ مساله عجیبی نیست و نیاز به حساسیت نداره .. در نظر بگیرید که الان تو فصل تابستون هستیم و گرمای محیط خونه به شدت تاثیر گذاره بر روی لپتاپ شما و کلا خیلی سر این موضوع حساس نباشید چون تا بوده همین بوده ..نقل قول:
اما اگر بدون باز شدن هیچ برنامه ای و در دمای عادی محیط خونه باز هم فن لپتاپ مدام مشغوله احتمالا منابع سیستمتون از جمله رم و cpu توسط فایلهای ناشناخته و یا بدافزارهایی چون ورمها (با تکثیر خودشون منابع سیستم رو در دست میگرند ) مورد استفاده قرار میگیره .. حتما سیستم رو توسط آنتی ویروس چک کنید .. در نظر بگیرید که گارد آنتی ویروس نامناسب که از منابع سیستم استفاده زیادی میبره هم تاثیرگذاره .. چون استفاده بالا از منابع سیستم رابطه مستقیم با گرمای پردازنده داره که فن رو وادار به کار میکنه
نمره مربوط به کارت گرافیک شما با دستکاری در تنظیمات گرافیکی و بردن روی حداکثر توانایی کارت گرافیک بالا میاد ..نقل قول:
اما در مورد مشکل اولتون باید بگم که خوشحال باشید چون احتمالا شما رو لپتاپتون همزمان دو کارت گرافیک اینتل و انویدیا نصبه و این خلاقیت مدتیست در دنیای لپتاپ به وجود اومده و دلیلش مصرف بهینه و کمتر برق در دو کارت گرافیکیست که کارت گرافیک nVIDIA با یک یا دو گیگ رم به همراه کارت گرافیک اینتل یا ۶۴ مگ رم در کنار هم قرار گرفتند که کارت گرافیک اینتل نهایت توانش اجرای windows aero ویندوز ۷ است
از تصویر زیر متوجه میشی که آیا دو کارت گرافیک داری یا نه :
در تصویر بالا دو کنترل پنل برای کارت گرافیک وجود داره یکی برای اینتل و دیگری برای nvidia هستش درواقع ویندوز الان میدونه که دو کارت گرافیک در اختیار داره و کلا دسکتاپ را در اختیار کارت گرافیک اینتل گذاشته ..
شما تنظیمات زیادی رو در صورت وجود داشتن دو کارت گرافیک میتونید اعمال کنید که واقعا به درد بخوره و اگه خواستید بیشتر توضیح میدم