پسر خوب حالت خوبهنقل قول:
اگه وقعا سرعت رو تقسیم بر 5 کنن اولین نفری که صداش درمیاد خودتی!!!!
512 تقسیم بر 5 نفر یعنی نفری 102 کیلوبیت یعنی 12.8 کیلوبایت!!!
Printable View
پسر خوب حالت خوبهنقل قول:
اگه وقعا سرعت رو تقسیم بر 5 کنن اولین نفری که صداش درمیاد خودتی!!!!
512 تقسیم بر 5 نفر یعنی نفری 102 کیلوبیت یعنی 12.8 کیلوبایت!!!
به نظرت 30 تومان پول بدی، یک ماه راحت باشی بهتره یا اینکه 17 تومان بدی و هی خون بخوری ؟ هر روزش 1 ماه از عمره آدم کم میکنه اینقدر حرص میده آدم رو !نقل قول:
شما هم انگار از مخابرات بد ندیدی که اینطور حرف میزنی ...
نقل قول:
102 کیلوبایت میشه یا 12.8 کیلوبیت ؟؟؟!!! الان 512 ها رو 64 هستن یعنی این بیشتر میشه یا کمتر ؟!!!
واقعا عجیبه که میگی حاضرم 30 هزار تومان بدم... یادش بخیر زمانیکه اینترنت 512 مخابرات 19/500 بود با سرعت استسناییی..نقل قول:
من با این نظر که سرعت دانلود روی 102 باشه این حرف رو زدم. اما اینطور که این دوستمون میگه سرعت رو12.8 هست که تغریباً 5 برابر از حد الانشم کمتر !!! که اگه اینطور باشه خاک عالم بر سرشون ...نقل قول:
ببین به واحد خوب دقت کننقل قول:
قرار دا با مخابرات بر حسب کیلوبیته و سرعت دانلود روی سیستم بر حسب کیلو بایت
هر 8 بیت می شه یه دونه بایت
دلیل قسیم بر 8 کردن برای بدست اوردن سرعت دانلود همینه و ربطی به اشتراک گذاری نداره
حالا بیان اشتراک گذاری کنن می شه همونی که گفتم
فقط میتونم بگم خاک بر سره مخابرات !نقل قول:
حرامشون هر چی پول دادم توی دهنشون ... یه روز نت خوب نداشتم ...
قیمت رو 2 برابر کردن، سرعت رو هم زیاد نکردن هیچ، 8 برابرم کمتر کردن ...
خاک بر سر احمق بی سوادشون ... خاک ...
والا من یادمه از حسابگر 512 ویژه 1به10 داشتم که تو قراردادم نوشته بود این سرویس بین 10 نفر شیر میشه ... با این حال سرعت بین 50-60 بوداکثر اوقات و شبا که همیشه نزدیک60 ....نقل قول:
خوب منم همینو می گم اینا توی سیستم اکانتیگشون چبزب به نام اشتراک گذاری تعرف نشدهنقل قول:
بزار طور دیگه ای بگم
یه شرکت 100مگابیت پهنای باند داره این شرکت از نظر قانونی میتونه تا 800 مگابیت پهنای باند بفروشه یعنی 8 برابر پهنای باند موجودش چون عملا همیشه و در آن واحد همه مشرک هاش وصل نیستن
ولی مخابرات چون پهنای باند خودشه و محدودیت در تامین پهنای باند نداره این اشراک گذاری بی معنی می شه
مگر اینکه عمدا سرعت رو پایین تر ببندن مثلا 256 روبیان روی 200 ببندن
همین سرویس های قبلی اسما 1 به 8 بود ولی ایا شده بود سرعت همش مینیمم باشه ؟ اکثرا اوقات ماکزیمم بود
من پریشب برای اون یکی اکانتم سرویس یک مگ 1 به 5 رو اینترنتی شارژکردم.سرعتش همونیه که قبلا بود.دانلودش بین 120 تا 130 ثابته.زیاد نگران یک به 5 و یک به 10 نباشین.هدف فقط افزایش قیمت بود که کارشون رو انجام دادن
حالا از عزیزان اگر کسی جدیدا شارژش تمام شد از این اشتراکهای 1 به 10 بزنه ببینیم چطوره؟
در ضمن هممون فردا از ساعت 6 غروب زنگ بزنیم 2020 و بگیم قیمتها بالا است چون تا هنوز قیمتها رسمی نشده و دارن هر روز یک بامبول در میارن میشه کاری کرد و گرنه اگر مدتی ازش بگذره دیگه تموم میشه پس خدایی فردا همه زنگ بزنن دیگه نامردی نکنید بگید به ما چه ... فراموش هم نشه ساعت 6 چون اون دخترها هیچ کارن و وقتی کارشون تموم میشه مثل بوقلمون کیف و کلاه میکنن و میرن اما اون آقایون با خود مخابرات در ارتباطند
من اخرش نفهمیدم ابن 1به 5 یعنی مثلا اشتراک 512 که سرعتش. میشه 60 رو بر 5 نفر تقسیم میکنن و میشه 12 ?!
یا اینکه از اول 512 سرعتش میشه 100?
راستی دوستان من پس فردا نتم تمام میشه! انلاین شارژ کنم پولم نمیپره?!
فعلا معلم نیست اختلافشون چیهنقل قول:
دوستان یه سوال یارو تا 11 نیم امشب شارژ کردم برام ولی هنوز وصله؟؟
اکانت رو هم چک کردم تموم شده !!!!
ولی هنوز وصله؟؟؟
تا وقتی مودم را خاموش نکنی وصل میمونه.برای من چند باری اینجوری شدهنقل قول:
پس فعلا شارژ نمی کنم تا وضعیت قیمت ها مشخص شهنقل قول:
اگر مخابرات بخواد مثل آدم کار کنه باید 512 را به 5 نفر شیر کنه پس باید بشه سرعت دانلود هر نفر 102 کیلوبایت در ثانیه که این محاله اتفاق بیفته پس این سرویسهای 1 به 5 همون سرویسهای نامحدود قدیمی هستند و به 8 نفر شیر میشند و سرعت دانلود 512 همون 64 است و اون سرویس 1 به 10 یعنی نصف همین سرعت ها بعنی اگر شما بری 14 تومان بدی و یک 256 بگیری میشه سرعت دانلودت 16 ...... البته قسمت دوم حرفهایم همش حدس و گمانه اما یک چیزی را مطمئنم و اون هم اینه که اون سرویس های 1 به 10 بعد ازمدتی که آبها از آسیاب افتاد و قیمتها ثابت شدند حذف میشننقل قول:
درود.نقل قول:
البته دوست عزیزم ؛ شما یه چیزی رو کاملا به اشتباه متوجه شدید.
این سرویسی که ما از سرویس دهنده ها میگیریم ؛ 512 کیلوبیت بر ثانیه هست که چون هر 8 بیت ، 1 بایت میشه و سرعت دانلود ما بر حسب بایت هست ؛ بنابراین (در شرایط عادی: فارغ از Brust ها یا کم شدن سرعت ها) سرعت دانلود اینترنت 512 کیلوبیت ما ، 64 کیلوبایت هست.
فکر میکنم اشتباه خودتون رو کاملا فهمیده باشید با همون قسمت بولد شده.
و به همین منوال هم مثلا سرعت دانلود با اینترنت 128 (کیلوبیت) میشه: 16 کیلوبایت یا 1 (مگابیت) میشه: 128 کیلوبایت و ...
اما حالا میرسیم به مبحث ضریب اشتراک :
سرویس 512 کیلوبیت در صورتی به ما سرعت دانلود 64 کیلوبایت رو میده که ضریب اشتراک 1 به 1 داشته باشه اما خب اصولا کلیه ی ISP ها از این ضریب اشتراک برای کم فروشی خودشون استفاده میکنند ؛ به این صورت که میگند سرویس شما بین فرضا 10 کاربر دیگه مشترک هست (ضریب اشتراک 1 به 10) و به این صورت اگر سرعت دانلود شما با سرویس 512کیلوبیت که 64 کیلوبایت هست به 6.4 کیلوبایت هم برسه ؛ حق هیچگونه اعتراضی ندارید (چون سرویس اشتراکی هست) و کمتر از این مقدار رو میتونید شکایت کنید.
شاد و پیروز و سربلند باشید.
.........................
به نظره من این کار مخابرات میتونه یه نقشه باشه این کارو کرده که اولا میخواد با یک تیر 2 نشانو بزنه
1-پیش خودشون فک کردن ما قیمت هارو میبریم بالا شاید مردم راضی موندن و با همین قیمت ها پول خوبی تا 3 4 سال اینده به جیب بزنن
2-اگرم که مردم نخواستن کاربرای اماتور دیگه خطشونو جمع میکنن فضا بیشتر میشه
خیلی ممنون و راستی یک سوالنقل قول:
جوانای کره ای یا امربکایی میان توی فروم از این حرفها بزنن ... ببین ما چه بدبختیم برای دو سه کیلوبایت خودخوری میکنیم و اونها با سرعت 10 مگ دانلود میکنن ... ای خدا داد ببرم کجا که بگم من ایرانیم
چرا الکی خودمو میزاریم سر کار واقعا نمیدونم.......اینا فقط همش برنامست برای زیاد کردن قیمتها وگرنه دیگه هیچی پشتش نیست
اینا توی این مملکت هیچی رو نمیخوان باصدا اعلام گرون شد میان اینجوری ملت خر رو میزارم سر کار وبازی میدن که ماها درگیر چیز دیگه بشیم اونا بکار خودشون برسن
این همه طرح عوض کردنم فقط مثل گرون کردن شیر و ماست شده که قیمتها رو همون نگه داشتن ولی از اونور 100گرم 100گرم از وزنش کم کردن............الانم اینجا صدجور طرح مسخره با قیمتهای جورواجور گذاشتن که ملت رو بپیچونن و فقط قیمتشون رو ببرن بالا.
طرح 1به10 و 1به5 و بدون اشتراک و صدجور کوفت دیگه گذاشتن که ملت رو سرگرم کنن.......اینا اصلا چه حالیشون میشه فرق 10 با 5 چندتاست.
دوستان من خبری از استانهای دیگه ندارم . میخواهم بدونم استانهای دیگه هم تعرفه اینترنتشون اینجوریه یا فقط این خراب شده اینجوری رفته بالا؟
دوستانی که سرویس نامحدود قدیمشونو هنوز دارن اگه برن توی همون قسمت تعرفه ها وشمارشونو بزنن میبینن که میزنه مثلا سرویس 256 1 به 5 ! پس اینطور که مشخصه و دوستان هم میگن سرعت و کیفیت همونه ... فقط و فقط قیمت بالا رفته !
دوستان کسی میدونه الان میشه انلاین شارژ کرد یا نه!?
دوستان زنگ زدم به 2020 و بهم گفتند که سرویسها به خاطر این گران شدند که دیگه به جای اینکه یک پورت را به 8 نفر بدیم به 5 نفر میدیم و گفتم مطمئن هستی این قضیه رو که برم آنلاین شارژ کنم که بهم گفت من خودم هم دانلود دارم و سرویسها را صبح تست کردم و گفت اگر شما :
یک 256 با شیر 1 به 5 بگیرید: سرعت دانلود حدود 55 است و اگر یک 256 با شیر 1 به 10 بگیرید روی 26 تقریبا هستید
پس اگر به حرف این دوستان باشه پس زیاد قیمتها تکون نخورده چون قبلا 256 مبلغ 17 تومان بود اما الان چون از 1 به 8 به 1 به 10 تبدیل شده قیمتش هم شده 14 تومان (اگر حرفش درست باشه)
در مورد شارژ هم گفت هیچ مشکلی نیست شارژ کنید
صبح رفتم شارژ کنم
طرف بازم می گفت نا محدود نداریم !!!!!!!!!!
کلی بهاش حرف زدم و تا پاشده رفته اتاق دیگه بعد از روی میز خودش لیست قیمت نامحدود رو بهم داد!!!! منو می گی م ی خواستم کلش رو بکنم :sq_10:
خلا صه 16500 گرفت برای 256 یک به 10
اومدم خونه هرچی منتظر موندم شارژ نشد نزدیک 6 بار زنگ زدم و بعد گذشت 6 ساعت همونی که پول رو گرفت بر می گرده می گه من گفتم این سرویس رو نداریم شما بزور پول دادی!! منو می گی حیف پشت تلفن بودم وگرنه .... :sq_10:
خلاصه دیدم طرف هیچی حالیش نی گذاشتم الان زنگ زدم یه آقایی بر داشت گفت امروز مشکل داشتن فردا می شه 1 به 10 شارژ کرد
حالا ببینم بازم سر کارم یا نه
لیست قیمت های یک یه یک هم بود !!!
265 80 هزار تومن !!!
امکان نداره سرعت سرویس 256 یک به 5 بشه 55 کیلو بایتنقل قول:
یکی از بچه ها چند صفحه قبل گفت 1به 5 شارژ کرده همون سرعت قبله!!!
کلا 256 نهایت سرعتش 32 هست
پ
امکان نداره سرعت سرویس 256 یک به 5 بشه 55 کیلو بایتنقل قول:
یکی از بچه ها چند صفحه قبل گفت 1به 5 شارژ کرده همون سرعت قبله!!!
کلا 256 نهایت سرعتش 32 هست
پ
الان این اسکول بازیا چی مخابرات از خودش در میاره؟ خوب مثل بچه ادم هم همون 512 رو بده دیگه یعنی چی میبنده رو 256ولی سرعت 55 میشه!نقل قول:
پ ن : هنوز لیست قیمتا مشکل داره و 512 یک به ده توش نیست !!!!
فکر نکنم 512 یک به ده را بدن چون به صرفشون نیستنقل قول:
اما حداقل از فردا و پس فردا دیگه هر کی شارژ کنه مشخص میشه سرعت ها چطوره . حیف که اکاننم 16 روزش مانده و گرنه همین الان یک 256 یک به 10 پر میکردم ببینم سرعتش چطوره
عزیزان از فردا هر کی هر نوع سرویسی گرفت حتما یک عکس از سرعت دانلود تنها با نرم افزار IDM بگیره و با ذکر نوع سرویس روی سایت بزاره
سلام
لطفا يكي از دوستان لينك ليست قيمتهاي مخابرات شهر كرمانشاه رو بذاره ممنون
مخابرات هنوز به فناوری پیشرفته ارائه سایت کامل برای ADSL نرسیده و فقط نهایت زورش رو زده تونسته یه صفحه برای شارژ انلاین درست کنه که وقتی میبینیش یاد صفحات 10 سال پیش میفتی!نقل قول:
قیمتها هم بچه ها از اطلاعات شخصیشون که از همون صفحه شارژ بدست میاد میگن .... والا هنوز لینکی برای قیمتا وجود نداره
آقا من رفتم شارژ کنم گفتن حجمی شده ! خالا 512 5 گیگ گرفتم فعلا . سرعت دانلود همونه ؟ باید زیاد شه طبیعتا
حالا سایتی داره که بدونیم چه قدر مصرف کردیم ؟ ساعات رایگان چی ؟
منم 512 10 گیگ شارژ کردم سرعت دانلود رو 120-140 هستشنقل قول:
آقا من رفتم شارژ کنم گفتن حجمی شده ! خالا 512 5 گیگ گرفتم فعلا . سرعت دانلود همونه ؟ باید زیاد شه طبیعتا
حالا سایتی داره که بدونیم چه قدر مصرف کردیم ؟ ساعات رایگان چی ؟
از اینجا چک کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسابگر الان یه سرویس 256 ویژه داره که یک به ده باید باشه و 17 تومن میده
یه سرویس عادی 256 داره که یک به 8 باید باشه و 39500 میده!!!!
و سرویس های حجمی هم 256 نداره و 512 رو دو گیگ گذاشته با قیمت 16تومن
هر گیگ اضافه هم 3500
البته قیمت 3 گیگ میشه 9 تومن برابر با مخابرات
اینها اطلاعات مربوط به حسابگره!
در حالی که سرویس 1 به 5 مخابرات 29500 قیمت نوشتن فعلا که طبیعتا خیلی بهتره از نظر قیمت و اشتراک
من کاری با تعاریف اصطلاحات ندارم
بلکه صحبت های رایج رو استناد می کنم و اون چیزی که هست
پس لطفا کسی نیاد کلاس درس برا منم بذاره....
اما مخابرات سرویس یک به هشت 256 ، تا 31 کیلوبایت تقریبا میکشه
سرویس یک به 10 ، تا 25 کیلوبایت میکشه
همین الان سرویس یک به هشت 128 حسابگر تا 18 کیلوبایت میکشه
اما قیمتش 15 تومنه یعنی چیزی نزدیک 256 فعلی مخابرات
یه مقایسه قیمتی اگه برای بقیه سرویس دهنده ها باشه می تونیم تصمیم بگیریم
فقط نکته مجهول اینه که معلوم نیست سرویس دهنده های دیگه تصمیمات جدیدی نگیرن و مارو مچل نکنن وسط کار
ادامه سریال مخابرات...
این قسمت: تغییر دوباره سرویسها
در این قسمت میبینید که شرکت با اقتدار مخابرات در راستای گیج سازی مشترکاش سرویسهای نامحدود بدون اشتراک گذاری رو باز اضافه کرده و سرویهای محدود رو هم به یک نوع که با پهنای باند تضمین شده هست تغییر داده ... (در قسمت قبل دو نوع سرویس رو برای محدود داشت)
آنچه در قسمت اینده خواهید دید:
مخابرات برای سردرگم کردن استکبار جهانی علاوه بر تغییر سرویسها مشترکا رو هم به صورت رندوم تغیر میده و هرکی ممکنه یه صبح پاشه از خواب و ببینه دیگه خط نداره...
واقعا حال می کنم با این مخابرات بی درو پیکر
دیش که تماس گرفتم یه آقایی بود گفت صبح می شه شارژ کرد همون 256 یک به 10 رو
صبح زنگ زدم باز دختره می گفت نمی شه نمی شه
خلاصه بعد کلی جر و بحث کردن شماره اسمو وشماره مبایلم رو گرفته (:sq_25:) می گه زنگ می زنم
از جلوی مودم داشتم رد می شدم دیدم اینترنت وصله:sq_25:!!!!!!
رفتم تو پنل سرویس شارژ شده رو دیدم :sq_14:
اگه بدونین چی شارژ کرد دمش گرم دختر با مرامی بود:sq_22: