دوستان کیفیت عکس این گوشی در چه حده؟
رزولوشنش چنده؟
Printable View
رزولوشنش چنده؟
اندرویید 2.3.3 سونی اریکسون x10 در تاریخ 9 jul منتشر می شه یعنی تا 7 روز دیگه:31:
چندتا عکس ازش تو این صفحه هست خواستی نگاه کن کیفیت دوربینش خوبه مخصوصا تو روزنقل قول:
رزولوشنش چنده؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=399086&page=353
عاشق سونی اریکسونم.قراره هفته ی بعد بترکونیم:26:نقل قول:
من که میخوام علاوه بر آپدیت یه کاور جدید براش بگیرم و محافظ صفحشو عوض کنم تا گوشیم نو شه.:1:
سلام.با توجه به صحبت دوستان انگار آپدیت جدید تا هفته دیگه میاد.از کاربران و ناظرین انجمن تقاضا دارم
تغییراتی که تو این آپدیت 2.3 نسبت به 2.1 هست ذکر کنید.ممنون
تو چند تا پست قبل توضیح دادم اما دوباره میگم:نقل قول:
1-شما با آپدیت به 2.3 میتونیم برنامه ها و بازی های بیشتری رو نصب کنید مثل آسفالت6 و adobe air
2-پشتیبانی از adobe flash player
2-تغییر رابط کاربری مدیاسکیپ و تایمسکیپ و دوربین و ...
3-افزوده شدن ویدجت مدیاسکیپ
4-بهتر شدن dual touch
اگه کم و کسری بود دوستان خودشون اضافه کنن.:11:
مهمترین تغییرش فکر کنم افزایش سرعت تا 2 یا 3 برابر نسبت به 2.1 باشه :31:نقل قول:
اقا سلام من یه کارکرده به قیمت 375خریدم 24 ساعت فرصت تست دارم بعد میگن بعضی هاش مشکل سی پی یو داره از کجا بفهمم بعضی ها میگن ntfs shift نصب کن اگه ریست نشد موقع بازی خوبه حالا راه ساده ی دیگه ای نیست چون پرسرعت ندارم دانلود کنم تازه24 ساعت وقت دارم خواهش میکنم کمک کنید
و یه چیزه دیگه باتریشو خیلی در اوردم(4-5بار) و سیم کارت عوض کردم بعد دیدم باتریش از80درصد شده 2درصد و داره دونه دونه اضاف میشه بعدش ریست کردم به حالت معمولی برگشت ودرست شد رام اصلی هم هست
بعضی وقتها که فشار زیادی به باتری بیاد نرم افزار سنجش شارژ باتری ظرفیت درست رو نشون نمیده مثلا من یه بار تست کردم باتری در حال کار 20 در صد بود بعد گذاشتمش کنار دو ساعت بعد رفتم چک کردم دیدم 25 درصدهنقل قول:
375 زیاده دیگه خیلی تمیز باشه 350من که تا حالا در مورد مشکل سی پی یو چیزی نشنیدم
باید این نکته رو در نظر بگیری که بازیها بر اساس سی پی یو ها ساخته میشوند ممکنه راه انداز بازی مال یه گوشی دیگه باشه و تو x10 اجرا نشه
qualcome povervr nvidia سه شرکت معروف و اصلی سازنده سی پی یو برای گوشیهای آندروید هستند
نوش 400 تومن باشه 30% ازش کم میشه عزیز خیلی بالا میگهنقل قول:
و البته اینم اضافه کن که دیگه میتونیم برنامه ها را روی مموری کارت نصب کنیم:31:نقل قول:
و .... آخرین آپدیته و دیگه براش آپدیت جدید نمیاد!نقل قول:
منبع این خبر که هفته دیگه اپدیت 2.3 میاد رو کسی داره؟من هرچی گشتم پیدا نکردم.
خود وبلاگ رسمی سونی اریکسون گفته توی ماه آگوست میاد که در خوشبینانه ترین حالت میشه توی مرداد ماه.
اولش هم میگفتن به 2.1 آپدیت نمیشه بعد گفتن 2.1 آخرین آپدیته و هرگز دیگه آپدیت نمیشه حالا هم 2.3نقل قول:
من امیدوارم 3.1 براش بیاد همین الان هم 3.0 رو براش دولوپرها آماده کردن البته فقط جهت تست
راستی من بلوتوث mw600 براش گرفتم جالبته با سه تا گوشی pair میشه رادیو داره میشه ارافونهاش رو عوض کرد
اما اونی که توی جعبه خودش از نوع معمولی بود وقتی به ارافون خود گوشی تست گرفتم کیفیت صداش عین با سیمش بود کلی کیف کردم
به یه ذره شارژ که داشت 2 -3 ساعت آهنگ گوش کردم ولی باز هم شارژ داشت ولوم صداش لمسیه !
موقع تماس شماره تماس گیرنده رو نشون میده اما از اسم خبری نیست :( یه شارژر هم تو جعبه بود میکرو یو اس بی
یه جورایی بزرگه و برای گیر دادنش به تیشرت به مشکل بر میخورید
کلا به درد پیراهن و کت و شلوار میخوره
سلام دوستان
یکی از دوستام یه x10 تمیز داره مشکی فقط بالای گوشی یه ساییدگی کوچیک داره که دقت کنی معلومه به غیر ای نمکلی نداره با رم 8 وکیف چرم میگه280 قیمتش چطوره خوبه؟
الان نوش چنده؟
موقع تست به چه چیزی دقت کنم؟
پیشاپیش بابت جوابش ممنون:31:
دوستدار شما یاشار
نوش 390 تا 420 متغییرنقل قول:
باید ببینی علت ساییدگی چی بوده
رم که روی گوشی هست
جهت تست کدهای زیر رو با گوشی بگیر
هنگامی که گوشی روشن است و در صفحه Lock Screen قرار دارد کلید های زیر را از چپ به راست بترتیب فشار دهید:
Home, Back, Back, Home, Back, Home, Home, Back
وارد Service Menu میشوید! که میتوانید اطلاعاتی در مورد فریمور گوشی، برند گوشی، ساعات کارکرد گوشی و غیره به دست آورید و همچنین کلیه دستگاههای گوشی از اینجا قابل تست است!
آهسته باید انجام بدید
home دکمه وسط
back دکمه راست
menu دکمه چپ
منبع
کد:http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=105483
خوب معلومه نمی تونه که تا اخر ساپورت کنه همه شرکت ها مثل سامسونگ , lg . نوکیا , سونی اریکسون,... تا یک حدی ساپورت می کنن مثلا 2تا3 سال اون هم بستگی به گوشی دارهنقل قول:
مرسی از توضیحات دقیقت:11:نقل قول:
نوش 390 تا 420 متغییر
باید ببینی علت ساییدگی چی بوده
رم که روی گوشی هست
جهت تست کدهای زیر رو با گوشی بگیر
هنگامی که گوشی روشن است و در صفحه Lock Screen قرار دارد کلید های زیر را از چپ به راست بترتیب فشار دهید:
Home, Back, Back, Home, Back, Home, Home, Back
وارد Service Menu میشوید! که میتوانید اطلاعاتی در مورد فریمور گوشی، برند گوشی، ساعات کارکرد گوشی و غیره به دست آورید و همچنین کلیه دستگاههای گوشی از اینجا قابل تست است!
آهسته باید انجام بدید
home دکمه وسط
back دکمه راست
menu دکمه چپ
منبع
بعد این دکمه هایی که گفتی بزن وقتی صفحه قل بود بزنم یا قفلشو باز کنم؟
بعد imei گوشی هم با *#06# درسته یا فرق میکنه؟
در مورد ساییدگی از دستش افتاده... عکس گوشیشو دیدم زیاد تابلو نیست صفحش یدونه خشم نداره ....به نظرت میرزه؟
دوستدار شما یاشار
با همون کدی که گفتم imei رو هم میتونی ببینی کلا همه بخشهای گوشی رو میتونی تست کنینقل قول:
باتری وایرلس بلوتوث جی پی اس قطب نما سنسور نور ال سی دی اسپیکر ارافون میکروفون ویبره
همینطور نرم افزار سریال گوشی همه چیز دم دستته دیگه خلاصه
موقع وارد کردن کد صفحه باید قفل باشه و آهسته اینکار رو انجام بدی تند تند بزنی کار نمیکنه
من جات بودم گوشی زمین خورده نمیخریدم من از همون روز اول یه کیس ژله ای خریدم با یه محافظ نمایشگر الان گوشی من جای یه دونه محافظ نمایشگر دو تا داره یعنی اون فابریکه نوی نو هستش
اصلا تا حالا ضربه هم نخورده وقتی میخوام حتی بذارمش روی میز آهسته اینکار رو میکنم آخه دلم میسوزه 480 پولش دادم :41:
الان گوشی آندرویدی داری یا میخوای بخری ؟
اگر خریدی حتما با من تماس بگیر تا چند تا انجمن سایت درست و حسابی بهت معرفی کنم تا بفهی آندروید یعنی چی
مثلا نرم افزارهایی هست که باهاش میتونی با یه مودم وایرلس فایلهات رو بین پی سی و گوشی جابجا کنی
یعنی دیگه فقط برای شارژ کردن گوشی رو به کابل وصل میکنی و این از اصطحلاک گوشی کم میکنه و کلی چیز دیگه
دوستان با توجه به اینکه صفحه نمایش گوشی LCD نیست میخواستم بپرسم آیا از کیفیت تصویر صفحه نمایش گوشی رضایت دارید؟؟ حقیقتش میخوام یه دونه بگیرم ولی یکی از دوستان از کیفیت صفحه نمایش این گوشی نسبت به LCD دارها یه مقداری ناراضی بود لطفا" در این مورد نظرتون رو درج کنید.
ممنونم
در حقیقت این نوع lcd از نوع led backlight هست اگر بخوام با یک گوشی از خود سونی اریکسون مقایسه کنم که همزمان عرضه شدن میتونم vivaz رو نام ببرم رنگها توی ویواز خیلی شارپتر و زنده تر بودندنقل قول:
و x10 تاریک بود البته این رو هم اضافه کنم که این گوشی روی 64 هزار رنگ قفل شده و اون ویواز 16 میلیون رنگ بود
ولی در کل از amoled samoled samoled+ پایین تره و از clcd بهتره
ویدئوی منتشر شده از بلاگ رسمی سونی اریکسون
روی X10 یه Gingerbread نصب کردن :46:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=zfEOU8juGec&feature=player_embedded
دوست من فکر میکنید با اومدن آپدیت جدید این مورد بهتر بشه؟ و در کل آیا آپدیت جدید تغییرات قابل توجهی رو متوجه این گوشی خواهد کرد؟نقل قول:
16 میلیون رنگ نمیشه ولی تغییرات زیاد هست.خیالتون راحت.
دوستان کلا" خرید این گوشی رو توصیه میکنید خواهشا" راهنمایی کنید.آیا گوشیتون واقعا" اون چیزی رو که قبل از خرید انتظار داشتید برآورده کرده؟ ممنون میشم یه مقداری راهنمایی کنید. حقیقتش یکی از گزینه هام برای خرید گوشی جدید هستش.در واقع میخواستم HTC Wildfire-s بگیرم که بالاخره رسیدم به X10 اینجا رو ببینید:
ممنون میشه با نظراتتون راهنماییم کنید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=497710
با سپاس
رضا
من خدا روشکر خیلی راضی هستم.نسبتا پول کمتری هزینه کردم و گوشی خوبی نصیبم شد.
سلام دوست عزیزنقل قول:
ببین من اینطوری قضاوت میکنم گوشی x10 جزو گوشیهای پیش نیاز سیستم عامل آندروید هست یعنی اینکه این گوشی بر اساس استاندارد آندروید 1.6 ساخته و عرضه شده و البته برای رام 2.1 نیز قابل استفاده هست
اما برای رسیدن به نسخه های بعدی آندروید ضعیفه به عنوان مثال سونی اریکسون برای انتشار نسخه 2.3 کلی تغییرات توی رام ایجاد کرده که x10 بتونه اجراش کنه
مساله بعدی اندازه گوشی هست گوشی x10 جز استاندارهای آندرویده صفحه 4 اینچ رزولوشن 854*480
به نظر من هر گوشی که شما بخوای بخری حداقل باید 4 اینچ با رزولوشن 800*480 باشه این استاندارد خود آندرویده
کمتر از این به مشکل میخوری مثلا برای فیلم دیدم یا بازی کردن گوشی های بهتر از x10 هم هست تو این رنج قیمت
اینجا رو ببین
کد:www.gsmarena.com
شما بر چه اساسي اين چيزا رو ميگيد؟نقل قول:
عنوان مثال سونی اریکسون برای انتشار نسخه 2.3 کلی تغییرات توی رام ایجاد کرده که x10 بتونه اجراش کنه
يعني چي آخه؟
بابا گوشي من كه هيرو باشه رام استوك 2.3.3 رو راحت اجرا ميكنه! چي داري ميگي تو ؟
ايكس 10 كه جا خود داره!
نقل قول:
mw600 رو چند خریدی و از کجا؟
جینجربرد برای اجرا به 512 مگابایت رم احتیاج داره من تمام اطلاعاتم در زمینه آندروید کامل هست شما خودت تحقیق بکن و بعد از حرفهای من ایراد بگیرنقل قول:
برام از خارج از کشور آوردن 15 روز طول کشید 111 هزار تومن هزینه ش شدنقل قول:
اگر خواستی بگو تا راهنمایت کنم
تورو خدا! يعني ميگي هيچ راهي نداره؟ :31:نقل قول:
جینجربرد برای اجرا به 512 مگابایت رم احتیاج داره من تمام اطلاعاتم در زمینه آندروید کامل هست شما خودت تحقیق بکن و بعد از حرفهای من ایراد بگیر
مگه اوني كه از من نقل قول كردي رو نخوندي ؟
دارم ميگم من هيرو دارم!هيرو هم 288 مگ رم داره! حالا چجوري من الان دارم با رام جينجر كار ميكنم؟
ميگم حالا كه اينقدر اطلاعاتت كاملو بي نقصه اينو هم به ديتا بيست اضافه كن! :31:
512 مگ رم براي حالت بهينه هست! (optimize) نه اين كه اگه 512 نبود بالا نمياد!
حواسم نبودم زدم کل رم گوشی رو فرمت کردم..
الان فولدر ها پاک شده نمیدونم موزیک و ویدئو و... اینها رو کجا بریزم..
اگر یک راهنمایی بکنید ممنون میشم..
بچه ها یه دید به این سایت بزنین..چی میگه؟؟؟!
کد:http://www.x10unlocked.com
مهم نیست کجا بریزی توی پلیرت سرچ رو میزنی برات همشون رو لیست میکنهنقل قول:
حواسم نبودم زدم کل رم گوشی رو فرمت کردم..
الان فولدر ها پاک شده نمیدونم موزیک و ویدئو و... اینها رو کجا بریزم..
اگر یک راهنمایی بکنید ممنون میشم..
من 6 ماه پیش علائدین قیمت کردم گرونترین قیمت 90 تومن بود! :18:نقل قول:
برام از خارج از کشور آوردن 15 روز طول کشید 111 هزار تومن هزینه ش شد
اگر خواستی بگو تا راهنمایت کنم
من حدود 2 ماه پیش 80 تومان قیمت داشتم قیمت الان رو می خواستم
دوستان X10 اصل و تقلبی داره؟؟ آخه قیمتهایی که گرفتم خیلی متفاوت بودند. اگه اینطوره چطور میشه اصل و تقلبی رو از هم تمیز داد؟؟
سلام دوستان
قسمت اینطور شد که امشب x10 خریدم
2 تا خریدم یکی برای خودم یکی دوستم
با قیمت 385 تومن بدون گاارنتی
البته برای دوستم با گارانتی و بیمه بدنه گرفتیم که 37 تمون گرونتر شد
اما من همچنان بدون بیمه و گارانتی گرفتم
مبارکه:)
ببین چه کرده اس ای:دی
سلام بچه ها کسی از آخرین و پایین ترین قیمت ایکس 10 تو تهران خبر داره؟؟
خوبه خودت داری میگی برای اجرای بهینه به 512 مگ رم احتیاج داره و گوشیهایی با رم کمتر باید رام دستکاری بشهنقل قول:
نقل قول:دوست عزیز اگر گیرم میومد که حرفی نبود د نبود لامصب :41:نقل قول:
این رو هم در نظر بگیر که من تو گرونی دلار خریدم الان ارزونتره