بچه ها من یه چند روز هست شدیدا افت سرعت پیدا کردم از dial up هم بدتر شده وضعیت اینترنتم این پست رو هم به سختی دارم میدم میخواستم ببینم شما مشکلی ندارید ؟؟؟!!!
Printable View
بچه ها من یه چند روز هست شدیدا افت سرعت پیدا کردم از dial up هم بدتر شده وضعیت اینترنتم این پست رو هم به سختی دارم میدم میخواستم ببینم شما مشکلی ندارید ؟؟؟!!!
منم اين مشكل رو دارم.البته بيشتر توي صفحه باز كردن هست و توي دانلود زياد فرقي نداره.نقل قول:
شما قطع و وصلي هم داريد؟
-----------------------------------------------------------------------------
نظرتون درباره اين چيه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم امروز سرعتم شدیدا افت داشت. واقعا افتضاح بود :نقل قول:
بابا منم که چند روزه همینو میگم!! صد رحمت به دیال آپ!!!
پارس آفلاین سمنان وضعش خیلی خوبه...
قطعی ندارم سرعت هم خیلی بالائه...
فقط یه کوچولو دزدن :دی
زنگ زدم میگم میخوام اشتراکو لغو کنم میگه یعنی چی؟؟؟ میگم یعنی میخوام برم از یه جا دیگه بگیرم میگه خو چرا؟؟؟ میگم چون دارین تو روز روشن میدزدین میگه خو باشه :دی بعدش میگم باید چیکار کنم؟؟؟ میگه بیاین اینجا حضوری چن تا فرم پر کنین بعدش میگم کی بیام؟؟؟ میگه نمیدونم یه وختی بیاین... بعدش میگم پس من تا نیم ساعت دیگه میام... بعد میگه نه باید شنبه قبل از ساعت 10 صبح بیای فرم پر کنی چون ساعت 10 میفرستیم نامه ها رو و اگه یه روز دیگه هم بیای گم میشه درخواستت :دی
بابا اسگل کردن مارو هاااااااااا!!!
میگم این دانلود رایگان تا ساعت 6 هست یا 7؟!
میگن 1 تا 6 ولی تا ساعته 7 رایگانه :27:
تست گرفته شده در لحظه ارسال پست
128 خوزستان:
دلمون خوش بود دانلودمون 16 كيلوبايت هست كه اين دلخوشيمون هم گرفته شد.
--------------------- نيستم اگه فسخ نكنم:31:
آقا من چش خوردم....:31:
سرعت دانلود من هم اکنون 16-17 میباشد!!!!:41:
سرعت شبانه کم شده به زور شبی 1/5 گیگ میگیرم اگه از 2 بزارم تا7. قبلا" ها از 3 میومد روی 100 اما الان از 4/5 بعضی وقت ها یه سره از 5:15 دقیقه میشه 189:41: دیگه زیاد حال نمیدن
---------- Post added at 04:00 AM ---------- Previous post was at 03:59 AM ----------
سرعت دانلود الان 12:31:
آقا بدون چیز پی ان 10!!! با چیز پی ان 17 :19:
چشم نخوردي مسعود جان آب بندي رو رعايت نكردي:دينقل قول:
سرعت دانلود امشب افتضاح! الان روی :5:12
چی دانلود میکنی؟
من فقط فیلم HD دانلود میکنم:8: سرعت هنوز 12 ثابت
سرعت امشب عالی احتمالا سرعت شما رو دادند ما
سرعت دانلود امشب و شب های قبل خیلی خوب شده مخصوصا از زمانی که تا 7 صبح دانلود رایگان مدت زمانش 1 ساعت افزایش پیدا کرده
از ساعت 5 تا 7 میشه گفت سرعت سرویس 256 روی 190 هست و سرویس 128 هم روی 150 میچرخه و تو این مدت زمان 2 ساعت خیلی خوب میشه دانلود انجام داد
مث اینکه دیشب سرعت سرویسم درست شده!:31:
2 گیگ تقریبا دانلود داشتم...
اینم بگم دانلود رو از ساعت 2:30 شروع کردم تا 7 !:8::31:
سرعت بنده همچنان افتضاحه و دیشب فقط 100 مگابایت داونلود داشتم:41: (برای برق مصرف شده متاسفم ! )
پس روزانه هم سهمیه بندی شد....:31: قبلا فقط شبانه سهمیه بندی بود :27:نقل قول:
نقل قول:
این مبحث اگر اشتباه نکنم مربوط بود به میزان قطعی در سرویس های پارس آنلاین
نقل قول:
خب یعنی چی الان ؟ یعنی اگه تو پنلت شارژ کنی اینقدر گرون میده ؟ عجیبه
من ساعت 2 تا 7 فقط می تونم 230 مگ دانلود داشته باشم بعد شما 2 گیگ دانلود می کنید یعنی ده برابر مننقل قول:
مث اینکه دیشب سرعت سرویسم درست شده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 گیگ تقریبا دانلود داشتم...
اینم بگم دانلود رو از ساعت 2:30 شروع کردم تا 7 ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه ها!:13:
این چرا هر شب که ما دانلود رایگان استفاده میکنیم بین 50 تا 90 مگ میدزده ازمون ؟
ما که نفهمیدیم چه ساعتی رایگانه ؟من از 1:10 دقیقه تا 6:50 دقیقه گذاشتم دیگه نمیدونم والا چه جوری دانلود کنیم
به نظر من تا ساعت 6:40 دقیقه بزار برای دانلود رایگان!!!!!!!!!!نقل قول:
بعد از خاموش شدن سیستم مودم رو بهتره خاموش کنی:46:
آقا من هم همین مشکل رو دوستمون رو دارم و وقتی بعدش چک میکنم ازم رفته مقداری. برای امشب این روش شمارو تست میکنم و تا ساعت دانلودم تموم شد مودم رو خاموش روشن میکنم ببینم چی میشه. امیدوارم درست بشه ... :20:نقل قول:
نه دوست عزیز خاموش روشن نکن . بعد از ساعت 6:40 مودم را تا حداقل 1 ساعت خاموش کن چون در غیر این صورت و قبل از ساعت 7 در صورت خاموش روشن کردن مودم تمام ترافیکی که بین ساعت 6 و 7 استفاده کردی را محاسبه میکند !نقل قول:
نقل قول:
آخه نمیتونم صبح پاشم واسه خاموش کردن مودم دیگه تخت تا 2 بعد از ظهر میخوابمو 2 خاموش میکنم اما خوب کامپیوتر که خاموشه که دیگه چیزی نباید کسر کنه
یه سوال :
این محاسبه ترافیک از چه نظر با خاموش و روشن کردن مودم ارتباط داره؟
یعنی چجوریه که اگه خاموش کنی محاسبه نمیشه؟
خب نمايندگي اهواز هم گفتن همين قيمته.نقل قول:
يا سايت داره اشتباه ميكنه يا پنل!
ما كه از همه جا بي خبريم اگه نميگفتيد اينقدره منم كنكجاو نميشدم كه بفهمم اينقدر اختلاف داره.
..........................!
نقل قول:نقل قول:پايه علمي نداره!نقل قول:
براي كساني كه مودمشون pppoe هست خب بايد خاموش كنن تا ارتباطشون قطع بشه.
اونهايي كه bridge هستن هم سيستم كه خاموش بشه ارتباطشون قطع ميشه.
ما خودمون بارها تست ميكنيم كه به محض ورود به ساعت 1 خودكار ترافيك رايگان حساب ميشه در مورد 7 هم همينطوره.
حالا اگه مي خواهيد بعد از 6:45 يا زماني ديگه اگه دوست داريد ارتباط رو قطع كنيد مودم رو روي بريج بذاريد تا كانكشن قطع بشه.
دوستاني كه ميگن كم ميكنه هم لطف كنن يه تصوير بذارند ببينيم تا چند استفاده كرده اند و چقدر كم شد ازشون.
نقل قول:
آخه مشکل یکیو 2 تا نیست من خودمو کشتم توی این تاپیک و تاپیک نصب مودم که روی بریج نصب کنم مودممو اما نمیشه
نقل قول:
زمان سیستم رو دقیق تنظیم کنید طوری محاسبه میشه که کاربر معمولا ضرر نبینه
برای تهران و کرج که اینطوریه
از ساعت 1 دقیق رایگان شروع میشه تا 7:04 صبح
عجب!نقل قول:
اگه كمكي از دست ما ساخته است بگو.
مشكلت رو لينك كن:31:
نقل قول:
محمد جون من که هنوز تو نوبتم ، پنل منل ندارم فعلا :31:
یه زحمت بکش ببین این سرویسا تو پنلت چه قیمتی زدن ؟
fp1-5x1
fp1-9x
gp1_9x1
ep1-2
fp2-4x1
fp5-3x2
ببخشید زیاد شد دیگه:10: - گفتم پستت مفید بشه :31:
fp1-5x1 نيستش:31:نقل قول:
fp1-9x رو كه خودم دارم 31719 تومان(چون سايت هم ماليات رو حساب نكرده منم حساب نمي كنم با مالياتش ميشه 35760 تومان!)
gp1_9x1 مناطق خاص هست و بازم نيستش.
ep1-2 توي پروفايل نيست اما اولين باري كه سرويس گرفتم 15 تومن شد با ماليات(سرويس بدرد نخوري بود برست نداشت هميشه خدا سرعتش ثابت بود)
fp2-4x1 هم جديده و نيستش.
fp5-3x2 هم مناطق خاص هست و اينجا نيستش.
خواهش ميكنم:31:
نقل قول:
دمت گرم همش شد نیستش :دی
میگم از کجا باید بفهمیم کدوم سرویس burst داره یا نه ؟ قبل از خرید منظورمه :دی
مثلا من که میخوام 256 بگیرم ... کدومش برست داره ؟
نقل قول:
مخلصیم
مشکلم اینه که وقتی مودمو روی بریج تنظیم میکنم دیگه وصل نمیشه اینترنتم و ارور میده مودمو ریستم کردم فایده نداشت
راستی یه سوال وقتی بریج وصل شم وقتی میخوام توی گوشی از اینترنت استفاده کنم باید چی کار کنم ؟توی گوشی که دیگه جای یوزر پسورد وارد کردن نیست
یه سوال... میگم با اکانت پارس که از شهر خودمون خریدیم...میشه تو شهرهای دیگه وصل شد؟!
بله ، به شرط این که طرف مقابل هم پارس انلاین داشته باشه ( خطش توسط پارس انلاین رانژه شده باشه ) :20:نقل قول: