اضافه کنم اگه همه بیان خوش بینانه تا 13 نفر هم می رسیم که قیمت پایین تر بیاد
بقیه هم تا فردا اعلام کنن که همه 5 شنبه بریم پول بدیم و تهرانی ها همون 5 شنبه شب تحویل بگیرن بقیه هم تا شنبه به دستشون برسه
Printable View
اضافه کنم اگه همه بیان خوش بینانه تا 13 نفر هم می رسیم که قیمت پایین تر بیاد
بقیه هم تا فردا اعلام کنن که همه 5 شنبه بریم پول بدیم و تهرانی ها همون 5 شنبه شب تحویل بگیرن بقیه هم تا شنبه به دستشون برسه
اون موقع که من تو گروه بودم ۳ ۴ نفر بودیم که قطعی بودیم نه ۱۲ نفر اون ۳ ۴ نفرم تو ۱ماه جمع شدن نه تو ۱هفته. من اگه ۱٪ هم احتمال میدادم ۱هفته ای ۸ ۹ نفر بهمون اضافه میشن گذشته از رفاقتش مغز خر نخورده بودم که برم پول اضافه بدم واسه ۱هفته اینور اونور! خدارو شکر همگی به مراد دلمون رسیدیم. ایشالا به خوشی :10:نقل قول:
mjos69 حالا چه مدلی گرفتی؟ ازش راضی هستی؟
از فردا هر کسی که پول ریخت بیاد بگه که امار رو داشته باشیم.
از اولی که این پیشنهادو دادم تا الان نزدیک به 30 نفر اعلام کردننقل قول:
وقتی از 10 نفر 4 تا ثابت در بیاد از 30 نفر 10 نفر در میاد
من از همه بیشتر به این جریان نا امید بودم اینو همه می دونن، اما ایستادم و ادامه دادم تا به نتیجه برسم
دوستی من از همه بیشتر با تو بود که انتظار داشتم صبر کنی
وگرنه گفتم که نقش گفت بیا همین طوری هم بهت 2750 می دیم
تازه می شد 3 سال ضمانتشم کم کرد که همون 2600 بشه اما به خاطر بقیه که چند نفرشون به من سپرده بودن صبر کردم که همه با هم بخریم
723 خدا وکیلیش رو بگم در حد اون تعریف و تمجید های که ازش میشنیدم نبود چون هم تو باز کردن چند تا برنامه هم زمان احساس کردم کند شده و هم اینکه ۱بارم هنگ کرد. اونی که فکر میکردم نبود اما خوب نسبت به ویندوز خیلی بهتره! احساس میکنم اونایی که خیلی فضایی جلوش میدن اپل رو بیشتر واسه اینه که خودشون دارن و کسی هم که باهاش کار نکرده خوب باورش میشه دیگه!نقل قول:
خوب دوستان امروز وقت گذاشتیم رفتیم بازار کامپیوتر ایران.
اولا که نمایندگی شاپ الان 721 رو میده 2500! خیلی جالب هست!
دوم اینکه از چند جا که وارد کننده بودند پرسیدم حوصلخ چونه زدن نداشتند میگفتند چند قیمت داری! وقتی گفتیم 721 رو 2250 قیمت دارند شاخ دراوردند! یکی میگفت امکان نداره خودم وارد کردم دارم 2260 میدم تو بازار یکی دیگه هم پیدا کردم امکان تخفیف بسیار داشت فقط گفت جنس هاش محدوده گفتم راه داره تخفیف بده حتی گروهی.
این جاش هست : مرکز کامپیوتر ایران - طبقه اول - واحد 102. تلفن هم خواستید میزارم در مورد بچه های اینچا هم گفتیم که اگر گروهی بشه تخفیف میده گفت اره چرا نده (فکر کنم همه باید پاشند برند اونجا یا یکی نماینده همه بشه) خلاصه با قیمت 2250 بدون گارانتی پیدا کردم اگر الماس 2250 میده یکی دیگر رو هم اضافه کنید( + me) فقط سعید جان بگو شرایط اش چجوری هست سریع منتثل کنم .
سلام
ممنون سینا جان که لطف کردی گشتی
اگه منظورت از الماس جاییه که ما می خوایم بخریم راستش این الماس نیست
گفته اگه کسی اعتماد نداره می تونه بره تو مغازه الماس و معرفی کنه که بابت پولش اونجا بهش رسید بدن
البته تا اینجا 4 نفر از نظر اعتماد مشکل نداشتن و منم تائیدش می کنم
اما خب از اولش گفتم حتی به منم اعتماد نکنین
شرایطش اینه که یا پول رو به حسابشون بریزی، یا از بانک یا کارت به کارت یا با هماهنگی به الماس بدی
تهرانی ها احتمالا می تونن از خود الماس تحویل بگیرن
3 نفر مشهدیم که ما هم مستقیم می گیریم و شهرهای دیگه با تی باکس 24 ساعته در خونشونه
اگه مشهد هم آشنا داشته باشی من و داداش آرش و محسن قراره باهم بریم می تونی هماهنگ کنی که با ما بیاد
سئوال دیگه هست در خدمتم
قربانت سعید جان . متوجه نشدم یعنی فردا بریم الماس پایتخت پول رو نقدی بدیم این قیمت نمیده؟گارانتی داره؟نقل قول:
نه عزیزنقل قول:
اول باید هر 10 نفر پول رو بدن بعد تحویل می ده
چون ممکنه ما 10 نفر نشیم و اونم نمیاد به مثلا 8 نفر با این قیمت بده
باگارانتی میده؟نقل قول:
چون گفتم خدمت ات سعید جان من یکی پیدا کردم تو ایران که حاظره با این قیمت بفروشه تکی رو بی گارانتی!شماره اش رو هم گذاشتم . این رفیق ما فردا عجله داره میخواد بخره من شماره ام رو برات میزارم سعید جان که با من هماهنگ کنی
بچه ها تاپیک دیگه ای جایی چیزی نمی شناسین که کسی توش بخواد لپ تاپ بخره؟
من دیگه عقلم به هیچ جا نمی رسه
بعد که می گم بعضی ها جا می زنن به یکی دیگه بر می خوره
خب بابا اول تکلیفتونو با خودتون مشخص کنین بعد به ما اعلام کنین
:27: نه بابا بگو راحت باش :31:نقل قول:
گفتم دیگهنقل قول:
البته اگه باز تو به خودت نگیری
من میگم اگه همین تعداد که قطعی ان برید پولاتونو بدید اون طرف هم میبینه که جدیه احتمالا باهاتون راه میاد شاید به کمتر از ۱۰ نفرم راضی شه
من به سعید عزیز هم گفتم اگر نشد اونجا(الماس) جمع بشید اینجایی هم که خدمت اتون گفتم هم خیلی تخفیف میده طرف قیمت هاش حدود 2400 بود گفتم 2250 قیمت دارم گفتم میدم تخفیف هم میدم حالا باز فردا معلوم میشود
آره اگه بقیه نیان یا فردا از جایی که سینا می گه یا از همین قبلی می گیریم
اگه اونم نشد فوقش به همین 30 40 تومان بیشتر می دیم و می گیریم دیگه
بقیه هم هرکاری دلشون خواست بکنن
به نظر من هم کار خوبیه اگه شد که فردا از الماس بگیریم نه میریم از جایی که اقا سینا معرفی کرده.نقل قول:
من احتمالا یک شنبه تهرانم اگه شد با بچه هایی که تهرانن یه قرار می زاریم می ریم کار رو تموم می کنیم.
ما تلاشمونو کردیم به نظرم دیگه داره زیادی کش پیدا می کنه و وقتمون رو هم داریم تلف می کنیم. به سعید هم گفتم با این اوضاع باید قبول کنیم که حرف اخر رو فروشنده ها میزنن نه ما، اونا گردنشون خیلی کلفت تر از اینهاست.
قبلا چه سیستمی داشتی؟نقل قول:
چه انتظاری از 723 داشتی که برآورده نشد؟
گفتم که نسبت به ویندوز بهتره اما خوب نسبت به تعریفایی که اپل دارا میکردن انتظارم برآورده نشد.حداقل انتظارمم این بود که هیچ رقمه هنگ نکنه اما وقتی داشتم وی پی ان تنظیم میکردم کانکت نمیشد که یه کم که باهاش کلنجار رفتم هنگ کرد! البته یکی بهم گفت بیشتر مشکل کند شدن و هنگ کردن مک بخاطر ویندوزیه که کنارشه اما به نظر خودم ربطی نداره :13:نقل قول:
سلام دوست عزیز این که میگین هنگ میکنه مربوط به همون مشکل فریز کردن نیست که تو سری های 2011 دیده شده و براش آپدیت اومده؟
باسلام خدمت دوستان
امروز رفتیم پایتخت رو گشتیم خبر خوب این بود که یک جا گیر اوردم که کل خاورمیانه رو بگردید قیمت هاش انقدر نیست!
721 رو خریدیم 2200 بدون حتی هزار تومان تخفیف :دی
یعنی 50 تومان ارزان تر از اونی دوستان میخواستند به صورت عمده ازش بخرند.
فروشگاه تخت جمشید در پاساز پایتخت طبقه اول واحد 51. مطمئن باشید از اینجا ارزان تر پیدا نمیکنید تو کل ایران. هر کی خواست میتونه زنگ بزنه بپرسه (شماره اش رو تو پ.خ کسی خواست میدم)
ضمنا با گارانتی ها رو هم پرسیدم الماس که اشنا داشتیم قیمت داد 1460! نقش هم که اشنا داشتیم بسیار تخفیف داد مثلا 2490 اما نقش گارانتی 3 سال کجا و الماس یک ساله کجا. ضمنا در مورد گارانتی از همان فروشگاه تخت جمشید داشتیم صحبت میکردیم گفت گارانتی تو ایران به درد نمیخوره اما مک بوک پرو 60 هزار تومان بیمه داره که تا 1 سال هر گونه مشکل براش پیش بیاد بیمه هزینه اش رو تقبل میکنه عین این میمونه که مثلا اگر خدای نکرده مادربرد مک بوک اتون سوخت بیمه میگه شما برو درست اش کن بیا پول اش رو بگیر
خلاصه دیگه فکر نکنم خرید دسته جمعی فایده ایی داشته باشد دوستانی که تهران هستند برند اونجا حضوری بخرند مطمئن باشند از اینجا ارزان تر پیدا نمیکنند چون من تمام فروشندگان مک تو تهران رو زیر رو کردم از جمله واردکننده ها رو. دوستان شهرستان هم اگر اشنا دارند تهران بگند براشون بخرند ندارند هم بگند یک کاری میکنیم:40:
ضمنا ابتدا ما از این فروشگاه قیمت گرفیتم بعد رفتیم الماس قیمت گرفتیم که الماس گفت ممکنه zp/a باشه و .... که اولا شک کردیم رفتیم دوباره همون مغازه و پرسیدیم گفت من همه پروداکت ها رو هم دارم (پروداکت ll/a و e/a ) که گفت برام هیچ فرقی نمیکنه از نظر قیمت هر کدوم رو بخواهید میدم برای اولین بار بو د که چنین فروشنده ایی دیدم چون قیمت های پروداکت ها در ایران فرق میکنه مثلا پروداکت اروپا از امریکا ارزان تر هست یا پروداکت آسیای شرقی از همه اشون ارزان تر فقط گفت اگر قصد استفاده تو ایران رو دارید همین ll/a رو بگیرید اگر خارج کشور میریدe/a چون تازه تولید شده و گارانتی اپل اش از تاریخ جدید تر هست. لازم به ذکر هست که پروداکت e/a پروداکت جنوب قاره آمریکا هست و 3 الی 4 روز هست وارد بازار ایران شده و اصلا هنوز پروداکت اروپا و اسیای شرقی وارد بازار نشده تا به امروز
والا دوست عزیز من که نه تو 10.6.6 این کشل رو دیدم نه تو 10.6.7! تا حدود یک ماه دیگر هم سیستم عامل لیون میاد که کاملا معرکه میشهنقل قول:
نمیدونم والانقل قول:
ااا پس شما هم مثل من ترک گروه کردی؟ مبارکت باشه خیلی خیلی خیلی خوب خریدی من خودم 3 بار پایتخت رو زیرو رو کردم از همه مغازه ها حتی اونایی که اپل فروش هم نبودن پرس و جو کردم اما این قیمت پیدا نکردم! یا فروشنده خیلی ازت خوشش اومده یا چیزی خورده بوده تو سرش! اصلا اونجا یه جورایی باندن محاله یکی بتونه تخطی کنه. پلمپ که بود ایشالا؟ دمش گرم اگه همچین آدم با انصافی رو بشه اونجا پیدا کرد باید مجسمه شو از طلا بسازن بزنن سر در پایتخت :27:نقل قول:
ایول مبارکه. انشااله روزی ماهم بشهنقل قول:
از جایی که خریدی 723 رو نفهمیدی چند می ده؟
لطفا شماره هر دو شون رو واسم پ.خ کن هم اونی که پایتخت بود و هم پاساژ ایرانیان.
lz/a رو نمیدونی سفارش کجاست؟ من از نقش گرفتم 721 و ... رو ll/a داشت اما 723 فقط lz/a داشت. میخواستم نگیرم ازشا اما تضمین کرد که هیچ تفاوتی ندارن با هم. حالا یعنی فرق دارن از نظر کیفیت؟ اگه دارن که بگو فردا برم حالشو بگیرمنقل قول:
ببین فقط وقتی ممکنه فرق داشته باشن که لی اوت کیبردش به زبان دیگه ای باشهنقل قول:
مثلا سفارش چین قطعا لیبل کیبردش به زبان چینیه
بعدشم وقتی تمام لپ تاپ های اپل تو یه جا ساخته می شه وقتی کیبردش انگلیسی باشه دیگه سفارش کجا بودنش فرقی نداره
اگرم مشکلی داشت تا الان خودت فهمیده بودی
این طرف ظاهرا یه کم حلال و حرام سرش می شه
وگرنه سر همچین چیزی که نباید قیمت فرق کنه
اما فروشنده های ما به این عنوان که سفارش امریکاست از این عنوان سوء استفاده می کنن که قیمت بیشتری بگیرن و جنس خودشونو بهتر از بقیه ی جاها نشون بدن
اتفاقا کیبورد رو اونجا چک کردم هیچ مشکلی نداشت. آخیش خیالم راحت شد. آخه بی انصافا هرکی ll/a میفروشه میگه از همه لحاظ فرق داره حتی یکی گفت سیستم عاملشم فرق داره که نتونستم جلو خندمو بگیرم اومدم بیرون. هرکی هم که سفارشای دیگه رو داره تضمین میده که هیچ فرقی نداره! یعنی آدم تو این پایتخت خراب شده چرخ میزنه ها بجایی میرسه که دلش میخواد کلشو بکوبه به آسفالت خیابون از بس که آدمای چاخانیان!!!نقل قول:
lz/A برای کشور New Zealand (نیوزلند)ساخته شده و چون زبان اصلی این کشور انگلیسی است پس کیبوردش هم با کیبورد امریکایی فرقی نمی کنه.نقل قول:
ولی این دلیل نمیشه که همه چیزش مثل ll/A باشه چون اگه اینطور بود که اپل یه کار اضافه کرده بود پس بالاخره یه تغییر هر چند جزئی تو یکی از اجزاش باید باشه که واسه نیوزلند سفارشی شده باشه.
مثلا ایپاد تاچ هایی که واسه دوبی میان از همه لحاظ با مدل های دیگه یکسان هستند ولی وقتی روشنش می کنی می بینی فیس تایم ندارن.
ای بابا. خوب اگه اون تغییرشم بگی چیه خوبهنقل قول:
نقل قول:
والا نمیدونم در این که طرف با انصاف بود دراش شکی ندارم چون از هر نظر واقعا راهنمایی ایمون کرد حتی اول رفتیم گفتیم قیمت بدید گفت چند قیمت دارید گفتم بدون گارانتی 2250 گفت خیلی خوب من 2200 بهت میدم مطمئن باش هیچ جا این قیمت رو بهت نمیدن که واقعا هم ندادن من یک مغاه دیگر رفتم تو پایتخت گفتم این قیمت رو دارم اولا داشت شاخ در میاورد بعد گفت وایسا زنگ بزنم زنگ که زد بعد گفت قیمت رو خیلی خوب داده من نمیتونم این قیمت بدم که رفتیم از همان جا گرفتیم
من که از اخلاق و خلق و خوی فروشندگی طرف خوشم اومد جدا از قیمت ایی که داد و دوست ام کف کرد که با این قیمت براش پیدا کردیم!
حتما قسمت شما هم میشه دوست عزیزنقل قول:
والا عذر میخوام فراموش کردم که در این مورد بپرسم اما مطمئن باشید 723 هم داره و به قیمت میده .
شماره هر دو رو هم براتون پیغام خصوصی کردم امیدوارم به سلامتی خرید کنید و همین طور استفاده.
اصلا مهم نیست سفارش برای کجا باشه همه اشون یکی هستند فقط ممکنه تو سفارش های مختلف چیدمان کیبرد کمی فرق داشته باشه مثلا برای کسی که سال هاست داره با کیبرود مک کار میکنه ممکنه هفته اولا براش سخت باشه مثلا از کبورد سفارش امریکا به اروپا کار کردن اما عادت میکنه فرق اشون فقط چند دگمه تو کیبرد هست همین!نقل قول:
از نظر کیفیت هم هیچ فرقی نداره به هر حال مبارک اتون باشه دیگه خریدید بقیه چیز هاش مهم نیست.
سعید جان اونی که وارد ایران میشه حال سفارش هر جا که میخواد باشه مطمئن باش کیبرد اش انگلیسی هست به همین منظور میگم سفارش های جای دیگر مهم نیست و اینکه حتما ll/a باشه اهمیتی نداره در پست قبلی هم گفتم فروشنده میگفت براش فرقی نداره چه پروداکتی بده فقط گفت چون اپل گارانتی اینترنشنال داره اگر محصول جدید تر اش رو بخرید(پروداکت امریکای جنوبی تازه وارد شده) گارانتی ایش جدید تر هست در حالی که پارت محصول ll/a خیلی وقت هست وارد شده قبل سال میلادی وارد کننده پارت عظیمی رو وارد کرد.نقل قول:
بله خوب تنها به دلیل عدم اطلاعات و دانش کافی هست مطمئن باشید به همین مورد هست .نقل قول:
در ضمن دوستانی که به تازگی از پایتخت خرید کردند(از عید به این ور) تو قرعه کشی سامسونگ هم شرکت میکنند حتما یادتون باشه که پس از خرید لب تاپ از پایتخت با فاکتور مراجعه کنید به چند بادجه ی سامسونگ که در کنار هر پله هستند تا شانس قرعه کشی داشته باشید به هر حال شانس هست دیگر دید با خرید مک یک 206 هم نصیب اتون شد چون فکر کنم مک بوک پرو جز گران ترین کالا هایی هست که میشه تو پاساژ لب تاپ بعد آی مک و مک پرو خرید و شانس بالایی رو تو قرعه کشی براتون ایجاد میکنه در مقابل دیگر کالا ها و تعداد شانس ها ی دیگران
دلیل اینکه faceTime نداره این نیست که فیس تایم ساپورت نکنه مک بوک های تولید قبل سال 2011 توشون فیس تایم به صورت پیش فرض نصب نیست اما تولید جدید تر هاش هست(البته من باز تو بعضی هاشون اون قدیمی ها دیدم نصب بود نمیدونم قضیه این نصب بودن و نبودن چی هست) اما مطمئن باشید تمام مک بوک پرو های جدید به دلیل isight اچ دی فیس تایم رو به صورت کامل ساپورت میکنندنقل قول:
شما درست می گید،نقل قول:
منم فقط می خواستم بگم بالاخره یه فرقی دارندکه پارت نامبرشون یه چیز دیگه نوشته، حالا ممکن این تفاوت خیلی ناچیز و برای ما بی اهمیت باشه (مثلا فقط چند تا نرم افزار اضافی و مخصوص اون کشور نصب کرده باشه)، و ممکنه برعکس.
ادم موقع خرید با چشم باز و اگاهی کامل خرید کنه بهتره. کم پولی که نیست.
من هرچی توی سخت افزار و نرم افزار 723LL/A و 723ZL/A دقت کردم تفاوتی ندیدم تنها تفاوتشون هم اختلاف قیمت 120 $ بود. خودتون می تونید نگاه کنیدنقل قول:
کد:http://www.technoeshop.com/Apple-MacBook-Pro-MC723LLA-15.4-LED-Notebook---Core-i7-i7-2720QM-2.20-GHz_1019356633.html
کد:http://www.technoeshop.com/Apple-MacBook-Pro-MC723LZA-15.4-LED-Notebook---Core-i7-i7-2720QM-2.20-GHz_1019378179.html
خب شاید بخاطر کشور هایی هست که سفارش دادند چون خودت هم میدونی که یکی ll/a هست یکی هم zl/a ولی باز هم نباید اختلاف قیمت داشته باشند :20:نقل قول:
جالبه تو این سایت مدل 723بی/ای 465 دلار از ال ال/ای گرونتره. فکر کنم بی/ای سفارش کره ماهه! :27:نقل قول:
سری B/A سفارش انگلیس ه! :46:نقل قول:
یکی از نکاتی که فکر بعضی ها رو مشغول کرده بالاخص کسایی که تصمیم به خرید گرفتن اینه که موقع خرید باید به چه نکاتی توجه و دقت داشته باشند.
برای این دوستان و اونایی که چیز پی ن ندارند یکی از ویدیو های خوب یوتیوب رو آپ کردم که امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره.
این ویدیو کلیه مراحل رو از ابتدای باز کردن یه مک پرو 15 اینچی تا روشن کردن اون رو نمایش میده.
به نکاتی مثل نحوه اکبندی جعبه، اجزا و لوازم داخل جعبه و همچنین تنظیمات و نحوه خوش آمدگویی مک بوکی که واسه اولین بار روشن می شه دقت کنید.
حجم فایل 46 مگابایت،فرمت FLV
کد:http://www.4shared.com/video/RbIViJsP/15inch-_MacBook_Pro_Core_i7_Un.html
دوستان تفاوت پسوند پارت نامبر ها تنها در چیدمان کیبورده، برای روشن شدن مسئله ۱ مثال میزنم:
کیبورد معمول و رایجی که توی ایران هست به کیبورد های QWERTY معروفه یعنی اولین ردیق حروف با QWERTY شروع میشه.
LL/A هم این چیدمان رو داره.
اما مثلا F/a که سفارش فرانسه است ، کیبوردش AZERTY هست، و به همین ترتیب پسوند های مختلف ممکنه متفاوت باشند.
سلام
امروز آرش به جاهایی که سینا رفته بود زنگ زد
بی ضمانت 723 رو 2750 و 2800 می دن !
سلام . چرا اینقدر زیاد؟!؟!؟!؟!؟!:18: بعد 721 رو 2200 داده:13:نقل قول: