اينقدر بد ميگيد از ايرانسل كه من دارم پشيمون ميشم از خريدنش :41:
Printable View
اينقدر بد ميگيد از ايرانسل كه من دارم پشيمون ميشم از خريدنش :41:
%۵۰ تخفیف ویژه مودمهای وایمکس به مناسبت روز پدر
%۵۰ تخفیف ویژه مودمهای وایمکس
به مناسبت خجسته زادروز امام علی (ع) و روز پدر، مودم های Wi-Fi و USB در فاصله ۲۳ تا ۲۶ خرداد ۱۳۹۰، با ۵۰ درصد تخفیف ویژه، به قیمت ۴۰۳.۴۰۰ ريال، عرضه میشوند.
لطفا توجه داشته باشید که از زمان ثبت نام، مراحل مربوطه و عملیات پرداخت باید ظرف مدت ۳ روز انجام شود.
برای ثبت نام سرویس وایمکس می توانید:
• در پورتال وایمکس روی گزینه «ثبت نام سرویس وایمکس» کلیک کرده و فرم ثبت نام را تکمیل نمایید.
• به یکی از فروشندگان مجاز منتخب ایرانسل (که اسامی آنها در وب سایت ایرانسل آمده است) و یا مراکز خدمات ایرانسل مراجعه کنید؛ یا
• با شماره ۷۰۷ از خطوط ایرانسل یا شماره ۰۹۳۷۷۰۷۰۰۰۰ از سایر خطوط تماس بگیرید.
:31::31::31:
ديديد گفتم تخفيف ميده. من رفتم واسه ثبت نام
آقا يه سوالي. فروشنده رو بايد خودمون انتخاب كنيم؟ يعني اگه خودمون انتخاب كنيم كارمون زودتر راه ميفته يا نه؟
شناسه فروشنده كدومه؟ اين ليستي كه من دانلود كردم هيچكدوم شناسه ندارن
تخفیف از فردا هست...نقل قول:
برای انتخاب فروشنده مجاز اینجا را کلیک کنید جستجو
لیست چیه دیگه؟!
نقل قول:
منظورم این لیست هستش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی اون قسمتی که شما میگی کلیک کردم ولی فقط یه فروشنده هست که اونم خود ایرانسله
یکی از دوستانم گفت اینترنتی ثبت نام نکن برو نمایندگی ثبت نام کن بهتره. فرقی میکنه؟
خوب باید یکی باشه که همون ایرانسله دیگه....نقل قول:
نه عزیز فکر نکنم فرقی داشته باشه! من رفتم توی نمایندگی چون تو منطقه زرد نقشه بودم گفت خودت ثبت نام کن..
كسي جواب اين سوال منو نمي دونه؟نقل قول:
نا محدود به معنای واقعی نیست یعنی تا یک سقفی که دانلود کردی بعد از اون سرعتت را محدود میکن و در لیست سیاه قرار میگیری!چندین صفحه پیش در مورد سقف محدودیت دوستان توضیح داده بودن!نقل قول:
نه همون پولی که اول کار گرفتن فقط...
مقدار ترافیک استفاده شده هست
میتونی از پشتیبانی ایرانسل هم بپرسی که با شماره ۷۰۷ از خطوط ایرانسل یا شماره ۰۹۳۷۷۰۷۰۰۰۰ از سایر خطوط تماس بگیرید.که 707 از خطوط ایرانسل رایگانه
وایمکس خیلی خوبه به شرط اینکه خونتون توی منطقه سبز باشه و ایرانسل تاییدش کنهکد:اينقدر بد ميگيد از ايرانسل كه من دارم پشيمون ميشم از خريدنش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم 1مگابایت دارم توی منطقه سبز هم هستم سرعتم از 120 پایینتر نمیاد یه دونه هم انتن وایرلس گذاشتم روی مودمم همش روی 120 تا 150 میچرخه سرعت واقعا هم راضی هستم
نامحدود وافعی هستش من خودم توی 1 ماه 100 گیگ دانلود کردم توی لیست سیاه هم نرفت یکی از دوستام هم کلا کافی نت زده توی هر ماه حدودا 250 تا 300 گیگ مصرف میکنه مشکلی هم نیست خیالت راحتکد:كسي جواب اين سوال منو نمي دونه؟
هیچ پول اضافی هم به غیر از شارژ ماهیانه نمیگیرن
پس اینRemaining Tariff Balance چیه؟!نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6074116&postcount=3324
سلام
من طرح 6 ماهه 256 نامحدود داشتم که آخر خرداد تموم میشه.
من 2 تا سوال داشتم:
1. ششم دی ماه پارسال حساب من فعال شده. چرا تا 6 تیر ادامه پیدا نمیکنه و پشنیبانی میگه تا آخر خرداد هستش!!!!!!!!
2. چرا نمیذاره من طرح تعرفه خودمو از 256 نامحدود به 512 محدود تغییر بدم؟!!! نکنه زورکی میخواد 256 نامحدود رو برام تمدید کنن؟! :18:
دوستان من امروز ثبت نام كردم. طرف هم زنگ زد تائيد كرد منم پول رو ريختم به حسابشون.
حالا بايد چيكار كنم ديگه؟ منتظر باشم تا بيان؟ همون تاريخي كه خودم گفتم ميان؟
درضمن چرا فقط پول مودم و هزينه نصب و اين چيزا رو گرفت؟ پس پول خود طرح رو كي بايد بديم؟
سلام.
تو ecare زده پایان اعتبار این دوره تا 9 روز دیگه... میشه برای شارژ مجدد مثلا از 10 تیر شارژ کنم ؟ یا باید حتما قبل از اینکه ماه تموم شه شارژ کرد؟
چون تصمیم دارم طرحم رو از یک ماهه به 6 ماهه تغییر بدم
من 3ماه از وایمکس ایرانسل استفاده می کنم می ذارم شارژ تموم بشه بعد شارژش می کنم
وقتی شارژت تموم بشه 3 روز وقت میده تا شارژ کنی
بچه ها من همین امروز اقدام کردم و همین امروز هم زنگ زدن گفتن تو منطقه سبزی و پول بریز .. من هم پولو اینترنتی دادم و اس ام اس هم اومد که پول واریزی شما لحاظ شد و تائید شد و از این صحبت ها .. حالا با تجربه شما فکر می کنید ایشالا کی مودم رو بیارن؟
( بچه ها بعد از حدود سه چهار ساعت وضعیت مودم من رسید به حالت وضعيت در انتظار تاييد نصب مودم .. یعنی با این اوصاف فکر کنم تا فردا بیان برای نصب .. نه؟ .... تازه آدرس مک مودم رو هم نوشته برام توی صفحه کنترل حساب ... )
---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
چون تا آخر ماه چیزی نمونده همین هزینه کم رو حساب کردن ... اگر دقت کنی هزینه رو محاسبه کردن؛ اما مبلغش کمه .. برای همین فکر کردی حساب نشده .... البته طبق گفته اپراتور ایرانسل .. چون برای من هم سوال شد که چرا انقدر هزینه کم حساب شده .. زنگ زدم بهشون این جوابو بهم دادن که با توجه به نحوه محاسبشون براساس ماه های شمسی منطقی به نظر میاد ...نقل قول:
امروز اینترنت شما هم قطعی داره؟؟؟ خیلی بد شده امروز
عزیزم اگر دقت کنی می بینی که اینجا ایران است و امروز هم بیست و سوم خرداد .... این یعنی تا آخر هفته ممکنه وضعیت اینترنت کشور بسیار گل و بلبل باشد ...نقل قول:
با idm سرعت به زور به ۳۰ میرسه...طرح ۵۱۲ محدود
سلام به همگی
از کسانی که مودم یو اس بی و وایرلس وایمکس ایرانسل دارد خواهش می کنم از مودمش چند عکس بگیرد و اینجا بگذارد ممنون می شوم لطفا کیفیتش خوب باشد.
سلام دوستان
منطقه ی ما تو ناحیه پوشش متوسط (زرد رنگ) هست. می خواستم ببینم سرعت تو این مناطق چطوره؟ قطعی داره یا نداره؟
خودشون این مورد رو تست می کنن موقع نصب؟ اگر پوشش خوب نبود پول رو پس میدن؟
یه سوال دیگه اینکه میشه تو شهرستان های دیگه هم از همین سرویس wimax ای که خریداری می کنیم استفاده کرد یا اینکه فقط محدود به همون شهره؟
پوشش مناطقنقل قول:
کد:http://wimax.irancell.ir/Layer1/?id=175
1- در خصوص محدوده زرد رنگ بارها در این تاپیک صحبت شده. خیلی از دوستان در محدوده زرد بودن ولی تونستن با مودم داخلی سرویس رو داشته باشن. اما باید این رو بدونید اگر روی نقشه در این محدوده تشریف دارید، حتما حتما منتظر تائید ایرانسل بمونید و البته اگر می تونید قبل از درخواست با یک مودم داخلی یک تست بگیرید.نقل قول:
2- پیرو بند یک، اگر پیش از تائید اون ها پول رو بریزید پول رو پس می دن اما دردسر داره. کلا طبق ادعای ایرانسل در محدوده زرد با مودم های بیرونی (OUTDOOR) میشه از سرویس ها استفاده کرد.
3- تا جایی که بنده اطلاع دارم، بله. از سرویس های ایرانسل در شهرستان هایی که پوشش داره میشه استفاده کرد. برای اطلاع دقیق تر از شهرهایی که پوشش دارند هم به سایت ایرانسل مراجعه کنید.
موفق باشید. :20:
سلام
من امروز زنگ زدم خدمات پشتیبانی یه چیز گفت شاخ درآوردم!!!!! من طرح 6 ماهه نامحدود با سرعت 256 داشتم. میخواستم وقتی تموم شد (آخر خرداد تموم میشه) طرحم رو به 512 پایه تبدیل کنم. زنگ زدم میگه نمیشه :41:
حالا دلیل رو داشته باشین....
بعد از 6 ماه یا باید دوباره 6 ماه نامحدود تمدید بشه یا یکماهه نامحدود با همون سرعت 256!
تازه وقتی 50 هزار تومان ناقابل برای یک ماه پیاده شدید شاید سیستم برای ماه بعدش اجازه بده که شما طرحتون رو عوض کنید. واقعاً این برنامه نویس ها چه کردن. گوگل کوشی ببینی........... :19:
من امروز صبح ثبت نام کردم. طرف الان اومد نصب کردم. :31:
یه خبر جدید هم داد که گفت از امروز تازه این طرح راه افتاده
گفت: قبلا اگه سرویس 128 داشتی و میخواستی 256 کنی باید یه 256 دا میخریدی یعنی قبلی رو نمیشد دیگه تغییر داد ولی از امروز به بعد این امر امکان پذیر شده. یعنی شما میتونید همون 128 رو تبدیل کنید به 256
بچه ها شمام هنوز سرعتتون نصفه یا مال من فقط اینطوریه؟اگر نیست زنگ بزنم شکایت کنم
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------
مال من نهایت سرعت دانلود 38 هست تازه 1 مگابیت اونم تو مگاآپلود دیگه ببین بخوام از فایل سرو دانلود کنم چه افتضاحی میشه!نقل قول:
حیف 82 هزار تومن پول که هی میریزم تو جیب ایرانسل
سلام به همه.
وضعیت وایمکس ایرانسل چطوره؟واسه کافی نت مناسبه؟در مقابل اینترنت بی سیم کدوم بهتره؟
سلام دوستان.ممکنه سوالم تکراری باشه قبلاً عذر خواهی میکنم.
من سرویس وایمکس ایرانسل 128 کیلو بیت پایه دارم میخوام ببینم چطور میتونم پهنای باندمو به 512 پایه تبدیل کنم؟اصلاً شدنیه یا با جواب غیر ممکنه روبرو میشم؟آیا مدرک خاصی میخواد؟چطور باید اقدام کنم؟فقط باید با پشتیبانی فنی تماس بگیرم؟اونا که قربونشون برم فقط آهنگ پخش میکنن!!!ممنونمضمناً اگه نامه لازمه بفرمائید متن نامه چی باید باشه.امکان ارائه نامه رو دارم.ممنون.
شما احتمالا طرح 6 ماهه با مودم رایگان گرفتید؟! و ایرانسل هم به خاطر اون مودم رایگانی که داده اینجوری میخواد پولشو در بیاره مشکل از برنامه نویس ها نیست!نقل قول:
512 من که همیشه سرعتش بین 60 تا 70 هستنقل قول:
باید معرفی نامه از دانشگاه ببری یا شرکتنقل قول:
توی معرفی نامه نوشته باشه که آقای X نیاز به وایمکس با سرعت 512 دارد
سلام
فرق مدل های وای فای با هم چیه و کدمشون بهتره؟
wixfbr 105 رو خودم دیدم وایرلس نوع g داره با یه جای لن
bm632 چه امکاناتی داره (وایرلسش از چه نوعیه و چند تا جای لن داره؟)
bm632w هم یه لن داره و وایرلس هم فکر کنم نوع g هست!نقل قول:
به نظر شما کدوم رو بگیرم؟نقل قول:
ویرایش: 105 یه جای تلفن هم داشت انگار(دقیق نمیدونم چی بود وبه چه درد میخورد. کیس میدونه چی هست این و 632 هم داره اینو یا نه؟
90-03-23 : بچه ها من همین امروز اقدام کردم و همین امروز هم زنگ زدن گفتن تو منطقه سبزی و پول بریز .. من هم پولو اینترنتی دادم و اس ام اس هم اومد که پول واریزی شما لحاظ شد و تائید شد و از این صحبت ها .. حالا با تجربه شما فکر می کنید ایشالا کی مودم رو بیارن؟
23-03-90 : ( بچه ها بعد از حدود سه چهار ساعت وضعیت مودم من رسید به حالت وضعيت در انتظار تاييد نصب مودم .. یعنی با این اوصاف فکر کنم تا فردا بیان برای نصب .. نه؟ .... تازه آدرس مک مودم رو هم نوشته برام توی صفحه کنترل حساب ... )
24-03-90 : امروز بعد از یک روز بهم زنگ زد گفت میاد برای تحویل و نصب مودم .... خوبه ها ... عملا دو روزه کارام انجام شد ... البته صبح زنگ زدم خانومه گفت یک هفته طول می کشه اما من کم نیاوردم و دوباره زنگ زدم یکی دیگشون گفت شما مودم بهت اختصاص داده شده و نهایتا تا 72 ساعت دیگه میارن برات که البته کمتر از یک ساعت بعدش زنگ زدن .....
---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
نقل قول:نقل قول:من هم قبلا این سوال رو پرسیدم ... یکی از دوستان گفتن که هیچ فرقی از لحاظ فنی با هم ندارن و فقط از لحاظ ظاهری متفاوت هستند ... . هم لن دارن هم وایرلس ... به نظر من 632 خوشگل تره ... حالا بذار من امروز دارم تحویل می گیرم ... بهت می گم خوشگل هست یا نه .... :20:نقل قول:
من همين الان حسابم فعال شد. از اين ليست هيچي نميفهمم.
يعني الان تا اخر ماه ترافيك براي استفاده دارم؟ يا نه بايد بخرم؟چجوري بايد بخرم؟
از كدوم قسمتش بايد برم بخرم؟ من اينترنتي پرداخت ميكنم
سلام.
چطور میشه طرح رو از یک ماهه به 6 ماهه تغییر داد؟؟؟
چون توی قسمت صورتحساب اینترنتی فقط هزینش رو میشه پرداخت کرد ...جایی رو ندیدم واسه تغییر طرح!!
اره داره برای voip هست که هنوز راه نیفتاده!نقل قول:
به نظر من 105 را بگیر که جدیدتره...
اون فاکتور پایین را باید پرداختش کنی! 32206 ریال که میتونی با کارت شارژ یا پرداخت اینترنتی پرداخت کنی!نقل قول:
قسمت صورتحساب اینترنتی
از اینجا هم میتونی اطلاعات حجمت را ببینی
برای مشاهده جزئیات حساب های ویژه خود اینجا کلیک کنید
طرح تعرفه> انتقال به یک طرح تعرفه دیگر>نقل قول:
ممنون از توضيحاتت ولي اين جدوله بدون اينكه من كاري كنم به اين صورت در اومد
توي جدول پاييني ترافيك رايگان يعني چي؟ واحدش چيه؟ كيلوبايت يا بايت؟
براي پرداخت بايد در قسمت صورتحساب اينترنتي روي پرداخت قبض كليك كنم؟ و هرچقدر كه بخوام ميتونم پول بريزم؟ چون صورتحسابي وجود نداره كه من پرداخت كنم
و اينكه پول اين 8 روز باقيمونده تا اخر ماه رو الان بايد بدم يا نه؟
ایرانسل دانلود شبانه داره؟
اگه داره سرعتش چطوره ؟نسبت به روز افت میکنه؟
بله مثل اینکه خودش درست شد احتمالا مبلغ پرداختی درج نشده بود و حالا درست شده!نقل قول:
ترافیک رایگان همون ترافیک که میتونی استفاده کنی که چون 8 روز دیگه مونده 774 مگابایت ترافیک داری
79277 را تقسیم بر 100 میکنی و دوباره تقسیم بر 1024 میشه 0.774 گیگابایت یا همون 774 مگابایت
اره روی پرداخت قبض-اره هر چقدر خواستی میتونی پرداخت کنی
پوره این 8 روز را توی فاکتور قبلی که بود حساب شده و الان تا اخر ماه پولی نمیخواد بریزی و 387 تومن هم بستانکاری
سرعت دانلود سرویس 128 چنده ؟ همون 16 کیلوبایته؟!
---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
شبانه رایگان نداره متاسفانهنقل قول:
سرعتش با روز یکی هست برای من
نقل قول:
سرعت دانلود سرویس 128 چنده ؟ همون 16 کیلوبایته؟!
من الان خونه نيستم. رفتم خونه امتحان ميكنم بهت خبر ميدم
ایرانسل تمام سرعت هاش واقعی هست یعنی تقسیم به 8 میشه