پژمان جان ببخشيد زياد سوال پرسيدم....
پست شماره 3489 من رو جواب ميدين...جا مونده...
Printable View
پژمان جان ببخشيد زياد سوال پرسيدم....
پست شماره 3489 من رو جواب ميدين...جا مونده...
خواهش می کنمنقل قول:
DTS 96/24 یه فرمت از زیر مجموعه DTS هست که با اینکه مدت زیادی از معرفیش می گذره ولی تقریباً هیچ فیلمی ازش استفاده نمی کنه چون اگر بصورت 5.1 ضبط بشه فضای زیادی روی DVD می گیره و جای زیادی برای خود فیلم نمی مونه فقط تعداد انگشت شماری عنوان مثل شوی کوئین Queen Hits 1 , 2 با این فرمت هست که به صورت استریو ضبط شده نه 5.1 در حال حاظر هم دیگه کاملاً تحت الشعاع DTS-HD MA قرار داره و تقریباً فراموش شدست.
نمی دونم شاید JVC هم این فرمت رو ساپورت کنه.
دی وی دی پلیر حتی به عنوان یه امکان جانبی بالاخره بدون استفاده هم نیست فرض کنید یه فیلم رو می خرید یا می خواید فیلم عروسی یکی از آشناها رو ببینید یه جایی بدرد می خوره.
با این تفاصیر اگه نظر من رو می خواید یا بهتر بگم اگه من جای شما بودم یه 100 تومن هم می گذاشتم رو پولم JVC TH-D7 می گرفتم که نسبت به D-5 قوی تره و امکانات بیشتری هم داره مثل ساب اکتیو 20 سانتی بلندگوی فرانت 3 Way 2 Driver ورودی HDMI و ورودی خروجی کاملتر در ضمن به نظرم صداش از z5500 هم خیلی بهتره
این نظر منه و شاید شما مثل من فکر نکنید و اینکه خودتون از نزدیک مقایسه کنید بهتره.
میشه بگید چه کلک مرغابی زدید؟؟؟نقل قول:
من یه سینما خانگی میخوام بگیرم
مدل خاص یا برند خاصی اگه مد نظر هست معرفی کنید
2 تا چیز برام مهمه.قیمتش مناسب باشه و در اصل من آدمی نیستم که اسپیکر ها رو روی آخرین درجه ولوم بزارم و مو سیقی گوش کنم. بیشتر جهت این می خوام بگیرم که بتونم سه تا دستگاهم رو بهش بزنم.360 PS3 PC
یعنی میخوام که از لحاظ پورت های ورودی کامل باشه و در عین حال قیمتش مناسب باشه چون نمی خوام زیاد هزینه کنم و یه کیفیت خوب برام کافیه.
در ضمن این رو هم می خواستم بدونم که آیا سینما خانگیی هست که روش دی وی دی پلیر نباشه؟ چون نیاز ندارم. البته من LCD تی وی ندارم و از مانیتور واسه تصویر گرفتن استفاده می کنم
یه سوال دیگه هم داشتم....
و اینکه از لحاظ ریموت کنترل کدوماشون قویتر هستن؟
با درود
دوستان دوربر 500 چه آمپلی فایری را پیشنهاد می کنید.اسم برند مهم نیست کیفیت وتفکیک صدا برام مهم هست حالا قیمت هم کمی بالاتر بود هم مهم نیست
Denon 1611 تقریباً 600 تومننقل قول:
Yamaha 467 تقریباً 500 تومن
قیمتش مناسب باشه یعنی چه حدودی؟نقل قول:
بله بدون دی وی دی هم سیستم هایی که آمپ جدا دارند هست
نهایت دیگه 300 تومننقل قول:
قیمتش مناسب باشه یعنی چه حدودی؟
بله بدون دی وی دی هم سیستم هایی که آمپ جدا دارند هست
با تشکر از جواب شما
بین دنون 1611 وپایونر 1020 شما کدام را انتخاب میکنید
از این وسیله استفاده کردمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 in / 1 Out, Optical (Toslink) Digital Audio Selector
درودنقل قول:
می شه بفرمائید این ترمینال رو چند خریدید و از کجا ؟
منتظر جواب هستم!:31:نقل قول:
نهایت دیگه 300 تومن
سلام...سال نو مبارک....رهنمایی خواستم از دوستان....من یه سیستم سامسونگ max-20950 داشتم که در اثر نوسان برق هم برد پاورش سوخت هم برد امپلی ..بردمش واسه تعمییر 185تومن خرجش میشد منم بیخیالش شدم دیگه...ولی کلی باند سر دستم مونده که نمیدونم چیکارشون کنم....خواستم ببینم میشه دستگاهی گرفت که از باند و سابی که مونده استفاده کنم... کیفیت بانداش خیلی عالیه....هزینش هم کم باشه....ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
الو................
کسی نیست جواب ما رو هم بده؟!
سلام دوستان عزيز
اساتيد اهل فن يك لطفي بكنند و پست 3487 راجواب دهند.
مرسي
دوست عزیز
من تو تبریز سینمای خانگی e970 بلوری را 946 هزار قبل از عید چند تا فروختم با گارانتی بازرگانی ایران
وسینمای دیودی dz810 را هم 474 الان هم دارم این مدل چند تا هم بخواهید
در کل اگر کیفیت صدا تو سینمای سونی بگردید که من به شما مدل دو سال پیش fxg99 را پیشنهاد می کنم .در یک کلام بی نظیره قیمت ان هم 750 می فروختیم .الان هم فروشگاه چاره باز هم داره فکر کنم.
ا نفر نیست جواب منو بده ؟ چیز زیاد سختی نپرسیدم ....پست 3506
سلام دوست عزیز . بله با رعایت یک سری نکات فنی شما میتونی از این اسپیکر هات استفاده بکنی . البته من نمیدونم این سیستم شما سینمای خانگی هستش یا سیستم صوتی دیگه ای . اما به هر حال شما میتونی یک آمپ بگیری و این اسپیکر هات رو بهش وصل بکنی . فقط هنگام خرید آمپ باید به قدرت خروجی آمپ و قدرت باند هات و یک سری نگته های فنی دقت بکنی . اما اینطور که یک سری از دوستان میگفتند ساب های سینماهای تجاری مثل اینکه با این روش که شما یک آمپ جدا بگیری کار نمیکنه . چون ساب ها اینجور که من از صحبت های دوستان برداشت کردم دو سیستم اکتیو و پسیو (active - passive) دارند که باید چک بکنی ببینی ساب شما چجوریه و آمپی که میگیری چه سابی رو ساپورت میکنه .مثلا سابی که پسیو باشه به آمپی که ساب اکتیو رو ساپورت میکنه وصل کنی کار نمیکنه ! (من این قضیه رو خیلی وارد نیستم . حتما دوستان برات توضیح دقیق میدن)نقل قول:
آمپ هم اگه بخوای بخری دیگه مینیمم باید 300 تومن پول بدی . مثلا این مدلدیگه انتخاب با خودته که بدی تعمیر بکنند دستگاهت رو یا اینکه آمپ بگیری یا اینکه کلا از اول یک سیستم بهتر بگیری.کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=36169
سلام .نقل قول:
برای قیمت میتونید این لینک رو ببینید
شما حتما میخوایید بلوری باشه ؟کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=37952
به نظر من اگه شما دسترسی به تعداد زیادی دیسک بلوری اریجینال داری و راحت میتونی فراهم کنی که خوب بلوری بگیر . اما در غیر اینصورت به نظر من خرید بلوری به صرفه نیست . میشه به جاش یدونه HD Player خرید و فیلم های بلوری رو از روی هارد اجرا کرد. ضمن اینکه تهیه فیلم های بلوری روی هارد به مراتب راحت تر و به صرفه تر از خرید دیسک اریجینال بلوری هستش . ( البته من خودم معتقدم که کیفیت اریجینال چیز دیگه ای هستش اما خوب با توجه به اینکه در ایران امکان تهیه بلوری و حتی DVD اریجینال بسیار سخت و محدود هستش به نظر من HD پلیر گزینه بهتریه )
اما در مورد قیمت و کارایی نسبت به قیمت : من نظر شخصی خودمو میگم و سلیقه ها متفاوته . اما من اگه بودم اینقدر پول پای این سیستم نمیدادم . با این پول شما میتونید خودتون یک سیستم خیلی بهتر و حرفه ای تر و قوی تر بگیرید. کاری که خیلی از دوستان اینجا انجام دادند و راضی هستند و میتونند تجربیاتشون رو در اختیارتون قرار بدند . شما اول باید تصمیم بگیری که حتما بلوری لازم دارید یا نه . سپس بودجتون رو مشخص کنید دوستان راهنمایی میکنند که چه سیستمی میتونید تهیه کنید.
حتما هم نباید چون تلویزیون شما سونی هستش سیستمتون هم سونی باشه . من خودم الان تلویزیونم سونیه . آمپ و پلیرم پایونیر هستش ! اسپیکر هام باز سونیه و هیچ مشکلی هم ندارم . لزومی نداره که همه از یک برند باشه.
مانیتور شما قاعدتا باید فقط یک ورودی HDMI یا DVI داشته باشه . پس همزمان نمیتونید دو سه تا دستگاه رو بهش وصل کنید ( در مقایسه با TV که با توجه به تعدد پورت های ورودی این امکان رو داره) پس شما باید یک آمپ بگیری که حداقل دو تا ورودی HDMI داشته باشه که PS3 و XBOX رو بدی به آمپ و از آمپ با یک خروجی بدی به مانیتور . البته شما قیمتی که گفتی خیلی کمه ! شما فقط بخوای یک آمپ بخری که نسبتا خوب و قابل قبول باشه و این امکان رو هم داشته باشه باید حدود 300 تومن پول بدید فقط برای آمپ . بدون اسپیکر.نقل قول:
مگر اینکه از این سینماهای تجاری بگیری و صدای ps3 و XBOX رو از طریق کابلهای AV به صورت آنالوگ بدی به سینمات و برای تصویر هم هر دفعه هر دستگاهی رو که میخوای استفاده کنی وصل کنی به مانیتور . که سینماهای تجاری 300 تومنی هم اصلا به درد نمیخوره و پولتو دور ریختی . یه راه دیگه هم اینه که یک ست اسپیکر 5.1 کامپیوتر بگیری. کلا این 3 راه به نظر من رسید ! اما اگه حدود 200 دیگه بزاری رو 300 تومنت میتونی دنون 390 بگیری که خیلی خوبه . من صداش رو شنیدم واقعا نسبت به قیمتش عالی بود . آمپش هم دو تا ورودی HDMI داشت که کار شما رو راه میندازه.
---------- Post added at 10:57 AM ---------- Previous post was at 10:54 AM ----------
سلام پژمان جان .نقل قول:
این JVC رو دوستم داره و من صداش رو شنیدم . طبق حرف شما تفکیک خوب و باس قوی و نرمی داره . من از صداش خوشم اومد. هم تو گیم و هم تو موزیک که من صداش رو شنیدم به نظرم خوب بود .
[QUOTE=mhroozbeh;5987265]ا منتظر جواب هستم!/QUOTE]
دوست عزیز با 300 تومن نمیتونی سینمای خانگی خوبی بگیری....:13:
به این سایت سر بزن مدل ها و قیمت ها رو ببین...:18:
من پیشنهاد میکنم بودجه خودتون رو بیشتر کنید...:10:کد:www.chare.ir
سلام دوستان
ایم کدل از ال جی خوبه؟
LG-HB 994 PK چرا اینقدر گرونه؟ چه انکاناتی داره؟ کسی داره این مدل رو؟
ظاهرش واسم جالبه
آیا تئاتر خانگی هم داریم که رکوردر هم باشه و ترجیحا جفت بلندگوهای عقبی بی سیم؟ مرسی
من این مدل را از یکی از دوستان شنیدم که واقعا عالیه....نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی
من تو زمینه صدا خیلی سررشته ندارم. پس گفتم بیام یه سوال فنی از دوستان حرفه ای بپرسم.
عرض کنم خدمت شما که برای اتاق Lab یک آموزشگاه زبان یک DVD Player داریم. حالا می خوام یه سیستم صوتی بهش وصل کنم که قدرت و کیفیت صدا رو بالا ببره. تا حالا از خود تلویزیون استفاده میشد که کیفیت خوبی نداشت.
مسئله اینجاست که چون توجه روی فهم صحبت هاست پس باید کیفیت و شفافیت خوبی داشته باشه. در عین حال باید بلندای صدای خوبی هم داشته باشه. دیگه خودتون در نظر بگیرید چه چیزی لازمه.
ابعاد اتاق هم حدود 3 متر در 5 متر هست.
در کل باید سینمای خانگی بگیرم یا اسپیکر؟
تا حدود 100 تومن چیزی پیدا میشه؟ حدود 200 چی؟
جنسی که ارزش خرید نسبت به قیمتش رو داشته باشه چی؟
مرسی از دوستان
نقل قول:
مانیتور شما قاعدتا باید فقط یک ورودی HDMI یا DVI داشته باشه . پس همزمان نمیتونید دو سه تا دستگاه رو بهش وصل کنید ( در مقایسه با TV که با توجه به تعدد پورت های ورودی این امکان رو داره) پس شما باید یک آمپ بگیری که حداقل دو تا ورودی HDMI داشته باشه که PS3 و XBOX رو بدی به آمپ و از آمپ با یک خروجی بدی به مانیتور . البته شما قیمتی که گفتی خیلی کمه ! شما فقط بخوای یک آمپ بخری که نسبتا خوب و قابل قبول باشه و این امکان رو هم داشته باشه باید حدود 300 تومن پول بدید فقط برای آمپ . بدون اسپیکر.
مگر اینکه از این سینماهای تجاری بگیری و صدای ps3 و XBOX رو از طریق کابلهای AV به صورت آنالوگ بدی به سینمات و برای تصویر هم هر دفعه هر دستگاهی رو که میخوای استفاده کنی وصل کنی به مانیتور . که سینماهای تجاری 300 تومنی هم اصلا به درد نمیخوره و پولتو دور ریختی . یه راه دیگه هم اینه که یک ست اسپیکر 5.1 کامپیوتر بگیری. کلا این 3 راه به نظر من رسید ! اما اگه حدود 200 دیگه بزاری رو 300 تومنت میتونی دنون 390 بگیری که خیلی خوبه . من صداش رو شنیدم واقعا نسبت به قیمتش عالی بود . آمپش هم دو تا ورودی HDMI داشت که کار شما رو راه میندازه.
خوب من 2261 LG دارم و هر سه تا دستگاه رو بهش وصل کردم و از این نظر هیچ مشکلی ندارم
خواهشا یه مدل معرفی کنید که نزدیک ترین قیمت رو به 300 تومن داشته باشه حداقل 3 تا ورودی اپتیک یا HDMI داشته باشه که من بتونم 360 و پلی 3 و کامپیوتر رو بهش بزنم
چون میخوام بخرم و عجله دارم لطف کنید زود جواب بدید
سلام.شما آمپ رو برای چه کاربردی می خواید؟نقل قول:
تو حالت کلی من denon رو پیشنهاد می کنم.
بلندای صدا تا چه حد مد نظرتون هست؟وگرنه مدل های استریو زیادی توی بازار هست که میشه با این هزینه خرید ولی بلندای صدای زیادی ندارند.همچنین مدل اسپیکرهای چینی زیادی توی بازار هست که کار راه انداز هستند.نقل قول:
راه حل دیگه ای هم هست که یه سیستم صوتی دست دوم تمیز پیدا کنید.معمولا قیمت هایی توی این سطح دارند و مناسب کار شما هستند.اگر تهران بودید یه سیستم بسیار خوب سراغ داشتم که می تونستید با این هزینه تهیه کنید ولی متاسفانه مشهد سکونت دارید.
---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
من که همچین مدلی ندیدم.نقل قول:
سلامنقل قول:
میتونم از شما یک نظرخواهی کنم برای یک سیستم سینمای خانگی با این مشخصات :
باند 7.1 ؟ (نوع باند پیشنهادی؟ نام مدلها؟)
آمپلی فایر ؟ (دنون یا یاماها؟ چه مدلی؟)
هدف :
شنیدن صداهای TrueHD از بلوری با واضح ترین (و نه بلندترین) کیفیت ممکن!!
چرک کف دست !! (پول) : حداکثر 1 تا 1.5 میلیون (فقط برای 2 آپشن بالا)
لطفا زیبائی را هم درنظر بگیرید !!:8::8:
با توجه به اینکه چند روزی هستش دوستان در مورد دو مدل 391 و 1311 دنون سوال می پرسند و دلیل افزایش قیمت مدل 1311 رو نسبت به 391 جویا هستند من مشخصات این دو مدل رو تو سایت دنون چک کردم و نتیجه چنین شد همونطوری که دوستان دیگه هم عرض کرده بودند تفاوت آنچنانی اصلا با هم ندارند و تفاوت اندک هست.در حقیقت مدل 391 مدلی هست که توی آمریکا عرضه میشه و شامل
آمپ AVR-391
[HTML] http://usa.denon.com/US/Product/Pages/Product-Detail.aspx?Catid=3d9614d1-8000-4106-ab91-8192242cab83&SubId=40b5820d-83c2-4e93-9909-60aae60e0bdd&ProductId=d2628900-a5f8-49f2-ab1b-28d0d1cf71f9[/HTML]
هستش.و مدل 1311 مدلی هستش که تو بازار انگلستان و یا سنگاپور و ... عرضه میشه و شامل
آمپ AVR-1311
[HTML] http://denon.co.uk/uk/Product/Pages/Product-Detail.aspx?Catid=83742842-dc75-4090-b169-b916700fd158&SubId=43eadffa-05fc-430a-a586-b5137428cc5f&ProductId=04c11b6e-f41b-42a1-8159-c648ccb177cc[/HTML]
هستش و هر دو از اسپیکرهای مدل SYS-391HT استفاده می کنند.
[HTML] http://denon.co.uk/uk/Product/Pages/Product-Detail.aspx?Catid=83742842-dc75-4090-b169-b916700fd158&SubId=0833bc6e-82cc-47a1-aa94-a580a5346caf&ProductId=53606d15-ed71-4311-958a-2de8fd844680[/HTML]
لازم به ذکر هستش که آمپ های مدل 391 و 1311 تفاوت های بسیار اندک دارند که می تونید تو لینک مبدا مشاهده کنید.
با سلام
دوستان لطفا در مورد پايونر HTP-ES3TPتوضيحاتي بفرمايين و فرق آن با R33چيست ؟ ممنون
متاسفانه کار عجله ای شد و من امروز مجبور به خرید شدم.نقل قول:
توی بازار مشهد که گشتم متاسفانه مدل های چندانی پیدا نشد. فقط 2 مغازه پیدا کردم.
در نتیجه اسپیکر Creative T6160 رو به قیمت 84 تومان و گارانتی شاب (2 ماه مونده) خریداری کردم.
سینما خانگی هم قیمت بالایی داشتند و هم اینکه چیزی نبودند که سر کلاس سالم بمونن. یکی دو دفعه اسپیکر هاش بیفتن زمین کارشون تمومه. به همین دلیل رفتم سراغ اسپیکر که از بین مدل های باکیفیتی که پیدا کردم همین مدل رو خریدم. البته فقط یک مدل دیگه Edifire هم بود به قیمت 90 تومان که اونم مغازه اش سریع بست و رفت. منم چون از کیفیت Creative مطمئن بودم این رو خریدم.
حالا نظر دوستان در مورد این اسپیکر چیه؟
به نظر شما بهترین روش چیدمان اینها چجوریه؟
مرسی
مبارک باشه اسپیکر خوبیه برای نیاز شما هم خیلی مناسبهنقل قول:
در مورد چیدمان بهتره چهار تا اسپیکر جلو و عقب رو چهار گوشه کلاس بذارین که صدا کاملاً پخش بشه ساب هم که مهم نیست فقط دور از دسترس شاگردها و اطفال باشه. در مورد سنتر هم اگه اشتباه نکنم شما اکثراً از فیلم های با صدای استریو استفاده می کنید و اصلاً این اسپیکر کاربرد نداره.
دوستان بنده سینمای مارشال دارم و ال ای دی سامسونگ صدا رو در هنگام پخش دی وی دی در سینما دارم اما در هنگام پخش ----- صدا رو از سینما ندارم مشکل چیه؟
Surround Sound Speaker Set Up
5.1
Desktop System Set Up
اینا رو از سایت thx گرفتم
سلام بر دوستاننمی دونم جای مناسبی هست واسه پست گذاشتن یا نه ولی حالا می زاریم ببینیم چی می شه....من می خوام هر موقع خواستم بتونم به صورت وایرلس محتویات توی لپ تاب یا کامپیوترو یا تلفن آیفون یا دوربین فیلم برداریم رو توی تلوزیونم نشون بدم حالا نمی دونم چی باید داشته باشم که از طریق یک سینمای خانگی این کار بشه یا مستقیم به تلوزیون وصل بشه...تلوزیونم هم پاناسونیک V20 هست.....مثلا چیزی باشه که یک ورودی HDMI بده بثه فک کنم...همه ی این وسایل HDMI دارن....حالا چیزی هست.....؟ مرسی کسی اگه چیزی می دونه راهنمایی کنم.....تنکس
با توجه به بودجه شما بعید می دونم ست 7.1 بتونید خیداری کنید.نقل قول:
برای دو آپشن شما دو مدل اسپیکر جامو رو پیشنهاد می کنم.مدل 606 و مدل 426 که هر دو ست پنج تیکه هستند بدون ساب ووفر.البته مدل 606 خودش سوپر ووفر داره.
برای آمپ هم یاماهارو پیشنهاد میدم.
در کل به نظرم با توجه به بودجه شما بهترین انتخاب یه ست اسپیکر 426 جامو بگیرید حدود 500 تومن و یه ساب یاماها در حد 250 الی 300 تومن و آمپ 567 یاماها که فکر کنم حدود 650 تومن باشه.کلا حدود 1400 الی 1500 میشه.
باز دوستان دیگه اگه پیشنهادی دارند بگند.
--------------------------------------------------------------------------------
دوستان کسی Panasonic DMP-BDT300 قیمت داره بدون گارانتی و با گارانتی؟
سلام دوستان
کسی هست از دوستان که آدرس یه نمایندگی دروس درمون رو تو رشت به ما بده...واسه سونی - ال جی - پاناسونیک - پایونییر که نمایشگاه هم داشته باشند آدم بتونه بره از نزدیک ببینه محصولات رو.....مرسی