سری 27 منظورتونه؟نقل قول:
Printable View
سری 27 منظورتونه؟نقل قول:
یله سری 27نقل قول:
خلاصه داستان:زندگی جدید و آپارتمان نشینی،مشکلات تازه ای برای اهالی ساختمان ایجاد میکند وباعث میشود
نیما دوباره به کلانتری برود:31:
من ندیدم هنوز ولی باید جالب باشه
با سلامنقل قول:
خوب من دیشب گرفتم و تونستم قسمتی رو ببینم - خوب به نظر شما سریال چطور پیش خواهد رفت اینا بر می گردن به دوره خودشون یا نه - من همون حالت اون دوره رو بیشتر دوست داشتم البته داره روی ریل میفته مثلا این قسمتی که دیشب دیدم نسبت به قسمت قبلی بهتر شده بود
نقل قول:کد:http://ghahvetalkh.tv/
منظورش اینه که به فنا رفته چرا!!نقل قول:
دوستان این سری 26 که اخیرا اومد همونه که چند ماه پیش قاچاقی اومده بود بیرون یا با اون فرق داره؟
همونه فرق نداره فقط یه مقدارشو سانسور کردن
با سلام خدمت دوستان دیشب یک همایشی بود در مورد شیطان پرستی و اینگونه موارد
در یک قسمتش دیدم عکسهایی از مجموعه قهوه تلخ بود که درش قسمتهایی از فیلم رو مشخص کردن که مثلا نماد شیطان پرستی رو با یک ستاره نشون میداد دقت کنید مثلا قپه های روی دوش قبله عالم رو با این عنوان که داره نماد شیطان پرستی رو تبلیغ می کنن نشون میدن یا دستبند دختر جهانگیر شاه رو که شبیه به ستاره هست
و ......................
حالا قضاوت رو در این مورد به عهده خودتون میزارم
دوست عزیز خودتو درگیر اینا نکن اینا به همه چی حتی گل هم گیر میدن میگن شبیه ستاره هستنقل قول:
گل چه تقصیری داره اخه؟ اینا خودشون به خودشون هم شک دارن
با سلام و تشکربه نظر من هم همینطور هست . الان که موضوع رو پیش یه نفر دیگه بیان کردم میگه اره منم شنیدم که کارهای اقای مدیری تبلیغ شیطان پرستی هستنقل قول:
خوب تبلیغ شیطان پرستی باید روی من بیننده تاثیر بزاره که اگه صد سال دیگه هم من این مجموعه رو نگاه می کردم حتی اون دسبند دختر جهانگیر رو نمی دیدم تا چه برسه به اینکه بخوام از روی اون الگوبرداری کنم و یا تحت تاثیر اون شکل ستاره مانندش قرار بگیرم
به قول داموس وامصیبتا بر ما
من مجموعه قدیمش رو واقعا دوست داشتم و همه قسمت هاشو دیدم اما قسمت های جدیدش واقعا افتضاح شده و به زور میشه تحملش کرد. منکه دیگه تصمیم گرفتم نخرم
با سلامنقل قول:
من هم مجموعه قیلی رو خیلی دوست داشتم و الان امیدوارم که باز دوباره برگردن به همون دوره
آخه با این وضعیتی که راه افتاده و هنر پیشه های جدید واقعا یه فیلم دیگه شده و اصلا اون چیز قبلی نیستنقل قول:
هنر پیشه های جدید وحشتناک مزخرف هستن و چون معروف هستن فیلم یه حالت بدی گرفته
دیگه اون حس و حال قبلی رو نداره و کلا نظرم در مورد فیلم عوض شد
من فکر میکردم سناریو رفتن نیما به زمان قدیم و اون قسمت هایی که پیش روانشناس یهو ظاهر میشد و باهاش صحبت میکرد
یه سناریو خیلی پیچیده تو ذهنم درست کرده بودم اما یهو گند زدن به همه تصوراتم و فهمیدم هیچی پشتش نبوده
اصلا رسالت تاریخی نیما و آغا محمد خان قاجار و این حرف ها همه باد هوا بود!!نقل قول:
نیمای بدبخت که همه ی سعی ـش رو کرد! چیکار کنه دیگه:دینقل قول:
به نظرم این سری جدیده خیلی باحال بود! این تیکه های برزو خان خیلی باحاله:دی
-لباستو در بیار دکتر میخواد معاینت کنه
-مو خودوم عالمو آدمو معاینه موکونوم:دی
تو پشت صحنه اش اون تیکه ای که برزو میگفت من گیلاسم کجای قسنت اصلیش بود؟
حذف شده بود!نقل قول:
کلا سریال مزخرفی هست. حالا چون اسم مهران مدیری دنبالش هست کسی صداش در نمیاد، حالا اگر مثلا جواد رضویان این سریال رو ساخته بود الان همه فحش میدادن به سریال!:13:
کی حال داره فحش بده دلت خوشه:31:
ببین و سعی کن لذت ببری.چون تنها گزینه موجوده!
کسی از قسمت جدیدش خبر نداره ؟؟
چرا نیومده ؟؟
شما میتونید The Big Bang Theory رو ببینید و 10 برابر از طنزش بیشتر از قهوه تلخ لذت ببرید.نقل قول:
عزیز جان بیگ بنگ رو آدم بخواد ببینه که پیر میشه اینقدر زیاده :دی!نقل قول:
داداش ما هم زیاد ندیدیم ولی میگن این چیزا روی ضمیر ناخودآگاه تاثیر میزاره ولی من که اصلا اعتقاد ندارم چون آدم هرچی بخواد میگیره و هرچی نخواد مقاومت میکنه ....... مثلا سریال ماورائ طبیعه هم پر نشانه های ماسونیه - یا فرینج - یا خاطرات یک خون آشام که ایان به وضوح میگه 666 یا ... ولی ما خودمون تا نخوایم تاثیر نمی پذیریم بنظرمنقل قول:
کارگردانی مهران مدیری منو یاد سبک چارلی چاپلین میندازه (البته نه اینکه خوب باشه) چون از پشت صحنه اش معلومه فیلم نامه رو حسابی درب و داغون میکنه. نیما هم دم به دقیقه:
نمیتونم خندم میگیره، میشه اینو حذف کنی مهران؟!
یا مثلا یه بار برزوخان سوارش میشه میاد تو راهرو یه بار آویزونش میشه تو برداشت بعدی چه بسا راه بره....
نقل قول:
قبول دارم ... یکم از j.j. abrams یاد بگیرین خوب :18::27::31:
لا مصب تک تک چیزای سریال هاش برنامه داره ... مثلا تو فرینج قسمت 19 فصل 4 یه ساعت نشون میده که ساعت 1:20 دقیقه رو نشون میده ، میری اپیزود 1-20 رو میبینی میفهمی که اونجا اولیویا درمورد سیرک حرف زده - تو اپیزود 19-4 هم والتر میگه دلم میخواد بریم سیرک :24:
خداییش یکم از از بابا یاد بگیرین :19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو بازیگر «قهوه تلخ» در تهران کنسرت برگزار میکنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمدرضا هدایتی که اواخر سال گذشته آلبوم موسیقی به بازار عرضه کرد درباره فعالیتهای اخیر خود، گفت: «کنسرتهایی برای آلبوم موسیقی «ماه میخنده» که در روزهای آخر سال 90 توزیع شد، تدارک میبینیم. با این که آلبوم خوب توزیع نشد، اما خوشبختانه جزء پنج آلبوم پرفروش سال 90 بود.»
وی در ادامه به کنسرتهایش اشاره کرد و گفت: «برای حضور در کیش صحبت کردیم که در جشنواره تابستانی این جزیره کنسرت خواهم داشت، در تهران هم صحبتهایی شده، اما هنوز سالن اجرای آن قطعی نشده است. به احتمال قوی با برزو ارجمند ترانه مشترک در کنسرت خواهیم داشت. ایشان همزمان با من آلبوم موسیقیاش را در موسسه ترانه سمان آغاز کردند که هنوز به اتمام نرسیده، اما در تهران به همراه یکدیگر کنسرتی را خواهیم داشت.»
هدایتی در خاتمه به فعالیتهای بازیگریاش اشاره کرد و گفت: «در حال حاضر مشغول بازی در سری جدید «قهوه تلخ» هستم.»
این قهوه تلخ یکی دو قسمت اومد بعد دوباره قطع شد؟؟ جریان چیه؟؟
اون دو تا پک از قبل آماده بوده . حالاهم دارن دوباره فیلمبرداری می کنننقل قول:
با سلامنقل قول:
خوب امروز چهارشنبه هست و قاعدتا باید امروز دوباره توزیع بشه . الان یعنی آماده شده و توزیع میشه؟
باید منتظر موندنقل قول:
دیروز مجموعه ی 28 توزیع شد....
بدون شرح
g [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nbbb
دوستان من یکی از پیگیرهای این سریال بودم ولی...
از روزی که فهمیدم نشونه های فراماسونری توشه دیگه حس قبلی رو بهش ندارم.ازش زده شدم.از طرفی دوست ندارم حرفای منتقدا رو باور کنم از طرفی هم میبینم خوب واقعا خیلی چیزا توشه که واقعا نماد فراماسوناست.من در باره ی این ادما چیزایی میدونم ولی نه چندان زیاد و اون چیزی که به شدت در بارشون صدق میکنه همین نماد گراییهاشونه.من مهران مدیری رو دوست دارم ولی دیگه نمیتونم به برنامه هاش به عنوان یک طنز ساز اجتماعی نگاه کنم و ترجیه میدم دیگه برنامه هاشو دنبال نکنم.میدونم براتون و براش مهم نیست:31:ولی خوب تو دلم بود گفتم دیگه.
مجموعه 28 از این 4-5 مجموه اخیر قشنگتر بود...بابام دیشب وقتی 3 قسمت رو دیدیم گفت باز پنج شنبه شب بزار دوباره ببینیم...
اون جایی که رفته بودن کلانتری..سرکار نیروی انتظامی رو اذیت می کردند خیلی جالب بود..کلا خیلی عالی بود مجموعه 28
این از کی داره میاد؟!! بابا مردیم از انتظار.... الان دیدم سایتا پر شده از کلیپ های مربوطه...اقا یعنی ترکیدم از خنده ظاهرا این قسمت ۲۶ وحشتناک خنده دار بوده!!!! لعنت!! هیچ دی وی دی رام یا دیسک درایوی ندارم که ببینمش....مجبورم هر قسمت بخرم و سماق بمکم که ببنیم کی میتونم قشنگ ببینمش...
من بعد از فهمیدن این موضوع، تازه به ذهنم رسید که چرا...نقل قول:
توی پاورچین همش پدر فرهاد زنگ میزد میگفت بزی خوبه؟
توی خونشون هم بز داشتن.
توی شبهای برره هم میدون بز بود.
بخاطر این توی پاورچین بز بود که اینا نوه های همون برره ای ها بودن اونا هم به بز علاقه داشتن.نقل قول:
حالا مثلا به جا بُز ,گربه بود خوب بود؟!
بعد این فراماسونی و این مزخرفات کجای قهوه تلخ بود؟
یه مشت آدم علاف نشستن ببخشید این چرت و پرتا رو از خودشون دراوردن.یه سری آدم ساده هم سریع باور میکنن.
طرف مثلا به اسم امام زمان سایت زده و کلی هم ادعای دین و مذهبش میشه بعد رو هوا به عالم و آدم تهمت میزنه!
به نظر شما حرف اینا قابل اعتماده؟
یه بیچاره ای یه مستند ظهور ساخت ,ما ایرانیا هم استاد جوگیر شدن,سریع شور حسینی برمون داشت!
من تهمتی به کسی نزدم.نقل قول:
درضمن من خودم مستند ظهور رو دارم ولی هنوز ندیدم.
برای من مهم نیست.
اگه پاورچین و شبهای برره رو نشون بدن بازم میبینم.
کلا اگه اینا واقعیت هم داشته باشن، از هر 1000 نفر شاید یه نفر بفهمه.
کسی میدونه اهنگ این تیکه رقصش مال کدوم اهنگه؟
سری جدید مجموعه «قهوه تلخ» چند قسمت است؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلویزیون - ایسنا نوشت:
خشایار الوند که به همراه امیرمهدی ژوله، نگارش مجموعهٔ «قهوه تلخ» را انجام میدهد، درباره توزیع این مجموعه گفت: مجموعهٔ جدید «قهوه تلخ» قرار است در 10 فصل سه قسمتی (در مجموعهٔ 30 قسمت) توزیع شود؛ تا به حال سه فصل از آن توزیع شده و هفت فصل دیگر باقی مانده که توزیع خواهد شد.
الوند خاطرنشان کرد: نگارش «قهوه تلخ» همچنان ادامه دارد و تصویربرداری در لوکیشن اصلی سریال در حال پیگیری است.
نویسنده «قهوه تلخ» تاکید کرد: داستان «قهوه تلخ» در زمان گذشته ادامه پیدا میکند و کاراکترها دیگر به زمان حال، برنمیگردند.