یه مشکلی هست . یکم قابل بیان نیست . مربوط به یک مرکز هست . اول به رئیسش توضیح دادم . گوش نکرد . حالا با مدرک میخوام حال همشون رو بگیرم . چون در حق دانشجو ها واقعا ظلم میکنن .نقل قول:
منظورم در هر استان یک جایی نیست که مربوط به شکایت باشه ؟
Printable View
یه مشکلی هست . یکم قابل بیان نیست . مربوط به یک مرکز هست . اول به رئیسش توضیح دادم . گوش نکرد . حالا با مدرک میخوام حال همشون رو بگیرم . چون در حق دانشجو ها واقعا ظلم میکنن .نقل قول:
منظورم در هر استان یک جایی نیست که مربوط به شکایت باشه ؟
به نظرتون من برم علمی کاربردی یا غیر انتفایی؟
بعضی ها میگن زمان نرمال برای علمی کاربردی تو کاردانی مدت زمانش بیشتر هست درسته؟
یعنی چند ترم بیشتره
شما چه رشته ای می خونی؟نقل قول:
نه آقا این افسانه ها چیه!!!نقل قول:
زمانش مثل بقیست.
اگر رشته ات رو دانشگاه های دیگه ندارن برو علمی کاربردی. (مثل آشپزی، قنادی و ...)
در غیر اینصورت بقیه دانشگاه ها توصیه می شن.
مهندسی شبکه.نقل قول:
برای خودمم این موارد پیش اومده.. اینجا هم کار انجام نمیدن! یه عده آدم بی شعور و بی سواد رو گذاشتن سر کار که هیچی نمی فهمن.. ترم پیش علنا چند تا درس من رو معادلسازی نمی کردن، با مکافات درستش کردم.. ولی متاسفانه یه سری از دانشجوهای مظلوم همیشه حقشون خورده میشه..نقل قول:
چیزایی که من تو علمی کاربردی دیدم تو هیچ مرکز آموزشی و دانشگاهی ندیدم..
توی هر استانی یه سازمان مرکزی هست که به کار بقیه واحدهای استان نظارت میکنه.. آدرسش رو تو این فایل میتونید پیدا کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون داداش . دیگه حدش رو گذروندن ..حتی ریاستشون هم چیزی بارش نیست ...
سلام
دوستان مشخص هست نتایج کارشناسی حرفه ای دقیقا چه روزی اعلام میشه؟؟؟
معمولا 1 هفته بعد از اعلام نتایج کاردانی میذارن رو سایت سنجش.. نهایتا تا 3 شنبه اعلام میشه..نقل قول:
با سلام
دوستان بعضی وقت ها دانشگاه ما علمی کاربردی .سایت سامانه سجاد همه دانشجویان رو میبندند . که دانشجویان در صورت ورود با پیغام به " امور مالی مراجعه کنید تا سایت باز شود " مواجه میشوند .
روز 27 انتخاب واحد ما از طریق سامانه سجاد هست . ایا این حق رو دارند قبل از انتخاب واحد سایت همه رو ببندند ؟!!!!! میتونن شهریه ثابت ترم جدید رو قبل از انتخاب واحد بگیرن ؟!!
و سوال بعدی این که اینها میتونن فقط اون هایی که شهریه ندادن رو ببندن سایتشون رو ؟ یا فقط میتونن سایت سجاد کل دانشجویان رو ببندند و بعد از مراجعه به امور مالی تک تک سایت دانشجویان را باز کنند .؟!
تو چارت درسی رشته ای که قبول شدم اصلا چیزی از ریاضی پیش درج نشده بود و دروس پایه ریاضی عمومی بود ولی الان که ثبت نام کردم هم ریاضی پیش و هم عمومی گذاشتن
میخوام از الان شروع کنم خوندن این ریاضی کتاب خودشون میدن یا باید بریم بخریم دقیقا فهرست چی داره این ریاضی پیش و عمومی (البته عمومی تو چارت زده بود)
جز و کتاب هرچی که نیاز بگید چون کمی ریاضی مشکل دارم ......
سلام با این سامانه سجادشون! الان ۲ماه گذشته ولی مدرک موقت هم ندادن ! کسی هست این مشکل رو داشته یا داره؟
Sent from my iPhone using Taptalk
احتمال زیاد فردا نتیجه کارشناسی رو میزنن.
منبع؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
قبل از انتخاب واحد درصورت بدهی قبلی سایت براتون بسته میشه
دانشگاه ازاد شهریه ثابتو قبل از انتخاب واحد میگیرن ولی علمی کاربردی اینجوری نبود.
دلیلی نداره سایت رو برای همه ببندند! این سیستم خودکاره من ۱۲۰۰ تومن بدهی داشتم سایتو برام بسته بودن با بدبختی زنگ زدم دانشگاه تا برام بازش کردن!!
نقل قول:
بسلامتی مبارک باشه قبولی
کناب یا جزوه به اسناد بستگی داره اغلب برای دروس ریاضی کتاب نمیخوان و باید جزوه بنویسید.
ریاضی پیش سخت نیست و ترکیبی از ریاضیات پیش دانشگاهیه
الان حضور ذهن ندارم ولی مجموعه ها بودن صور ها بودن اینجور چیزا
نگران نباشید سخت نیست:n09:
با عرض سلام
دوستان امکان شکایت از یک فرد (معاون اموزشی) در دانشگاه علمی کاربردی هست ؟ باید پیش کی بریم برای شکایت ؟
سلام
درسی که پیش نیاز داره رو میشه با پیش نیازش برداشت و هر دو رو در یک ترم پاس کرد ؟
طبق مقررات و آیین نامه، اگر درسی که پیشنیاز یک درس دیگه هست رو ترم یا ترم های قبل بردارید و بیفتید و یا حذفش کنید، ترم یا ترم های بعد می توتید درس یا درس های دیگه ای که درس مورد نظر پیشنیازش هست رو باهاش بردارید. اما اگر قبلا اخذ نکرده باشید نمی تونید. البته ظاهرا واحد علمی کاربردی ما این موضوع رو رعایت نمیکنه! نمی دونم واحدهای دیگه هم اینجوری هستن یا اینکه طبق مقررات عمل می کنن!!نقل قول:
اگر موضوع قابل توجیه باشه و سند داشته باشید ارهنقل قول:
شما میتونید برید حراست دانشگاه جامع و از اون کارمند شکایات کنید ولی با دلایل محکمه پسند!
دوستان قبل از انتخاب واحد اگر یکی از نمرات در سامانه سجاد ثبت نشده باشه . اجازه انخاب واحد داده نمیشه ؟
دوستان کسی میدونه جواب کارشناسی حرفه ای ناپیوسته مهر 93 کی میاد؟
ممنون
تا سه شنبه اعلام میشه به احتمال قوی. فاصله بین اعلام نتایج کاردانی و کارشناسی 1 هفته هست. نتایج کاردانی دوشنبه هفته پیش اعلام شده.نقل قول:
کسی نمیدونه ؟:n03:نقل قول:
انتخاب اون درس مجاز نیست ولی میشه انتخاب واحد کرد!نقل قول:
زنگ بزنید آموزش دانشگاه و بگید که لنگ نمره هستین تا زودتر نمراتو وارد کنند
اغلب ساتادا زود اعلام میکنند اما دانشگاه کوتاهی میکنه و نمرات رو وارد نمیکنه گاهی هم استاد خودش تنبله و نمرات رو دیر اعلام میکنه
سلام ممنون :n16:نقل قول:
جزوه تو گوگل چندتایی بود امیدوارم فقط مطالب زیاد نباشه خیلی از جزو نویسی بدم میاد :n02:
امتحانات به چه شکلی خود استاد سوال ها رو طرح میکنه؟! کلا علمی کاربردی فکر کنم شبیه پیام نور ؟
نمره کامل دست استاد؟
سلامنقل قول:
ریاضیات پیش و عمومی شامل مجموعه ها - استقرا- روابط هم ارزی - توابع - منطق و ریاضیات گزاره ای - روش های شمارش - احتمال - گراف - ماتریس ها و چیز هایی از این قبیل هست
جزوه ها با توجه به استاد فرق داره ولی زیاد نیست
بله خود استاد سوالات رو طرح میکنه و نمره دست استاد هست.
از چه نظر شبیه به پیام نوره؟
من توی دو سالی که علمی کاربردی بودم شباهتی ندیدم والا
سلام
دوستان تو رو خدا فوری هست . جواب بدین .
اگه معدلت 17.01 باشه میشه 24 واحد در سامانه سجاد انتخاب واحد کنی ؟ یا باید 20 واحد انتخاب کنی بقیشو دانشگاه برات اضافه کنه .؟
سلام
دوستان اینجا کسی هست درس "الکترومغناطیس" رو پاس کرده باشه؟ این درس یکی از گرایش های مهندسی برق گرایش های الکترونیک و مخابرات هست. اگر کسی این درس رو پاس کرده یا افتاده بگه من یه سوال دارم
مرسی
این علمی کاربردی اصلا مدیریت نداره؟
22 زنگ زدن که تا 25 مهلت ثبتنام هست اگر مدرک رو تا آخر شهریور هم بیاری نمیتونیم
امروز زنگ زدم گفتم یکشنبه بیارم ثبتنام میکنین گفتن اره بیار
میشه همچین چیزی؟
سلامنقل قول:
خب بحث پوله دیگه شما یک نفر برای اونا سود داری و نمیتونن از دستت بدن و ظرفیت کلاساشون بیاد پایین
از طرفی شما پذیرفته شده اون دانشگاهی و اونا موظف هستند شمارو ثبتنام کنن
زمان ما یه گواهی موقت بردم با اون ثبت نامم کردن تا مدرک اصلی دیپلمم چند ماه بعد اماده شد و دادم بهشون.
نگران نباشید کلا علمی کاربردی بر مبنای پول بنا شده و اونا نمیتونن شما رو از دست بدن
موفق باشید:n16:
خوب این مدرسه هم میخواد بهم گواهی موقت بده دیپلم رو الان نمیدهd:
معدل گواهی موقت با دیپلم فرق میکنه؟
سلام بچه ها
من ترم اولی هستم.امروز که رفتم به سامانه سجاد که انتخاب واحد کنم
دیدم فقط لیست دروس عمومی برای انتخاب موجوده!!!!!
یکی هست منو راهنمایی کنه الان باید چیکار کنم؟
باید حضوری برم واسه انتخاب واحد؟
بعد این قسمت تکمیل مشخصات رو نیاز هست آدم تکمیل کنه؟
دوستان کسی نبودجواب بده؟؟نقل قول:
راستش الان حضور ذهن ندارم ولی انگار فرقی نمیکردنقل قول:
یه معدل کتی دارید یه کل که این دوتا باهم فرق میکنند.
حالا صب مدارکم رو پیدا میکنم و دقیق بهتون میگم.
ترم اول رو خودشون براتون انتخاب واحد میکنند لا القل زمان ما که اینجوری بودنقل قول:
حالا دوستان ترم اولی هستند و جواب میدن بهتون.
تکمیل مشخصات خیلی مهم نیست ولی ضرر نداره که پر کنید.
دوستان نتایج کارشناسی حرفه ای معلوم نیست کی اعلام میشه؟؟؟
همه دانشگاه ها دارن ميرن سر كلاس اونوقت اينجا هنوز نتايجو اعلام نكردن دانشگاه كه بي در و پيكر باشه همين ميشهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
آقا کسی نبود جواب ما رو بده؟
موقع که من ثبت نام کردم اخر کار انتخاب واحد انجام شد البته 3 درس عمومی 8 واحد دادن قرار شد تا اخر هفته تکلیف درس تخصصی که قرار ارائه بشه مشخص بشه ولی فعلا خبری نیست :n02:نقل قول:
من الان می تونم تو سامانه 4 تا درس عمومی رو انتخاب کنم که 12 واحد میشه.نقل قول:
یعنی الان من باید حضوری برم دانشگاه؟