همون ... رو اوردم به وایمکس ... ماکه شانس نداریم نوبت ما که میرسه وایمکسم تر میزنه ...:31:نقل قول:
Printable View
همون ... رو اوردم به وایمکس ... ماکه شانس نداریم نوبت ما که میرسه وایمکسم تر میزنه ...:31:نقل قول:
با سلام
بچه ها از وقتی که سرعتای 128 رو اووردن پایین همه داغون شدن بجز صبانت اهواز (فارانت) الان 128 داره تا 2mb جواب میده.........
خیلی شبکه افتضاحه بخدا...........
وایمکس همراه اول کیفیتش چطوره؟
مثلا با 512 سرعت دانلود چنده؟
بچه ها چطور می تونم سرعت 512 بگیرم من هیچ مدرکی ندارم، دانشگاه هم تموم شده.
بعضی از ای اس پی ها همین طوری 512 میدن مدرکی هم نمیخوان ولی خوب اومدیم و ندادن :31: شما یه راه داری : خیلی از ای اس پی ها از طریق سایتشون میشه شارژ کرد و پهنای باند رو ارتقا داد بدون هیچ مدرکی ، مثلا من پارس انلاین دارم و 128 داشتم حوصله دانشگاه رفتن و گواهی گرفتن رو نداشتم رفتم یه ماه 128 گرفتم و ماه بعد از طریق سایت رفتم 256 گرفتم بدون ارائه هیچ مدرکی ...نقل قول:
ولی از هر ای اس پی میخوای بگیری اول تحقیق کن ببین میشه از طریق سایتش شارژ کرد یا نه ...
اکثر ای اس پی ها قابلیت شارژ انلاین رو دارن الان ...
قیمتهاش هم به صرفه تره
کسی وایمکس همراه اول نداره؟نقل قول:
نگيد اينو ميخندن بهتون مگه همراه اول وايمكس داره؟نقل قول:
من اشتراک 3ماهه 128 پارس آنلاین دارم که هنوز 50 روز و 3گیگش باقی مونده ولی میخام به 256 تبدیلش کنم
الان اگه تبدیل کنم چقدر باید پول بدم؟ این حجمی که برام مونده چی میشه؟
من 60 روز داشتم 128 پارس آنلاين.نقل قول:
36 تومن داده بودم از اونجايي كه 90 روز كل دوره بود و 9 گيگ داشتم روزي 100 تا مصرف ميكردم يعني وقتي مراجعه كردم 60 روز داشتم با حدود 6 گيگ.
گفت يك سوم دوره رو مصرف كردي پس 12 تومن كسر ميشه 24 تومن بهت مي ديم حالا اگه بخواي مثلا يه سرويس 256 با ترافيك 9 گيگ بخري كه ميشه 48 تومن 24 تومن ديگه بايد بدي.
اگه بخوان كار به ترافيك نداشته باشند (كه احتمالا هم اينطوره) به شما براي 45 روز نصف پولي كه دادي ميدن.
ولي اينم گفت اگه اينكار رو بكني مثل اينه كه الان اشتراك جديد گرفتي با كل ترافيك.
يه چيز ديگه هم چندين بار بهم گفت كه بذار سر وقتش هر وقت تموم شد بيا. منم حرفش رو گوش كردم. من خيلي داغون بودم كه 128 داره 16 دانلود ميكنه گفتم بايد برم يكي بگيرم آرومم كرد:31:
الانم اون 6 گيگ رو طبق روال خودش مصرف كردم 7 روز دارم و 700 مگ با همون 128 خودمون. حالا تموم كه شد اگه پولم رسيد بالاتر ميگيرم:31:
پيشنهاد من به شما هم اينه كه حداقل تا تموم شدن ترافيكت صبر كن يعني اگه 30 روز ديگه اين 3 گيگ رو مصرف كني بعد ديگه به جاي خريد ترافيك برو و 256 بگير.
ممنوننقل قول:
اگه ترافیکم تموم بشه بعد نمیگن چون هیچ ترافیک نداری هیچ پولی پس نمیدیم! دبه نکنن:41:
من هدفم اين نبود من هدفم اين بود كه بگم باهاش سر كن.نقل قول:
به صورت عادي مصرف كن اگه دورت رو تونستي تموم كني كه چه بهتر .
فرض كن عادي مصرف كن مثلا 20 روز باقي بمونه بخوان حساب كنن و نگن ترافيكت تموم شده براي 20 روز اگه مثل مال من گرفته باشي يعني 36 تومن خيلي بدن 7-8 تومن. براي اين 20 روز هم بخواي ترافيك بگيري يه گيگ 5 تومن ميشه.
من ميگم نه 7-8 رو ميخواي نه ميخواي ترافيك بخري برو يه 256 بگير.
من 3 روز بود كه اين 128 سه ماهه رو گرفتم كه طرح 128 خورد بهمون:31: اعصاب نمونده بود برام:31:
اگه مورد خاصي نيست به جز خاطرات كه روز 200 دانلود ميكردي:37: و توي خونه وبگردي ميكني روي پيشنهادم فكر كن و صبر كن. منم فكر نميكردم 90 روز دووم بيارم چند بار تا پاي فسخ رفتم به قول شاعر :
شبهاي هجر را گذرانديم و زنده ايم ************** ما را به سخت جاني خود اين گمان نبود:31:
سلام دوستان
خوبین؟
من از دنیا نت سرویس میگیرم : 1 مگ ( نماینده اسیاتک)
تو دانلود شبانه از هر سایت و سروری میتونم با سرعت ایده ال یعنی حدوده 115 دانلود کنم غیر از سرور های سایت میهن فیلم
خیلی عجیبه وقتی یه فیلم برای دانلود میزارم تو روز سرعت این سایت خیلی بالاست و همون 115 تا رو میده اما تو شب به حدوده 1 تا 2 میرسه گاهی هم اصلا دریافت ندارم اما نزدیک صبح یعنی حدوده ساعت 6 که یک ساعت تا پایان زمان رایگان مونده سرعت این سرور ها به حالت عادی بر میگرده و حدوده 115 میشه
میخواستم بدونم این ایراد از سایته یا isp سرعت این سایت رو می بنده ؟
اگه سرعت محدود میشه پس چرا برای تمام سایت ها نیست ؟ یعنی میشه یه سرور خاص رو محدود کرد؟
این اشکال حدوده دو هفته اس ایجاد شده و قبلا این طور نبود و من حدوده 1400 مگ میتونستم از این سایت شبانه دانلود کنم
اینم یه لینک از سایت اگه خاصین چک کنین ببینین سرعت شما تو دانلود شبانه چه قدره؟
منتظرم دوستانکد:http://dlchi.in/en2/Travellers.mkv
یا علی...
شما کدوم منطقه هستین؟نقل قول:
اقا بالاخره شرکتی تو اهواز رو فیبر نوری ADSL میده یا نه؟کسی گرفته؟
شاتل فقط توی کیانپارس این سرویس رو میدهد.نقل قول:
پارس آنلاین هم مییدهنقل قول:
سه حالت داره.توی منطقه شما یا پارس آنلاین سرویس میده؛ یا شاتل و یا هیچکدام!.نقل قول:
---------- Post added at 08:16 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------
نه محدود نمیکنند. حتماً ایراد از شلوغیه سرور سایته. اگر از سایت خوبی دانلود کنی باید بالای 2 گیگ بتونی دانلود کنی.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس آنلاین 1 مگابیت ساعت 4:30 بعداز ظهر
یه سوال کلا تو speedtest تو این مایه ها میزنه اما
با دانلود منیجر لینک مستقیم بدون چی* لتر ،صبح و شب و .... سرعت روی 200 تا 230 هستش افتم نداره!
بدون دانلود منیجرم حدودا روی 70 تا 80 k کلا ثابته...
این خوبه یا بد ؟
خیلی سرعتت بده نسبت به اکانتت ، ضمناً با سرور کویت تست کن:41:نقل قول:
خب آخه اون 200 تا 250 کیلوبایت با دانلود منیجر چی؟ همیشه همینجوری ثابته ها ...
یعنی باید سرعتم با دانلود منیجر رو چند باشه قاعدتا؟
نه من منظورم با speedtest بود پویا جان وگرنه سرعت idm شما خوبه با سرور کویت تست بگیر ببین چبازم اینطوره !نقل قول:
اگه بازم اینطوری بود بدون که speedtest مشکل داره....:10:
سلام به همگی
اگه میشه بگید وضعیت پارس آنلاین چطور هست قیمت سرعت 1 mb ماهیانه چند هست و اینکه سرعتش تو روز و شب چطور هست ؟
من الان از دنیا نت سرویس دارم که دیگه شورش رو درآورده یک ماه هست که سرعتش ترکیده
با سپاس
نقل قول:
شما دانلود شبانه هم با همین سرعت میگیری؟
برای من که داغونه! به زور 300مگ دانلود میکنم
دانلود منیجر ها به دلیل استفاده از چند کانکشن سرعت بالا تر میدهند.نقل قول:
اما اگر شما بخواین فیلم آنلاین ببینید با همون سرعت speedtest.net است.
آره ولی نه انقدر تفاوت!!!
آخه بدون منیجر دانلود از لینک مستقیم با اپرا روی 70 تا 80 هستش تقریبا ثابت ولی همون موقع speedtest بازم تو همین رنج 40 تا 50 میزنه
تقریبا همینه تازه از حدود 3 به بعد به نظرم بهترهنقل قول:
دیشب از 2 تا 4 ، حدود 1.5 گیگ گرفتم تازه وبگردی هم داشتم به طور دائم هم در حال دانلود نبودم ....
راستی اگه کسی یه فروشنده مطمئن و خوب , ثبات واسه W*ای*P*ان :5: سراغ داره واسم PM کنه عالی میشه ثواب دنیا و آخرت رو برده:11: فقط بگم تضمین سرعت میخوام زیر 200 کیلو هم نیاد:5:
اینو امتحان کن اکانت تست هم داره که هر 5 دقیقه قطع میشهنقل قول:
ببین با چیز چند کیلو دانلود میکنی
کد:http://02.irvpn.tk/
برات یه آدرس فرستادم.توی تایپیک اخطار گرفتمنقل قول:
اخر چی شد . الان دوباره بعد از 6 ماه شاتل 128 گرفتم به امید اینکه بچه ها گفته بودن سرعت شبانش رو 1 مگه . اصلا اینطور نیس و 6 ماه پیش که خودم ارت 128 داشتم رو 32 دانلود داشتم الان شده 13 . الان هم دیدم تو چند تا پست قبلی یه نفر نوشته صبانت 128 شبانش رو 1 مگه یا 2 مگه یه همچین چیزی . کسی تایید میکنه ؟
یه سوال : حالا اینترنت 128 رو فیبر نوری باشه چه فرقی با 128 رو کابل معمولی تلفن میکنه ؟:31:
نه من دو ماه پیش از صبانت یه اکانت گرفتم افتضاح به معنای کامل بود من سرویس 512 ازشون گرفته بودم ولی به زور به 25 میرسید سرویس رایگان شبانه هم نداره یکی از دوستانمم که الان 128 ازشون داره راضی نیست :13:نقل قول:
[QUOTE=Genesis2;5897103
یه سوال : حالا اینترنت 128 رو فیبر نوری باشه چه فرقی با 128 رو کابل معمولی تلفن میکنه ؟:31:[/QUOTE]
هیچی فیبر نوری فقط نصب مخابراتیش دردسره و کیفیتش هم پایین تره و قطع و وصلی هاش هم بیشتر.(با کمال تعجب)
من اینترنت پرسرعت _(eco-128) رو خط فیبر نوری دارم در کل همین طور که این دوستمون گفتن مشکلاتش بیشتره و کیفیتش هم از اینترنتی که روی خط معمولی باشه پایین تره !!
راستی من چند وقت پیش که برای ماموریت اداری چند روزی خرم اباد بودم و از اینترنت استفاده می کردم برام خیلی جالب بود که دوست من سرویس 256 داشت و تو روز با سرعت 150 الی 200 وگاهی هم با سرعت 230 دانلود می کرد و شبانه هم سرعت دانلودش روی 60 بود . فکر نمی کنم تو اهواز کیفیت اینطور باشه !!خلاصه کف کرده بودم.
من گلستانم امروز نیماد گفت فعلا نمیشه رو فیبر!نقل قول:
شما کجا هستی؟
پینگت چنده ؟
---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------
ببینم میارزه بگیرم اصلا اگه پینگ بالاست میرم سراغ یه راه دیگه
---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------
ببینم میارزه بگیرم اصلا اگه پینگ بالاست میرم سراغ یه راه دیگه
:27:نقل قول:
عالی بود رفیق
با ان *پی * وی :
بدون .....:
تازه با این ویدیو آنلاین رو عین هلو میبینم بدون این حتی لینکهای بدون ف * ی * تتر !!!!!
چرا؟؟
چی بود؟ واسه من هم پ خ کننقل قول:
شرمنده من هنوز انقدر بزرگ نشدم که PM بدم:21:نقل قول:
سلام بر دوستان عزیز من الان نزدیکه 4 سال دارم از انتن وایرلس سرویس میگیرم ... همش هم باید راهی پیدا کنم تا پهنای باند کش ببرم ... { ه ک isp } خسته شدم ویک اینترنت خوب می خواهم می دونم که توی ایران اینترنت خوب کمم است اونم چه برسه که توی کلان روستای اهواز زندگی کنی و اینترنت خوب بخواهی .... من تی تماس با شرکت پارس انلان که گرفتم البته که چند ماهی یک بار زنگ میزدم .. فرمودند که ازین به بعد درمنطقه و روستای کوی نفت adsl میدهند ... من از حضرات و علمای سایت خواهش مندم که نظرشون نصبت به پارس انلاین بدهند...
من الان 512 از یک از شرکت های اراعه دهنده وایرلس اشتراک دارم 3 g در ماه قیمت 32 هزارتومان . شب سرویس برای دانلود ازاد..سرعت متوسط بین 70 تا 100
با توصیفی که کردم به نظر شما به صرفه هست که 3 ماه 1mb بخرم 2g درماه هم حجم اشتراک باشد بنظر شما سرعت دانلود چند کلوبات می باشد ؟ با سپاس از همه دوستان که درین سایت نظرات خود را به اشتراک میزارن سپاس:40::40:
از کسانیکه سرعت 256 از پارس آنلاین دارم خواهشمندم که اعلام کنن سرعت دانلود شبانه و روزنانه ش در حال حاضر چنده؟
چون من 128 دارم و سرعت شبانه ش روی 15 هست برام کمه. میخوام بدونم که 128 چقدر تفاوت سرعت داره با 256. اگر تفاوت چشمگیر باشه ، به 256 کوچ میکنم.
در ضمن من در منطقه شهید چمران (کیانپارس) هستم.