من که فکر میکنم کل پستها توی ایت تاپیک باشه. آخه من که 50 تا سوتی ندادم!:27:نقل قول:
تایید میشه!:27:نقل قول:
Printable View
من که فکر میکنم کل پستها توی ایت تاپیک باشه. آخه من که 50 تا سوتی ندادم!:27:نقل قول:
تایید میشه!:27:نقل قول:
خوش به حال تو که انقدر امیدواری به خودتنقل قول:
به خودم امیدوار شدم. چون فهمیدم که IQ متوسطه!
مگه IQ کل هم داره؟نقل قول:
اااااا. منم 15 هستم. یعنی از کل IQ نمره 15 میگیرم!!!!!
به ووکی میگما!نقل قول:
بازم خوبه که 1 نشدم!!!!
سوتی ربطی به IQ نداره به حواس پرتی و اینا ربط دارهنقل قول:
راستی IQ از 67 نمرس دیگه؟ آخه اینجا 67 نفر داریم. (فکر کنم سوتی دادم!)
ضمناً IQ حد اعلا نداره ولی 140 - 150 نابغه حساب میشه من به طور متوسط توی تستای IQ 135 میارم ولی تا دلت بخواد سوتی میدم
خواهش میکنم!نقل قول:
تست IQ خوبی بود!
ممنون از آمارتون!
من هم نفهمیدم از کجاشون اوردننقل قول:
یعنی با احتساب اونا ووکی انقدر سوتی داده؟نقل قول:
ولی فکر میکنم نصف سوتی ها هم پاک شدن!
نه معلوم شد IQ تو خیلی هم وضعیتش خراب نیستنقل قول:
من که فکر میکنم کل پستها توی ایت تاپیک باشه. آخه من که 50 تا سوتی ندادم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اونجایی که بچه ها اکثراً تو پستهاشون سوتی تعریف میکنن و بحث منحرفانه نمیارن وسط و از اونجایی که کی حال داره بره بشینه سوتی بشماره
تعداد پستها رو ملاک قرار دادیم
پس زین پس سعی کنید تو هر پست حداقل یه سوتی تعریف کنید
دارندگی و برازندگی!نقل قول:
خوش به حال تو که انقدر امیدواری به خودت
خب آره!نقل قول:
مگه Iq کل هم داره؟
باکی نیست!!!:27:نقل قول:
به ووکی میگما!
اما من قصدم توهین نبود. شوخی کردم. چرا میزنی!:31:
شوخی بود. جدی رو که خودم میدونستم!:27:نقل قول:
سوتی ربطی به Iq نداره به حواس پرتی و اینا ربط داره
ضمناً Iq حد اعلا نداره ولی 140 - 150 نابغه حساب میشه من به طور متوسط توی تستای Iq 135 میارم ولی تا دلت بخواد سوتی میدم
اختیار داری.نقل قول:
خواهش میکنم!
منم نفهمیدم!نقل قول:
من هم نفهمیدم از کجاشون اوردن
جالبه! اما الان که رفته تو جمع عاقلا!:27::31::11:نقل قول:
یعنی با احتساب اونا ووکی انقدر سوتی داده؟
خوب شد یکی فهمید!!!!نقل قول:
نه معلوم شد Iq تو خیلی هم وضعیتش خراب نیست
از اونجایی که بچه ها اکثراً تو پستهاشون سوتی تعریف میکنن و بحث منحرفانه نمیارن وسط و از اونجایی که کی حال داره بره بشینه سوتی بشماره
تعداد پستها رو ملاک قرار دادیم
پس زین پس سعی کنید تو هر پست حداقل یه سوتی تعریف کنید
تایید میشه!
میگم من یه سوتی همین الان دادم (آنلاین)
رفتم توی این تاپیک و گفتم: وای. چقدر آدم دارن نگاش میکنن!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اشتباه نکرده باشم tag ها رو یوزر حساب کردی نــه؟نقل قول:
میگم من یه سوتی همین الان دادم (آنلاین)
رفتم توی این تاپیک و گفتم: وای. چقدر آدم دارن نگاش میکنن!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
============
Another sooti
ما یه بار توی اتوبوس بودیمو و با گوپس گوپس باس حال میکردیم که احساس کردیم چیزی اذیتمون میکنه یعنی فهمیدم چیه
میخواستی چی باشه هفت دهم لیتر مایعات
من دیدم اوضاع خطری رفتم پیش راننده گفتم حاجی ماشینتو دوست داری؟
گفت آره
گفتم کثیف بشه ناراحت میشی؟
گفت خوب معلومه منظورت از این سوالا چیه؟
گفتم از شما چه پنهون من جیش دارم
یارو یه خنده ی بلندی کرد که همه مسافرا بهش نگاه کردن
گفت خوب میگی چیکار کنم بویینگ که سوار نشدی گفتم پمپ بنزین بعدی نگه دار
گفت باشه
حالا ما هم کمی دردمون تسکین پیدا کرده بود
تا اتوبوس وایساد پریدم اونور و نگا نکردم کجا دارم میرم فقط کلمه دل انگیز W.C رو دیدم پریدم تو کارامو کردم احساس کردم بار سنگینی از روی دوشم برداشتن
اومدم بیرون چشمتون روز بد نبینه یه دختر خانم همچین به چشم برادری(!) جذاب از توالت اونوری اومدن بیرون و تا منو دیدن چشماشون گرد شد و داشتن میرفتن که جیغ رو نثار بنده بکنن که سریع یه به چپ چپ زدم و هنوزم بهش نگا میکردم ببینم مبادا عکس العملی نشون بده که رفتم تو شکم یه پیرزنه
خلاصه مامان بزرگ دختره رو هم نقش بر زمین کردم و با سرعت 100 سال نوری بر ثانیه فرار کردم و هی به خودم لعنت میفرستادم که دفعه بعدی بالای توالت رو بخونم
اولا که باید بگم IQ و سوتی دو مقوله جدا از هم هستن... مثلا نیوتن ته سوتی بود. حتما داستان معروف تخم مرغ آبپز رو شنیدید.... در مورد IQ هم باید بگم تمام تستهایی که انجام میشه لزوما نتیجه دقیق و درست نیست. اصلا IQ قابل اندازه گیری نیست. پس خواهشا دوستان رده پایین جوگیر نشن :دینقل قول:
کمنی تا قسمتی agreedنقل قول:
اولا که باید بگم IQ و سوتی دو مقوله جدا از هم هستن... مثلا نیوتن ته سوتی بود. حتما داستان معروف تخم مرغ آبپز رو شنیدید.... در مورد IQ هم باید بگم تمام تستهایی که انجام میشه لزوما نتیجه دقیق و درست نیست. اصلا IQ قابل اندازه گیری نیست. پس خواهشا دوستان رده پایین جوگیر نشن :دی
ولی متالیکا تو ته سوتی هستیا همین الآن سوتی دادی
یادمه کتابای روانشناسی دخترخالم که دانشجو بود رو میخوندم توش نوشته بود هوش قابل اندازه گیری نیست و Iq ملاکیه برای اندازه گیریه هوش
پس IQ قابل اندازه گیریه
قضیه تواالت اومد وسط... یه بار ما با اتوبوس داشتیم میرفتیم مسافرت (خودم تنها ) بعد اتوبوس واسه شام وایساد همه مسافرا به سمت دستشویی حمله کردن ( انگار واسه پرکردن چاه دستشویی اومده بودن ) منم رفتم پشت در یکی از دستشویی ها وایسادم که طرف اومد بیرون بپرم تو.... اینو هم بگم توالت به شدت کثیف و درب و داغون بود. درها همه خراب... خلاصه دستشویی بغل دستی درش خراب بود یعنی ول میکردی باز میشد باید با دست نگه میداشتی... یه مرد چاق رفت تو حالا همه ملت تو راهرو وایسادن من یهو دیدم در دستشویی باز شد ( از دست مرد در رفت ) طرف اومد همونظوری نشسته خم شه درو بگیر یهو سر خورد چهار دست و پا شد:دی تمام دارو ندارش همه دیدن... منم در حالیکه از خنده داشتم میمردم سریع درو بستم... بعد چند دقیقه طرف اومد بیرون عین لبو قرمز شده بود :دی
سوتی شما که باعث رونق تاپیک شد .یه نگاه انداختم ، من و متالیکا و مهدی توی اون تاپیک بودیم :31:نقل قول:
یه روز جمعه ای اومدیم پاک بمونیم سوتی ندیم نمیزارن که...نقل قول:
ولی من آخرش نفهمیدم هوش قابل اندازه گیری هست یا نیست...
پس این یه نقشه بود واسه رونق دادن به اون تاپیک :دی ؟ حالا فهمیدم ....نقل قول:
مگه جمعه ها به خودت(قسمت sooti creation) مرخصی میدینقل قول:
یه روز جمعه ای اومدیم پاک بمونیم سوتی ندیم نمیزارن که...
نیست عزیز من نیست!نقل قول:
ولی من آخرش نفهمیدم هوش قابل اندازه گیری هست یا نیست...
مثل میزان سواد نمیشه درست اندازه گیری کرد گفت فلان مقدار اما نمره و معدل و رو گذاشتن تا یه کمی بشه اندازه گیریش کرد ولی عمراً نمیشه چون "نمره ملاک سوات (اشتباه تایپی نیست یه مدته به این کلمه معتاد شدم) نیست"
شاید! از اینا هیچی بهید نیست :دینقل قول:
پس این یه نقشه بود واسه رونق دادن به اون تاپیک :دی ؟ حالا فهمیدم ....
آره دیگه جمعه ها تعطیله ما هم مرخصی میدیم به همونی که تو اسمشو گفتی...
حالا جان ما اينها همه سوتي ها شماست يا خاطراتي که رفقا براي شما تعريف کردن اومدين اينجا ميگين :دي
بيشتر با شماهستم آقاي متاليکا :دي
هر کدوم که خاطره باشه قبلش میگم...
طوری پیچوندم که بعدا خودم رفتم تو کف!! دوستمم نفهمید چطوری پیچونده شد! کلا پیچوندنو خوب بلدم:21:نقل قول:
سلام !
ما اومدیم ! (خب بیا ! که چی مثلاً!)
اومدم سوتی بدم و برم
اولین سوتی که چند دقیقه پیش دادم این بود که یکی از دوستام Id می خواست ایمیلمو دادم !
خب برای شروع بد نیست !
اینو گفتی یاد سوتی یکی از دوستان افتادم که اول ایمیلش www میزاشتنقل قول:
سلام !
ما اومدیم ! (خب بیا ! که چی مثلاً!)
اومدم سوتی بدم و برم
اولین سوتی که چند دقیقه پیش دادم این بود که یکی از دوستام Id می خواست ایمیلمو دادم !
خب برای شروع بد نیست !
و به وبلاگش هم میگفت سایت
تو خونه نشسته بودیم همه بودن! داشتیم تلوزیون نگاه میکردیم! که داداشم به من گفت بزن کانالای 1 و 3 ببینیم چی داره! :18:
دیگه در اون حد نیستم !نقل قول:
اینو گفتی یاد سوتی یکی از دوستان افتادم که اول ایمیلش www میزاشت
و به وبلاگش هم میگفت سایت
این دیگه برای من عادی شده !نقل قول:
تو خونه نشسته بودیم همه بودن! داشتیم تلوزیون نگاه میکردیم! که داداشم به من گفت بزن کانالای 1 و 3 ببینیم چی داره!
گفتین www یادسوتی دوستم افتادم میگفت w.w.w !!!
خوب این سوتی قدیمی بود!نقل قول:
مال اون زمانی بود که عادی نشده بود!:21:
با اجازه دوستان اهل سوتی و ریش سفیدان این تاپیک !
این سوتی مربوط میشه به 1 سال پیش ، تابستان :
با تیر و طایفه تو پارک ملت مشهد بودیم ، بعد از کلی گشت و گذار و ...... بدجوری دستشوییم گرفته بود !! گلاب به روی عزیزان ، هم 1 داشتیم هم 2 !! اونم به صورت فوق حالت تصور ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتیم بعد از کلی پرس و جو ، دستشویی پارک ، رو پیدا کردیم .. جان خودم اون لحظه خیلی خوشحال شدم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشمتان روز بد نبیند .. 10 متری دستشویی که رسیدم ، دیدم صف داره در حد تیم ملی اسپانیا !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشتم نا امید میشدم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمی اندشه کردیم .. دیدم همین رو هم از دست بدم دیگه کار به جاهای باریک میکشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلاخره بعد از تحمل مشقت و رنج عذاب بسیار ، موفق با راه یابی به توالت شدیم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !! (( هنوز سوتی مونده ، اینا مقدمه بود ! ))
نشستیم که کارمون رو بکنیم ... یکی از رفقا زنگ زد ( شانسو داری ! ) قطع کردم ! دوباره زنگ زد این دفعه هم قطع کردم هم گذاشتم رو سایلنت ! باز زنگ .. من که دیگه اون موقع اصلا مغزم کار نمیکرد .. پیش خودم گفتم این قدر زنگ بزن جونت درآد ! :27: ولی این نامرد ول کن نبود ! انگار می دونست من تو چه شرایطی هستم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه بدجوری عصبانی شدم گوشی رو جواب دادم بهش گفتم : مردیکه %^$^$ !#)*&&%^ من تو موالم جون مادرت بعدآ زنگ بزن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا نگو شونصد نفر پشت درها تو دستشویی وایستادن و صدای منو شنیدن ! ( اون موقع اصلا مخم کار نمی کرد ! ) :wac:
همون لحظه دستشویی از فرت خنده حظار محترم منفجر شد ! به این صورت : :39:
منو میگی .... تازه فهمیدم چه سوتی ناجوری دادم ! :41: بنده اصلا ذاتآ سوتی زیاد می دم !
کارم که تموم شد ... کمی هم که آب ها از آسیاب افتاد .. تو فکر این بودم که چه طوری بیام بیرون که دوباره ضایع نشم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا ریلکس در رو باز کردم ( همه داشتن منو نگاه می کردن ! ) .... از شانس ***** من ، در راه رفتن به قسمت شیر های آب یه لحظه لیز خوردم ( البته نخوردم زمین ) .... دوباره ملت زدن زیر خنده ! :39:
من دیگه این دفعه داشتم آب می شدم میرفتم تو زمین ! :43: هیچی دیگه ... دستامو شستم و باز دوباره خیلی ریلکس ، اون محل کذایی رو ترک کردم ! :19:
راستش رو بخواین اون شب رو کلا دپرس شدم .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
دیگه از اون به بعد هر وقت اسم پارک ملت مشهد میاد ... من بدنم مور مور میشه !
قربان All ! :11:
داداشم پشت کامپوتر نشسته بود میخواست بره تو یک سایتی میگفت این چرا نمیره !
منم که دیدم بهش گفتم خوب اول سایت و بنویس ! :18:
خیلی قشنگ بود !
سوتی جالب
سلام
من چون دانشگاه م تو اصفهان زیاد میرم اصفهان
یه بار با قطار تندرو پردیس رفتم
تو زمستون پارسال بود
آب قطار یخ زده بود:41:
بعد تو قطار چایی دادن ما خوردمیم (2بار)
رانی خریدم خوردم(1بار)
یه آبمیوه هم بود اونم خوردم(1بار)
داشتم میترکیدم
حالا قطار هم وسط برف گیر کرده بود
:9:
ما پاشدیم بریم دستی به آب برسونیم
:25:
حالا اولین سوتی
این درهای ما بین واگن بادی
یه دگمه رودر نگه می داری وامیشد
ما هی کلید رو می زدیم
از دست مون در میرفت در دوباره بسته می شد
3-4 بار اینکارو کردم
بعد دیدم اونایی که نشته بودن دارن نیگا میکنن:39:
یعد تاز به دست..
رسیدیم دیدم درش قفلللللللللللله:19:
بعد به مهماندار(خانوم بود):44:گفتم کدوم دست.. بازه
گفت باید بری ته واگن:2:
دیگه وقتی رسیدم خیلی خوش گذشت:26:
good louock
دوستان سلام
یه سوتی برا یه ساعت پیش
داشتیم توی کوچه حرف میزدیم با بچه ها
یکی از رفقا چند باری با موتورش این خانوادش رو جا به جا کرد (مادرش و خواهرش و برادرش)
بار آخری اومدم بش یه چیز گفتم : اوتوبوس مبارک
نکته اینکه مادرش هم پشتش بود
میخندیییییییم.... خیلی باحال بود.نقل قول:
پشتتو نگاه کن ببين دم داري؟
نه نداري؟
خوب پس.خودتي
چون خر ما از کره گي دم نداشت!
برای اولین بار اشتباه نکردی!!!!:27:نقل قول:
حالا یه چیزی گفتم. :19:نقل قول:
اما بازم میگم معیار خوبی بود!!! (از رو نمیرم!!!:27:)
:11::11::11:نقل قول:
:31::31::31:نقل قول:
:27::27::27:نقل قول:
نه به خدا!!!!:18:نقل قول:
اینا برای شما سوتیه برای من که خاطرس! :27:
حتما میده دیگه!!!نقل قول:
=========
تایید میشه!
=========
:19::19::19:
:27::27::27:نقل قول:
ایول. کاش سوتیست ها هم میدونستن اینو!!!!نقل قول:
بهم یاد میدی؟ :دی :31:
خیلی باحال بود و باحال هم توصیف کرده بودی!!!!:11:نقل قول:
من یه سوتی همین چند نیم ساعت پیش دادم!
مقدمه: من هر وقتی که میرم W.C و میبینم که توی دمپایی ها خیسه حرصم در میاد و یه اربده نثار اهل بیت میکنم!
رفتم حموم بعد دیدم دمپاییها خیسه طبق عادت همیشگی یه اربده زدم اما به جای بی صدایی همراه با غر با صدای خنده مواجه شدم!:18:
البته عربده درستشه ... میشه این سوتی رو شفاف سازی کنی ؟ سوتی پنهان دادی ؟نقل قول:
آخه من خیلی حرصم درمیاد که دمپایی خیس باشه و اربده (همون عربده) میکشم. در مورد توالت میشه دمپایی رو خیس نکرد اما در مورد حموم!!نقل قول:
البته عربده درستشه ... میشه این سوتی رو شفاف سازی کنی ؟ سوتی پنهان دادی ؟
میدونم سوتیم زیاد خنده دار نبود اما در اون لجظه فاجعه س!!!
منم همینطور واسه همین همیشه پابرهنه میرم :دی ( شوخی کردما... )نقل قول:
از دمپایی خیس میگین که من هم به شدت بدم میومد. الان وحشت دارم.
من هم یه زمانی از دمپایی خیس بدم میومد. از بس دیگه دمپایا همیشه خیس بود عادت کرده بودم.
یه بار همینطوری خیس یعنی با دمپایی خیس تو توالت بودم.
یهو به دمپایا که سفید بود دقت کردم دیدم توش آب نیست. یه چیز دیگس.
بعد متوجه شدم بچه خواهرم دمپایی های خودش نبوده این بزرگارو پاش کرده. 4 سالشه دیگه عقلش نمیکشه تو دمپایی کثافت کاری کرد آب بکشه....
من سیستم پای پنجرس و هرچی آشغال دارم از پنجره میندازم بیرون و آب هم میخورم تهش رو میریزم بیرون.
صبح داشتم چای میخوردم؛ لیوان من دقیق 3.5 لیوان های معمولی ظرفیت داره. تهش که رسید هنوز فکر کنم یک لیوانی داشت که ریختم بیرون.
یهو متوجه شدم صدای شر شرش طبیعی نبود.
توجه نکردم و یک ساعتی بعد بیرون رو همینطوری که نگاه کردم متوجه لکه چای شدم که رو پراید نوی همسایمون خیلی تابلو بود. بنده خدا پراید نقره ای پلاستیک کشیده خریده بود.
منم طبیعی کردم رفتم پایین با یک لنگ خیس. شروع کردم تمیز کردن کاپوت جلوش.
تقریبا تمام شده بود که همسایمون اومد.
با خنده گفت خیلی ممنون شما چرا ماشین منو تمیز میکنید؟
یکم فکر کردم موندم چی بگم. گفتم اگر بگم چای داغ رو ماشینت ریختم که تابلویه.
یهو گفتم: فکر کردم ماشین خودمونه داشتم تمیزش میکردم.
طرف با تعجب گفت: ماشین شما که سفیده!!!
منم خندیدم تا شاید طبیعی بشه
یه بار با دوستم رفتم تعویض روغنی.
این یارو داشت روغن عوض میکرد و منم این شیلنگ کمپرسور هوا رو برداشته بودم تا ----- رو باد بگیرم.
دستش مثل تفنگ بود و یک شیلنگ هم سرش داشت.
من به شوخی گرفتم طرف دوستم و اون هم با دهنش سر شیلگ رو گاز گرفت
منم یه لحظه شیطون رفت تو جلدم و دستم رو بردم روی ماشه... البته اینجاش اکشن بود. منظورم همون کلید هوای روی دسته بود.
یهو لپای دوستم باد شد و چشاش نزدیک بود بزنه بیرون.
شروع کرد سرفه کردن. الان که چند روز میگزره هنوز گلو درد داره.
اسمه تعویض روغنی اومد یاد سوتیه خودم افتادم .. چند سال پیش تازه گواهینامه گرفته بودم باباهه اومد یه حالی بهم بده گفت ماشینو بردار برو تعویض روغنی پیشه فلانی(آشنا بود) ما هم که ندید بدید جلدی پریدم پشته فرمون رفیتم به اون آدرسی که بابام گفته بود .. همینکه میخواستم برم رو چاله سرویس یارو تعویض روغنیه اومد جلو بهم فرمون بده منم همش هواسم به آیینه روبرو مغازه بود... میترسیدم ماشینو بندازم تو چاله هی داشت میگفت بیا جلو ...یهو کلاژ رو ول کردم بیچاره تعویض روغنیه پرس شد تو قوطیای روغن کنار دیوار .. ولی خیلی قشنگ مثله این فیلم هندیا شد قوطیا از اینور و اونور پخش و پلا شدن .. فقط شانس آوردم قبل از اینکه برم رو چاله آمار داده بودم بهش که آشنام و الا دهنمو سرویس میکرد...
:31::31::31: جالبی!نقل قول:
من که اگه هرچی دمپاییه تو خونه خیس باشه پا برهنه نمیرم!! :دی یه سشوار میکشم و خیلی هم خوب خشک میشه!!!!:27:
:19::19::19: این یکی دیگه عندش بود!!!!:19::19::19:نقل قول: