نقل قول:
سلام دریا خانوم خوش اومدین بله یکم پراگنده شده اما خیلی داره جالب میشه دو تا ازز بچه ها قراره تو خواب بیدار شن بیان خواب من
این خانوما هم همشون گلن فقط یکم تنبلن خیلی میخوابن چند وقتیه ازون حرارتش کم شده
بچه ها شما چتون شده؟؟؟؟:19::41:
Printable View
نقل قول:
سلام دریا خانوم خوش اومدین بله یکم پراگنده شده اما خیلی داره جالب میشه دو تا ازز بچه ها قراره تو خواب بیدار شن بیان خواب من
این خانوما هم همشون گلن فقط یکم تنبلن خیلی میخوابن چند وقتیه ازون حرارتش کم شده
بچه ها شما چتون شده؟؟؟؟:19::41:
.....???llllllll
ممنون مژگان جونمنقل قول:
من الان این جوریم به خاطر این همه تعریف:blush::blush::blush:
بوس بوس ماچ ماچ:40:
نقل قول:
مرسی مرسی مرسی سارینا جونم:40:
:10:
پس اینجا هم تبریک میگم مبارکه.............
ایشالا قرمز هم خواهند شد:21:نقل قول:
سلامنقل قول:
قرمز چیه؟
من الان در راه کاخ تویلری هستم
تصمیم دارم به جای نیکولای سارکوزی رئیس جمهور فرانسه بشم..فقط نمی دونم یه کارلا برونی از کوجا بیارم:31::31::31::31:
:11:سلام دوستان عزیز من خیلی وقت پیش یک سوال کردم اما ÷یداش نمی کنم . چه کار کنم
:11:سلام دوست عزیز با تشکر به خاطر جوابت عزیزم ببخشید دیر نگاه کردم سرم خیلی گرفتار بودم اما در مورد چیزی که گفتید این دوست من نمی تواند به هیچ عنوان ÷یشنهاد ازدواج به ان اقا کند اما در مورد ابراز علاقه این کار را کرده به شیوه های مختلف اون اقا هم کمی ابراز کرده البته فقط در حد نگاه اما باز هم دوست من در مورد عشق اون شک داره چون هنوز پیشنهاد ازدواج به دوست من نداده و هم من و هم دوستم از این موضوع سر در گمی خسته شدیم دیگه نمی دانیم باید چه کار کنیم این را باید بگوییم که دیدا هم دسترسی به اون اقا کمی مشکل شده چون بنا به دلایلی نمی تواند خیلی اون را ببیند :40::41:
سلام کمی هم دوستان عزیز ما رو هم تحویل بگیرین منتظر جوابهایتان در مورد سوالی که در صفحه 282 کردم هستم نا امیدم نکنید :10:
سلام
حال همگی خوبه ؟
من حدود 5 ماه نبودم... دلم برای همه شما تنگ شده بود. خیلی از خانمای جدید که اومدن را نمیشناسم.
امیدوارم که همگی موفق باشید
سلام به همگی دوستان عزیز بچه ها فعلا خوابن کی برگردن خدا میدونه
به به سلامنقل قول:
بینید کی اینجاست؟
کجایی خانومی؟چرا این همه غیبت داشتی؟
حالا خوبی که انشالله
خوشحالم برگشتی
جات خالی بود و دلم برات تنگیده بود
اسم دو تا شیطون بلا را اون پایین دیدم کارین و آوا
عسلی خانوم هم که با اینکه مدیر شده بیشتر سر بزنه ... حسابی دمت گرم
آوا ون اون آهنگ لالایی را گذاشته بودی دانلودش کردم ... خیلی خوشمله
نقل قول:
:40:
چطوری ؟ دیگه فکر کردم فقط باید تو 360 ببینمت
خوبی؟:11:
جات خیلی خالی بود :46:
:10:
نمردیم و شیطون بلا هم شدیم :31:نقل قول:
قربون تو...خودمم اونو خیلی دوسش دارم :40: خوشحالم که خوشتون اومده :10:
quote]
:31::31::31:نقل قول:
بله
عسلی که کلا گله، تکه، یکه:40:
:10: آره حسابی خوشمان آمد:40:نقل قول:
خودت هم گلی بلانقل قول:
راستی تو امضات کدوم تویی کدوم اونه :27::27: لو بده ببینم:8:
نقل قول:
این یکی منم، این یکی هم اونه!:27:
فهمیدی یا بازم بیشتر بتوضیحم؟!:21:
با سلام خدمت به کابران گرامی
(آکوا جان تو رو خدا این پست رو پاک نکن بذار حرف دلم رو بزنم)
شما همتون دختر هستید و اخلاقیات و چیز های مورد علاقه دختر ها رو میدونید
پس میشه بگید یه دختر دوست داره چه طوری یه پسر بهش ابراز علاقه کنه
من میخوام با یه دختر دوست شم ولی نمیدون از چه دری راه دوستی رو باز کنم:41:
خیلی شرمنده بد موقع مزاحم شدم..:10::27:نقل قول:
کارین جان تَک منظورته یا تِک؟:31:
من رو نام کاربریم یه خورده حساسم، مراعات بفرمائید لفا:31:
نقل قول:
:31::31:
منظورم تک بود، نه تک:27:
چشم، دیگه تکرار نمیشه:31:
سلام
خانومها عزیز،دوستهای گلم
داریم به پایان سال 86 نزدیک می شیم.
در سالی که رو به اتمام به آروزها یا اهدافی که داشتید رسیدید؟
و واسه سال جدید چه اهدافی دارید؟
فعلا که هیچی تا خدا چی بخواد.........نقل قول:
سلام
من خودم هدفهایی که داشتم و دارم هدفهایی کلی بوده و هست...
اما در کل سال 86 البته نیمه دومش واسم عالی بوده.یکی ازآرزوها و رویاهام که خیلی واسم مهم و البته شیرین بود تحقق یافت.
هیچوقت فکر نمی کردم این آرزوم به این صورت بدست بیاد..البته می دونستم که میشه..اما در این حد نه
این وضعیت از حد رویاها و خواسته من فراتر است.
آرزو دارم واسه تک تک شما ها عزیزان هم از این اتفاقات خوش بیفتخ و به تمام آرزوهای دوست داشتنیتون برسید.
واسه منم خوب بود خداروشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط امیدوارم سال دیگه دانشگاه باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم واسم دعام کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من که اصلا سال خوبی نبود
خوشحالم که داره تموم می شه
امیدوارم سال دیگه بهتر باشه
امیدوارم واسه شما دوستای گلم هم سال خوبی باشه و به آرزوهاتون برسید
چه جالب نقابه برداشته شد!
سلام دوستان..........
نقل قول:
ها؟ با منی؟ :31:
آره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک می کنم دلیل خاصی داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علیک!نقل قول:
سلام دوستان..........
آره خبنقل قول:
دارم سعی می کنم دختر خوبی باشم و دست از موذمار بازی بردارم:31:
روز جهانی تون مبارک !
تاریخچه 8 مارس، روز جهانی زن
در 8 مارس 1857 ، زنان کارگر کارگاه های پارچه بافی در نیویورک آمریکا در اعتراض به دستمزد کم ، کاهش ساعات کاری و بهبود شرایط کار دست به تظاهرات زدند که این تظاهرات با حمله پلیس سرکوب شد .
50 سال بعد مجددا” کارگران زن نساج با خواست 10 ساعت کار روزانه دست به تظاهرات زدند که این تظاهرات نیزبا دخالت پلیس سرکوب شد و یک سال بعد در سال 1908 حزب سوسیالیست آمریکا به تشکیل کمیته ملی زنان برای کمپین حق رای زنان در انتخابات اقدام کرد و در مارس همان سال کارگران زن نساج با خواست ممنوع کردن کار برای کودکان و کسب حق رای زنان در نیویورک مجددا” دست به تظاهرات زدند و ایده انتخاب روزی از سال به عنوان «روز زن» در همان سال مطرح شدو در نهایت دو هزار زن تظاهر کننده در ۲۳ فوریه ۱۹۰۹ پیشنهاد کردند که هر سال در روز یکشنبه آخر فوریه، یک تظاهرات سراسری در آمریکا بمناسبت «روز زن» برگزار شود .
در سال 1910 دردومین کنفرانس زنان سوسیالیست که کلارا زتکین از رهبران آن بود وی 8 مارس را بعنوان روزجهانی مبارزه زنان پیشنهاد میکند و این پیشنهاد مورد تائید کنگره قرار میگیرد و از آن سال به بعد هرساله در 8 مارس تظاهراتی شکل میگرفت و سرانجام درسال 1975 8 مارس از طرف سازمان ملل را به عنوان « روز جهانی زن » اعلام شد
پ.ن: این ها همه حاصل بی خوابی و وب گردی شبانه ی این جانب می باشد!
وای کارین جون تا 4 صبح بیدار بودی
از مطلبی که گذاشتی هم ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بله بله
تازه الان هم بیدارم:31:
خواهش دارم، قابلی نداشت:11:
صبح بخیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به جای تو بودم تا ظهر می خوابیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشالا در صحنه اینترنت حضوری بس فعال داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول يه سلام مخصوص به ساريناي گلم و كارين نازنين:11: :11:
خيلي گرفتارم ببخشيد كم ميام.
من امسال دوست داشتم دانشگاه قبول بشم اما نشد . اميدوارم و انشاالله كه سال بعد قبول بشم.
نقل قول:
بله دیگه
چه کنیم دیگه
اعتیاد هم بد دردیه:31:
سلام سلامنقل قول:
چطوری یا نه؟!
اشکال نداره دوست جون
میدونی کنکور نمک زندگیه
من از وقتی خودمو شناختم داشتم کنکور می دادم:31:
امسال که کنکور ندارم احساس می کنم یه چیزی رو از دست دادم:31:
ولی جدا امیدوارم که سال دیگه حتما حتما حتما قبول شی و بعدش هم پیتینگ و شیرینی و اینا:31:
سلام نگار عزیزم
خسته نباشی خانوم
انشالا نتیجه تلاشاتو می بینی بعدش قبول میشی برات همین جا به مدت هفت شبانه روز جشن می گیریم
سلام به همه خانومها گل
نگار جون موردی نداره سال دیگه حتما قبول می شی خانومی.....قبول هم نشدی اینقده زمینه واسه فعالیت هست که بتونی در آن زمینه به موفقیت برسیو پیشرفت کنی..
در هر حال امیدوارم همیشه موفق باشی