سلام
مشکل با KMPlayer حل شد تو نسخه 22 اکتبر ؟ ... زیرنویس رو نشون نمیداد گاهی اوقات ! برای همین هم ویندوز رو حذف کردم !!!!
اگر این مشکل تو 22 اکتبر حل شده لطفا بگین که من برم نصبش کنم !
Printable View
سلام
مشکل با KMPlayer حل شد تو نسخه 22 اکتبر ؟ ... زیرنویس رو نشون نمیداد گاهی اوقات ! برای همین هم ویندوز رو حذف کردم !!!!
اگر این مشکل تو 22 اکتبر حل شده لطفا بگین که من برم نصبش کنم !
پیش فرض ویندوز هستنقل قول:
راستی توی سی دی درایور مربوط به ویندوز هفت نبود
باید دانلود کنم؟
نقل قول:
برای من الان نسخه ی 22 اکتبر است
زیرنویس فیلم ها رو با KMPlayer نشون میده
داداش واقعا دستت درد نکنه مشکلم حل شد ترسیده بودم.نقل قول:
واقعا ممنونم.
سلامنقل قول:
به غیر از این پایینی ها بقیه اش که درست بود ولی فکر کنم اصل مطلب همینا باشه که من متوجه نشدم باید چیکار کنم :45: ممنون می شم یه توضیحی بدین
turned on Internet Connection Sharing for the internet connection - this forced an ip to the other connection (192.168.137.1) and gave an option to select which connection should have access to the ICS (the second connection or the bridge - you choose the second / crosslinked cable connection)
سلامنقل قول:
راستش انجام دادن تا ترجمه کردن خیلی تفاوت داره !و چون من نمیتونم انجامش بدم ،تا جایی که میفهمم رو براتون میگم !
شما اول از Propeties کانکشنتون Sharing رو فعال کنین با این کار خود به خود برای کانکشن دیگه IP انتخاب میشه .و بعد انتخاب کنین که کدوم کانکشن به ICS وصل بشه !(کانکشن دوم و یا Bridge)
برو بچه ها سوال من رو کسی جواب نمیده؟؟؟
نقل قول:
اضافه میکنم سوال قبلی رو
با آپدیت کردن ویندوز باز هم لازمه که نسخه فینال رو بخریم؟
آیا تو نسخه ی فینال هم ورژن رو 7600 میزنه یا یه چیز دیگه میزنه!؟
دوستانی که نسخه ی فینال رو دارند از winver بگن چی نوشته اونجا!
ممنون عزیز!نقل قول:
disable کردم درست نشد! :41:
ببین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی میرم رو یک برنامه اینجوری میشه!
مشکل از کجاست؟!!
سلام
من یه فیلم دانلود کردم که تو هار سیستمم سیوش کرده بودم
حالا میخوام کپی کنم تو هارد اکسترنالم ولی اررور زیرو میده ، چکار کنم تا بشه کپیش کرد
ممنون
خب شما درایوره صداتونو از تو سی دی مادربرد نصب کنید(البته اگر آنبرد باشه)احتمالا" درست میشه...نقل قول:
اگر درایور روی سون نصب نمیشه دانلود کنید..
صداتون چیه؟
راستش مدلش رو نمیدونمنقل قول:
ولی میدونم آنبورد هست
مارد برد هم gigabyte هست
از کجا باید دانلود کنم؟
سلام ، من با یه مشکل خیلی عجیب با ویندوزم برخورد کردم !!! امروز که سیستم رو روشن کردم ، دیدم که دسکتاپ اصلآ نیست !! نوار استارت هم همینطور و یه صفحه ی My Documents باز شده ! و پشتش هم هیچی نیست ! یه صفحه ی سیاه !!!!!!!!!!!
من 7 ماهی میشه که با این ویدوز کار می کنم و کوچکترین مشکلی باهاش نداشتم !
مشخصات : ویندوز 7 ، RTM , Ultimate 32bit , حالا باید چیکار کنم ؟؟ ویروش هست ؟ {من سیستمم فول آپدیت هست و هر چی ویروس بوده دیفندر خود ویندوز گرفته و تاحالا هیچ افت سرعتی هم نداشتم}
دوست عزیز میگه تو این فایل خیلی بزرگ هست! شما تو هارد اکسترنالت فضا رو خالی کن اندازه 6.5 گیگ بعد کپی کن:8:نقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی:11:
شما میتونی برای دانلود درایور کارت صدا به سایت سازنده ی مادربوردتون یعنی گیگابایت مراجعه کنید.نقل قول:
ولی باید حتما مدل مادربوردت رو بدونی که بتونی درایورش رو دانلود کنی.
برای فهمیدن مدل مادربوردت هم میتونی به آدرس زیر بری:
Control Panel\All Control Panel Items\Performance Information and Tools
بعد که وارد اون قسمت شدی داخل اون پنجره یه عبارتی مثل متن زیر هست که کنارش هم یه آیکن پرینتر گذاشته:
View and Print Detailed Performance and System Information
روی این که کلیک کنی یه پنجره ی جدید باز میشه. داخل اون پنجره چندین قسمت وجود داره که قسمت اولی نوشته
System. در قسمت System نگاه کن که مقابل گزینه ی Model چی نوشته؟ اون میشه مدل مادربوردت.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تگه فلشت حجمش کمه وجا نداره که خوب معلومه نمیشه
وای اگه مثلا 8 گیگ هست وخالی هم هست و باید جا بشه و این ارور میاد احتمالا فلشت ایراد داره من یه 8 گیگ داشتم اینجوری شده بود مثلا یه ایمج 5 گیگی بود تا به 3 خورده ای گیگ میرسید همین ارور رو میداد با چند برنامه هم فرمت کردم یا ارور میدادن موقع فرمت یا خوب نمیشد اخرش رفتم سایت خود فلش(ترنسد بود برا من) یه برنامه خودش داره برا تعمیر فلش دانلود کردم اجرا کردم خودش فلش رو درست کرد و خوب شد
آقا مشکل خیلی اساسیه ، من عملآ الان سیستم عامل ندارم !نقل قول:
یه نکته اینکه ، این اتفاق بعد از آخرین اپدیت اتفاق افتاد !!!
دوستان کسی راه حلی نداره؟نقل قول:
دوست عزیز دارن تو هارد اکسترنال کپی میکنن نه فلش:46:نقل قول:
هارد اکسترنالم الان 210 گیگ فضای خالی داره ،نقل قول:
نه عزیزم ، من می خوام کپی کنم تو هارد اکسترنالم ، که اونم 210 گیگ فضای خالی دارهنقل قول:
سلام من یه وین 7 64 بیت نصب کردم بعد 2 تا چیز عجیب
1 کیش مشکله که اون اینکه نمی تونم سیستم رو بزارم روی اسلیپ یعنی هر موقع میزنم مانیتور خاموش میشه اما بقیه سیست نه چراق پاور کیس روشن می مونه بعدم به حالت عادی بر نمی گرده
خاموش نمی شه یعنی مجبوورم ریست کنم وقتی میره روی اسلیپ بعدم ویندوز بالا نمی اید باید بزنم خاموش شه بعد دوباره روشنش کنم
یه چیز جالب بود نصبش کردم بعد رفتم لایسنسشو ببینم که برم کرکش کنم دیدم زده اکتیو قشنگم آپ دیت میشه
می خوام بدونم با اسلیپ چه کنم درست شه؟
ببین هارد اکسترنالت Fat32 یا NTFS . اگه FAT32 باشه فایل بالاتر از 4 گیگ نمیتونی بریزی روش .نقل قول:
Fat32نقل قول:
یعنی هیچ راهی نداره ؟
نه . فقط باید فرمت کنی و NTFS کنی .
سلام من تم های ویندوز 7 رو از کجا دانلود کنم ؟ تاپیکی برای تم های 7 چرا نیست ؟!:13:
سلام ،مطمئنی 6.55 گیگابایت حافظه داری تو هارد اکسترنالت ؟؟:13:نقل قول:
موفق باشی :40:
عزیز جان شما روی صفحه راست کیلیک کن برو همون جا که تم ها رو انتخاب میکنی سمت راست یه گذینه هست بزنی صاف میره توی سایت مایکروسافت انقدرم تم خشکل هست از همون جا بگیرنقل قول:
شرمنده من درست پستت رو نخونده بودم اخه یکی بعدش گفته بود شاید کوچیکه من فکر کردم فلش بودهنقل قول:
حالا شاید همین مشکلی که گفتم برا هارد به وجود اومده باشه اگه هر نوع چیی میخوای کپی کنی اینجوری میشه ممکنه همین مورد باشه
ویرایش:
الان پست های بعدی رو خوندم مثل اینکه فرمتش فت هست مگه نمیشه روی fat32 بزرگتر از 4 گیگ ریخت ؟؟ فکر نکنم اینجوری باشه مطمئنید؟
ها این که الان گفتی یعنی چه؟:10:نقل قول:
چی هست؟
:19: :19: :13::13:نقل قول:
پیدا کردم ولی نمیخوام از ماکروسافت دانلود کنم !:41: . حجم همشون 100 مگابایت یا بیشتره ؟! تمی نیست که من با دیال آپ دانلود کنم ؟ :31:نقل قول:
نقل قول:
پس چی ؟:20:
سلام
من ویندوز7 دارم. دایور کارت گرافیک مخصوص آن را هم نصب کردم ولی با این حال کیفیت کمتری از فیلم ها نسبت به xp دارم. راهنمایی بفرمایید باید چکار کنم.
شاید کدک های مناسب رو نصب نکردید...آخرین ورژن k-lite codec pack رو نصب کنید.نقل قول:
سلام
روی یه سیستم که تازه گرفته بودیم ویندوز 7 بود ( حالا نگو نسخه starter با محدودیت) به کلی بد بختی با چند تا کامپیوتر شبکه کردیم و کلی برنامه و... نصب کردیم آخرش متوجه شدیم این نسخه استارتر بود نسخه ultimate رو گیر آوردم خواستم بریزم روش ولی اجازه نمیده میگه کد آپگرید رو میخواد . اساتید راهی میدونن که بشه بدون پاک کردن این ویندوز این رو به نسخه ultimate بدون محدودیت تبدیل کرد؟
واقعا ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
توی ویندوز اکس پی وقتی روی یه فایل ویدئوئی می رفتم خودبهخود رزولیشن اون فایل نشون میداد ولی تو سون نمینویسه باید چیکار کنم که وقتی روی این فایل ها رفتم رزولیشن اون فایل ویدیوئی رو ببینم؟
سلام:
من روی سسستم ام ویندوز سون نصب است در ضمن از نوع 64 بیتی می خواستم بدانم امکان نصب ویندوز xp آن هم از نوع 32 بیتی به صورت virtual هست ؟
اگر هست چطوری این کار را بکنم ؟
به عنوان مثال می خواستم سی دی نصب پرینتر را روی سیستم ام نصب کنم اما خطا می دهد که باید از نوع 32 بیتی باشد .مثل نرم افزارهای دیگه هم نیست که بگم نسخه 64 بیتی اش را پیدامی کنم؟
حالا واقعا گیچ شدم و نمی دانم باید چکار بکنم!خواهش می کنم من را راهنمایی کنید!
سلام دوستان
این مشکل clear Type حل نشد ؟
آخه فونتای فارسی رو خیلی زشت نشون میده .
مثلا توی دکستاپ یه فولدر با نام فارسی داری که فونتش شکسته شکسته هست و خیلی زشته .
نمیشه Tahoma کردش ؟
THANX
بله، ولی وقتی روی یک فایل تصویری از نوع avi, mp4, mpeg, wmv و امثال اینها Select میکنیم، یک نوار پایین محیط windows explorer وجود داره که مشخصات فایل تصویری رو از جمله مقدار Frame Width و Frame Height رو مینویسه.نقل قول:
ولی برای ویدئوهایی با پسوند flv و mkv و 3GP و... این مقادیر در اون نوار ذکر نمیشه.
سلامنقل قول:
خوب درایورش رو بگیرین !الان تقریبا تمام درایور های مربوط به ویندوز 7 آماده است!
سلامنقل قول:
از این مسیر برین و فونت رو تغییر بدین :
1 - رو دسکتاپ کلیک راست کنین و گزینه Personalize رو انتخاب کنین .
2 - تو صفحه جدید روی Window Color کلیک کنین.
3 - روی Advanced appearance settings کلیک کنین .
از این جا به بعد هم که مانند XP است.