خوب اونجوری سخت میشه
من روی حالت معمولی هم نمیتونستم برم داداش کوچیکم میرفت
Printable View
خوب اونجوری سخت میشه
من روی حالت معمولی هم نمیتونستم برم داداش کوچیکم میرفت
این بازی همه جاش یه قلق خاصی داره.یعنی اگه چندبار معمولی رو بازی کنی می فهمی که الان اینجا دشمن از کدوم طرف میاد و از کدوم طرف باید فرار کنی یا حمله کنینقل قول:
اونوقت میتونی vateran رو به راحتی تمام کنی
دوستان من این بازی رو با veteran تموم کردم ولی هنوز 80 و خرده ای درصد شده ...
اون مرحله موزه چی کار باید بکنیم ؟
نقل قول:
برو نزدیک میز شو بعد دکمه F رو بزن
برای 100% شدن بخش تک نفره علاوه بر اینکه بازی باید با همه درجه ها تموم بشه, همه اینتل ها یعنی لپ تاب ها هم باید پیدا بشه.نقل قول:
خوب بعد در کمتر از 2 ثانیه کشته میشم ولی اگه قبل از اینکه دکمه f رو بزنم یه تعدادی شون رو بکشم بعد f رو بزنم و بقیه رو بکشم اتفاقی نمی افته ....نقل قول:
=======================
در ضمن تو special ops چندتا مرحله رو فقط میشه دو نفره بازی کرد ... چه جوری میتونم دو نفره بازی کنم ؟
نقل قول:
برو توی تاپیک :
:20: باید با یه لانچر بازی کنی که با ای پی به هم وصل کنه:46:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=366229&page=197
سلام
من نسخه steam این بازی رو دارم
باید به اینترنت وصل شد و اپدیتش کرد
چقدر آپش طول میکشه؟؟
اصلا چه طوری باید نصب کرد؟؟
سلام
من این بازی رو نصب کردم ولی وقتی میخوام مولتی بازی کنم ارور میده که فکر کنم از کرکش باشه، ارورش هم اینه:
(Could not start process "iw4mp_ceg.exe (null)(0x80041002
اگه کسی کرک درستش رو داره زحمت لینکش رو بکشه...:11:
کاری ندارهنقل قول:
نسخه ی مولتی پلیر 300 مگابایت اپدیت داره
نسخه ی سینگل پلیر اگه بازیت نسخه ی روسی (از این 20 تومنی ها) باشه 7 گیگ اپدیت داره
اگه نسخه ی اینگلیسی باشه اپدیت نداره (البته در نظر گرفتیم که فایل های کرک شده رو داشته باشی)
برای نصب
تو استیم در بخش Library روی ایکون بازی راست کلیک > Install game یا Start Download رو باید بزنید
:18:نقل قول:
ببخشید شما داری برای پی سی میگی یا دیگر کنسول ها !!!
متشکر نصب شد
چندتا سوال درباره داستان بازی:
1-اون تروریست ها که توی فرودگاه مردم رو قتل عام میکنن کی هستند و هدفشون چی بود؟
2-چرا به برزیل حمله کردیم و ارتباطش با جریان فرودگاه مسکو چی بود؟
3-اون نیروهایی که به امریکا حمله کردن کجایی بودن؟
1- ماکاروف و دار و دسته اش بودن که ما به عنوان یه جاسوس از سازمان CIA میخواستیم اعتماد ماکاروف رو جلب کنیم. هدفشون این بود که روس ها فکر کنند این ماجرا کار آمریکایی ها بوده (با توجه به پایان همون مرحله که ما مردیم و جسدمون اون جا موند) و به آمریکا حمله کنند.نقل قول:
2- میخواستیم ببینیم که سلاح ها رو چه کسی در اختیار ماکاروف قرار داده بود که فهمیدیم گلوله ها مربوط به یک تاجر اسلحه تو پایتخت برزیله. (آلکساندر روژاس)
3- روسیه ای ها بودن.
بچه ها ارزش داره این بازی رو واسه ایکس باکس بگیرم؟
خفنه؟
حتی اگه میگفتی ارزش داره Xbox رو برای این بگیرم میگفتم حتما". مخصوصا" توی xbl.نقل قول:
چند سوال:1_تو مرحله كوهستان دشمناي ما كيا بودن و چرا ما بايد اونجا بمب كار مي ذاشتيم؟
2_تو مرحله فرودگاه كه مردم رو قتل عام مي كنند بين اونا نيروي آمريكايي است يا همه فقط روسي اند؟
میشه داستان رو مرحله به مرحله تعریف کنیننقل قول:
خیلی کنجکاو شدم
تورو خدا...
داستان در آدرس زیر عنوان شده که به صورت بخش (ACT) به بخشه:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4400996&postcount=1591
سلام.
یه مشکلی دارم دوستان.
بازی مال بوی استیم هست و پچ رو هم ریختم
1.special Ops رو نمیشه بازی کنم کلاً....میرم رو هر کودوم تو لود گیر میکنه.
2.مرحله ای که با پرایس تو برف با اسنایپمیریم هم نمیاره بالا تا به اون مرحله میرسم هرچی میزنم روش بازی کرش میکنه .... سیستم هم حداکثره برای بازی .
ممنون میشم راهنمایی کنید.
اگر بازی شما 4 dvd هست که احتمالا" هست چون برای من همین نسخه است توی دی وی دی چهارم patch اصلاح کنندش هست. از اینترنت هم میشه گرفت حجمش خیلی کمه.نقل قول:
سلام.من آهنگهای متن این بازی رو میخوام.کسی میدونه از کجا باید بگیرم؟؟مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست کن ...البته یک تاپیک هم داشتیم برای استخراج فایلهای صوتی بازی ها !؟نقل قول:
اگه میشه آهنگ اتوران بازی رو بزارید خیلی هیجانیه :31:
میگن بعدیش هم داره میاد یعنی میخوان بسازن درسته ؟
بله نسخه هفتم که البته دنباله ای نسری نیست و ساخت شرکت Tryarch هست و ربط به داستان این بازی نداره. احتمال زیاد خبری از دنباله برای این بازی نیست چون IW از Activision جدا شده.نقل قول:
بله ... نسخه بعدی : Call Of Duty : Black Ops که توی ابان - نوامبر میاد
روش جدید برای انلاین بازی کردن cod:mw2
کد:http://iranianmw2.blogsky.com
بله دوست عزیز..4 دی وی دیهنقل قول:
گفتم که پچ رو ریختم....بازم اینجوریه!
Tryarch که عشق جنگ جهانی دومه !نقل قول:
یادنونه بعد از غوغایی که چهارش به پا کرد باز رفت سراغ جنگ جهانی ؟
بالاخره کال آو دیوتی هرچی باشه کال آو دیوتیه ! چه جنگ جهانی چه مدرن وارفیر
امیدوارم این هم مثل بقیه بترکونه ! :دی:10::27::40:
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:42 AM ----------
راستی چرا یکی در میون میدن IW , Tryarch ؟نقل قول:
حتما اگه هشتی در راه باشه اینفینیتی وارد میسازه حالا ببین من کی گفتم :دی:41:
سلام دوستان به کمک شما نیاز دارم یکی از دوستان لطف کنه فایل boneyard.ff را از پوشه نصب بازی برام آپ کنه و آدرس شو بده دست شو میبوسم خیلی حیاتیه در پوشه zone هستش در اون محلی که بازی رو نصب کردید ممنونم دوستان
نقل قول:
:41::41::19::19::19:
...............
سلام دوستان به کمک شما نیاز دارم یکی از دوستان لطف کنه فایل boneyard.ff را از پوشه نصب بازی برام آپ کنه و آدرس شو بده دست شو میبوسم خیلی حیاتیه در پوشه zone هستش در اون محلی که بازی رو نصب کردید ممنونم دوستان
چرا بعد از اینکه مرحله های بازی رو تموم کردم(campain رو میگم) مینویسه 50.3% تموم شده؟
مال شما هم همینطوره؟
سلامنقل قول:
بارها تو تاپیک مطرح شده :
نقل قول:
برای 100% شدن بخش تک نفره علاوه بر اینکه بازی باید با همه درجه ها تموم بشه, همه اینتل ها یعنی لپ تاب ها هم باید پیدا بشه.
133 مگابایت :18:نقل قول:
راست میگه . فکر نکنم کسی واست 133 مگابایت بتونه اپ کنه . برو ببین از توی تورنت شاید بتونی همین فایل رو پیدا کنی .نقل قول:
نقل قول:
خب یکی 10 پارتش کنه آپ کنه:46: من adsl ندارم اگه نه آپ میکردم:11: توی تاپیک لن و آنلاین بگو اون جا بچه ها همه اینترنتاشون خوبه تقریبا شاید کسی برات آپ کرد
حالا دیلیتش کردی که که الان میخوای ؟نقل قول:
نه بازی گرفتم این فایل رو اررور میدی
این پست احتمالاً دیده نمیشه؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام.
یه مشکلی دارم دوستان.
بازی مال بوی استیم هست و پچ رو هم ریختم (4دی وی دی)
1.special Ops رو نمیشه بازی کنم کلاً....میرم رو هر کودوم تو لود گیر میکنه.
2.مرحله ای که با پرایس تو برف با اسنایپمیریم هم نمیاره بالا تا به اون مرحله میرسم هرچی میزنم روش بازی کرش میکنه .... سیستم هم حداکثره برای بازی .
ممنون میشم راهنمایی کنید.