در واقع خود armor اهمیت نداره.stat ها هست که قیمت رو تعیین می کنه.نقل قول:
Printable View
در واقع خود armor اهمیت نداره.stat ها هست که قیمت رو تعیین می کنه.نقل قول:
نه نمیشه !نقل قول:
تازه با لول 57 به سختی ! (برای HM )
لول 58 می تونی با دردسر کم و یه healer +51 فارم می کنی.
دوستان تاپیک بازی rappelz هست؟ توی سایت اخه من دارم دانلود میکنمش اگه هست لینک بدید
اینجا تاپیک شایا هست حسین جان.نقل قول:
میدونم چشم که دارم میگم اون بازی تاپیک داره؟ گشتم پیدا نکردم:46:نقل قول:
اگه گشتی و نبوده پس نیست D:
من این بازی رو بازی کردم ! بهتره بیخیالش شی !نقل قول:
گرافیک وحشتناک پایینی داره ! یه سری نکته های جالب و خاص داشت ولی اینقدر گرافیک پایین بود که هر گونه برتری رو زیره سوال می برد !
باشه پس منم shaya رو دانلود میکنم کمکم کنید اولین بازی من هست انلاین تا حالا بازی نکردم لطف کنید به ایدی مسنجرم پیغام بدید lahijan_kingtown
با سلام خدمت دوستان
من به یه دردسر بالاخره تونستم یه private server واسه این بازی بسازم. ولی هنوز کامل موفق نشدم باگ هاش رو رفع کنم.
فعلا دارم روش کار می کنم.
من ازتون یه سوال داشتم که می خواستم بهم کمک کنید :
منظور از shaiya ep3 و shaiya ep4 چیه ؟
آخه توی آپدیت سرور لازمش دارم.لطفا دقیق توضیح بدین. به موقع اش هم یه تاپیک برای ساخت سرورش برای دوستانی که نیاز دارن می زنم.انشاالله
با تشکر قبلی
چرا exp گرفتن تو hard mode انقدر سخته ... مسخرس..
بیچاره شدم تا hm رو باز کردم حالا هم lvl 21 هستم اما اصلا نمیشه exp گرفت ..
quest های بازی هم که همه بیخوده مگه چقدر میشه جکوجونور کشت اخه ادم کلافه میشه ...
ماشالا همه هم exp stone دارن ما هم که هیچی نه کسی کمک میکنه نه پول دارم واسه این چیزا
فعلا دارم perfect world رو دانلود میکنم .. این بازی رو نمیشه با این وضع لول آپ شدن ادامه داد
حالا میفهمم وقتی گفتن بازی cheap هست یعنی چی ... lol
این گیلد devils rejects هم که من توشم فایده نداره همه فکر خودشونن ..
ممنون . از جی اس پرسیدم گفت دو تا رکورد پوینت می ده بعد تازه باید تله پورت استون بخری که اونم خدا تومن هست ...نقل قول:
ممنوننقل قول:
راستی این conti سه ساعته چجوری هست سه ساعت بازی کنی ؟ یا کلا سه ساعت ؟ مثلا exp استون چه log off کنی چه بازی ... توی مدتش تموم می شه conti سه ساعته هم اینجوریه ؟
ep3 , ep4 همون episode 3 , 4 هست . ep3 آپدیت شد و تبدیل به Ep4 شد و الان همه داریم تو Ep4 بازی می کنیم .نقل قول:
کلا درک نمی کنم این کار رو برای چی انجام میدین ! فکر می کنین چند نفر تو سرور شما بازی کنن ؟!
اگه سوالی داشتی تو فروم بپرس حواب می دیم . من دارم یه پست اول خوب و کامل جور می کنم که یه Help کامل هم برای همه باشه.نقل قول:
خیلی زود نا امید شدی . به نظر من هم بهتره بیخیال شی چون هنوز نمیدونی سختی اصلی بازی و بی پولی کجا اذیتت می کنه . کلا بازی های free2play همینه دیگه !نقل قول:
تو pw هم این حس رو لول 80 به بع بهت دست میده.
3 ساعت به زمان بازی نه real lifeنقل قول:
شانس ما رو می بینی تا چند تا Event رفتیم Guild ما گفت دیگه DKP نمی دیم !!!
رسما فقط چیزی حدود 2 ماه این گیلد رو کمک کردم یه سیب هم به ما ندادن !!!!
با 13 نفر رفتیم 8 تا ele lapis گرفتیم 2 شب پیش! تنها فرقی که به حال من کرد این بود که کلی pot مصرف کردم و بقیه رو Heal کردن تا inventory خالی بشه !!
من تا اطلاع ثانوی 1 spell هم در راه کمک این گیلد نمی کنم !
من 1 ساعت با Hubart تو Vent صحبت کردم.اونم اعتقاد داره که Shoxx داره ازمون دزدی می کنه.نقل قول:
گفت در اولین فرصت با James صحبت می کنم تا این بچه رو Kick کنیم.
در مورد DKP هم گفت باید صبر کنیم.اگه تصمیم بر این شد که بریم گایا که بسته به نظر اعضا
یا اونا رو می فروشیم و پولشو تقسیم می کنیم یا پخش می کنیم بین بچه ها.
اگه نریم گایا هم بسته به فعالیت و لیاقت اعضا بهشون Item می دیم.دقیقا مثل گیلد The Fallen.
منظورش شایسته سالاری بود.
Hubart تا چند روز دیگه یه پست مهم تو فروم میزنه که اعضا تصمیم بگیرن بریم گایا و به Evo ملحق بشیم یا نه.
البته تمام این کارها بعد از Kick کردن اون Shoxx لعنتی اتفاق میافته.
2 تا Fire ele بلند کرده نامرد.همون 8 bil میارزه.
Hubart خیلی شاکی بود.مخصوصا از دست shoxx.هی می گفت اون یه موش کثیفه که داره فقط دزدی می کنه.
البته حق هم داره و داره حقیقت رو میگه.تو این چند وقته نه تنها سودی واسه گیلد نداشه بلکه کلا ضرر بوده.
میگه James هم مثل سیب زمینی می مونه.اصلا جربزه ی تصمیم گیری نداره.
من مطمئن هستم اگه Hubart بگه بریم گایا همه بلند میشن میرن اونجا.
اگه Pantheon بره گایا دیگه fury اونجا لایت ها رو جر میده.
کلا با شایسته سالاری میونه خوبی ندارم !! چون مهنیش یه چیز دیگست !نقل قول:
اگه نریم گایا هم بسته به فعالیت و لیاقت اعضا بهشون Item می دیم.دقیقا مثل گیلد The Fallen.
منظورش شایسته سالاری بود.
Hubart اینجوری نیست.راستی می دونستی Hubart معلم هست؟نقل قول:
به من گفت هرکی برای گیلد مفیدتر و فعال تر باشه Item بهتری می گیره نه اینکه اصلا کسی نگیره.
باید دید چی پیش میاد.
راستی فروم Pantheon رو خوندی؟
Dyno اومده بود می گفت اگه Disband کردیم همه بریم Vengeance پیش Elliot و متحد شیم.
خود Elliot هم می دونه بدون ما هیچ غلطی نمی تونه بکنه.در ضمن Elliot و Dyno رابطه خوبی دارن.
شاید Elliot فرستادش تا اینا رو بگه.همه چیز تو 2 یا 3 روز آینده مشخص میشه.
من که نت ندارم این چند وقتی که نیستم اومدم چند روز پیش یه سر بزنم دیدم منو ماریو kick کرده.یعنی چی؟کلی من بهشون کمک کردم کلی goddess زدن به جیب بعدش منو kick کردن همه dkp هام میره تو جیب ماریو کلی هم ادم همین جوری رفتن dkp هم مال ماریو شده همه ایتم ها رو داره میفروشه.
من مگه با رای ماریو عضو شده بودم که با رای اون برم.یک ماه من منتظر بودم منو تایید کنن اعضاشون بعد ماریو به این راحتی بگه خوش اومدی.پس زحمت هام چی.همون جوری باید رای گیری میکرد بعد میگفت چیکار کنم.خودش دزد درجه یکه گیلده.کلی ایتم لایت و صلاح های 56 و 59 رو واسه خودش فروخته چند تا goldbar گذاشته تو gwh میگه اینا پولشونن.من خودم 2 تا godess set fighter فقط 1 ماه پیش تو gwh دیدم که خداتومن قیمتشه رفتش فروختشون بعد 2 goldbar اونجا گذاشت مثلا این پولشه.ملت چی میخوان بگن.
کاظم تو باهاش صحبت کن
باز تو رو ماریو Kick کرد و قبلش هم سه صحبت ها و هشداز هایی داده بود . یکی دیگه از اعضا رو Shoxx در عرض 20 ثانیه kick کرد . فقط بخاطر اینکه به دستور shoxx سریع بله نگفت !!! اگه زور نداشته باشی تو گیلد براحتی آب خوردن kick میشی.
عوض کردن سرور واسه بقیه راحته واسه من اصلا .
هیچ گولدی برام نمونده که بخوام دوباره از پس این قیمت های افسانه ای بر بیام و دوباره لول آپ رو از صفر شروع کنم .
و از اونجا که ما اصلا شانس نداریم به احتمال زیاد بریم گایا اونجا هم دعوا تو گیلد شروع بشه و اوضاع گیلد و سرور خراب شه ! بعدش بار با دیست خالی باید بریم teos !
اگه نیایی تو Etain بازی کنی برنمی گردوننت.
Shoxx هم دزدی کرده نامرد.مچش رو گرفتیم.
ماریو هم باهاش تو Vent صحبت می کردیم من و Hubart خود ماریو گفت پول ها توی WH خودمه و میارم تقسیم می کنم.
اون Shoxx آشغال رو باید سریع تر kick کنیم.
الان وضعیت گیلد مشخص نیست.باید صبر کرد.
ای بابا لااقل به منم میدادن دهنم مسواک شد تا روزی که تو etain بودم.کلی کمکشون کردم فقط بی عرضگیش تقصیر من نبود که kimu random drop میگرفتن یا نمیگرفتن.کلی goddess گرفتن.اینا کجا میخواد بره پولش؟
کلی از بچه های guild هم رفتن پیش elliot خودمم دیدم اینجوری کرده رفتم اونجا منو elliot سریع گرفت.به نظر من بهتره pantheon هم باهاش هم کاری کنه.
اتفاقا چند نفری گفتن که بریم و با Vengeance با هم Merge کنیم.هنوز که تصمیمی نگرفتن.نقل قول:
هر اتفاقی بیفته مطمئنا از GWH این گیلد چیزی به ما نمی ماسه ولی بهتره تا آخرین لحظه تو گیلد موند شاید یه ELE هم به ما دادن lol
تبریک به محمد عزیز.orc محمد 58 شد.
مثل اینکه وضعیت بهتر شده.امروز جنگل همش برای ما بود و کلی توش گریند کردیم. هر لایتی هم میومد میکشتیمش ولی آخرش دیگه رفتن ریبورن رو صدا کردن و حدود ساعتای 10 شب بود که لایتی ها ریختن توجنگل.ولی از قبل خیلی بهتر شده حداقل یه خورده هم جنگل در اختیار ما هستش.مثل اینکه dd2 هم اینطور بوده.درسته کاظم؟
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------
این لایتی ها خیلی عوضین وقتی که تعدادشون کمتره و ضعیفترن میگن صلح و حمله نمیکنن و سرشون تو کار خودشونه ولی وقتی که قویتر باشن بهت مهلت نمیدن صحبت کنی و سریع میریزن سرت.واقعا حالم ازشون به هم میخوره.همشون بچه هستن.ما وقتی ببینیم طرف تنهاست و ضعیفه بیخیالش میشیم ولی اون عوضیا به یه orc تنها هم رحم نمیکنن.:2:
وضعیت DD2 این چند روزه خوب بوده.منم امروز ترکوندم و 17% اونجا Grind کردم.
هر کی میومد می ترکوندیمش.یه گارد تو پارتی داشتیم خوراک بود.تا لایت ها میومدن POG می کرد.خیلی حال داد.
دیگه بعد از Event همه ریختن تو Raigo که بستنی بخرن پارتی به هم خورد.
از 12 ظهر تا 1:30 شب که دارم این پست رو میزنم Vipers دست ما بود.پاره کردیم دیگه.
Reborn هم دیگه داره ضعیف میشه.شده مثل Pantheon.دیگه مثل قبل نیست که کسی جرات نکنه بهشون چپ نگاه کنه.
هر چی Reborn اومد کشتیمشون.Pantera ّFury داره قدرت می گیره.Aquilla هم هنوز تو کورس رقابت هست
ولی تعداد PF بیشتره.
reborn مثل اینکه کامل ترکیده و اوضاش از ما هم بدتره.
میگن لیدر rb کلا GWH رو بالا کشید و یه لیوان آبم روش و تبدیل به پول واقعی کرد و فروخت !! جرم و جنایت در حد بین المللی بود lol
شنیده بودم GWH شون رو زدن ولی نمی دونستم خود لیدر این کار رو کرده.عجب لیدر ردیفی.هه هه هه ....نقل قول:
نه بابا این pantera هم یه مشت نوب هستن.اومدن مثلا پارتی ما رو wipe کنن.mizuno با گارد 53 اش تو پارتی ما بود همشون رو ترکوندیم.
اولین نفر هم که میمرد من بودم.شانس آوردم bless بالا بود exp از دست ندادم زیاد.نامردا زرتی orc رو میترکونن آخه orc چه گناهی کرده :41:
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
راستی event دیشب چی شد؟اصلا جریان این ایونت جمعه شب ها چیه؟
این pog کردن چیه همه میگن؟
event دیشت battle for Medius بود که باید relic قلعه س Raigo به نام Medius رو 30 دقیقه حفظ می کردن.نقل قول:
ما بردیم و کلی بستنی خریدیم
POG = Power Of Guard
یه skill گارد هست که کل اعضای گروه واسه یه زمان معین damage نمی خورن.
POG لول 2 20 ثانیه اعضا رو Untouchable می کنه.خوراک PVP هست.
منم 57 شدم :دی تمام لول 56-به 57 رو سولو یا دوو رفتم . سخت نبود واقعا . با بی دی سی و استون فقط یکم طول کشید چون مطلقا توی dd2 نمی شه رفت evo و cs دست به یکی کردن هر کی میاد همدیگه رو خبر می کنن .
اولین کاری کردیم بعد لول. با پریستم رفتیم استیگما فارم لول 5 ... چه حالی داد من 500 میل فارم کردم . فقط امروز یه آرچر cs نامرد اومد نذاشت هیچی بکشیم ... هر چی می گفتیم آقا ks نکن می گفت باس رو می شه ks کرد . حالا این که این باس محسوب می شه یا نه رو نمی دونم ولی کلا من اصلا نمی تونم ks کنم .
خوب.بالاخره کار grind کردن من هم تموم شد.
بالاخره لول 60 UM شدیم.رفتم PVP تا رسیدم یه Regina زدم 4 نفر پرپر شدن.یه حالی کردم که نگو.
الان باید بیوفتیم تو کار فارم کردن.
ایول کاظم دمت گرم.تبریک میگم.خوشبحالت من تازه لول 52 هستم.لامصب خیلی سخته لول کردن.
خواستی بری فارم به من بگو من خیلی فقیرم باورت میشه کل پولی که دارم 20 میل هست؟هیچی ندارم.نه لباس درست حسابی نه چیزی.بی معرفتا حداقل یه کمکی بکنید.:41:
ممنونم عزیز.آنلاین بودی حتما خبرت می کنم.نقل قول:
تبریک میگمنقل قول:
boss هایی که quest هستن رو اگه شما quest داشته باشی و طرف بیاد از روی عمد بکشه KS
محسوب میشه و می تونی report بدی.
boss های لول 5 رو نمی تونی چون طرف شما رو outDPs کرده یعنی damage بالاتری زده پس Drop ماله اون هست.
outDPs کردن آرچر مخصوصا آرچرهای CS خیلی سخته.همشون خفن هستن.
لول 56 که بودم داشتم فارم می کردم یکی اومد همین قضیه رو سر من دراورد.رفتم به Officer گیلدمون گفتم
اومد یارو رو OutDPsکرد.به boss راحت 3.5K رو crit میزد.یارو هم گذاشت رفت.
هر جور شده خودتو بنداز تو CS.گیلد های بزرگ به یه کلاس خیلی نیاز دارن اونم healer یا orc هست.
healer رو لول کن برو CS.البته باید HM یا UM باشی.
کلا گیلدهای خفن 3 تا کلاس رو رو هوا میزنن.
healer = HM/UM
Fighter = UM
archer = UM
اگه این 3 تا کلاس باشی حتما می گیرنت.ردخور نداره مخصوصا اگه healer باشی.به شرط اینکه noob نباشی.
من تا به officer گیلد Evo 'گفتم Warrior 60 UM دارم یا رو گفت بیا گایا ما Plvl می کنیمت.
چون تو گایا خیلی noob هست و افراد باتجربه زیاد نیستن.شاید بیام گایا.فعلا یه وار با 8K kill دارم.
تبریک میگم به کاظم !
قربانت محمد جان.ممنون.نقل قول:
خیلی زجر کشیدیم سر اینکه 60 بشم ولی ارزشش رو داره.
دیشب با کاظم رفتیم فارم لپیس 5 .چه حالی داد.فکر کنم نفری 13 تا فارم کردیم.دو تا هم craft داد که جفتش رسید به کاظم ولی کاظم حال داد و یکی از کرفت ها رو داد به من.مرسی کاظم جون.:40:
orc ما هم lvl59 شد .
حدود 1 ساعت vipers پارتی بودم فقط 0.8% گرفتم !! البته bdc نداشتم ! bdc باشه میشه 1%
یعنی باید 100 ساعت تو بهترین مکان برای grind بازی کنی تا لول 60 شی !!
خیلی خوبه.امیدوارم به زودی تو هم 60 بشی.
میگن ep5 تا لول 70 اضافه میکنه.اگه باشه که خیلی سخته لول آپ کردن.باید exp مورد نیاز برای لول آپ رو پایین بیارن.