[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
من امروز شنبه 21 اردیبهشت قیمت E8400 رو تو تبریز پرسیدم 250 قیمت دادن.
قیمت آک اون بود یا کارکرده ی اون؟
از کجاش باید بفهمم که آکه یا کار کرده؟
سلام نمی دونم قیمتش چقدره ولی موقعی که سی پی یو رو میگیرید باید ببینید که پلمپ بسته باز شده یا نه دو تا پلمپ داره که چپ و راست بسته هست یه کاغذی هست که مشخصات روش نوشته شده و یکی هم پلایتیکی هست که روش نوشته intel factoryنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فکر کنم این سایت بری جوابت رو پیدا کنی . قیمت هارو که زدن . مثلا قیمت اپدیت شده 14 ساعت قبل همراه با شماره فروشنده
دوستان ممنون میشم اگه همینجا جوابمو بدید . چون خیلی فوریه !!
ممنون میشم قیمت رم DDR2 رو بگید . البته میدونم نو که پیدا نمیشه تو بازار . قیمت همون کارکرده رو میخوام . تو چه رنجی هست بسته به مارک رم . ممنون .
دوستان ممنون میشم اگه همینجا جوابمو بدید . چون خیلی فوریه !!
ممنون میشم قیمت رم DDR2 رو بگید . 1 گیگش رو .البته میدونم نو که پیدا نمیشه تو بازار . قیمت همون کارکرده رو میخوام . تو چه رنجی هست بسته به مارک رم . ممنون .
رم دوگیگ با فرکانس 800 قیمتش حدود 90 تومن هست. البته بسته به برندش قیمت متفاوتی دارهنقل قول:
سلام
یه مادربرد با چیپست اینتل 1155 و شش تا اسلان رم و پورت موازی وUSB3 بمن معرفی کنید لطفا...
مرسی.
لطفا تاپیک جدا بزنین.نقل قول:
یه سوال عمومی
مادربرد های سوکت 1155 تا چند وقت دیگه میشه روشون حساب کرد...؟ مظنورم اینه که چقدر مونده تا مثل سوکت 775 منقضی بشه...؟ آیا درسته که پول بیشتری بدیم و سوکت 2011 بخریم...؟
رــمـی با Speedـه 2400 هست تو ایران ؟!
چه برندی + قیمت!:n16:
باسلام من یک رم خوب برای کامپیوترم می خوام ولی نمی دونم چه شرکتیش را بگیرم با چه سرعتی الان
2گیگ1333PATRIOTدارم ومادربوردم DDR3 1600رم را ساپورت می کنه
رم درقیمت 130 با سرعت 16000چی بگیرم:n13:
لطفا تاپیک جدا بزنیننقل قول:
بله. به عنوان مثال از برند Gskill رمهای با فرکانس 2400 یا 2600 و حتی 2666 هم موجود هستند. البته قیمت ندارم ولی قیمتهای فوق العاده بالایی دارند.نقل قول:
ASRock - X79 Extreme11:n16:
من یک رم خوب برای کامپیوترم می خوام سیتم من:
مادربورد asrok n68s3cuu DDR3 AMD16OO
ورم:2گیگ1333PARRIOT
من باید چه رمی بگیرم که دستگاهم
ازنظر رم مشکل نداشته باشه:n18:
آقا شما یه رم CORSAIR بگیری از همه ی نوع های رم خوب تره!نقل قول:
بله...خیلی ممنون...تشکر که جواب نمیدین...!!:n02::n09:نقل قول:
دوست من مادر برد های LGA 1155 و در کل مادر برد های تخصصی اینتل حالا حالا ها منقرض نمیشن!(الانه هنوز سی پی یو هایی اینتل میزنه ه سوکتشون 1155 هست!)نقل قول:
و اون 775 هم که میگی هنوز خیلی ها نیاز دارن بهش که نمیخوان ارتقای کلی بدن به سیستمشون!
شما پول بده راحت باش من بهت اطمینان میدم تا 2018 نیاز کهنه نمیشن!
و سی پی یو های نسل بعد فعلا" رو دستشون مونده با اون قیمتایه فضایی!(بالای 3 میلیون!)(من خودم الان یه مادربرد LGA 2011 دارم که چون نمیتونم سی پی یوشو بخرم (سی پی یوم سوخته) داره گوشه ی اتاق برام نور بالا میده چه برسه به بوق!):n09:
میشه خواهشا یه سایتی واسه خرید اینترنتی قطعات رو که قیمتاش هم به روز باشه رو واسم پیغام خصوصی کنید؟ ممنونم
من یه پردازنده دارم با این مشخصات :
Intel 3.2 Ghz , 2MB Cache, 800Mhz
با یه قیمت منصفانه چند بفروشمش؟ (با فن و سینک)
در عوض میخوام اینو بگیرم :
Intel core 2 Duo E8400, 3.0 Ghz , 6MB cache , 1333Mhz
این cpu رو چند بگیرم که منصفانه باشه؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
کیست مرا یاری کند؟!نقل قول:
سلام.نقل قول:
شما میخوای E8400 رو کارکرد بگیری ؟؟؟
آره دس دومه.نقل قول:
اما الان یکی از دوستان انجمن گفتن مادربردم e8400 رو ساپورت نمیکنه!
Gigabyte 945PL-S3
درسته ، این مادر برد از CPUهای 65 تا 90 نانومتر پشتیبانی میکنه و E8400 ، 45 نانومتر هست.نقل قول:
خب پس آخرش قیمت چی شد!؟نقل قول:
قیمت دقیق 8400 رو ندارم ولی فکر نمیکنم زیر 300 باشه.نقل قول:
200 تا 250 تومن ، هرچی باشه 1-کارکرده 2-دیگه تولید نمیشهنقل قول:
خیلی ممنون. و cpu خودم رو چند بفروشم؟نقل قول:
سلام دوستان قیمت این پردازنده AMD FX-4100 3.6GHz و این مادربرد ASUS M5A78L-M LX چقدره ؟ باتشکر
FX-4100 قیمتش 410 تومننقل قول:
M5A78L-M LX هم 355 تومن
خواهش میکنم:n16:
سلام بی زحمت قیمت cpu core i3 2100 و مادربورد asus p8h61 رو بگید
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
سی پی یو 2100 قیمتش حدود 385 تومن ولی باتوجه به نوسان شدید دلار شاید فضایی شه بهتره اگه قصد خرید دارید یا زود اقدام کنید یا دست نگه دارید!نقل قول:
مادربرد مدلایه مختلفی داره که ASUS - P8H61-M LX3 R.2 قیمتش 230 تومن هست!
داداش فکرنمیکنم قیمتتون برای سی پی یو درست باشه چون تا هفته پیش 420، 30 قیمت داشتمنقل قول:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
اینجا اینجوریه!نقل قول:
البته من ارزون ترینشو میگم شاید کی بگه 440 !(خرید قدیم جدید داره و الّا هر دو یکی ان!البته احتکار هم خودش دلیل یتونه باشه!):n16:
یه سی پی یو amd بهم معرفی کنید که از نظر قدرت با i5 اینتل قابل مقایسه باشه بودجه 500 تا 600 تومن
لطفا تاپيک جدا بزنين.نقل قول:
سلام
این مدل FX-4100 Processor 3.6GHz w/ 12MB Cache قیمتش چنده؟ به چه مادربردی خوبه ببندم؟
و این مدل Intel Core i7 3770 3.9 GHz 8 MB قیمت چنده؟ و با چه مادر بردی؟ قیمت مادربردارم لطفا بگید
سلام
این مدل FX-4100 Processor 3.6GHz w/ 12MB Cache قیمتش چنده؟ به چه مادربردی خوبه ببندم؟
و این مدل Intel Core i7 3770 3.9 GHz 8 MB قیمت چنده؟ و با چه مادر بردی؟ قیمت مادربردارم لطفا بگید
سلام. میگم من میخوام یه سیستم برای بازی ببندم و خیالمم راحت باشه حالا حالا ها نباید عوضش کنم. crysis 3 و اینا رو high performance اجرا کنه. اگه asus saberbooth z77 بزارم حله؟ قیمته maximus v formula و یا اگه مین دیگه خوبه بگین ممنون میشم. :n12::n12: