اقا این eco از کی تا کی رایگان هست.
Printable View
اقا این eco از کی تا کی رایگان هست.
شما که باید هزینه نصب را بدید بگذارید بیان خودشان نصب کنن!نقل قول:
مهم نیست مارکش برای نصب! مثل هم هست تقریبا فقط یکم شاید منو فرق داشته باشه!
شما یکی از راهنما های نصب را بگیر و مثل اون عمل کن!
اگه lan نداره و درایور usb نداری باید بگردی درایورش که شاید توی سایت پارس انلاین باشه اگر هم نبود سایت سازنده خود مودم هست از اونجا دانلود کن!
اینجا هم میتونی درخواست بدی
درایورها و نرم افزارهای کنترل سخت افزار
اگه نتونستی نصب کنی هم میتونی ایجا کمک بگیریکد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=240
راه اندازي Adsl / خريد مودم - نصب مودم-رفع عيب مودم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418
از 1 شب تا 7 صبحنقل قول:
بچه ها برای کنترل ترافیک یه نرم افزار توپ سراغ دارین ؟؟؟
اخیششششش! 5 گیگ بهم اضافه شد! فکر بد نکنید، حجم نخریدم، امشب اولین شب آرامش منه، یعنی شروع یه دوره 3 ماهه جدید! :31:
قبیله رو هم تا قطره آخرش مصرف کردم، 5120 مگ!!!:31:
نقل قول:
اولاٌ میخوام براتون درمورد خطوط شاتل بگم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1) ART مخفف نام رسمی شاتل که همان آریا رسانا تدبیر هست ،میباشد پس ART فقط مخصوص شرکت شاتله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2) شماها اگه بدونید که خطوط تقسیم بندی شده توسط شاتل چطوریه و علت نام گذاری آنها به چه صورته اون وقت می فهمین که چرا به خطوط بالای ART 1 مدارک میخوان.
در شاتل نحوه ارائه خدمات اینترنتی در رنج B و توسط خطوط ایوان میباشد
الف ) اگر به هزار مشترک از یک خط ایوان سرویس ارائه شود به آن ECCO
ب) اگر به 60 الی 100 مشترک از یک خط ایوان سرویس ارائه شود به آن ART
ج) اگر به 1 مشترک از یک خط ایوان سرویس ارائه شود به آن Dedecated میگویند
سلام .... بچه ها یه سوالی .. منم دارم به انتهای دوره رسیدم ..
فقط نمیدونم روزش دقیقا کی بود .. از کجا میتونم بفهمم ... ؟
آخه من خطم 5 شنبه رانژه شد ولی شنبه یارو وصلش کرد .... کدوم حساب میشه
سلامنقل قول:
توی کنترل پنل قسمت اخرین فاکتور نگاه کن ببین تاریخ شروع سرویس جدید کی زدن!!
تاريخ پیش فاکتور: 87/11/12
ینی چی ؟ :31:
ینی تا 12 اسفند تموم میشه ؟
یهو قطعش میکنن ...؟
من باید قبلش پولو بریزم به حساب تا یهو قطع نکن آره ؟
نه اون که تاریخ صدور فاکتور هست!نقل قول:
فاکتور اینجوری مگه نزده؟!
هزینه سرویس Eco512-1 از 1387/12/08 تا 1388/01/07
شما تا اخر سرویس میتونید از سرویس استفاده کنی بعدش قطع میشه!
میتونی هم بعدش بریزی به حساب:31: ولی اون مدت سرویست قطع هست
هزینه سرویس Eco512-1 از 1387/12/05 تا 1388/01/04
منظورش چی بید ؟
منظورش این بید:31:نقل قول:
یعنی شما سرویس 512 یک ماهه گرفتید که تاریخ شروع اش از 1387/12/05 هست تا 1388/01/04
شما تا اخر 1387/12/04 adsl دارید احتمالا هم تا صبح 1387/12/05
اگه فردا صیح پول بریزم به حسابشون بعد رسید رو براشون ببرم ، فکر کنم دیگه 5 اسفند قطع نشه .... درسته ؟
نه هروقت فیش بانکی را فکس یا ایمیل یا ببری! 20 دقیقه بعد اوکی میشه!نقل قول:
پرداخت انلاین هم میتونی انجام بدی!
میگم شما میخوای بری درخواست همکاری با شاتل بدی .. به عنوان یه پشتیبانه اینترنتی :31: (شوخی)
اگه اشنا داری بیا یک قدم خیر بردار تا با شاتل وصلت کنیم!:31::40:نقل قول:
نه اهریمن جوت، دقیقا ساعت 23:59:59 روز 4 اسفند قطع میشه.نقل قول:
نه دیگه، اگه از قبل فاکتور رو پرداخت کنی قطع نمیشی. چرا یه عابر بانک عضو شتاب نمیگیری که آنلاین پردخت کنی، هم راحت تره هم سریعتر.نقل قول:
داداش مام تو نوبتیما! یکی یکی میریم خواستگاری هر کدوم رو خودش پسندید! تا یار که را خواهد و میلش به که باشد!:31:نقل قول:
مطمئنی!نقل قول:
من خودم چندین بار تجربه کردم!:31: فکر کنم فردا صبح قطع میشد! برای من کلا کاراش توی صبح زود انجام میشه! اتمام سرویس! شارژ سرویس!
چی میگی دادا !
من اول گفتم!:13: چرا جلو میزنی اقا! به ادمین میگما !! اول من میرم بعد شما و بعد هم بقیه دوستان که زن بیل بگذارند!
بلاک هرو این یاهوهه که کم نمیکنه چیزی ؟ .... اشتب نمیکردی :31: ینی 20 مگ کم نمیکنه
راستی من الان از قم خریدم ... اگه بخوام آنلاین پرداخت کنم مسکلی پیش نمیاد یهویی بهدم به تهرانیا :31:
فکر کنم اگه 10 20 بار sign in و sing out کنی 20 مگ کم کنه!نقل قول:
نه!نقل قول:
من هم از شیراز! گرفتم و میگیرم نه مشکلی نیست!
فقط باید cvv2 و رمز اینترنتی کارت عابر بانک را از دستگاه خود پرداز یا بانک بگیر ی اگه نداری!
پ.ن : شما فعلا بیا ضامن من باش تا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشم .دی:
مبارک باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیخودی دعوا نکنید ....
isbn زودتر از همه مون رفته :31: ... مگه نمی بینید دیگه پیداش نیست :31:
والا برای من که خیلی کم میکرد، این مانیتورها همش بیخودی روشن بود و در حال کنتور انداختن، وقتی sign out میکردم یاهو رو، مانیتورها آروم میگرفت دیگه حجم کم نمیکیرد!نقل قول:
من صبح که رفتم تو صف شیر تو صف شاتل هم زنبیل گذاشتم، هیچکیم نبود! فقط من بودم! تازه یه مرد یه زن هم هست:31:نقل قول:
راست میگیا! بچه مایه دار هم بود، فکر کنم زیرآبی رفته! ای دل غافل! بد دنیایی شده، یه لحظه غافل شی همه زود میرن وصلت میکنن!(به قول اهریمن)!!!:31:نقل قول:
حواست باشه پرداخت اینترنتیش با opera میونه خوبی نداره(شما از opera استفاده میکنی دیگه؟)نقل قول:
حتما اگه خواستی اینترنتی پرداخت کنی با IE پرداخت کن!
یه بار توضیح میدی .. ؟نقل قول:
فقط باید cvv2 و رمز اینترنتی کارت عابر بانک را از دستگاه خود پرداز یا بانک بگیر ی اگه نداری!
میخوام با خودپرداز فعالش کنم :31: ما خیلی ت.کاره بانکو مانک نیسیتسم ... پس زیردیفلم صحبت کن 31»
ببخشید بجای ahriman جان جواب میدم(چون خودم این پروسه را دیروز طی کردم:20:)نقل قول:
شما کارت عابر بانک داری دیگه؟
اگه داری کارتت را بر میداری میری به نزدیکترین شعبه بانکی که ازش کارت داری
کارت را وارد دستگاه خودپرداز میکنی میری تو قسمت تغییر رمز اینترنتی-حالا یه رمز برای کارتت برای استفاده توی ایترنت(خرید اینترنتی.پرداخت شاتل و ...)تعین میکنی همین
بعد دستگاه بت یه رسید میده که یه عدد 3 یا 4 رقمی توش هست که بهش میگن cvv2
بعدم میای تو خونه میری my.shatel.comو پرداخت میکنی.
یه سوال خیلی فنی :D از دوستان داشتم و اون هم اینه که آیا art1 میتونیم هر چقدر از ترافیک که موند رو برای ماه بعد استفاده کنیم یا ابداّ ؟
نه آرمان جاننقل قول:
از هیچ سرویسی چه art و چه eco نمیتونی ترافیک باقیمانده را به ماه بعد انتقال بدی!
ممنون vroom
می بینم که شمام میخواید بشید یکی از پشتیبانای شاتل ... پس برید تو صف (شوخی) :31:
ما که ندیدیم!نقل قول:
2ساعت نبودما! رفتم وصلت کنم با شاتل مدیریت نبودش!
شما باید بری توی قسمت تغییر رمز که یک گزینه داره به نام تغییر رمز اینترنتی یک رمز میگذاری برای رمز اینترنتینقل قول:
خوب رمز اینترنتی را که گذاشتی رمز cvv2 را هم بهت میده خودش! و دیگر هیچ/// البته بعضی کارتا پشت کار یک عدد 3 یا 4 رقمی نوشته که cvv2 هست!
کارت عابر بانک ملت متمرکز هست برای من!
شما همین امشب یا فردا صبح زود خروس خوان:31: برو تست کنن ببین کار_ت گیر نکنه!
نه اصلانقل قول:
اره!صف را رعایت فرمایید! لطفا!نقل قول:
صحبت از سرویس ارت شد یک چیز بگم در موردش!
این ایمیل پشتیبانی هست در جواب سوال یکی از دوستان!
نقل قول:
"باسلام و احترام
مشترک گرامی
باستحضار می رساند ترافیک دوره شما مطابق با تاریخ شروع دوره پرداختی شما نمی باشد، و زمان احتساب 10 گیگ ترافیک شما طبق ماه شمسی می باشد، به عبارتی مصرف 10 گیگ شما از20 بهمن ماه تا 30 بهمن 10می باشد و در 30 بهمن 10 گیگ ماه بهمن شما به پایان می رسد و از اول اسفند مجدد 10 گیگ شما برای کل ماه اسفند شارژ می شود.
باسپاس"
از یه دوره نمیتونی به دوره دیگه انتقال بدی یا از یه ماه به ماه دیگه ؟نقل قول:
مثلا اگه 1 ساله سرویس داشته باشیم هر ماه ترافیک خودشو داره یا نه این ترافیک ماله کل دوره یه سالست؟
اینجور باید باشه! از یک دوره به دوره بعد نمیشه انتقال داد!نقل قول:
اگه یک ساله بگیری که اسمش روش هست یعنی یک سال اون حجم را مصرف کنی و مهم نیست هر ماه چقدر مصرف کنی!
با تشکر از پاسختون
یه سوال:
توی فاکتور دوره بعد کارت طلایی ها را چطور حساب میکنن؟!
همون تشکرتون نشانه ی تشکرتون بود:31::11:نقل قول:
نیازی به پست زدن نیست (:11:)
خواهش میکنم!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جمله شیوا نیست:31:نقل قول:
خوبه اگه به اون حد رسیده باشه هنگام فاکتور زدن تخفیف حساب میشه دیگه!
البته کارت های طلایی فقط برای همون دوره هست و دوره بعد شامل تخفیف نیست.نقل قول:
من فکر کنم منظور این دوستمون این بود که دوره بعد کارت های طلایی که به دوستان و آشنایان خود داده اند تا تخفیف بگیرن را چگونه برای ایشان حساب میکنند.نقل قول:
دوستان قیمت سرویس Art1 ماهی چند درمیاد ؟ چه روزهاییش رایگانه ؟
سرویس Eco 128 چنده ؟
وقتی یک کارت صادر میشه یک سریال داره که به شخص تخصیص داده میشه! در نتیجه از روی سریال!نقل قول:
ابز هم مشکلات آی پی 94 برای ما دردسر ساز میشه و ما رو مجبور به استفاده از --- میکنه
از همه خدماتشون راضی هستم به جز این یکی که نمیتونیم از سرور FARASHARE دانلود داشته باشیم اونم بخاطر آی پی 94 شاتل که تحریم شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ...
رفتیم خیر سرمون cvv و رمز اینترنتی کارت رو بگیریم ... همچین گزینه ای توش نداشت ، تغییر رمز اینترنتی :31:
حالا بیخیال ... رفت دستی ریختم به هزار زوروزحمت :31:
راستی صبح اومدم وصل شم رفت تو سایت شاتل ، نمیذاشت برم تو سایتای دیگه :31: .... ولی الان وصله ....
میخواستم بدونم تا 12 امشب میتونم از حجم باقی مونده استفاده کنم دیگه ، آره ؟؟؟
راستی جریانه اون اکو ها بود که تو قم 9 تومن میومد روش ... یادتونه ؟ ... از یکی از بچه ها پرسیدم گفت تو تهران میار رو قبض تلفن :31: ..... راست میگفته ؟؟؟ ( 3 تومن آبونمان - 6 تومن عوارض نمیدونم چی چی ) :31: