نقل قول:
شما کجا هستین که بهتون گفتن پرت نداریم؟
Printable View
نقل قول:
شما کجا هستین که بهتون گفتن پرت نداریم؟
میشه یکی بگه v.p.n چیه !؟>
شهر خون و قیام :19:نقل قول:
دوستان کسی اینجا سرویس 128 شاتل داره ؟
اگر جواب مثبته لطفا برام یک تست از سایت speedtest بگیره.
اگر اختلافش با سرویس 64 زیاد باشه شاید برای ماه دیگه Art1 رو بگیرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرعت دانلود هم 18KB/s
بحث در مورد صبانت خلاف قوانین می باشد لطفا بحث نگردد در ضمن فکر کنم به همتون پیغام فرستاده بودم مخصوصا Cleeev
ویرایش شد. ببخشید.
نه... هیچ وقت این اتفاق نیفتاده...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا تعریف کردم ازش... هیجان زده بودم نمیدونستم چه غلطی میکنم... آی نزن... ببخشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علت این ارور چیه وتی که می خوام کانکت بشم؟
این پیغام زمانیه که اینترنتتون قطعه البته وقتی اینترنت قطع باشه اول چند بار می گه پسورد و یوزرنیم در شبکه نیست بعد اگر دست بردار نبودین و پشت سر هم خواستین کانکت بشین عاقبت اون پیغام می آید یعنی مودم قاطی می کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
بابا حالا یه دو کلمه در موردش صحبت بشه که جایی نمیره انقدر سخت نگیرید مثلا اینجا تاپیک
سرویس دهنده های اینترنت پر سرعت هست تاپیک صبانت که بسته شد بلاخره کاربراش این حق رو دارن که یه دو کلمه در مورد سرویسشون به بقیه هم بگن :19: تو این تاپیک
با عرض معذرت از دوستان گرامی میتونم بپرسم مشکل صبانت چیه؟ من بعد از عید میخوام adsl بگیرم و خوب راجع به همه سرویس دهنده ها تو تهران و مخصوصا شرق تهران دارم بررسی میکنم.
خود صبا مشکلی ندارهنقل قول:
بحث راجع به این سرویس دهنده ممنوعه...(دلایلش هم اینه که یه مدت این شرکت مشکل پیدا کرده بود اینجا داشتن خون و خونریزی و تشکیل نیروهای مسلحانه و ... راه مینداختن به همین دلیل بحث رو ممنوع کردن...)
شما میتونید برین به دوستمون جناب ویتامین پی ام بدین تا شما رو به گروه مربوط به صبانت دعوت کنند اونجا هرچی بخواین سوال و جواب کنید
دوستان adsl برای یک دانشجوی فقیر اما جویای علم در منطقه افسریه با پیش شماره 33 گیر میاد؟ دانلود نیاز ندارم. مثلاً ماهی 2 گیگ هم کافیه ولی سرعتش خوب باشه
سلامنقل قول:
پیش شماره 4 رقم اول میشه
لطفا اونو بگید
ممنون:11:
سلام
آیا این مودم که خود شرکت فن آوا میده خوبه یا چیز دیگه بگیرم؟
زیمنس C-110
تو سایت فن آوا قیمتش را 40 تومن زده.
َADSL2+ را هم ساپورت میکنه یا نه؟
خیلی ممنون.
سلام به همگی.
دوستان من کرج زندگی می کنم و می خوام adsl بگیرم.
از اینترنت خیلی دانلود می کنم.
شما چه شرکتی رو پیشنهاد می کنید که قیمتش مناسب باشه(نسبت به خدماتش)
در مورد صبانت هم من که نفهمیدم چرا نباید بحث کرد چون مدت زیادیه به این قسمت سر نزدم.
(در ضمن اینو بهم بگید که کدوم شرکتا شبا سرویس رایگان دارند.)
3315نقل قول:
ممنون دوست خوب
نقل قول:
بهترین گزینه برایه شما 512 اکو شاتل هست که میده ماهی 18900 تومن 2.5 گیگ در ماه
برایه کسب اطلا عات بیشتر
به لینک زیر مراجعه فرمایید
کد:http://www.shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
شما باید توی تاپیک مودم مطرح می کردید!نقل قول:
به نظر من هر چی بگیری بهتر از زیمنس هست چون فکر نکنم شرکتهای زیادی ساپورتش کنن و این برند توی مودم معروف نیست! البته این نظر من بود!
ببین شرکت چه مودمهایی را ساپورت میکنه برو یک چیز دیگه بگیر مثلا asus که با اکثر سرویس دهنده ها سازگار یا برند های دیگه!
توی تاپیک مودم مطرح کن! تا دوستان هم نظر بدن!
سلام دوستان عزیز در ادامه پست قبلیم:
می خواستم بدونم اگر مودم رو خودم بگیرم هزینه پایینتر میاد؟ چون شرکتی مثل شاتل مودمهای Paradyne، Billion و 3com رو ارائه می ده و با قیمت 59 هزار (حالا دقیق نمی دونم کدومش)(در ضمن ما تو خونه دو تا سیستم داریم)
حالا لطف کنید بهم بگید اگه می شه ارزونتر تمومش کرد چه مودمی و با چه مدلی بگیرم؟؟
و یه سوال دیگه:اگه مودم رو خودم بگیرم شرکت برام نصبش می کنه؟
سلامنقل قول:
مسلما کمی ارزون تر تموم میشه
برای دو سیستم باید سرویس چند کاربره بگیرید و یه مودم که چندتا پورت داره
من به همه Asus 602 را پیشنهاد میدم ولی ماله شما رو بهتره دوستان بگن چون شما دو تا سیستم دارین
البته این مودم Asus میشه دو تا سیستم رو بهش وصل کرد چون یه پورت لن داره و یه پورت USB
بله مودم را از بیرون هم بگیرین میان نصب میکنن
ممنون:11:
نقل قول:
سلام
تو با این قیمت میتونی planet 4400 برداری که 4 تا پورت لن داره قیمتش هم حدود 45 تومنه
تازه نصب مودم که کاری نداره
راهنمای مودم رو بخونی خیلی ساده توضیح داده
ضمن تشکر از شما و جناب hamidreza می خواستم بدونم این مودمی که گفتید با بقیه شرکتها هم سازگاره؟نقل قول:
و دوم اینکه یه همچین مودمی مارک asus ش چند در میاد؟
وسوم اینکه اصلا shatel میگذاره که مودم رو خودمون بگیریم؟
با تشکر.
ببخشید این سوال را اینجا می پرسم:
محدودیت دانلودی شامل چه مواردی می شود؟
منظورم اینه که اگه عکس را روی کامپیوترم سیو کنم هم محاسبه میشه؟عکس ها را با کلیک راست کردن و سیو ایمیج زدن سیو کنم چی؟
آیا آپلود هم شامل حمدودیت دانلودی میشه؟
با سپاس
من هنوز adsl نگرفتم ولی تا اونجایی که من می دونم هم آپلود و هم دانلود شامل محدودیت دانلودی میشهنقل قول:
در مورد عکس هم زمانی که عکس نمایش داده میشه مقدار حجم اون از ترافیک کم میشه و دیگه برای save کردن چیزی کم نمی کنه.
من برای خودم TP-Link خریدم مدل 8811 و برای 2 تا دستگاه کافی هست و قیمت الان هم 30 هزار تومنه و ADSL2+ هم ساپورت میکنه و دنگ و فنگ نصب و راه اندازی نداره و با اکثر ISP ها سازگار هست ...نقل قول:
هر کسی یه پیشنهاد می ده.خوب من کدومشو بگیرم؟نقل قول:
TP-Link مدل 8811 . Asus 602 . planet 4400
اقا یکی جواب من را دقیق تر بده...
دوستان کسی توی این آی اس پی ها پارتی داره. والله موهام پای مودم سفید شد. الان هم سه سرویس داتک، شاتل و پارس ثبت نام کردم میگن پورت نداریم و از این قبیل بهانه ها.
tp link 8811 من خودم 2 هفته میشه گرفتم خیلی راضیم هر کی گرفته راضی بهوده بگیر ضرر نمیکنی:10:نقل قول:
سلامنقل قول:
من می دونم با اکثرشون مشکل نداره (planet 4400)
اما بهترین راه برای اینکه بفهمی سازگاره اینه که از خود خدمات دهنده adsl مورد نظر بپرسی و شاتل رو هم بزنگی بهت میگن
ولی بعید می دونم با خرید مودم توسط خودتون مشکل داشته باشن
مودم asus 604 توی این مایه هاست (4 تا لن ) که اولا به سختی پیداش میکنی و دوما قیمتش هم اگر
اشتباه نکنم باید حدود 70 تا 80 تومن با شه
asus 602 یک لن ویک usb قیمتش حدود 45 تومنه
به نظر من از فن آوا بگیرید ، برای من 4 روزه سرویسم وصل شد و شروع کردم به استفاده ، شبها هم رایگانه ... البته من از نمایندگی فناوا گرفتم و اون شرکته هم یه چیزی روش کشید ... 512 4 گیگ گرفتم 25 تومن شبها هم 1 تا 8 دانلود رایگان داره ...نقل قول:
شما مودم ADSL2+ دو پورت با قیمت 30 تومن بهتر از TP Link 8811 چی میخوای بگیری ؟؟ نه هنگ میکنه و اختلال داره ، به راحتی قابل نصبه ... چی میخوای دیگه ؟؟نقل قول:
عزیزان بالایی... به نظر من تا یکی از مدیران ندیده و گیر نداده بحث رو به تاپیک مودم های adsl منتقل کنید... چون اینجا واسه سرویس دهنده هاس نه مودما.......
از ما گفتن بود...
دوستان می خواستم بدونم شرکتی هست که خدماتش از shatel ارزونتر باشه؟؟
با سلام
اينم چند تا تست از سرورهاي مختلف
TEST_DATE,IP_ADDRESS,DOWNLOAD_SPEED,UPLOAD_SPEED,L ATENCY,SERVER_NAME,DISTANCE3/16/2009 5:49 AM GMT,"82.205.130.36","252 kb/s","206 kb/s","854 ms","Kuwait City","~ 350 mi"3/16/2009 5:52 AM GMT,"82.205.130.36","963 kb/s","106 kb/s","1105 ms","London","~ 2950 mi"3/16/2009 5:54 AM GMT,"82.205.130.36","789 kb/s","106 kb/s","1104 ms","London","~ 2950 mi"3/16/2009 5:59 AM GMT,"82.205.130.36","865 kb/s","323 kb/s","667 ms","New York, NY","~ 6400 mi"3/16/2009 6:04 AM GMT,"82.205.130.36","675 kb/s","273 kb/s","635 ms","Istanbul","~ 1450 mi"
صبا سرعتش از همیشه مفتضح تر شده! گند بزنه این شرکت بی همه چیزو!
سلام
کسی اینجا هست که از سایت شرکت فن آوا درخواست adsl داده باشه؟ اگر هست چند روزه وصل می کنن؟ لطفا مراحل وصل شدن adsl خودش رو بگه.
من از سایت درخواست دادم و شنبه 24 اسفند 20 هزار تومن ریختم به حساب شرکت(اینترنتی). برای سرویس S2.
مرکز مخابرات: کاشانی
خیلی ممنون
این نیمرخ ÷در منم را در اورده سرویس و÷شتیبانی بد وقطعی زیاد داره اگه میخواهید اعصابتون خورد بشه از نیمرخ بگیرید وخودتونو مصل من دیوونه کنید:41::4::angry::34::16::37::37::37::37::37: :37::37::41::41::41::41::41:نقل قول: