سلام به همه عزیزانم
راستش من اصلا قصد سرکوب کردن برند و یا طرفداری کردن از برند دیگری رو ندارم
من حاصل تجربه خودمو گفتم
صدا کلا یه چیزه سلیقه ای هستش مخصوصا اگه سبک های متنوع موسیقی رو به اون اضافه کنیم
اما حقیقت چیه؟
حقیقت اینکه هر آهنگ صداهایی داره که کار یه پلیر خوب اینکه اون صداها رو بدون کمو کاستی و یا بزرگ نمایی نشون بده (البته این بحث به هدفون هم مربوط میشه که اینجا جاش نیست)
حالا اگه شما مثلا بیای صدای بیس رو بیش از اندازه ببری بالا اونوقت صداهای دیگت گم میشن
من خودم پلیر کوونم رو رو حالت راک گذاشتم اما وقتی هدفون q350 رو بهش وصل کردم صدا ها بسیار ریز و آزار دهنده شنیده میشد
درسته پلیر کوون تنظیمات زیاد داره اما مساله اینجاست کسایی که میان اینجا از شما دوستان مشاوره میگیرن اگه خودشون اینقدر حرفه ای بودن که مثلا بیان سبک پیچیده ای مثل پراگرسیو راک رو با کوون تنظیم کنن دیگه نیازی به مشاوره نداشتن خودشون اینقدر با پلیر ها و صداهای مختلف اشنا بودن که نیازی به سوال نداشتن
اما وقتی به پست ها نگاه میکنیم میبینیم باید اسم تایپک رو بزاریم راهنمایی در خرید مدل های کوون چون هر کسی با هر سلیقه ای در آخر باید مدلی از مدل های کوون انتخاب کنه برای مثال طرف میگه آی پاد شافل خوبه؟شما میگید اگه یکم پول بزاری i9 بخری هم صداش بهتره هم امکاناتش!
یه جورایی همه از جمله خودم دوست دارن یه روزی اپل با این محصولاته گرونش به زانو در بیاد اما خب بعض وقتا نباید واقعیت رو پنهان کنیم مثلا سر قضیه خرید تبلت چون خودم ضد اپلم رفتم سامسونگ خریدم حالا هر وقت با آیپد کار میکم دیگه نمیتونم با تبلت خودم کار کنم!
شما دوستای گلم میخواید اون چیزی رو که به نظرتون خوبه رو معرفی کنید و میدونم که برای تبلیغات نیست
من خودم بدم نمیاد با تنظیمات بازی کنم ولی باور کنید اینقدر این کار پیچیدگی داره که آدم میترسه ماهیت آهنگ عوض بشه دیگه حالا بماند افراد معمولی مخصوصا دختر خانم ها که اصلا حوصله این جور کار هارو ندارن
ولی اگه کسی از دوستان برای سبک موسیقی راک بهترین تنظیم رو انجام داده برا من بزاره من به صورت کاملا بی طرفانه مقایسه میکنم ونتیجه اون رو بدون جانبداری براتون میگم
در آخر از همه بچه ها تشکر میکنم
Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 2د