دمت گرم.
در مورد سرعتی که پشتیبانی میکنن میدونستم ولی بازم دم شما گرم که تونستی 70MB تبادل اطلاعات داشته باشی.
ولی در مورد استفاده از کابل غیر کراس در شبکه بین دوتا pc نمیدونستم. "مرسی".
Printable View
دمت گرم.
در مورد سرعتی که پشتیبانی میکنن میدونستم ولی بازم دم شما گرم که تونستی 70MB تبادل اطلاعات داشته باشی.
ولی در مورد استفاده از کابل غیر کراس در شبکه بین دوتا pc نمیدونستم. "مرسی".
rooholla_86 عزیز گفتی که
با adsl یا بدون اون ، شما میتونید با مودمتون شبکه راه بندازین ، خود مودم به صورت هاب عمل میکنه.
فقط تنظیمات شبکه و home network رو توی کامپیوتر هاتون باید درست کنید.[/quote]
می شه بگی که مودم رو باید به لپتاپ وصل کنم یا به ورودیه LAN؟ چون مشکل اینه که اصلا خط تلفنی وجود نداره که مودم رو بشه بهش وصل کرد و منم نتونستم کابلی پیدا کنم که باهاش بتونم lan ورودی رو به مودم وصل کنم
کلا راهنمایی بیشتر نیاز دارم
با سلام
من از عصر انتقال داده ها سرویس دارم ، می خاستم بپرسم به نظر شما این تنظیمات کارت شبکه بنده درسته ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان اون alternate DNS و preferred DNS چی باید باشه ایا درسته ؟!
از دوستان اگه تنظیمات همشون رو دقیق یکی بیاد بگه ممنون میشم ، میخام ببینم درسته یا نه ...
ایا به جای اون DNS که 4.2.2.4 هست چیزه دیگه ای می تونم بنویسم ؟!
ممنون و تشکر
سلام دوستان...
مودمهاي ZYXEL كه شركت شاتل ارائه ميكنه خوبه؟
نميدونم متاسفانه يا خوشبختانه خريد اين مودم خوب بوده يا نه!
ولي به هر حال يكي گرفتم. مشگلم اينه كه تو ويندوز 7 جوابگو نيست.
كسي درايور يا راهي براي حل اين مشگل داره؟
با تشكر!!
من همين مودم رو دارم.نقل قول:
رو يه كامپيوتر ويندوز XP دارم و رو يه كامپيوتر ديگه سون كه هردو هم دارن به خوبي كار ميكنن
من مودم Comtrend دارم كه بعد از حدود 2 سال ، ديگه جواب نميده . البته به ظاهر مشكلي نداره ، اما وقتي بردم isp بهم گفت باد مودمت رو عوض كني .
گفت مودم Advance بگير كه با سيستم هاي ما سازگاري بهتري داره ، كه ميدونم چرند ميگه .
توي نت گشتم ، همچين ماركي پيدا نكردم . فكر ميكنم چون خودش داره ، ميگه اين مارك رو بگيرم كه قيمتش در حدود 60 تومنه.
يكي از دوستام ، 5-6 ماه پيش از همين isp مودم تيونت گرفت كه زياد راضي نيست ازش .
خلاصه ، به نظر شما من چي بگيرم كه گارانتي معتبر و قيمت مناسبي داشته باشه و كارايي اون هم خوب باشه .
براي مصرف خونگي ، اگه 2 تا پورت خروجي كه بشه 2 تا كامپيوتر بهش وصل كرد ، رو هم داشته باشه ، عالي ميشه
من الان 10 روز كه اينترنت ندارم. دارم از خماري ميميرم :D
سلام دوستان
از وقتی که مودم رو وصل کردم و به شبکه وصل شدم یه پیغامی میاد که ip شما با یه سیستم دیگه روی شبکه تداخل داره
چیکار کنم؟
با سلام
من از عصر انتقال داده ها سرویس دارم ، می خاستم بپرسم به نظر شما این تنظیمات کارت شبکه بنده درسته ؟!
الان اون alternate DNS و preferred DNS چی باید باشه ایا درسته ؟!
از دوستان اگه تنظیمات همشون رو دقیق یکی بیاد بگه ممنون میشم ، میخام ببینم درسته یا نه ...
ایا به جای اون DNS که 4.2.2.4 هست چیزه دیگه ای می تونم بنویسم ؟!
ممنون و تشکر
از دوستان کسی هست بدونه این تنظیمات درسته یا نه ؟!
سلام دوست عزيز.نقل قول:
قبلا" تشكر از پاسخ شما...
يعني اين مودم رو با USB به 7 وصل كردين؟؟!(اگه اينطور باشه كه خيلي خوشحالم كردي!:20:)
نميخوام اترنت باشه.
دوستان من از سیم برق بجای سیم تلفن برای وصل کردن به مودم استفاده کردم میتوند عیب از اون باشدنقل قول:
موفق باشید
سلام دوستان
من 5 شنبه یه مودم AM602 خریدم 43000 تومن
اینو گفتم شاید به درد برخی دوستان بخوره
توصیه میکنم دنبالش توی مرکز ایرانیان (میدان ولیعصر) نرید چون گرون میدن
اون روز توی مرکز ایران هم (خ ولیعصر-بالاتر از طالقانی) نبود. البته یکی از مغازه دار ها گفت که شنبه قصد داره بیاره. می گفت تا قبل از تموم کردن 40 تومن میفروخته و الان دیگه کمیاب و حتی نایاب شده، که به همین دلیل مغازه دار های ایرانیان که انگار احتکار کرده بودن الان با 48 تومن یا 46 میدن.
من توی بازار رضا خریدم
در ضمن یکی دیگه از مغازه دار های مرکز ایران میگفت که قیمتش قراره تا یکماهه آتی بیاد پایین.
من تک و توک AM604 (وایرلس) رو هم قیمت گرفتم. قیمتها از 86 بود تا 93.
مبارکت باشه انشاللهنقل قول:
والا ما که نفهمیدیم بالاخره رفتی پاساژ ایران یا ایرانیان...!!! :14:
نمی دونم کدوم شیر پاک خورده ای توی همین فاروم و فکر کنم توی همین تاپیک بهم گفت که مرکز ایرانیان یکی از مضخرف ترین مراکز در جهانه! معلوم نیست توش موبایل می فروشن، یا لپتاپ، یا عطر، یا لوازم آرایش، یا لباس؟!!!! :13: هر کی که بود دستش درد نکنه. خداییش راست گفته بود...!!!
شما مودم رو یه نموره گرون گرفتی. من خودم از مرکز ایران که همون پاساژ ایران معروف هست خریدم. از طبقه دوم و از یکی از عمده فروش های Asus گرفتم 40 تومن اون هم با گارانتی دالای کامپیوتر. اونجا اصلا مرکز کامپیوتره... و ظاهرا توی بیشتر چیزهاش از بازار رضا ارزون تره...
بازهم می گم. مبارکت باشه :11: انشالله همیشه به خوشی
می شه بگی که مودم رو باید به لپتاپ وصل کنم یا به ورودیه LAN؟ چون مشکل اینه که اصلا خط تلفنی وجود نداره که مودم رو بشه بهش وصل کرد و منم نتونستم کابلی پیدا کنم که باهاش بتونم lan ورودی رو به مودم وصل کنم
کلا راهنمایی بیشتر نیاز دارم[/quote]
مودم شما اگه وایرلس داره ، با لپ تاب بهش کانکت بشو (wlan) بعد بقیه سیستم ها رو با لن به مودم وصل کن.
تنطیمات ip و dns رو هم اوتوماتیک بزار که خود مودم تنظیم کنه. ببین چی میشه.
اگه این کار نمیکنه ، ip رو اینجوری بنویس 192.168.0.5 البته آخری هر چیزی میتونی بزاری (5 رو میگم).نقل قول:
dns هم همین باشه .
default geteway رو هم باید باpc ای که بهش lan شدی ،یکی بزاری "برای دست رسی به اینترنت".
من به تازگی میخوام adsl بگیرم در مورد مودمم اطلاعاتم کمه میخواستم یه مودم بهم معرفی کنید
تعداد پورت بالا نمیخوام فقط برای لپ تابم و خود کامپیوترم
Asus Am 602 خوبه!نقل قول:
قیمت 41 تومن!
یه پورت USB و یه پورت شبکه داره!
مدير اين بخش كيه؟ كار فوري دارم
ایشون هستند:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=29910
من IP Valid گرفتم خواستم ببینم چه طوری میشه در مودم ست کرد ؟
مدل مودم fastlink(adsl2/2+router) و من pppoe ساختم ولی جای برای وارد کردن ip نداشت :-؟؟ :31:
اگه امکانش هست راهنمایی کنین ممنونم :20:
سلام دوستان.
من 1 چند وقته 1 مشکل خیلی مسخره با مودم پیدا کردم.
مودم من Micronet هست.
اصلا با Lan مشکل داره.
وقتی به کامپیوترم وصلش میکنم اول که 10 دقیقه طول میکشه تا کامپیوترم بشناستش.
بعدش هم که شناختش سرعتش پایینه.
سرعت اینترنت میشه bite/sec .
ولی با USB که وصلش میکنم سرعتش خوبه. ولی مشکلم اینه که درایور usb برای ویستاش اصلا گیر نمیاد.
حتی تو سایت مسخره خودش.
2 نفر هم از شرکت پارس آنلاین اومدن اونا هم با لن مشکل داشتن. بعد از 10 دقیقه لپتاپشون لن رو شناخت ولی سرعتش خوب بود.
مثل کامپیوتر من نبود.
بردمش نمایندگی رفت چکش کرد درست بود همه چیزش.
حالا دیگه نمیدونم چیکار کنم.
اگه کسی چیزی به فکرش میرسه لطفا راهنمایی کنه.
موفق باشید.
دوستان اکانت 512 باید بدون دانلود منجر با سرعت 50-60 دانلود کنه؟یا این سرعت فقط با دانلود منجر بدست میاد؟
سرعت اینترنت شما حدودا 65 کیلو بایت میشه ولی بسته به isp و user هایی که با شما از net استفاده میکنن ،کم و زیاد میشه.نقل قول:
اون مدت زمانی که طول میکشه یعنی 10 ثانیه طبیعیه، چون انتخاب ip به صورت اتوماتیک انجام میشه ،تا pcیه ip مناسب پیدا کنه ، یه مقدار طول میکشه.که شما میتونی تنظیم ip رو دستی وارد کنی که 1 ثانیه طول بکشه (توصیه نمیشه).نقل قول:
برای سرعت هم باید ببینی مودم با pc باکابل lan با چه سرعتی connect شده. که ببینی اشکال از چیه.
موفق باشی
ببین کار دانلود منیجر اینه که از تمام سرعت استفاده کنه و سرعتو ثابت نگه داره بدون دانلود منیجر سرعت یه ذره کم تر میشه و نوساناتش زیاد!نقل قول:
آخه مال من بدون دانلود منجر میره رو30-40 ولی با دانلود منجر روی52-53 هستشنقل قول:
ببین کار دانلود منیجر اینه که از تمام سرعت استفاده کنه و سرعتو ثابت نگه داره بدون دانلود منیجر سرعت یه ذره کم تر میشه و نوساناتش زیاد!
اگه کنده با شرکت تماس بگیرم؟
کمه 512 استانداردش 64 هست و با دنگ و فنگاش دیگه 60 باید باشه حتما!نقل قول:
ولی من سرعت 128 تم ،با دانلود منیجر ،بیشتر از این حرفا میشه ( به نسبت شما)
من تا 40-50 هم دانلود میکردم .
اشتراکم رو هم از صبانت گرفتم
صبا نت و چنتا شرکت دیگه اینجوریه!نقل قول:
اینا سوتیه ISP هست!
صبا تو ایام شهات و ولادت ، شیرش رو باز میکنه ، اینو دوستم که چند ساله داره استفاده میکنه گفت.
ولی چون اینترنت share میشه بین چند نفر ، به نفراتی که بهت میوفتن خیلی بستگی داره.
اینم هست که isp از دستش در میره ولی کمتر اتفاق میوفته ، اینا زرنگ تر از این حرفان.
سلام
یه مشکل برام پیش اومده موقعی که برا اولین با می خوام مودم رو کانفیگ کنم می تونم راورد تنظیمات بشم اما
بعد از اون دیگه وارد تنظیمات نمی شه هر چی 192.168.1.1 رو می زنم نمیره که نمیره یکی این یکی دیگه هم
من اومدم dns رو شبیه این پست دوستمون تنظیم کردم
اما موقع وارد کردن ip مودم وارد تنظیمات مودم tp-link می شه در حالی که من مودم دی-لینک دارم اینم عکسش
نمی دنم فکر کنم وارد تنظیمات مودم شرکت شدم:18::18::18::18::18::31::31::46::21:(چشم )
حالا چیکار کنم که وارد تنظیمات مودم خودم بشم
مهدی منم دقیقا همین مشکل رو دارمنقل قول:
در حالی که من تی پی لینک دارم ولی دی لینک نشون میده!!!تازه اونم اگه باز بشه که نمیشه
نقل قول:نقل قول:
این ها سوتی صبانت نیست. طبق گفته خودشون ازونجایی که دولت محدودیت در ارایه سرعت برای همه شرکت ها گذاشته، این شرکت ها اکانت هاشون رو بصورت اسمی به مشتریانشون می دن. یعنی مثلا صبانت به ظاهر 128 می ده، ولی در اصل یه چیزی توی مایه های 512 هست.
تازه بمونه که چقدر سرمون هم منت می گذارن:27:
دوستان یه اتفاق عجیب افتاده...! :blink:
امروز همه چیز خوب بود، تا این که خواستیم یه شماره بگیریم؛ تلفن یه جیغ کشید و قطع شد. جوری که نه بوق آزاد داشت و نه می شد شماره گرفت. بعد دو ساعت درست شد. یکی از دوستام می گفت هرچی می خواستم شمارتون رو بگیرم یه بوق بوق تند و عجیب میزد... دوباره برای بعد از ظهر همین اتفاق افتاد و تا الان هم قطعه... حالب تر از همه این که اینترنتم وصله و سرعتم خوب!!!!!!!!!!!! :18:
با همه پریز ها هم امتحان کردم. قطع قطع هست. قبضمون رو هم سر موقع پرداخت کردیم... پس مشکل کجاس؟؟؟؟؟؟؟ :blink:
مرسی. لطف دارینقل قول:
واضحه که دوباره بخون. من هر 3 تا رو رفتم.
اول رفتم پاساژ ایران، اونجا قحطیه AM602 بود، اون مغازه ای رو که میگی رو هم رفتم نداشت.
بعدش رفتم ایرانیان(همون که میدون ولیعصره و خیلی شیر تو شیره)
بعد رفتم رضا، از اونجایی که چند تا از مغازه دار ها تو پاساژ ایران بهم گفتن که فعلا دیگه تولید نمیشه و نایابه و معلوم نیست کی گیرت بیاد و حتی تا 43-44 هم گیر آوردی بخر، منم راهم دوره، هم حالش و هم وقتش نبود که دوباره برم اونورا، دیگه گفتم شرشو بکنم. حالا با این 3 تومن نه من فقیر میشم، نه یارو پولدار.
کرایه ماشین رفت و برگشت من حدود 2000 تومن میشه!
دوستان سلام
من تازه ميخوام DSL بگيرم.يه سوال برام پيشاومده
من شنيدم كه مدم هاي +ADSL2 ميتونن به شبكه هايي كه ADSL معمولي ميدن هم وصل بشن اين درسته؟؟؟؟
يعني من اگه اول از شاتل سرويس بگيرم(مدم و شبكه) بعد حال نكردم برم داتك بگيرم(شبكه) نبايد مدم رو عوض كنم ولي برعكس اگه اول برم داتك مدم بگيرم رو شاتل كار نميكه ؟؟؟؟؟؟
حالا اين درسته يا نه؟؟؟؟
به خاطر پست قبلیته ،حرف 30 یاسی زدی تلفنتون رو قطع کزدن:27:نقل قول:
:11:
در هر دو صورت فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ولی شما اگه سعی کنی مودمت رو خودت بگیری ،فکر کنم فردا روزی کمتر پشیمون بشی .نقل قول:
:18:نقل قول:
پناه بر خدا.
یعنی چی؟
یه راهی ، شما مودم رو از همه چی جداکن ،فقط به pc وصل باشه ، اون موقع ip رو بزن وارد تنظیمات بشو ببین چی میشه .
شاید شما وارد یه مودم دیگه میشی. چون نمیشه که همچی بشه :18:
حلا مدم چي خوبه؟؟؟؟نقل قول:
در هر دو صورت فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ولی شما اگه سعی کنی مودمت رو خودت بگیری ،فکر کنم فردا روزی کمتر پشیمون بشی .
من الا از usb دی لینک استفاده می کنم .
من شاید کلا به کامپیوترم 24 ساعت استراخت داده باشم در ماه - همش روشنه - 3 ماهه دارمش
ََASUS AM 602 با قیمت 41 !نقل قول:
میشه بگین ایسوس چه برتری نسیت به بقیه داره؟نقل قول:
ASUS AM 602 با قیمت 41 !
به نظر من تو ایران هیچ چیز !!!! حالا شما چه دی لینک usb بگیری چه lan asuse و .....
توی ایران با این وضع adsl هیچ فرقی نمی کنه