شاید؟نقل قول:
یعنی مطمئن نیستی؟ خودت تونستی تیمها رو بیاری؟
Printable View
شاید؟نقل قول:
یعنی مطمئن نیستی؟ خودت تونستی تیمها رو بیاری؟
اه گند بزنن به اين pes 09 . اعصاب برامون نذاشت . من نميدونم چه مرگشه كه با اين سيستم زير هي برقي ميشه. هم سر high و هم سر medium
CPU : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+ x 2 (37.38Ghz)
RAM : 2.0 GB
GPU : NVIDIA GeForce 8600 GT (PS3.0/VS3.0)
VRAM : 1.0 GB
همون pes 8 همينجوري بود ولي نه تا اين حد .
كرايسيس با اون عظمتش سر همين سيستم به راحتي و روون اجرا ميشه . اين Pes نميدونم دردش چيه
باید یک بار با تیمهای برزیل - آرژانتین - آلمان - ایتالیا -فرانسه - انگلیس و هلند جام جهانی را بازی بکنی تا هر کدوم از ایننقل قول:
تیمها آزاد بشن مثلا با برزیل بازی بکنی برزیل قدیم فقط آزاد میشه :46:
منم الان تو تیم منچستریونایتد هستم همه کاره تیم شدم هم کاپیتانم همم همه ضربه های ایستگاهی و کرنل و
پنالتی رو به من دادن :26: :6: :26: :6: :26:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان هم توی تیم ملی برزیل همه کاره شدم الات توی فصل 20017 - 2018 هستم خیلی حال میده دارم جام جهانیش رو
میرم :26: :6: :26: :6: :26:
درایور کارت گرافیکیت رو آپدیتش بکنی درست میشه ایراد سخت افزاری نداری ایرادت نرم افزاریه :10:نقل قول:
این هم یک پک توپ جدید
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32667
سلام دوستان این هم پک جدید توپ که براتون آپلودش کردم این یکی کار خودمه
البته این رو چندصفحه قبل گذاشته بودم
دانلوش کنید ضرر نمیکنید راهنمایش هم داخل فایل هستش
گلچین بهترین توپهای لیگهای معروف هستند
یاکد:http://www.4shared.com/file/69279786/a418c508/Ball_PES_2009.html
کد:http://www.4shared.com/get/69279786/a418c508/Ball_PES_2009.html;jsessionid=4B94AAF0482EEDC979F74FCA4FE97068.dc61
آقا محمد این پچ که سیو رو تعمیر میکنه الکیه هیچ کاری نمیکنه شما دونه به دونه بازی ها رو انجام میدی اسکیپ نمیکنی؟
میدونم دوست من که قصد توهین نداشتی منم گفتم که اینجا کسی نامرد نیستنقل قول:
این ایراد تمام فایلهایی است که با کیت سرور وارد می شه (ایراد از سازندست) تو ورژن های قبلی هم همینطوری بودنقل قول:
دوست من تو ورژن قبلی برای آزاد کردن تیم های کلاسیک باید جام جهانی رو فتح می کردی (برای هر یک از تیم ها)نقل قول:
فقط موقعی که حالم خرابه و روی نیمکت منو مینشونه اسکیپ میزنم موقعی که حالش آبی یا بنفشه رو میگمنقل قول:
چون موقعی که اخرهای نیمه دوم میاره تو زمین بازیه زیادی به بازیکنم نمیرسه و امتیازی که آخر بازی بهم میده
رنکینگمو میاره پایین و آخر فصل بهترین بازکن فصل در نمیاد ولی با اسکیپ زدن از این امتیاز گرفتن کم در میرم و
امتیازم زیاد میمونه
به شما هم توصیه میکنم که این کار رو انجام بدین آخر فصل بهترین بازیکن فصل در بیاین هم تیمهای خوب میان
سراغتون هم مربی بهتون اطمینان میکنه و ایستگاهیا رو بهتون میده
در باره کاپیتانی هم باید حداقل یک فصل کامل تو یک تیم بازی کرده باشید که از فصل بعدی یواش یواش بعد بیرون
رفتن کاپیتان اصلی شما رو کاپیتان بکنه بعدش میبینی که بعد چند بازی از اول بازی کاپیتانت میکنه
ولی هدف اصلی من اینکه تو تیم بارسلونا بازی بکنم به جز منچستر که الان توشم از تیمهای مهم اروپا فقط چلسی
و میلان از من دعوت میکنن که به خاطر کاپیتان بودنم فعلا نمیرم تا موقعی که بارسلونا منو بخواد
:10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10:
دوستان من آخرش نفهمیدم این پچ 1.10 کونامی برا چی بود؟! همون که تقریبا 9 mb حجمشه ؟!!!
دیگه توضیح نمیدم خودتون تغییرات رو بخونید هر کدوم براتون بهتر بود اونو دانلود کنید
Burgum Patch v0.35
33.33 Mb
- All Champions League and UEFA Cup teams (BATE, Anorthosis and Aalborg still in BETA VERSION, some UEFA Cup teams also still in BETA VERSION)کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32685
- EPL, Ligue 1, Serie A, LFP updated transfers, rosters and player numbers (some players missing, need to be created)
- Bundesliga in place of Eredivisie - existing players added to the squads, non-existing are 'names only'
- Bayern Munchen and Werder Bremen 100% done
- Other A teams updated transfers, team rosters and accurate player numbers (some players missing, need to be created)
- Croatian 1. HNL League in Others B ('player names only, several in-game edited kits, still in BETA VERSION)
- Almost completed relinked kits (some Nationals, LFP and newly created teams still mising kits)
- Unlocked Classic Teams and Classic Players with real names
- Sandbags removed!!!
PES REVOLUTION PACK v1.2
25.03 Mb
Includes Kits and Numbers and Fonts for the following teams:(99.99%)کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32643
National:
* Europe: Austria, Belgium, Bulgaria, Denmark, Finland, France, Germany, Hungary, Israel, Norway, Poland, Romania, Russia, Serbia, Slovakia, Slovenia, Switzerland and Ukraine
* Africa: Cameroon, Egypt, Nigeria, Senegal, South Africa and Tunisia
* America: Canada, Mexico, USA, Chile, Columbia, Ecuador, Paraguay, Peru, Uruguay
* Asia: China, Iran, Saudi Arabia and Tailand
Clubs:
* Premier League: Arsenal, Aston Villa, Blackburn, Bolton, Chelsea, Everton, Fulham, Hull, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Middlesbrough, Newcastle, Portsmouth, Stoke, Sunderland, Tottenham, West Bromwich, West Ham and Wigan
* Primera División: Almería, Athletic Club, Atlético, Betis, Gijon, Osasuna, Sevilla and Valencia
* Other Teams: Celtic, SC Internacional, Rangers and Steaua
Updated Rosters 100%
Updated Some players Ability, Position, ....
Names in low caps
Assemble Patch By Liangann
40.18 Mb
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32640
Info
Kit & Relink = PES2009 Kit-Patch 0.60 by PES next-gen Editing Blog
Option = PROEVOLUTI SUPERPATCH 0.5
Replay & Flash Screen Logos By Hawke
Shadow Style Emblems by Tiffosi
Pes2009 PS style By wkt1
Pes2009 Texture By BlingBling V1
Champions League Menu & Scoreboard
Flags cornerkick Champions League by SKILLS_ROONEY
Bootpack & Ballpack by SKILLS_ROONEY
PES_2009_patch_v.1.2_by_SAN40
27.97 Mb
2009 is the latest installment of the award-winning Pro Evolution Soccer Series, which is known by millions of fans for its superior gameplay and incredible realism.کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32649PES
PES 2009 Patch OF 100% KITS LOGOS NAMES... !!! by DoMManU! v.1.6
8.00 Mb
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32649
-EUROPE 100% kits (home, away, gk) real player names (beta)
-Africa 100% kits (home, away, gk)
-Asia 100% kits (home, away, gk)
-Americas 100% kits (home, away, gk)
-English Premier League 100% kits (home, away, gk) all logos names and players names
-Primera Division 100% kits (home, away, gk) all logos names and players names
- Serie A, Eredivisie, Ligue 1 100% kits (home, away, gk) all logos names and players names
-Bundesliga 100% names logos (Bayern Munchen & Borussia Dortmund) kits for Shalke bayer Leverkusen, HSV home kit
-27 new faces for Bundesliga teams / national teams
-new teams Legia Warszawa & Wisła Kraków
نمیشه آهنگ تو منو و بقیه جاها رو عوض کرد؟
چرا باید بری قسمت گالری و آهنگهایی رو برای منوهات انتخاب کنی :31:نقل قول:
سلام
چند تاسوال دارم
الان بازیکن فیکسم اما استامینا واسم دردسر ساز شده 4،5 تا که پشت سر هم بازی می کم از همون اول مسابقه 1/3 استامینا دارم با اون وضعیتم خیلی بشه دوم آورد تا اوایل نیمه دومه
راه حلی داره تا از شر این مشکل خلاص بشم ؟!
2. وقتی توپی واست سانتر می شه به جای اینکه با سر توپ رو بدی به هم تیمیات چه جوری می شه با یه تقه توپ رو انداخت جلویه پایه خودمون و به حرکت ادامه داد، چه کلیدی رو باید بزنم ؟!
اقایون کسی این سوال مارو جواب نمیده؟؟؟؟:19::19::19::19::46::46:نقل قول:
1- زیاد دنبال توپ ندو فقط جایی که پستت هستش بازی بکنی نقسم زیاد میاری :46:نقل قول:
2- باصفحه کیبرد دکمه C با دسته R2 یا RT وقتی که توپ هوایی به طرفت میاد فقط این دکمه رو نگه دار جهت بدی جای
خالی میده اگر هم بازیکن حریف کنارت بپره بعضی موقع ها زیرش رو خالی میکنه :8:
:10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10:
من که بهترین بازیکن فصل و آقای گل شدم و رفتم با اسپانیا یورو 2012 رو بردم و آقای گلش هم شدم و و همه بازیا فیکس بودم و شماره 10 اسپانیا هستم، باز بارسا نمیاد یه پیشنهادی بده ...
ولی یه بازی 1-0 عقب بودیم، لحظات آخر کرنر شد دروازبان اومد جلو. خیلی جالب بود.
کیت چلسی
+-+-+-+-+-+-+-+
کیت جدید منچستر یونایتد
+-+-+-+-+-+-++
کیت جدید لیورپول
+-+-+-+-+-++-+-+
کیت آرسنال
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
کیت نیو کاستل
برای دانلود به سایت زیر قسمت کیت در pes2009 بروید
نقل قول:
کد:www.--------.tk
کیت کلاسیک برزیل
*-*-*-*-*-*
کیت کلاسیک ایتالیا
برای دانلود به سایت زیر قسمت کیت (کیت های کلاسیک) در pes 2009 بروید
نقل قول:
اینم فیس پک
-/-/-/-/-/-/-/
اینم فیس کاکا
برای دانلود به سایت زیر قسمت فیس در pes2009 بروید
نقل قول:
یه بوت پک که کفش های قشنگی داره
برای دانلود به سایت زیر قسمت کفش در pes2009 بروید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم یه بال پک
-------
منو جدید
برای دانلود توپ به بخش توپ و برای دانلود منو به بخش گرافیکی در سایت زیر بروید
نقل قول:
برنامه برای ساخت فیس برای بازی
برای دانلود به سایت زیر قسمت برنامه ها در pes2009 بروید
نقل قول:
این برنامه که اسمش POC 2009نقل قول:
میخواستم ببینم کسی بلده با این کار کنه به ما هم یاد بده میخوام عکس خودم رو وارد کنم با خود بازی که بد از اب در اومد
ميخوام يه چيزي بگم شاخ در بيارين
در يكي از بازيها تو وقت اضافه 4 تا گل زده شد
تاز يكي هم تو دقيقه 89 زده شد
يعني از دقيقه 89 به بعد 5 تا گل زده شد
2 تاشو حريف و 3 تاشو تيم من زد ...
این مود becom a legend داره بیخود میشه بعد 8 فصل بازیکنای همه تیما دارن میرن تیمای دیگه مثلا رائول رفته لیگ فرانسه ون پرسی اومده میلان دیوید بکهام اومده تو وست هام رئالم که دیگه نگو رفته 7-8 تا بازیکن خریده که من تا حالا اسمشونو نشنیدم دیگه انگیزه برا آدم نمیمونه مثلا ما میخواستیم در کنار سلطان رائول بازی کنیم:41:
برایه اولین بار با Pc ؛ Pes بازی می کنم متاسفانه این بازی به خاطر نوآوری، گیم پلی جذابش رو خراب کرده :13: یه زمانی با ابراهیمویچ تو سری های پیش فقط با جهت دسته همه رو دریبل می کردم اما حالا تو این بازی با یه دونشم مشکل داریم (بلدم باید R1 و L1 رو بگیرما، نگید تو بلد نیستی) هر تکلیم که می زنیم داور سریع خطا می گیره و کارت از جیبش در می یاره یاده آبان تاژایه نسخه هایه قبلی بخیر :19:
تو Bal هم هر 2 نیمه شما تو یه نیمه از زمین بازی می کنین و به خاطر زاویه دوربین که بیتونه شما رو نشون بده امکان بازی در 2 طرف زمین نیست این مود هم بعد چند وقت جذابیتش رو از دست می ده :13:
به نظرم Pes گیم پلیش هم رو داره به فیفا نزدیک می کنه اگه سال بعدم بخواد اینجوری باشه من دگه می زنم فقط تو خط کشتی کج :31:
بهترین بازیه ورزشیم همین PES بود که اینم ... :19:
میشه بگی چه جوری پیراهنت رو شرت افتاد.نقل قول:
از دوستان کسی این پچی که دو پارته که یکی 200 مگ ویکی دیگه 58 مگ هست رو گرفته. چه جوریه؟
جذابیت از این بیشتر :18:نقل قول:
به گیم پلی ساکر شک نکن :27:
بابا خدایی انصاف داشته باش از این بازی بهتر ......البته نمیگم مشکل نداره اما خدایی بیش از انتظار بود
به نظر شما این واقعی بود که با ابراهیموویچ همرو دریب بزنی !!!!! اونم چه بازیکنی !!!!
در مورد تکلها در سته داور سخت گیر شده اما باید تکل صحیح زدن رو یاد بگیری ...!
PES 2009 REAL GAME
من تنظیمات لباسم رو اینجوری گذاشتمنقل قول:
بعدش
:10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10:
منظورت از اونم چه بازیکنی رو شفاف سازی کن اگه منظورت اینه که بازیکن بدیه یا تکنیکش کمه که کار سختی نیست فقط کافیه بری قدرتاش رو نیگا کنی تازه من ابراهیمویچ رو مثال زدم چون تیمم اینتره و اکثرا با اینتر بازی می کنم وگرنه با بازیکنایه دیگه مثل توتی هم می تونستم اینکار رو بکنمنقل قول:
البته من لفظ اومدم همه رو هم که نمی شد راحت دریبل کنی مثلا بازکنی مثل جان تری که دیفنسش 98 هستش بالاخره یه جاهایی ضد حال می شد :20:
در مورد تکل ها هم تکل از روبرو رو همه رو خطا می گیره تکل از بغل رو شاید از 10 تا یکی 2 تاش رو نگیره تازه اگه فقط توپ رو بزنی :18:
تنها بخشی که جذاب بودش همین BAL بودش که اگه اونم تهش رو در بیاری جذابیتش از بین می ره بازی هایه دوستانش که هیچی اصلا نگم بهتره :13: PES قبلی بازی هایه دوستانش آخر جذابیت بود همیشه یا با کامپوتر 6 ستاره یا با رفیقام شرطی می زدم :20:
نظر من این بودش و نظر شما هم محترمه هر کسی هم می تونه یه نظری داشته باشه دیگه :46:
سلام
این مشکل کرش بازی تو Bal حل شده ؟
نمیشه آهنگهای خودمون رو جایگزین آهنگهای بازی کرد؟
سلام ... من قبلا تو نسخه های قبلی تیم منتخب رو خیلی راحت می ساختم .. از این طریق که تو قسمت create player بازیکن مورد نظرمو کپی می کردم و بعد هم می یاوردمش تو تیم منتخب.
اما تو این نسخه ظاهرا نمی شه این کار رو کرد ... بازیکنا کپی نمی شن !!
راهی هست ؟؟
نقل قول:
تکلها رو یا اصلا خطا نمیگیره یا اینکه خطا گرفتنی حتما یه کارت زدر یا قرمز میده
براشم فرق نمیکنه ثانیه اول بازی یا آخر بازی داوریش یجوری شده :41:
سلام ، آقا من وقتي تو UEFA Champions Leage بازي چهارم رو تموم ميكنم بازي قاتي ميكنه ! تا حالا سه بار با تيم هاي مختلف بازي چهارم رو بردم ولي آخرش داور مياد توپ رو برميداره و مثل عكس زير ميره تو درو ديوار ؛ نه دكمه هاي كيبرد كار ميكنه تو اين موقع نه گيم پد مجبورم با Alt + F4 بيام بيرون . تو exhibition يا بازيهاي قبلي هم اين اتفاق نميوفتاد . مشكل از كرك هست يا چي ؟
اصلانم آبان تاژ نمی ده، هیجان بازی رو می گیره :13:نقل قول:
اعصاب منو ریخته بهم :19:
من که دیگه با PC فوتبال بازی نمی کنم کنسول یه حال دیگه داره تازه دیگه هم مشکل پک و ... رو هم نداری
خدا کنه کونامی تو PES 2010 برگرده به همون گیم پلی سابق و دوس داشتنیه خودش :40:
اگه تمرکزشون رو بزارن رو گرافیک و گیم پلی هم بشه همونی که همه می خوان دیگه کسی طرف فیفا نمی ره اما حالا خود PES خودش داره می ره طرف فیفا :27:
تو رو خدا كار با كيت سرور رو به صورت كامل آموزش بديد