نقل قول:
چه اروری میده؟
متن ارور چیه؟
Printable View
نقل قول:
چه اروری میده؟
متن ارور چیه؟
سلام دوستان
یه سوالی دارم
نمی دونید چطور می تونم وقتی با کسی voice چت دارم بتونم صدامونو هم که داریم با هم صحبت می کنیم رو ذخیره کنم.در واقع نمی دونم تو آرشیو که چیزی نبود .اگه می شه بگین چطور می تونم صدامونو ذخیره کنم.ممنونم
با سلامنقل قول:
شما بايد يه نرم افزار ركوردر روي ويندوز نصب كنيد و از طريق اون صدايي كه توي ويندوز مياد رو ركورد كنيد و ذخيره كنيد
يا با استفاده از نرم افزار jet audio اين كار رو كنيد
موفق باشيد.
سلام
یه مشکلی جدیدا پیش اومده برام، آفلاین هارو نشون نمیده، پی ام ارسال نمی کنه و هیچی نمیاد. پی ام رو سند می کنم ولی اتفاقی نمیوفته و چیزی نمیره. سیستممو هم فول اسکن کردم یاهو رو پاک کردم دوباره ریختم درست نشده. کسی می دونه؟
توی ورژن 9 یاهو مسنجر نمی تونستم از صدا استفاده کنم و هر وقت دکمه call رو می زدم یاهو پیغام
رو میداد. الان که از ورژن 10 استفاده می کنم بازهم نمی تونم از voice استفاده کنمنقل قول:
Sorry, but we were unable to place your call. Please try again.
دلیل چیه
با سلامنقل قول:
شما داخل کنفرانس با طرف مقابل برید و بعد از voice استفاده کنید
موفق باشید.
سلام دوستاننقل قول:
منم این مشکل رو دارم
فک کنم از بعد از Update اینحوری شد تو ویندوز 7
یا حق
سلام
نياز به كمكتون دارم
من با استفاده از وي.پي.ان به ياهوم(مسنجر) وصل شدم
اما حالا وقتي ميخوام با همون ايديم وصل بشم چند دقيقه طول ميكشه اخر كار هم وصل نميشه به جز اينكه بازم از وي.پي.ان استفاده كنم
اما اون يكي ايديم وصل ميشه
لطفا كمكم كنين
ممنون ميشم
نقل قول:نقل قول:
با سلام
دوستان به اين پست مراجعه كنيد
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5732496&postcount=3152
ممنون :11:نقل قول:
همین کار رو کردم ولی یه کادری باز شد و نوشته بود:
چطوری این رو حل کنمنقل قول:
you are not authorized to join the conference
سلام.من وقتی با یاهو مسنجر کانکت میشم.اکثرا یک پی ام برایم می اید که تا این پیغام میرسد یاهو مسنجر هنگ میکند.همیشه ایدی این پی ام یکسان است.ولی حتی باز نمیشود.سریع هنگ میکند.لطفا من را راهنمایی کنید.
با سلامنقل قول:
از طرف شخص خاصي مياد ؟!
اگه از طرف شخصي مياد ويروس مسنجري هست
موفق باشيد.
اره همیشه ایدی یکسان است.حالا باید در مقابلش چیکار کنمنقل قول:
دوستان خیلی برام واجبه خواهش می کنم یکی کمک بکنه، توی کنفرانس وقتی یکی رو دعوت می کنم یه کادری باز می شه که توش نوشتهو دکمه voice call هم برام فعال نمی شه.نقل قول:
you are not authorized to join the conference
من از ویندوز سون روی لپتاپم استفاده میکنم
:42::37:
نقل قول:
شما یاهو مسنجر رو اول بررسی کنید ببینید روی Proxy تنظیم نشده باشه
برای این منظور از مونوی Messenger به قسمت performance بروید و بعد از قسمت Connections روی NO Proxies کلیک کنید و سپس روی Apply و OK کلیک کنید ، از یاهو مسنجر خارج بشید و ترجیحا سیستم رو ریستارت کنید
اگر تنظیمات یاهو شما از قبل همینطوری بوده شما یاهو مسنجرتون رو پاک کنید و ورژن 11 بتا رو نصب کنید و حتما آخرین نسخه Codeck Pack مخصوص ویندوز 7 رو روی سیستم عامل نصب کنید
میشه یه کار بکنم که هر دفعه که میخوام وارد روم ها بشم نخواد کد امنیتی رو وارد کنم؟
با سلامنقل قول:
خير
اين مرحله امنيتي ياهو هست كه بايد پشت سر بگذاريدش
موفق باشيد.
اصلا نمیشه؟:41:نقل قول:
این مرحله بخاطر این منظور شده که از ورود ربات ها به روم جلوگیری بشه و الا روم ها پر از رباتها میشه و دیگه جایی برای کاربران واقعی نیستنقل قول:
هیچ راهی نداره و باید این مرحله رو بگذرونید
خوب در مقابل ویروس مسنجری که از یک ایدی خاص میاد.چیکار بید بکنم.تا میاد یاهو مسنجر هنگ میکنه.نقل قول:
با سلامنقل قول:
فكر كنم اين ويروس با آنتي ويروس مكافي آپديت شده از بين بره
يه امتحان بكنيد
موفق باشيد.
الانم که پر از روباته:13:نقل قول:
سلام همه این کارا رو کردم ولی باز نتیجه همونه. توی قسمت connections گزینه به اسم NO Proxies نبود تنها دوتا گزینه بود:نقل قول:
1-connect directly to the internet
2-connect via a proxy server
که من همون گزینه اول رو علامت زدم.
یکی به دادم برسه، واقعا نیاز دارم از یاهو مسنجر استفاده کنم.
نقل قول:
کدک های صوتی رو هم نصب کردید ؟ ورژن رو هم ارتقا دادید؟
سلامنقل قول:
کدک ها رو نصب کردم ولی بلد نیستم چطوری ارتقاشون بدم
کدک ها ارتقا نیاز نداره و همین که آخرین نسخه رو نصب کنید کفایت میکنهنقل قول:
در ضمن یاهو مسنجر خودتون و دوستانتون همگی آخرین نسخه باشه چون اگر یکی ورژن 8 باشه و یکی 11 گاها مشکلاتی پیش میاد
سلام .
نرم افزار کارآمدی هست که بشه پسورد ستاره دار یاهو مسنجر رو نمایش بده ؟ ( یاهو ورژن 10 )
از نرم افزارهای زیادی استفاده کردم که همشون یه مشکل داشتند و اینکه پسورد ستاره دار رو ( Password ) اعلام می کردند که اینطور نبود .
ممنون
////////////////////
کسی نبود ؟
سلام عزیزنقل قول:
یه مشخصات بده ز چی استفاده می کنی ؟دیال یا gprs ؟بعد سرعتت وقتی یه چیزی رو با دانلود منیجر دان می کنی چقدره ؟ تا یه کمکی کنم.راستی یا هو مسنجرتو یه مسیر دیگه هم نصب کن!خبرم کن!
بای
سلام
دوستان راهی است که با دو تا کامپیوتر همزمان به یه ایدی وارد شد؟
آقا من یکی از ورژنهای یاهو رو که تو سیستم خودم نصب کردم و خیلی خوب هم جواب میده رو رو سیستم دوستم نصب کردم . یاهو تو اینترنت بالا میاد ولی روی هر ID که کلیک میکنه هیچ اتفاقی نمیفته !!!!!!!!!!!!!!!!! وکلا نمیشه باهاش چت کرد !!!!!!!!!!! 2 تا نسخه دیگه هم امتحان کردیم نشده !!!! ایراد از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟ البته رو لپتاپه که قبلا سیستم عاملش ویستا بوده و الان ایکس پی .حتی وقتی PM میدم نمیره واسش !!!!!!!!!!!! آنتی ویروسش هم کاسپرسکی هست !!!! ایراد از اونه یا چیز دیگه ؟؟؟؟!!!!
سلام شما یه بار با این نرم افزار یه فول اسکن بکنید بعد تست بکنید ببینید همین مشکل رو دارید یا نه؟نقل قول:
Malwarebytes' Anti-Malware
اپدیت هم فراموش نکنید
با سلامنقل قول:
خیر دوست عزیزم
چنین راهی نیست
موفق باشید.
سلام من هر یاهو مسنجری نصب میکنم بعد از مدتی شکلک هاش دیگه تکون نمیخوره حتما باید کامپیوتر رو ری استارت کنم مشکل چیه؟؟؟:41:
Smily ها رو وقتی وارد میکنید و ارسال میکنید برای طرف مقابل تو اون پنجره ای چت تکون نمیخوره ؟نقل قول:
ورژن فعلی یاهو مسنجرتون چیه؟
چه ورژن هایی رو نصب کردید و باز هم همین مشکل رو داشتید؟
ویندوز شما چیه؟
کلا هیچ شکلکی تکون نمیخوره:13:نقل قول:
Smily ها رو وقتی وارد میکنید و ارسال میکنید برای طرف مقابل تو اون پنجره ای چت تکون نمیخوره ؟
ورژن فعلی یاهو مسنجرتون چیه؟
چه ورژن هایی رو نصب کردید و باز هم همین مشکل رو داشتید؟
ویندوز شما چیه؟
هم 11 نصب کردم هم 10 جفتش هم این مشکل رو داره
ویندوزم sp2 xp هستش
بهترین یاهو مسنجر برای ویندوز xp ورژن 8 فول هستنقل قول:
شما اینترنت اکسپلورر رو باز کنید و از منوی Tools گزینه Internet Options رو بزنید و بعد از تب Advanced بخش Multimedia رو پیدا کنید و بررسی کنید تیک گزینه Show Pictures and Play Animations خورده باشه
روی دکمه Apply و سپس OK کلیک کنید
یاهو مسنجر رو از System Try خارج کنید و مجدد با دبل کلیک کردن روی آیکنش اون رو اجرا کنید
امیدوارم مشکلتون حل بشه با این روش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به دوستان عزیز
جدیدا وقتی با یاهو تو روم میرم pm واسه کسی میفرستم به دستش نمیرسه ولی وقتی برای ادلسیتم pm میدم به دستش میرسه یعنی تا کسیو add نکرده باشم pm به دستش نمیرسه از دوستان کسی میدونه مشکل از کجاست؟ یاهو مسنجرم ورژن 9 و ویندوز 7 هستش.
نقل قول:
برای ویندوز 7 از ورژن 10 و یا 11 استفاده کنید چون احتمال خیلی زیاد تداخل بین ورژن های مختلف یاهو مسنجر گاها باعث بروز این مشکل میشه که در ورژن های بالاتر این مشکلات کمتر به چشم میخوره
آخه من خیلی وقت از مسنجر 10 و 11 استفاده میکنم:27:نقل قول:
بهترین یاهو مسنجر برای ویندوز xp ورژن 8 فول هست
شما اینترنت اکسپلورر رو باز کنید و از منوی Tools گزینه Internet Options رو بزنید و بعد از تب Advanced بخش Multimedia رو پیدا کنید و بررسی کنید تیک گزینه Show Pictures and Play Animations خورده باشه
روی دکمه Apply و سپس OK کلیک کنید
یاهو مسنجر رو از System Try خارج کنید و مجدد با دبل کلیک کردن روی آیکنش اون رو اجرا کنید
امیدوارم مشکلتون حل بشه با این روش
جدیدا اینطوری شده:13:
میشه از ویندوز باشه آخه تازگی اینطوری شده:13: