كسي از adsl توسط مخابرات كه قرار بود از اول بهمن بدن خبر داره؟
Printable View
كسي از adsl توسط مخابرات كه قرار بود از اول بهمن بدن خبر داره؟
عزیزان تبریزی مواظب باشین اکانتتون تموم نشه ساعت کار مجانی برای روزهای عادی از ساعت 2 شب تا 6 یا 7 چون جدیدن فکر کنم 1 ساعت بیشترش کردن و رو زهای تعطیل از ساعت 2 تا 10 یا 11 صبح می باشد موفق باشیننقل قول:
از این تاپیک هم بازدید کنین ضرر نمی کنین:31:
نظر هم اگه خواستین و مفید بود بدینکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=379239
برای تبریز هنوز خبری نیست
احتمال زیاد میمونه بعد عید
سلام/.نقل قول:
این برای صبانته یا همارا ؟:41:
نه عزبز برای همارا از 2 تا 8 صبح و جمعه از 2 تا 10نقل قول:
شما مثل این که قصد داری اینترنت همرو تموم کنی:27:نقل قول:
ساعات رایگان شبانه همارا روزعای عادی از 2 تا 8 بامداد و جمعه ها از 2 تا 10 هست.
نه فقط برای همارا هست.اگه اشتباه نکنم صبانت از 3 تا 7 هست ولی مطمئن نیستم.نقل قول:
قطعی های همارا !!!:13:
حجم عکسا یکم بالاست .
12:01
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12:03
12:06
12:09
سرعت دانلود همارا 64kچقدر است
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
شرمنده که دیر جوابتون را دادم . یا این فروم مشکل داشت و یا همارا نتونستم زیاد بیا !!
تنظیم DNS را در ویندوز 7 از internet protocol version 4 انجام می دهم
در ضمن از روی تنظیمات مودم هم تست کردم
اینا واسه همارا عادی . الان برای اینکه مشکلات خودشون را با حیله به ما تحمیل کنند با یک یوزر جدید میان و با کلی چرت و پرت از ما پذیرایی می کنند همان طور که پشتیبانیش موقعی که قطعه تلفنو برنمیداره و درست وقتی که وصل شد با کلی ادعا میگه وصله !نقل قول:
در ضمن هر قطعیش بین 10 تا 15 دقیقه طول میشکه .
ایشون به رشتشون زیاد اهمیت میدن من هم به رشته خودم اهمیت دادم . مرسینقل قول:
همیشه که نه . بعضی روزها چند دقیقه ای اینطور می شه !نقل قول:
مشکل لود شدن فروم از همارا نبود .حتی تو فروم یه تاپیکی هم در این مورد زدن ، بعد از حمله ای که شد این مشکلات پیش اومده .نقل قول:
یکی دو دقیقه ای طول می کشه نه 10 تا 15 دقیقه . که البته این دو دقیقه ممکنه دانلود رو خراب کنه !:13:نقل قول:
سلام.
واقعا متاسفم که مجبور شدم به خاطر برخی مسائل تو این تاپیک پست بدم.
چند بار شده که یه پست طولانی حاوی انتقادات شدیدی از دوستانی که اینجا پست میدند نوشتم، و بعدش پشیمون شدم و ارسال نکردم.
اینبار نمیخوام انتقاد شدید کنم.
ولی میخوام چند تا مورد رو روشن کنم.
یه سوال.
این تاپیک برای چی ایجاد شده؟
جواب: برای بحث درمورد سرویس دهنده های ADSL در استان آذربایجان شرقی
افرادی که در بحث های اینجا شرکت میکنن چه سن و سالی دارند؟
جواب: ظاهر قضیه اینو نشون میده معمولا بالای 20 سال هستند.
بابا تو رو خدا جمع کنید این حرفای بچه گانه رو.
هر کی تاپیک رو بخونه فکر میکنه به سری بچه زیر 16 سال دارند پست میدند اینجا.
AAKOJ به خدا ازت انتظار نداشتم.
من دانش علمی تو رو (در مورد اینترنت) نسبتا بیشتر از بعضی از دوستان میدونستم.
ولی چیز دیگه ای داره بهم ثابت میشه. :18:
به چند مورد که نیاز به تذکر جدی داره اشاره میکنم.
دوست عزیز، شما هیچ وقت نمیتونید تصاویر Local Area Connection ویندوز رو سند قرار بدید.نقل قول:
کسانی هم که به این مطلب شما استناد کرده و حرفی گفته اند واقعا یا چیزی نمیدونن و یا جماعت رو نادان حساب کردند.
.................................................. .....نقل قول:
AAKOJ ، چند تا از مدیران نماینده ها اینجا اومدند و یوزر ایجاد کردند؟؟؟؟نقل قول:
یادته که چند نفرشون بن شدند؟
دلیلش چی بوده؟
آیا نکته اولی که اشاره کردید، نیازی به گفتن داشت؟ واقعا کشفش کردید اینو؟
مهم نیست که این دوستمون یکی از خانواده همارا هست.
با ارزشمند ترین مورد اینه که به صورت کاملا گمنام اومدند و به طور مودبانه، به سوالات جواب کاملا علمی میدند و رفع شبه میکنن. این با رو کم کنی خیلی فرق داره
AAKOJ تو نباید مثل arashrasa بحث رو به جنجال بکشی. چون هر چی باشه همارا در مقابل arashrasa قرار داره.
ولی جدل برای شما نفعی نخواهد داشت. و فقط وجه ی خودت رو خراب میکنی.
من پیشنهاد میکنم که همه دوستانی که از اون قدیما اینجا پست میدادند بیان و بازم تاپیک رو مثل سابق کنیم.
یه تاپیک علمی باشه نه یک تاپیک بچه گانه که هر حرفی یه جواب بچه گانه در پی داشته باشه.
تنها عاملی که باعث میشه من نتونم اینجا پست بدم، اینه که میبینم حرفای بچه گانه رد و بدل میشه.
بابا تو رو خدا ول کنید این چیزا رو.
اگر از تک تک شما در مورد آزادی بپرسن، از روشنفکری ذهنی تون دم میزنید که فلان طور آدمی هستید و نظرات خاصی در مورد سیاست و غیره میدین و.....
ولی دموکراسی تون به حدی هست که حتی نمیتونید نماینده یک شرکت رو در جمع تون قبول کنید. و با توپ و تکر ازش پذیرایی میکنید.
کجا رفت شعاد زنده باد مخالف من؟؟؟؟؟
چرا کسانی رو که براتون ناخوشایند هست، سرکوبشون میکنید؟؟؟؟؟؟
AAKOJ چندین وقته که میگی DNS همارا مشکل داره.
آقا قبول قبول قبول.
بیا مدرک مستدل بده.
با زور که نمیشه؛ ثابت کن.
سوال: میدونی چه دستگاههایی DNS رو ساپورت میکنن؟
اصلا DNS برای چی هست؟
اگه به کل وجود نداشته باشه چه اتفاقی میافته؟؟؟؟
(این سه تا سوال یه راهنمایی بزرگ بود برات. تا اگر اگر اگر مدرک داشتی برای حرفت، بتونی به خوبی ارائه ش بدی)
از مدیر محترم انجمن اینترنت و شبکه هم خواهش میکنم که دسترسی اعضایی رو که بحث رو به جنجال میشکن، به این انجمن محدود کنند.
(امیدوارم اون دوستی رو که به قول شما از خانواده همارا بود، فراری ش نداده باشید)
موفق باشید :11:
(اگر هم از دستم ناراحت شدید، صمیمانه عذر خواهی میکنم از همه تون) :40::40::40:
سلام توحید خان. از اینکه دوباره بازم اومدید به خدا خوشحال شدم دلمون واست تنگ شده بود .نقل قول:
من دیگه در مورد همارا هیچ صحبتی نخواهم کرد ، چون دوست ندارم که به خاطر هیچ و پوچ که هیچ سودی نه برای خودم ندارد بحث کنم . نمی خواهم که به این خاطر خدشه ای در ارتباط خودم و سایر دوستان به وجود بیاد .
اگر هم باعث ناراحتی کسی شدیم شرمنده .
من کلا بیخیال همارا و بحث در مورد این چیزا شدم .
در ضمن توحید خان یه حرفی می خواهم بزنم که به دل نگیر چون از بعضی حرفات ناراحت شدم :
میدونی چه دستگاههایی DNS رو ساپورت میکنن؟
اصلا DNS برای چی هست؟
اگه به کل وجود نداشته باشه چه اتفاقی میافته؟؟؟؟
منظورت را فهمیدم که چرا اینا را گفتی ، من هم چون نمی خواهم که بیشتر از این کشش بدم همین جا تموم می کنم و حرفی را که می خواستم بزنم نمی زنم . به هر حال ما چاکر بچه های تبریزیم چه همارایی و چه غیر همارایی . موفق باشین
خیلی خوشحال شدم که برخورد عاقلانه و مناسبی داشتی نسبت به این پست من :31: :10::11:نقل قول:
ولی یه چیزی:
ئه ئه ئه ئه ئه ئه :18::18::18:نقل قول:
اتفاقا من این سوالا رو پرسیدم تا یه بحث ریشه ای ایجاد کنم و دقیقا به همونی که شما میگی (که DNS مشکل داره) برسیم.
یعنی یه جوری با دلیل و مدرک جلو بریم.
پس لطفا ادامه بدین :40:
ممنون
آقا توحید برات خصوصی توضیح دادم . مرسی از لطف شما . همتون موفق باشین
سلام توحید خان
در اینکه در زمانهایی که عکس گرفتم اینترنتم قطع وصل می شد شکی ندارم . چون حتی اگه Network sharing ویندوز ویستا رو قبول نداشته باشیم ، پنجره فایرفاکس پشت سرش نشون می ده که صفحات لود نشدن . (جز عکس سوم که موقع وصل بودن لود شده بود در حین خوندنش باز قطع شد )
هدف من از گذاشتن اون پست خراب کردن همارا یا هر چیزی مثل اون نبود . از همارا هم بدم نمی آد . اگه بدم می اومد که هر سه ماه یه بار تمدیدش نمی کردم! هدف از گذاشتنش فقط انتقاد بود . تا این قطعی ها کمتر و کمتر شه . وقتی هم که دیدم بعد از پست من دوستانی اومدن و به جورایی واسه خراب کردن همارا ازش استفاده کردن ، جوابشون رو دادم .
موفق باشین .
سلام.نقل قول:
دوست خوبم، میدونم که شما منظوری نداشتید.
منم قصدم از اون پست گفت این بود که بهتر هست که در این موارد، به قسمت کاربری خودتون در سایت همارا مراجعه کرده و از گزارش اتصالات یه عکس بگیرید
این مستدل ترین مدرک میتونه باشه.
:11:
گزارش اتصالات من برای امروزنقل قول:
در ساعت 1:37 دقیقه ظهر قطعی داشتم.
حالا یک مورد وجود داره.
به طور مثال، اگر منطقه مخابراتی من و شما یکی نباشه، و زمان قطعی ها یکسان باشه و از طرفی هم قطعی برای ISP های دیگه وجود نداشته باشه، به نوعی میشه گفت که قطعی از طرف شرکت بوده نه از طرف مخابرات.
لطفا برای امروز رو هم بذارید. همراه با حجم مصرف شده...
علاوه بر پست بالایی لازمه در مورد DNS یه مورد کوتاهی بگم.
برخی از کاربران میگن DNS مشکل داره.
من میخوام به نوعی این حرف رو ترجمه کنم.
مدتها پیش وقتی رفتم برای تمدید سرویس، (حدود یه سال پیش بود) از یکی از دوستان بخش فنی DNS همارا رو پرسیدم.
گفتند 85.185.3.22 و طبیعتا 85.185.3.21
مدتی هست وقتی تنظیمات DNS روی این اعداد قرار میگیره، بعضی وقتا پیش میاد که آدم فکر میکنه اینترنت قطع شده.
ولی وقتی تنظمیات رو به اتوماتیک تغییر میدیم میبینیم که همه چیز به حالت عادی برگشت.
این نشون میده که قطعی مربوط به اینترنت نبوده.
بلکه مشکل از DNS هست.
AAKOJ ادامه بده لطفا.
دوستانی هم که توضیح یا جوابی دارند بگن لطفا
ممنون :11:
این گزارش امروزه .
اون تایمی که شما قطعی داشتین برا من قطع نبوده .
این قطعی هایی هم که می بینین ، بخاطر سوییچ ویندوزه احتمالا !
توحید خان اینکه تو 17 ساعت فقط 350 مگ آپ و دان داشته باشین ، کم نیست ؟!
صفحات قبل مطلبی رو عنوان کردم هر چند مختصر و مفید ولی بین پست ها گم شد !!!
سعی میکنم مطلب رو باز کنم :
من از یک isp سرویس میگیرم که با خواسته های من همخوانی نداره سیاستش ،
چه دلیلی داره که سر هر برج سرویس رو تمدید کنم ؟
دووستان نظرشون در این باره چیه ؟
هیچ دلیلی نداره جز اینکه ISP بهتر از اون و همخوان با خواسته هاتون پیدا نکردین !نقل قول:
همارا با اینکه هر از گاهی مشکل داشته (مث خیلی از ISP های دیگه ) اما استفاده از سرویس نامحدود برام مهمتره .
اما اگه کسی فک میکنه Isp ی بهتر از Isp ی که الان ازش سرویس میگیره هست و کاری نمی کنه منطقی نیست .
پس نشون میده که مشکل یا از خط من بوده و یا از مخابرات.نقل قول:
ئه :دینقل قول:
نه بابا من دیشب فقط 320 مگ دانلود داشتم.
یعنی ساعت 2 شروع شده بود و ساعت 3:35 سیستم خاموش شده بود.
روشن موندن مودم هست که باعث ایجاد این فکر میشه.
آخه من یادم نمیاد آخرین بار مودمم رو کی خاموش کردم :38:
سلام بر مسعود جان گل و گلاب :10:نقل قول:
به نظرم عوامل متعددی میتونه موثر باشه.
مهمترینش شاید اینا باشن.
(البته اینا برای من نیستند. چون من از ISP ای که دارم، تا حدودی راضی هستم.)
برای عموم کسانی که از ADSL استفاده میکنن، موارد زیر میتونه جواب سوال شما باشه.
- تمام ISP ها در یک حد هستند.
- نمیخوام ریسک کنم؛ چون معلوم نیست که ISP بعدی بدتر باشه.
- با توجه به مورد بالایی، نمیخوام زود زود پول رانژه بدم.
- مشکل از ISP ها نیست. مشکل از منه که به هر چیزی با عینک بد بینی نگاه میکنم. (بابا از کشور جهان سوم که دیگه ISP بهتر از اینا نیمشه انتظار داشت :دی)
حالا هدفتون از این سوالا چی بود؟
من متوجه نشدم .نقل قول:
من وقتی سیستم رو خاموش میکنم ، تو گزارش هم log out می ده .اگه تو گزارش اولی هم ببینین من ساعت 2 شب سیستم رو خاموش کردم و صب ساعت 9 روشن شده اگه به مودم بود که من چند ماه خاموش نکردم !:31:
آقا حرف دل منو زدی من هی از AAKOJ می پرسیدم چجوری DNS ست می کنی نگو دستی ست میکنه . وقتی تو مودم خودش می تونه DNS رو آتوماتیک بگیره واسه چی دستی اینکار رو بکنیم.نقل قول:
این مربوط به تنظیمات مودم هست.نقل قول:
تنظیمات برای اتصال به خط ADSL دو نوع هست.
یکی pppoe و دیگری Bridge.
در حالت pppoe وقتی مودم روشن میشه، خود به خود به ISP کانکت میشی و شاید اصلا سیستم هم نداشته باشی ولی یوزرت رو آنلاین نشون میده.
در حالت Bridge شما توسط ویندوز کانکت میشی و طبیعی هست که هنگام خاموش شدن ویندوز دیسکانکت میشید.
بله!!!!نقل قول:
من هم دوست دارم اتوماتیک ست کنم.
ولی مشکل بزرگی پیش میاره..
زمانی که از برنامه هایی استفاده میکنید که تمام Virtual Memory رو اشغال میکنه، به طور اتوماتیک، ارتباط کارت شبکه با مودم قطع میشه.
و این قطعی حل نمیشه مگه اینکه مودم رو خاموش و روشن کنید.
و فقط زمانی که DNS تون به طور دستی ست شده باشه، این مشکل رو نخواهید داشت....
تا جایی که می دونم pppoe هست تنظیمات من . چون bridge وقتی به اینترنت وصل می شه که خودمون کانکت شیم . اما ویندوز من وقتی بالا می آد خودش کانکته .نقل قول:
با سلامنقل قول:
وقتی یکی میدا اینجا مشکلاتشو بیان میکنه وجهه خراب شدن نداره
اینجا کسی بحث و به جنجال نمیکشه سلیقه ها متفاوت این باعت میشه بحث پیش بیاد
حالا این وسط چرا من جلو همارا هستم ؟؟؟
کسی دیگه اینجا نبود که نماینده یه شرکت دیگه باشه ؟ که اونم هستش !
بن شدن من برمیگرده به چی ؟ یه سری تهمت ها که مجبور شدم جواب شو بدم اون وقتم شدم آدم بد
به پستهای قبلی حتما یه نگاهی بنداز من اینجا سرویس 1 ماهه تستی میدم به کسی اجازه ندادیم بیاد
بگه این شرکت حقه بازه حواس همه دوستا جم باشه !!!!
تو شهر تبریز آجر کردن روزی یه نفر کاره خیلی بیستی هستش کلی انرژی مثبت میده به طرف مقابل
منم یاد گرفتم نباید جواب بعضی هارو با حرف بدیم . منم اشتباه کردم دهن به دهن دادم قبول میکنم
چون رفیق منی حداقل یه بار اومدی اینجا به خاطر همین برات پست گذاشتم
این وسط ولی ندونستم چرا جبهه میگیری توحید خان .
به هر حال این تاپیک برا رفع مشکل ایجاد شده نه به خاطر پوز زنی . یه نفرم اینجا پیدا بشه بگه کارا امین هم چین مشکلی داره یا لایزر فلان مشکل داره منم جوابگو میشم
اگه از مشتری های ما اینجا کسی نیست دلیل نمیشه یه نفرم بیاد بگه من به روز بد بیفتم از سرویس های مزخرفت نمی خرم :13:
واقعا این حرف گفتنی هستش نمیدونم !!!!
خلاصه در کل گله مند بودم با گفتنه این که بن شدم خاستم علت و یه بارام بازگویی کنم
یا علی :40::40::40:
وقتی DNS اتوماتیک جواب نده DNS دستی ست میشه اینم بر میگرده به سرور DNS که چرا رو اتوماتیک کار نمیکنهنقل قول:
بهترین نوع کانکشن PPPOE هستش به راحتی کانکت میشه و اگه هم مودم قابلیت دیباگ داشته باشه ایرادات و براتون لاگ میکنه . در صورتی که دیتا شما قطع بشه در اولین لحضه که دیتا وصل شد مودم هم کانکت میشه . اگه از قسمت LAN مودم استفاده میکنین سرعت خوب خواهید داشت حتی ویندوز هم عوض کنین نیازی به کانکشن نیستشنقل قول:
من خیلی وقته از اتوماتیک استفاده میکنم هم چین مشکلی ندارم . البته یه مدت پیش از Hoawey استفادهنقل قول:
میکردم سر ریز بافر میکردش الان از مودم Siemens صاایران استفاده میکنم خیلی هم راضی هستم انتقال داده تا 32 مگ ساپورت میکنه
:40:
خوب مسعود جان میشه خواسته هاتو از یه PAP برا من بگی تا راحت تر بتونم به سوال جواب بدم !نقل قول:
:40:
میتونین از دانلود منیجر استفاده کنین تا دانلود هاتون خراب نشه . وقتی دوباره اینترنت وصل شد ادامه دانلود با نرم افزار دانلود منیجر بگیریننقل قول:
به نظر من Flash Get و IDM خوبه
سرعت دانلود همارا 64kچقدر است:20:
با سلام
من میخام از شاتل یه سرویس 256 نامحدود بگیرم میخاستم بدونم سرعت دانلودش چطوره؟
در ضمن اگه ممکنه قیمتش رو هم بگید