+نمیذارم منظورم از + یعنی همراه با شماره داوطلبی.....نقل قول:
چرا دوباره وارد نمیشه لطفا راهنمایی کنید:19:
حتی با یه سیستم دیگه هم امتحان کردم دوباره نشد کمک
Printable View
+نمیذارم منظورم از + یعنی همراه با شماره داوطلبی.....نقل قول:
چرا دوباره وارد نمیشه لطفا راهنمایی کنید:19:
حتی با یه سیستم دیگه هم امتحان کردم دوباره نشد کمک
مثلا راهنما گذاشتن کنار هر بخش . موندم آخه چی وضعشه
اگه ثبت نام كردید به شما یك شماره دانشجویی توسایت میده -اون شماره میشه نام كاربری وشماره شناسنامتون میشهنقل قول:
رمزعبورجدید كه بعد حداقل24ساعت جایگزین نام كاربری قبلیتون میشه[/QUOTE]
سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییتون همونطور که گفتید با استفاده از شماره دانشجویی و شماره شناسنامه وارد شد از دوستان دیگه هم تشکر میکنم که وقت گذاشتن و این پست را بی پاسخ نذاشتن
در کل این تاپیک محل خوب و به روزی هست برای حل مشکلات ما تازه کارا
خیلی ممنون:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:
پس خیلی واحد گرفتم14واحد چون اینطوری باید چند روز کلاس بشه برای همین دنبالم که ببینم چه روزهای تسکیل کلاس است نکنه 3و4روز درهفته بشه
شرایط مهمان گرفتن چطوری؟ ترم اول هم میشه مهمان گرفت؟چند ترم میشه مهمان گرفت؟
نکنه برای من فراگیر اموزش محور است تاریخ تشکیل کلاس و نگفته فلان کلاس چه روز و ساعتی شاید برای اینه؟
سلام من امروز ثبت نام اینترنتی توی کافی نت انجام دادم یه سری کاغذ و فرم بهم داده لازمم میشن؟؟؟؟این شماره دانشجویی که میگین از کجا باید بگیریم؟یه سوال دیگه از سر بی تجربگیه دیگه :واسه استفاده کردن از کامپیوترای سایت دانشگاه باید از مسئول اونجا اجازه بگیریم؟؟؟پولم باید بدیم؟؟یه سوال دیگه دقیقا تکمیل ظرفیتا کی میاد؟؟؟آزمونی که میگیرن مثل کنکوره؟؟قضیش چیه؟
سلام دوستان
ثبت نام به زودی تموم میشه. لطفا اگر کسی اطلاع داره کمک کنه
من متولد نیمه دوم 71 هستم برای بخش نظام وظیفه چی باید بزنم؟
باید دانشگاه مقصد و مبدا موافقت کنن ، فک کنم محل سکونت ، و مشکل رفت و آمد و بیماری و محل کار وشوهر داشتن واسه دخترا ..نقل قول:
شرایط مهمان گرفتن چطوری؟ ترم اول هم میشه مهمان گرفت؟چند ترم میشه مهمان گرفت؟
ترم اول و ترم آخر مهمان نمیدن ..
4ترم میشه مهمان موقت ..
ولی اگه بتونید مهمان دائم بگیرید دیگه مثل انتقالیه فقط مهمانید و تو مدرکتون دانشگاه مبدا رو میزنن ..
موقع ثبت نام حضوری اون فرم ها روهم باید پر کنید بدید ..نقل قول:
سلام من امروز ثبت نام اینترنتی توی کافی نت انجام دادم یه سری کاغذ و فرم بهم داده لازمم میشن؟؟؟
بستگی داره تو کدوم واحد پیامنورید !نقل قول:
واسه استفاده کردن از کامپیوترای سایت دانشگاه باید از مسئول اونجا اجازه بگیریم؟؟؟پولم باید بدیم؟
معمولا" سایت رو واسه ی درسای عملی میزارن و سایتی به اون صورت که دانشگاه ازاد و روزانه داره ندارن ! بازم بستگی به این داره کدوم شهرید و کدوم واحد . بعضی واحدا امکاناتشون بیشتره ..
شرایط استفادشون رو معمولا" تو همون سایت مینویسن ، یا اگه ننویسن از مسئولشون میشه پرسید ..
اگه منظورتون تکمیل ظرفیت کنکور سراسری و دانشگاه های روزانه هست ، معمولا" اواخر مهر و ابان میاد و چنتا رشته خاص و چنتا دانشگاه خاص تعداد بیشتری دانشجو پذیرش میکنن ..نقل قول:
یه سوال دیگه دقیقا تکمیل ظرفیتا کی میاد؟؟؟آزمونی که میگیرن مثل کنکوره؟؟قضیش چیه؟
* خاص منظورم اینه که همه دانشگاهها نیستن مثلا" ممکنه یه سال دانشگاه شیراز تکمیل ظرفیت بزنه یه سال نزنه ..
معمولا" آزمونی ندارن !
دوست عزیز استفاده از کلاسا و آرمایشگاهها و محیط آموزشی و محیط دانشگاه ربطی به فراگیر یا سراسری بودن نداره !نقل قول:
نکنه برای من فراگیر اموزش محور است تاریخ تشکیل کلاس و نگفته فلان کلاس چه روز و ساعتی شاید برای اینه؟
انگار سیستمشون دیونه شده ، منم نتونستم برنامه کلاسیمو بگیرم ..
هرچی گشتم دیدم رسید درخواست ارزش تحصیلی بهم ندادن
رفتم خدمات ارتباطیه که کارامو انجام داده بودم گفت فرستادیم آموزش پرورش که بفرسه واسه دانشگات!!! و اگه میخوایش خودت برو ازشون بگیر!!
اگه فرستاده باشنش چیکار کنم؟؟؟
کمکم کنید پلیییییییییییییییز:(:41::blink:: blink::sad:
میشه راهنمایی کنید که طریقه مهمان گرفتن از اول چطوریه؟یعنی دانشگاه قبولیم قشم است وشهر که من هستم رشت
چی باید بکنم از ترم دو میشه اقدام کرد
1 12-18-119-03 تحقيق درعمليات 1 3.00 0.00 عادي جبراني اساتيد گروه آموزشي امتحان(17_1390.10.27) ساعت : 08:30-10:30
2 12-18-122-03 بازاريابي ومديريت بازار 3.00 0.00 عادي جبراني اساتيد گروه آموزشي امتحان(5_1390.10.12) ساعت : 08:30-10:30
3 12-18-217-03 تحقيق درعمليات پيشرفته 2.00 0.00 عادي مشترک اساتيد گروه آموزشي امتحان(9_1390.10.17) ساعت : 14:00-16:00
4 12-18-219-03 تئوريهاي مديريت پيشرفته 2.00 0.00 عادي مشترک اساتيد گروه آموزشي امتحان(8_1390.10.15) ساعت : 14:00-16:00
5 12-18-225-03 سيستمهاي اطلاعاتي مديريت پيشرفته 2.00 0.00 عادي مشترک اساتيد گروه آموزشي امتحان(19_1390.10.29) ساعت : 11:00-13:00
6 12-25-019-03 زبان تخصصي 2.00 0.00 عادي جبراني اساتيد گروه آموزشي امتحان(1_1390.10.05) ساعت : 08:30-
این رو ببینید
خودخوان که نداره ؟ساعت کلاس و روز معلوم نیست
ميگم من اخر وضعيت مشمول رو چي بزنم؟
من دفترچه فرستادم برگ سبز اومده 18 دي تاريخ اعزامه
بايد مشمول بزنم يا غير مشمول يا معافيت تحصيلي؟
اگه اشتباه بزنم ممكنه معافيت تحصيلي ندن اشتباهي اعزام شم!!!!!!!!!!
نقل قول:
پس بر چه اساسی میگیرن؟؟بر اساس رتبه ؟؟؟خب از کجا باید بفهمیم که ما هم قبول میشیم یا نه؟؟؟:41:
سلام
وقتی می رم برا انتخاب واحد از بین دروس ارائه شده درس های ریاضی عمومی 1 و شیمی عمومی 1 که پیش نیاز درس های دیگه در ترم های بعد هستند نیستش و من فقط تونستم 11واحد انتخاب کنم .
مشکل از کجاست؟
(در ضمن رشتم مهندسی نفت مرکز تهران هستش)
مال من دیگه نه با شماره داوطلبی و نه با شماره دانشجویی
با هیچکودوم وارد نمیشه
شماره دانشجویی رو باید خالی بزنیم دیگه ؟ pnub نمیخواد ؟
---------- Post added at 10:25 AM ---------- Previous post was at 10:20 AM ----------
بچه ها دریافتم شماره شناسنامه رو بدون صفر اولش باید بزنیم + شماره دانشجویی تنها
بچه ها من الان معافیت تحصیلی حساب میشم باید چیکار کنم
نمیخواد برم دانشگاه اون فرم رو بگیرم ببرم پلیس + 10 ؟؟؟؟
----
کسی میدونه من الان باید چیکار کنم ؟
تازه اون ثبت نام اولیه رو انجام دادم و به مرحله ای ذرسیدم که با شماره دانشجویی وارد میتونم بشم
الان باید چیکار کنم؟
pnub رو بزن بعد شماره داوطلبی
رمز شماره ملی یه تیک هم داره که نوشته بقیه برنامه ها رو ببند تو صفحه او ل گلستانه اون رو هم بزن اگه چند بار در قبل وارد شدی
---------- Post added at 10:48 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------
مدارک رو که ارسال کنیم چه قدر طول می کشه تایید کنند ؟
نقل قول:
اون طوری که من برداشت کردم اون فرمهایی که موقع ثبت نام چاپ کردی یکیش تقاضای معافیت تحصیلی بود که اون رو باید موقع مراجعه حضوری بدی دانشگاه همراه عکس تا برات پر کنند بعدش ببری نظام وظیفه.
---------- Post added at 10:49 AM ---------- Previous post was at 10:49 AM ----------
نقل قول:
24 لغایت 72 ساعت. البته من الان هنوز 24 ساعت نگذشته که با شماره دانشجویی و شماره شناسنامه وارد شدم. ایندفعه شماره شناسنامه رو باید بدون صفر بزنیم.
یعنی اون فرم رو بدون مهر پلیس +10 قبول می کنه؟
فرم های من هنوز تایید نشده انتخاب واحد می تونم بکنم؟
دوباره سلام
بچه ها من انتخاب واحد می کنم،واحد های عملی رو حساب نمی کنه
الان با واحد عملی حساب کردم 14 واحد شده
اما سایت می زنه==>تعداد واحد اخذ شده : 8 (یعنی 6 واحد عملی رو نمی زنه)
کی می دونه دلیلش چیه ؟
والا ما به اونجا ها نرسیدیم فقط یک سوال مدارکتون تایید شد و بعد اجازه پیدا کرید انتخاب رشته کنید؟نقل قول:
آره تایید شدهنقل قول:
یه سوال مهم دارم. توی انتخاب واحد هم نیازی حتما لازمه؟ یعنی حتما باید با هم انتخاب بشند؟ بعدش این انتظار چیه؟
سلام دوستان
من شهریه ندادم و قسمت اطلاعات جامع دانشجو و بعضی از قسمتها نیست!!
اگه شهریه رو بدم درست میشه؟
برای معافیت تحصیلی فکر کنم : در همون سیستم گلستون یه بخش داره به اسم دریافت فرم های مورد نیاز . دانلود باید کنیم اون رو . بین اون فایلها یکیش دریافت معافیت تحصیلی هست . باید با گواهی پیش دانشگاهی و یه قطعه عکس بریم آموزش و اونجا مهر و فلان و ... میزنن و اون فرم رو هم پر کنیم . بعد هم بریم پلیس +10 که مهر تائیید اونجا رو هم بخوره و بعد اسکن کنیم واسه ارسال . درسته ؟ آره دیگه . درسته
حالا اگه اینطور باشه کی باید دانشگاه؟نقل قول:
دوست عزیز وقتی میگن درسی پیشنیازه یعنی باید حتما درس پیشنیاز پاس کنی بعد بری سراغ درس بعدی البته یه حالتی داره که آخر سر میگم!نقل قول:
یه سوال مهم دارم. توی انتخاب واحد هم نیازی حتما لازمه؟ یعنی حتما باید با هم انتخاب بشند؟
مثلا ریاضی 1 که پیش نیازه ریاضی 2ئه وقتی میتونی ریاضی 2برداری که ریاضی 1 پاس کنی!
ولی همنیازی فرق میکنه!
مثلا درس دینامیک همنیازش درس معادلاته! یعنی وقتی میتونی دینامیک برداری که معادلات ترم قبل پاس کرده باشی یا همین ترم با دینامیک معادلات هم برداری به همین سادگی!
دروس همنیاز میشه باهم برداشت ولی پیشنیاز نمیشه فقط در صورتی میشه که درس پیش نیاز بیفتی بعد با نظر گروه آموزشی درس پیشنیازو همنیاز کنی و جفتشونو باهم بردارید!
مثلا کسی که ریاضی 1 بیفته میتونه ترم بعد ریاضی 1 پیشنیاز ریاضی2کنه و جفتشونو باهم برداره!
متوجه نشدم . یعنی چی کی باید دانشگاه ؟نقل قول:
نقل قول:
دمت گرم کامل گرفتم.
ترم اول و ترم آخر رو مهمان نمیدن ، ولی شما میتونید ترم اول رو حضور در کلاس بگیرید ؛ یعنی کلاسهاتون رو همون رشت برید ولی امتحاناتتون رو باید برید قشم و 6 نمره میان ترم رو از رشت بگیرید . .نقل قول:
میشه راهنمایی کنید که طریقه مهمان گرفتن از اول چطوریه؟یعنی دانشگاه قبولیم قشم است وشهر که من هستم رشت
چی باید بکنم از ترم دو میشه اقدام کرد
اگه واسه ی ترم 2 مهمان میخواید ، از همین اول ترم پیگیر کاراتون باشید چون هر دانشگاهی یه زمان مشخصی واسه مهمان و انتقالی داره . .
واسه ی انتقالی هم بعد از پاس کردن 24 واحد پیگیر بشید کارتون رو راه میندازن ..
برای تکمیل ظرفیت پس بر چه اساسی میگیرن؟؟بر اساس رتبه ؟؟؟خب از کجا باید بفهمیم که ما هم قبول میشیم یا نه؟؟؟
پارسال واسه ما که براساس رتبه بود ، یه دونه فیش اینترنتی باید میگرفتیم 3500 ، بعد هرکدوم از رشته ها و دانشگاههایی که میخواستیم انتخاب میکردیم ، بعد نتایجشون میومد ، مثل انتخاب رشته ی سراسری ..نقل قول:
پس بر چه اساسی میگیرن؟؟بر اساس رتبه ؟؟؟خب از کجا باید بفهمیم که ما هم قبول میشیم یا نه؟؟؟
اصلا میشه دل به تکمیل ظرفیت خوش کرد با توجه به این که رتبم (انسانی) 8000 بوده؟!
اگه به صورت فراگیر قبول شدید ، شاید از معدلتون باشه ، که حداکثر واحد قابل اخذتون 11 واحد ِنقل قول:
سلام
وقتی می رم برا انتخاب واحد از بین دروس ارائه شده درس های ریاضی عمومی 1 و شیمی عمومی 1 که پیش نیاز درس های دیگه در ترم های بعد هستند نیستش و من فقط تونستم 11واحد انتخاب کنم .
مشکل از کجاست؟
(در ضمن رشتم مهندسی نفت مرکز تهران هستش)
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------
شما اگه هر رشته ای دیگه الان قبول شدی میتونی ثبت نام کنی بعد اگه تو تکمیل ظرفیت اون رشته ای که از بین رشته های زده تو لیستشون قبول شدی ، این قبولیت کان لم یکن میشه و میری اونو ثبت نام میکنی ..نقل قول:
اصلا میشه دل به تکمیل ظرفیت خوش کرد با توجه به این که رتبم (انسانی) 8000 بوده؟!
آخه ما از کجا بدونیم که کدوم دانشگاه ظرفیتش زیاد شده؟توی سایت سنجش میگه؟
و اینکه بعضی رشته هاشون خوبن محل دانشگاهشون خوب نیس ، مثلا" واسه من پارسال اقتصاد داشتن 50 نفر پذیرش تو تکمیل ظرفیت ولی رفسنجان بود و من نمیتونستم برم تا رفسنجان ...
کلا" تکمیل ظرفیت شانسیه ، یه وقت دیدی امسال رشته های خوبی زدن واسه تکمیل ظرفیت + دانشگاه خوبی ..
یه وقتم دیدی امسال اصن تکمیل ظرفیت اعلام نکردن !
زیاد روش حساب نکن ، به تمیل ظرفیت مثل یه شانس نگاه کن .
یکی از دروس معارف اسلامی منظورش چیه؟ کدوم درسها میشه معارف اسلامی؟
بله تو سایت سنجش رشته ها دانشگاهها و تعداد پذیرششون رو میزن ..نقل قول:
آخه ما از کجا بدونیم که کدوم دانشگاه ظرفیتش زیاد شده؟توی سایت سنجش میگه؟
بعضی رشته ها اصن 3 نفر پذیرش داشتن
و بعضی رشته تو تکمیل ظرفین فقط مرد پذیرش میکردن !
محدودیتش زیاده .