من کتابش را دارم چیز زیاد کم درد خوری نیستا قبول دارم هم رنگی نیست هم گنگ توضیح می ده اما بعضی از جاهاش که به درد من خورد ولی کلا نگیری بهتره ولی حالا 15 هزارتومان 15 میلیون که نیست
Printable View
من کتابش را دارم چیز زیاد کم درد خوری نیستا قبول دارم هم رنگی نیست هم گنگ توضیح می ده اما بعضی از جاهاش که به درد من خورد ولی کلا نگیری بهتره ولی حالا 15 هزارتومان 15 میلیون که نیست
سلام
بالاخره از سایت سیم تونستم سی 130 پیدا کنم ولی..............................
پنل و صدا نداره خوبم کار نمی کنه تازه ایلیوشین هم گیرم نیومده
خواهشا کمک کنید
باید توی تورنت دنبالش بگردی
اسم کاملشو دقیق بنویس اگه شد برات پیدا میکنم
بهمن سافت بهترینه :5:.نقل قول:
رامسر هم بله باند کوتاهی داره و باید با هواپیما های کوچیک اونجا رفت.:13:
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------
مهرآباد به امام خیلی طولانیه ها ابی جان یه وقت خوابت نبره تو راه :27:...!نقل قول:
مسیر های طولانی موقعی حال میده که چند نفر باشیم و با IVAO پرواز کنیم که نشه کار خلافی انجام داد:31:
بعضی اوقات 4 تا 5 ساعت پروازم طول میکشه...
من معمولا از شیراز تا دبی میرم که خسته کنندس
آخر کارا هم از آبادان تا کویت میرفتم الانم که بازنشسته شدم
متاسفانه اسم کاملشو ندارم
همون ایلیوشین نیرو هوایی خودمون
من تاحالا هر چی هواپیما دانلود کردم ویرچوال کاکپیت ندارند و درون کابین خالیه
چند تا هواپیمای خوب لازم دارم 727 777 797 سی130
امیدوارم بتونم fspassenger گیر بیارم
در ضمن نمی دونم آیا برا نصب هر چیزی مثل پسنجر یا اسسیلتور نیاز به SP1 or Sp2
هست یا اینکه روی همون معمولیه هم میشه نصب کرد
امیدوارم با پیوستن به آنلاین ها بتونم در کنار خلبانای خوبی مثل شما ها پرواز کنم
ماها که خلبانای خوبی نیستیم
یادش بخیر دوران جوونی که پرواز میکردم خیلی کیف میداد
ولی الان بازنشسته شدم و نمیتونم پرواز کنم
دوستانی که اف اس پی رو میخواستن دانلود کنن و مشکل داشت من تو رپیدشیر آپلود کردم میتونید دانلود کنید
فقط سریعتر چون ممکنه پاک بشه هاااااا
اول اون پی ام دی جی:
اینم خود اف اس پی:نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/415984873/6515314_PMFG_747-400X___747-8X_NO_EMULATION_-_EASY_INSTALL.rar.zip.html
اینم کرکش:نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/416252523/FsPassengersX_setup.exe.html
نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/416252433/FsPassengerX_Crack.exe.html
اصل قضیه اینه که این 15 هزار تومنها نباید بره توی جیب یک عده دزد که بازی رو خودشون رایت میکنند و صرفا چون روی DVD نقره ای میفروشند به اسم اورجینال 15 هزار تومن میگیرند.نقل قول:
ولی حالا 15 هزارتومان 15 میلیون که نیست
هست یا اینکه روی همون معمولیه هم میشه نصب کرد
دیدی نخوندی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خدا گاهی وقتها همین پرواز انقدر طول میکشه که نگو.نقل قول:
مهرآباد به امام خیلی طولانیه ها ابی جان یه وقت خوابت نبره تو راه :27:...!
این ATC من بعضی وقتها خوابش میبره وقتی میرسم دریای مازندران تازه میگه داداش Tehran Center کارت داره...
hgالبته CD های ما اورجینال اورجینال نیستا ولی وقتی 15 هزار تومان دادیم نباید قابلیت 3 بار باشه اگر می خوان جلوگیری از رایت باشه CD را قفل کنند فکر کنم خود شبیه ساز 70 هزار تومانه حدودا اون لینک خود سایت fsp یک مشکلی که من هم باهاش داشتم لینکش به خدا از سایت راپید شیر در حالت رایگان سخت تر دانلود می شه من 3 با با دایل آپ دانلود کردم که بالاخره لینکش کار کرد:41: ولی حالا راستی یک دگمه تو هواپیما بالا ی فرمان سرعت هستش من بعد از یک ساعت پرواز یک هو دگمه خود به خود رفت تو کار این دگمه اینه که سرعت خودکار تنظیم بشه بعد یوهو سرعت در هنگام فرود دیگر دست من نبود بعد مسافران زابرا شدند راستی یک نرم افزاری نیست که صلوات فرستادن یا جیغ کشیدن مسافرا رو نشان بده:27: حالا جدی نرم افزاری نیست که وقتی رفتیم در کابین مسافرا مسافر ببینیمنقل قول:
می شه هنگام پرواز دعای جوشن کبیر پخش کرد. اتفاقا این شبا خیلی هم ثواب داره.:31: . صدای الغوث الغوث مسافرا موقع پرواز... البته معمولا تو پرواز توپولوف پخش می شه...:42: :31:نقل قول:
من معمولا از شیراز به اصفهان می رم. فقط یه مشکلی که با 777 دارم موقع فرودش هست. اولین بار که رفتم موقع فرود خودش رو ILS رفت ولی الان دیگه نمی ره. خیلی اذیت داره. وقتی می خوای هدینگ رو عوض کنی حتما باید روی ست یک بار کلیک کنی و الا هدینگ تغییر نمی کنه. واسه ارتفاع هم همینطور. دکمه Hold هم باید خاموش باشه...
ما که نفهمیدیم چطوریه...
مگه میشه رفت تو کابین مسافرا؟نقل قول:
هواپیمایی که انتخاب میکنید باید این قابلیت رو داشته باشه یعنی طراحیش کرده باشند مثل اون 757 که قبلا لینکش رو داده بودم.نقل قول:
هواپیما های پیش فرض شبیه ساز خودشون ندارن
من شخصا یکی از تفریحاتم اینه که وقتی مهماندارها رو میفرستم آبکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرو کنند یهو هواپیما رو میدم بالا و پایین تا جیغ و دادشون بره هوا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته فکر پوینت منفی نباشید. آب و هوا رو گل آلود کنید ولی موقع فرود درستش کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینطوری پوینت مثبت آب و هوای بد به پوینت منفی -10G [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برابر میشه.
بين شما اقايون عزيز كسي نميدونه كه اگه gpsموبايلو روشن كني و همينطور موبايلو بذاري رو افلاين بازم مشكل ايجاد ميكنه؟
منمون ميشم اگه به اين سوال خارج از دسترس جواب بدين..........
این لینک دانلود My Traffic 2010 صفحه اول برای هر دو نوع ویندوزهای 32 و 64 بیتی ست؟
مشکلی احیانا با سون نداره؟
در ضمن بعضی لینکهای صفحه اول کار نمیکنه!
آره منم تست کردم بعضی هاش کار نمیکنه
اگه به 64بیتی کار میکنه من شاید دان کنم
هنوز کارکردن-نکردنش روی 64 بیتی مجهوله!نقل قول:
با سیستم زیر بازی اجرا میشه :
Ram : 3GB
CPU : 3.0 GHz
Graphic : 1GB NVIDIA GeForce GT 240
صفحه اول را نخوندی بازی چیه شبیه ساز اگر به خلبانی علاقه داری به دردت می خوره با نگاه بازی 1 ماه نشده ازش متنفر می شی و لی در رابطه با اجرا شدن خیلی خوب هم اجرا می شه هر چه سیستم بالا تر بهترنقل قول:
موقع Takeoff و لندینگ اصلا موبایل رو روشن نکنید. حتی روی آفلاین بودنش هم مثل روشن بودنش ریسکه.نقل قول:
بين شما اقايون عزيز كسي نميدونه كه اگه gpsموبايلو روشن كني و همينطور موبايلو بذاري رو افلاين بازم مشكل ايجاد ميكنه؟
منمون ميشم اگه به اين سوال خارج از دسترس جواب بدين..........
اما در حین پرواز مشکلی نداره. البته GPS فکر نمیکنم بتونه Detect کنه با توجه به سرعت بالای شما.
مگر اینکه زمانی که هواپیما هنوز حرکت نکرده GPS رو روشن کنید تا Detect کنه. که البته با جریان خاموش کردن موبایل در تناقض (درسته؟) هستش.
سلامنقل قول:
آقا My Traffic 2010 که لینکش تو صفحه اول هست برای هر دو نسخه 32 و 64 ویندوزه؟
با 7 سازگاره؟
ظاهرا تو فرومهای انگلیسی از این موضوع شاکی بودنا
بخاطر ریسک دانلود این حجمیش میگم
اگر موبایلتون حالت فلایت مود، داره، و با این حالت از GPS می تونید استفاده کنید هیچ مشکلی بوجود نمیاد.نقل قول:
اصولا تاحالا وقتی رادیو روشن بوده و موبایلتون زنگ خورده اختشاشات موج موبایل رو روی رادیو حس کردید ؟ خاموش کردن موبایل برای جلوگیری از این اختشاشات روی فرکانسهای رادیویی خلبان هست. فکر نمی کنم GPS این اختشاشات رو داشته باشه :11:
دوست عزیز مشکلی نداره ... من روی 7 ورژن 64 بیت خیلی وقته دارم باهاش کار می کنم...نقل قول:
بله درسته...نقل قول:
موبایل به خاطر نویزهایی که ایجاد می کنه بسیار خطرناکه و حتی ممکنه با اختلال در سیستم ناوبری موجب انحراف از مسیر بشه ( مثلا به جای تهران برین لندن :31: ) و حتی جایی خوندم که در لحظه فاینال می تونه باعث اختلال در سیستم ILS هواپیما بشه که موجبات سقوط رو فراهم می کنه!
اما GPS مشکلی نداره...اما برای احتیاط بعد از تیک آف روشن کنید...
سلام ممنون از شما والا بخدا من اینا رو خوندم اخه با این اینترنت که نمیشه دانلود کرد بالاخرا فقط اکسپنشن گیر آورد م ولی خیلی نصبش سخت بود دو دی وی دی باید کپی می کردم و اینکه خیلی چیزی بجز دو سه تا ریپینت هواپیما اضا فه نکرد فالو می رو هم دانلود و نصب کردم باز کار نکرد هواپیماهایی رو هم که دانلود و نصب می کنم بیشتر نشوتن نمی ده و خیلی هم ناقص تازه اگه نشون بده پسنجر هم که اصلا نابوده مثل اینکه آب شده رفته درون زمین
....
این پست رو پاک کنید لطفا...
سلام مجدد الان باز نشستم و 7 صفحه اول پست ها رو خوندم بازم متوجه نشدم که acce واقعا چی اضافه می کنه میخوام بدونم اون که من نصب کردم آیا واقعا نصب شده و یا نه
دی وی دی دومش هم که بقول گفتنی هدیه شرکت هست خیلی هواپیما داره که من با کپی همه اونا توی مسیر simobject\airplane باز هم فقط چندتا مدل اضافه کرد مثل 747 klm در حد 2 تا 3تا و آنتونوف دو موتور ملخدار
خواهشنا منو شیر فهم کنید
ممنون
بازم سلام آموزش روشن و خاموش کردن هواپیما رو پیدا نمی کنم
آخه این برنامه خیلی چیزا داره که کم کم سولو می شیم
سلام من بلاخره پیدا کردم . و نصب شد . Acceleration Pack هم نصب کردم ...
حالا چند تا مشکل دارم ... یکی از مهم ترین مشکلام اینه که نمیتونم مسیر رو پیدا کنم
همه ی آموزش ها که تو این تاپیک بود رو خوندم وی هیچی سر در نیاوردم
به فرض با 747 میخوام از تهران به مشهد برم . بعد از take off دیگه نمیدونم کدوم طرف باید برم
بعد سقوط میکنم :5: همه مسافرا هم میمیرن :18::19:
یه سوال دیگه ... من اگه بخوام هواپیما یا اضافات دیگه رو بریزم . از کجا باید پیدا کنم ؟؟؟
زکی...!!:18:نقل قول:
مگه شما تو flight planner فرودگاه مبدا و مقصد رو انتخاب نمیکنید...؟؟
مگه برج بعد از تیک آف بهتون نمیگه به چه هدینگی بروید و در چه ارتفاعی پرواز کنید...؟؟
چجوری سقوط میکنید...؟؟ مگه کار با اتوپایلوت رو بلد نیستید...؟؟
ظاهرا خیلی آماتور به نظر میایید... ابتدا باید دوره های آموزشی FSX رو تکمیل کنید و مدرک بگیرید تا بتونید راحت پرواز کنید ... بدون هیچ مشکلی...
آدم رو هول میکنی ا :27: یکی یکی بپرس :18:نقل قول:
چرا تو flight planner فرودگاه مبدا و مقصد رو مشخص میکنم ... بعد از take off هم دقت نکردم ببینم اطلاعات میده یا نه
مشکل من کار با GpS و نقشه اس ... که نمیفهمم کجا باید برم
auto pilot هم تو پنل هست . پیداش هم کردم ولی دکمش کار نمیکنه یعنی هر چی کلیک میکنم انگار هیچ دکمه ای اونجا نیس
دوره های آزمایشی هم خواستم برم . ولی انگلیسی ه ... منم که هیچی نمیفهمم
من یک مشکل با زبان برج مراقبت دارم اگر یکی کامل بلده به من یاد بده:19:
توی آموزش صفحه ی اول تا گرفتن مدرک Solo پیش برید.نقل قول:
آدم رو هول میکنی ا :27: یکی یکی بپرس :18:
چرا تو flight planner فرودگاه مبدا و مقصد رو مشخص میکنم ... بعد از take off هم دقت نکردم ببینم اطلاعات میده یا نه
مشکل من کار با GpS و نقشه اس ... که نمیفهمم کجا باید برم
auto pilot هم تو پنل هست . پیداش هم کردم ولی دکمش کار نمیکنه یعنی هر چی کلیک میکنم انگار هیچ دکمه ای اونجا نیس
دوره های آزمایشی هم خواستم برم . ولی انگلیسی ه ... منم که هیچی نمیفهمم
بعدش یک قسمت توی آموزش هست که یک پرواز مستقل با 747 رو به صورت آماتور شرح داده.
بعدش یک فرود ILS رو با 747 تمرین کنید.
کم کم راه میفتید.
آقا لینک دانلود شبیه ساز رو میدید ممنون
آموزش کاملش رو قبلا گذاشته بودم.نقل قول:
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
[QUOTE=kasra2002;5354897]بازم سلام آموزش روشن و خاموش کردن هواپیما رو پیدا نمی کنم
برای کدوم تایپ هواپیما رو میخواید؟
[QUOTE=dani.flight;5356066]آموزش کاملش رو قبلا گذاشته بودم.
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19: :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19: :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19: :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19: :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19:نقل قول:
همه چی قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا
خوب واسه ما جدیدا هم بگذارید کم کم دارم از این تاپیک متنفر می شم بیاین با همکاری آقای ابی لینک مطالب را پیدا کنید هم در صفحه اول بذارید تا علاققه مندان ببینند هم واسه ما جدیدا
عصبانی نشید. :21: برای قلبتون هم ضرر داره. :27:نقل قول:
همه چی قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا قبلا
خوب واسه ما جدیدا هم بگذارید کم کم دارم از این تاپیک متنفر می شم بیاین با همکاری آقای ابی لینک مطالب را پیدا کنید هم در صفحه اول بذارید تا علاققه مندان ببینند هم واسه ما جدیدا
سرچ تاپیک خرابه. درست شد لینکش رو بهتون میدم.
در ضمن آموزش ایشون برای 737 PMDG هستش.
من تقریبا همه مشکلاتم حل شد ...
اول تیک آف میکنم . بعد خلبان اتوماتیک رو طبق دستورات از برج مراقبت فعال میکنم تا زمانی که با فرودگاه مقصد میرسم ...
طبق آموزش من از سیستم ILS استفاده میکنم ... ولی هواپیما دقیقا از کنار فرودگاه رد میشه
من مجبورم auto pilot رو خاموش کنم و خودم هواپیما فرود بیارم ... ولی مشکلم اینه که حتی طبق آموزش هم که میرم سقوط میکنم
درخواستم اینه که یه آموزش جداگانه از راحت ترین روش فرود قرار بدین . میدونم تو اون آموزش هست ولی اولا شفاف توضیح داده نشده . دوما روش های مختلفی هست و پراکنده ...
ببینید لوکایزرها یکیشون فقط به طور خودکار عمل میکنه که مربوط به هدینگ هست. لوکایزر ارتفاع رو باید خودتون حواستون رو بهش جمع کنید و طبق اون ارتفاع کم کنید.نقل قول:
طبق آموزش من از سیستم ILS استفاده میکنم ... ولی هواپیما دقیقا از کنار فرودگاه رد میشه
من مجبورم auto pilot رو خاموش کنم و خودم هواپیما فرود بیارم ... ولی مشکلم اینه که حتی طبق آموزش هم که میرم سقوط میکنم
درخواستم اینه که یه آموزش جداگانه از راحت ترین روش فرود قرار بدین . میدونم تو اون آموزش هست ولی اولا شفاف توضیح داده نشده . دوما روش های مختلفی هست و پراکنده ...
اگر طبق اون نقطع ی صورتی (لوکایزر) ارتفاع کم کنید به موقع فرود میاین.
همچنین استفاده از Glide Slope واقعا موثره با توجه به اینکه هواپیمایی مثل 737 خودش توی پنل میزنه که شما زیر گلاید هستید یا روی اون.
همچنین ممکنه فرودگاه مقصد شما جزو فرودگاههایی باشه که مشکل ILS دارند. برای تست فرودگاههایی مثل Tokyo یا Narita یا Washington Dullas و اینطور فرودگاههای بزرگ رو تست کنید.