اق جا واقعا دستت درد نکنه اما من چون زیاد ابتدایی هستم میشه در مورد این قسمت یه توضیحی بدی چون اصلا منظورت رو نفهمیدم:10::11:نقل قول:
Printable View
اق جا واقعا دستت درد نکنه اما من چون زیاد ابتدایی هستم میشه در مورد این قسمت یه توضیحی بدی چون اصلا منظورت رو نفهمیدم:10::11:نقل قول:
کافیه مسیر زیر رو دنبال کنی و تغییر گفته شده رو انجام بدی:نقل قول:
Start>run>"to run benevis" regedit
از صفحه باز شده کادر سمت چپ دنبال HKEY_CURRENT_USER بگرد بعد علامت + اونو بزن باز بزشه، از منوی باز شده Software بعد Yahoo بعد Pager بعد Test رو پیدا کن روی فثسف کلیک کن و از منوی سمت راست روی Default راست کلیک کن و Modify رو بزن.
بقیش رو هم که shahin666 گفته چیکار کنی
سلام دوستان
یکی بدادم برسه
نامردها آیدی منو هک کردند - چطوری میتونم پسش بگیرم؟
تو رو خدا کمکم کنید.
سلام من وقتی میخوام وارد روم ها بشم ارور میده میگه request confused
اقا جان من این قسمت رو نمیدونم کجاست من خیلی ابتدایی هستم:11:نقل قول:
سلامنقل قول:
این روشی که دوستمون گفتن مختص یاهو 8 و بالاتر هست......... به جای روشی که گفته شد این فایلو دانلود کنید:
http://www.wackyb.com/downloads/YahooV8Multi.reg
;)
موفق باشید :)
سلام shahin666 جاننقل قول:
البته من قبلا از يه نرم افزار استفاده ميكردم
ولي چون با رجيستري خيلي ارتباط دارم اين مطلب برام خيلي جالب بود
دستت درد نكنه
البته يه چيز ديگه هم برام جالب بود و اونم عكسي كه انتخاب كردي
ايول بابا استقلالي
راستي ميشه بگي منبع اين مورد از كجا بود يا اگه نكات ديگه اي بلدي بگي
مرسي
با سلام
یک سوال دارم اگه زود جواب بدید ممنون میشم
یک سایت هست به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که وقتی وارد سایت میشی وآیدی یاهو افراد رو میزنی میگه اون فرد آنلاین هست یا نه. ضمنا همراه با نشون دادن وضعیت آیدی یک عکس هم از طرف نشون میده . اما وقتی میری پروفایل اون آیدی رو چک میکنی اون عکس نمایش داده نمیشه.
چطوری میشه اون عکس رو از پروفایل اون آیدی به صورت بزرگ دید؟
اون عکس آواتاره اون شخصیه که شما چک میکنید........ و آواتار عکسیه که کوچیک شده و امکان دسترسی به اصل اون وجود نداره، چون اون عکس روی سرور یاهو با همون اندازه ی کوچیک ذخیره میشه........نقل قول:
موفق باشید :)
از راهنمایییتون تشکر میکنم
به سلام
چند وقته که وارد یاهو می شوم یا میگه اتاقا پر است یا وارد می شوم هیچکس نیست. چرا
سلام دوست عزیز وردتون رو تبریک میگمنقل قول:
نوشته شده توسط wordist
سلام shahin666 جان
البته من قبلا از يه نرم افزار استفاده ميكردم
ولي چون با رجيستري خيلي ارتباط دارم اين مطلب برام خيلي جالب بود
دستت درد نكنه
البته يه چيز ديگه هم برام جالب بود و اونم عكسي كه انتخاب كردي
ايول بابا استقلالي
راستي ميشه بگي منبع اين مورد از كجا بود يا اگه نكات ديگه اي بلدي بگي
مرسي
راستش این چیزی که گفتم نمی دونم منبعش از کجا هست چون من اینو توی کامپیوترم داشتم
چاکره همه استقلالی ها هم هستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته امین جان میشه اون عکسم رو هم وقتی داری با طرف چت میکنی یه جورای میشه برداشت تا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين به خاطر اخرين تغيرات ياهو است اگه پر بزنه يا اون روم پر هست يا ياهو داره روم رو اپديت ميکنه البته اين بيشتر برای روم های ۱ تا ۱۰ اتفاق افتاده در مورد سوال دومی که پرسيدی بگم شما بايد به لينکی که در وسط روم هست بريد و کد امنيتی رو بزنيد بعد به طور کامل وارد روم ميشيد:20:نقل قول:
شاهین جان متوجه نشدم درست........ یعنی عکسو موقعی که داری با طرف چت میکنی با سایز بزرگ save کنی؟ مطمئنم که نمیشه شاهین جان! فقط همون عکس کوچیک کنار پنجره رو میشه Save کرد! که اونم کار خاصی نمیخواد! حالا منظورتون رو دقیق تر بفرمایی ممنون میشم :)نقل قول:
البته امین جان میشه اون عکسم رو هم وقتی داری با طرف چت میکنی یه جورای میشه برداشت تا؟
سلام خدمت دوستان عزيز بعد از تغييراتی در ياهو که پيش امد ايزاری که باعث اختلال در روم ها ميشد تقريبا از کار افتادند البته در اين بين برنامه هايی مانند STB مارکوس هنوز توانايی ورود ايدی به روم را داشت با اين تفاوت که از اگنور سابق برخوردار نبود حالا به برنامه ای ميرسيم که قدرت ويسی کشی رو داره و همچنين ايگنور کردن برنامه Phantom VC که يه برنامه پر سرعت ويسی کشی در ياهو هست در اين ورژن با تغيرات ياهو سازگار هست
عکس برنامه
کد:http://i13.tinypic.com/61t8vwl.jpg
لينک دانلود برنامه
کد:http://y-yatim.persiangig.com/Program/Phantom%20VC.zip
لينک فايل کمکی
کد:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5&displaylang=en
نه امین جان منظورم این نبود که عکسو به صورت بزرگ سیو کنیم
با استفاده از یه برنامه کوچیک به اسمه Display Grabber می تونیم تمام آوتارهای کسای رو که باهاشون
چت کردیم رو داشته باشیم
بعضی موقعه ها ممکنه اون عکس نیاد ولی خوب با این برنامه می تونیم تمام آوتارها رو بیبنیم حتی آوتارا های که
برای ای دی دیگران هست و ما باهاشون چت نکردیم
برنامه نیاز به نصب هم نداره فقط کافیه برنامه رو اجرا کنیم مسیری که یاهو رو نصب کردیم رو بدیم و
مسیری که میخوایم عکسا رو اونجا ذخیره کنه و بعد هم دکمه Go
اینم لینک برنامه
حجمشم فقط 5 کیلو بایت هست!!کد:http://rapidshare.com/files/54719113/Display_Grabber.zip.html
الان خیلی وقته که دیگه نمیشه تو رومهای یاهو رفت.با تازگی وقتی میرید خودتون و یاهو چت تو رومین.
یه نفر اخرین ورژن این دو تا برنامه رو بزاره
yahoo funny
Yahoo! Friend
عزيز فكر كنم شما دنبال اسمايلي هاي ياهو ميگردي.اگه ياهو مسنجر رو سيتمتون نصب باشهنقل قول:
از ادرس زير ميتونيد پيداش كنيد:( x نام درايوي هست كه برنامه رو نصب كرديد)
X:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Media\Smileys
قبلا توضیح داده شده بودنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1518148&postcount=3338
بچه ها سلام
کمکم کنید که بدبخت شدم رفت
آیدی منو هک کردند - چطوری میتونم پسش بگیرم؟
اینو بگم که سوالات موقع ثبت نام رو هم یادم نیست.
یه برنامه ای چیزی هکی مکی بذارید تا گیرش بیارم
تو رو خدا هر کی تو این کار وارده پی ام خصوصی بده
salam bacheha babakhshid english type mikonam
man az booter dar yahoo 8.0 estefadeh mikonam amma hich kodoom az booter ha kae namikone
yani ID ha login misheh amma hich kodoom az boot ha javab namideh age mitoonid rahnamaee koni
man az windows media center sp2 estefadeh mikonam momkene eshkal az in bashe
agar ham booter jadidi darid mamnoon misham ke vasam bezarid mer30 az zahamatetoon sadegh
سلام
برنامه ای پیدا میشه که بدون اجازه طرف وویس یا وب کم اونو باز کنه
اگه دارید حتما بزارید
خیلی گشتم پیدا نکردم
ممنون میشم اگه یه قویشو بزارید
بچه ها سلام
کمکم کنید که بدبخت شدم رفت
آیدی منو هک کردند - چطوری میتونم پسش بگیرم؟
اینو بگم که سوالات موقع ثبت نام رو هم یادم نیست.
یه برنامه ای چیزی هکی مکی بذارید تا گیرش بیارم
تو رو خدا هر کی تو این کار وارده پی ام خصوصی بده
یه برنامه میخام که با چند تا ایدی لوگن بشم !!
مرسی:40::40::40:
سلام بچه ها.من رمز آیدیمو عوض کردم و یه چیز سخت گذاشتم ولی الان اون آخراشو یادم نیست.کسی نیست که بتونه یه جوری پسم رو پیدا کنه و دوباره برگردونه بهم.توی یاهو هم رفتم ولی میگه اطلاعاتت با اونی که توی اکانت هست یکی نیستش.لطفا کمکم کنید.حاضرم آیدیم رو هم بدم تا پسش رو پیدا کنید.تو رو خدا.خیلی برام مهمه.
قبلا بحث شده بود! برنامه خاصی هم نمیخوادنقل قول:
برای شما
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1548236&postcount=3364
چرا نمی توا نم وارد چت روم شوم.درواقع با پیا مها ی متفا وتی روبرو می شوم
دوست عزیز :نقل قول:
مدتی هست که چت رومهای یاهو بسته شده و نمی توان وارد انها شد . باید منتظر نسخه های جدید یاهو مسنجر باشیم.
یا حق.
سلام!نقل قول:
دوست عزیز این چه حرفیه که میزنید؟؟ :eh: روم ها باز هستن فقط وقتی میرین تو چت روم و میبینید کسی نیست به جای بستن روم، ببینید یاهو چی بهتون گفته:
To help prevent spam and bots from disrupting your Yahoo! chat experience, please click here to verify your account (this link will open a new web browser window). This step is required before you can begin chatting.
لینکی که به شما میده رو باز کنید و کدی که بهتون میده رو وارد کنید....... به راحتی وارد چت روم میشین :)
موفق باشید
الان Ps خوب واسه یاهو چی هست.
اگه هست یه لینک واسه دانلود بدین.
نقل قول:
آقا کمکم کنید.من بیش از یه ساله این ایمیل رو دارم.بدبخت میشم پسش از دست بره.یکی نیست کمک کنه؟
سلام من نميتونم وارد رومهاي اسيا بشم همشون ميزنن فوله مشکل کلي هست يا از مسنجر منه
من 20 تا روم را امتحان کردم ولی به غیر از خودم و یک روبات کس دیگری را ندیدم!!!نقل قول:
نقل قول:
دوست عزيز اين سيستم جديد ياهو هست شما بايد روي لينکي که بهت ميده کليک کني وبعد که پيج ياهو باز شد کد امنيتي را بزني تا بعد بتوني وارد روم بشي
روم های آسیا اینطوری شدن
از دیروز
دیگه اصلا نمیشه وارد شد همش میگه پره
چش شده؟
الان بوتر یا Ps خوب واسه یاهو چی هست ؟
منم لازم دارم.نقل قول:
ناشناس میشه طریقه دانلود رو بگی ؟ من که نتونستم
ببخشید من یه تایپک زدم به جواب نرسیدم و قفل شد
من با ایدیم نمیتونم با ورژن 8 و 8.1 یاهو لوگین کنم ولی با 7 میشه !
salam doost aziz man az booter estefadeh mikonam ama namidoonam az che siti gereftam vali age betooni behem begi vasatoon mizaram too hamin site ta betoonid estefadeh konidنقل قول: