اولین بار تو ان 82 چند زده بود؟نقل قول:
بعد تغییرات تو xplore هنوزم 206 نشون میده؟
Printable View
اولین بار تو ان 82 چند زده بود؟نقل قول:
اولش اینم 332 بود ....بعد از عملیات هم توی ایکس پلور همون 206 رو نشون میدهنقل قول:
اولین بار تو ان 82 چند زده بود؟
ولی فکر کنم این ان 82 یه جای کارش میلنگه اخه همین برنامه سی پی یویه 8510 رو میزنه 330 ولی 82 رو میزنه 206 ...!!!
نکنه نوکیا دودره بازی در اورده سی پی یوه ان 73 رو گذاشته روش...: دی
وای شما چه را همه چی رو با هم قاطی می کنید...:41::18:نقل قول:
برای بار صدم میگم cpu ان 73 arm 9 هستش اما cpu ان 82 arm 11 هستش ( مثلا core2due به core2quad)
سایر پردازش هایی هم که از cpu اصلی کم شده به خاطر ویژگی های دیگه ی گوشی هست ...
اگه از 8510 منظورت Innov8 هستش که باید بگم اون سامسونگ و با نوکیا فرق داره ... یا حداقل از اسمشون معلومه ...
جالبه شما ها به نوکیا تهمت می زنین ... :27:
اون صدو خورده ای که کم میزنه واسه دوربین هست.
دوستان چرا الکی بحث میکنید ...
.
این گوشی اینقدر محاسن داره که حالا سر 100 اختلاف cpu گوشی دیگه این حرفا رو نداره ...
.
فعلاً با توجه به قیمتش بهترین گوشی هست ...
ما که بحثی نکردیم فقط گفتیم این چرا اینجوری اون چرا اون جوری...!!!!
اون قضیه ان 73 رو هم مزاح فرمودیم...: دی
سلام ودورود به دوستاننقل قول:
سامان عزیز متاسفانه با آپگرید کردن گوشیم به 31 فارسیم پرید.
سلام
دوستان میخوام بعد از اینکه این گوشی رو خریدم، حالا معایبی که تا الان باهاشون برخورد کردم رو ذکر کنم، شاید دوست دیگری هم خواست این گوشی رو بخره و این پست رو بخونه، بیشتر با معایبش آشنا بشه.
این پست کاملا بی طرفانه و بدون تعصب و خصومت هست.
این پست در تاپیکی که برای مشاوره زدم هم قرار میدم.
===============
معایبی که تا الان دیدم:
- صفحه نمایش گوشی هم تیره هست هم تار.
- دوربین در عکاسی علی رغم این همه تعریف و تمجید دوربین خوبی برای عکاسی نیست. نه که بگمن بده، ولی خوب نیست. قدرت عکاسیش توی شب و در فاصله کم (مثلا 8 متر کمتر) هست. اون هم به لطف فلاش زنون و هماهنگی کامل شاتر با فلاش. (فیلمش خوبه و ایرادی نمیشه بهش گرفت)
- کیبرد گوشی که هر چند هم عادت کنیم، باز هم نمیتونیم با سرعت گوشی هایی مثل D900،W810،K770 و ... تایپ کنیم ( P1 . P990 که دیگه جای خود دارد) (البته میشه بدون نگاه کردن هم تایپ کرد، ولی سرعت ...)
- آفیس خود گوشی اصلا کامل نیست و نمیتونه راحت فایل های آفیس رو باز کنه و برای این کار نیاز به نرم افزار داره.
- تعداد مسیج های رد و بدل شده در این گوشی مشخص نیست.
- دکمه کم و زیاد صدا (زوم دوربین) هیچ گونه برجستگی ای نداره و اگه بخوایید بدون نگاه کردن به اینها کار کنید به راحتی ممکنه اشتباه کنید. کلا این گوشی از لحاظ کیبرد و دکمه ها در سطح پایینی هست.
- قاب قسمت دور گوشی به نظر من از مقاومت خوبی برخوردار نیست و حدس میزنم به راحتی بشکنه
- گالری گوشی که فکر کنم مشکل همه نوکیا های گالری دار هست که همه عکس و فیلم هایی که رو گوشی هسترو نشون میده. حتی اگه یه صفحه اینتر نت سیو شده رو بندازید روی گوشی و بع برید گالری، تمام عکسهای فولدر اشیاء اون صفحه رو نمایش میده...
- هنگام اومدن یه بلوتوث هیچگونه صدایی از گوشی بلند نمیشه و فقط باید به صفحه نمایش نگاه کنید ببینم چه اتفاقی میوفته.
==================================
قطعا این گوشی معایب دیگه هم داره. که یا از دید من اونقدر بزرگ نیستن که بهشون بگم عیب یا من هنوز باهاشون برخورد نکردم. اگه با عیب بزرگ دیگه برخورد کردم در همین پست اضافه خواهم کرد.
مزایای زیادی هم داره این گوشی که حدس میزنم نیازی به بیان اونا نباشه.
با تشکر- فرشاد واثقی :12:
آها ... خوب شد یکی حرف ما رو فهمید ... arm 9کجا arm11 کجا ...
همونطور که مهدی جان گفتن 100 Mhz باقیموندش به خاطر دوربینه ...
می خاستم بدونم موقع عکس گرفتن دوربین شما صدا داره یا نه چون مال من که اصلن صدا نداره .. چرا؟
همچین چیزی امکان نداره .... اگه پروداکت کد گوشیتو تغییر داده بودی و آپدیت کرده بودی و اون وقت زبان فارسی به گوشیت اضافه شده بود امکان نداره بپره ...نقل قول:
مگه اینکه دوباره پروداکت کدو تغییر داده باشی .... خودت آپدیت کردی یا داده بیرون برات انجام دادن ...؟
چون بدی بیرون خودشون سرخود تغییر میدن .....
سلام خدمت دوستان:
1- بین عکسهای n82 و 6220 تو سایتی مقایسه شده و اصولا کدوم بهتره؟
2- درست که الان این گوشی تو بازار نیست ؟
دوست من در بین تمام 5 مگاپیکسلی ها هیچ گوشی به 82 نمیرسه ...
هم قدرت لنزش بالاس و هم به خاطر فلاش قوی که داره زنده ترین عکسها رو میگیره ....
.
شما از بین 5 مگاپیکسلی ها بین بهترین و بدترین داری مقایسه میکنی ....
دورود بر شمانقل قول:
خوشبختانه خودم باتوجه به آموزش صفحه اول انجام دادم.وقبلا نیز برای اطمینان در این فروم مطزح کرده بوذم.به هر صورت اینا همش آموزش وخواشتن وتوانستن است وگر نه میشه بدون درد سر بدی بیرون واست انجام بدن.خوب سامان عزیز یکی از دوستان چند پست قبل فرمودند که پرو داکت 0551525 رو بدم بعد دوباره آپگریدش کنم.به نظر شما آپگرید دوم به همان ورژن 31 که الان به گفته دوستان فلش بحساب میاد ،ایرادی نداره؟و مشگل حل میشه.اگه در اینمورد نقاط ریزی که قبل از آپگرید باید انجام بدم بفرمایید.در ضمن اینم هم بگم که موقع خرید گوشی دادم بهش فارسی زدند.یعنی از اونایی نیست که میگن فابریک فارسی روشه.با تشکر
[QUOTE][QUOTE]با این جوابی که شما دادی دیگه هیچ حرفی واسه گفتن نمیمونه ولی یه سوال دیگه هم بود :نقل قول:
اینکه درست که الان تو بازار نیست و معمولا وقتی یه گوشی کمیاب بشه چه مدت طول میکشه دوباره روال عادی بشه , چون من الان پولم فراهم ولی n82 پیدا نیست!!
با سلام...
نه دوست من اشتباه میکنی شاید کمتر شده باشه (که اونم اصلا تویزد ما اینجور نیست) اما امکان ندار شاه 5 مگایی ها تموم بشه...
اون برگشتنم به روال عادی در محدوده ی حدسیات مانیست دست وارد کننده های وصادر کننده هاست...
سلام دوست من اولا قبل جواب دادن باید بگم هیچ کدوم از این عیبا نه عیب بودن و نه شخصا محدود به این گوشی وعده ایش هم با توضیح من روشنتون میکنه....نقل قول:
- کیبرد گوشی که هر چند هم عادت کنیم، باز هم نمیتونیم با سرعت گوشی هایی مثل D900،W810،K770 و ... تایپ کنیم ( P1 . P990 که دیگه جای خود دارد) (البته میشه بدون نگاه کردن هم تایپ کرد، ولی سرعت ...)
- آفیس خود گوشی اصلا کامل نیست و نمیتونه راحت فایل های آفیس رو باز کنه و برای این کار نیاز به نرم افزار داره.
- تعداد مسیج های رد و بدل شده در این گوشی مشخص نیست.
- دکمه کم و زیاد صدا (زوم دوربین) هیچ گونه برجستگی ای نداره و اگه بخوایید بدون نگاه کردن به اینها کار کنید به راحتی ممکنه اشتباه کنید. کلا این گوشی از لحاظ کیبرد و دکمه ها در سطح پایینی هست.
- قاب قسمت دور گوشی به نظر من از مقاومت خوبی برخوردار نیست و حدس میزنم به راحتی بشکنه
- گالری گوشی که فکر کنم مشکل همه نوکیا های گالری دار هست که همه عکس و فیلم هایی که رو گوشی هسترو نشون میده. حتی اگه یه صفحه اینتر نت سیو شده رو بندازید روی گوشی و بع برید گالری، تمام عکسهای فولدر اشیاء اون صفحه رو نمایش میده...
- هنگام اومدن یه بلوتوث هیچگونه صدایی از گوشی بلند نمیشه و فقط باید به صفحه نمایش نگاه کنید ببینم چه اتفاقی میوفته.
==================================
قطعا این گوشی معایب دیگه هم داره. که یا از دید من اونقدر بزرگ نیستن که بهشون بگم عیب یا من هنوز باهاشون برخورد نکردم. اگه با عیب بزرگ دیگه برخورد کردم در همین پست اضافه خواهم کرد.
1.در مورد کیبورد اگه میشد ومیتونستم با شاخهای این فروم تو تایپ رقابت میکردم اما مکان و امکانش نیست(خیلی راحت میشه تایپ کرد...)تازه به نظر شما عیبه اما به نظر من نه عیبه ونه شاهکار به روایتی مباحه....
2.اگه این افیس واستون کافی نیست شما افیس کدوم گوشی رو دیدی که خیلی یااصلا یه کم از این سرتر باشه؟؟اصلا فکرکنم افیس همینه....
3.در مورد تعداد مسیج یه کم دقت میکردین متوجه میشدین ...اگه برید به اینباکستون بالای گوشی مینویسه چندتا از چندتا..(به صورت نسبی..)
4.اتفاقا گزینه ی کم وزیا دکردن صدا وزوم و اوت زوم به نظر من شاهکاره ونهایت ظرافت رو میرسونه(میخوای چغر وزمخت باشه؟؟؟!!!)
5.قاب دور گوشی هم به نظر من محکمترین جای این گوشیه شما اگه تونست بشکنش....
6.این که اولا واسه شما دوست عزیزم عیبه واسه من عیب نیست ..دوما تو همه ی گوشیها که اینجور نیست دقیقا نوکیا اومده از9.3 به بعد این موضوع رو حل کرده مثل 78و85و.....
7.اینکه صدایی نداره اتفاقا حسنه چون خیلیا هیچ علاقه ای به صدا ندارن و به خاطر همینخیلیا گوشی رو رو سایلنت و حتی صدای کلیداشون رو قطع میکنن(صدا مداو... واسه سونیه...)
با عرض پوزش وتشکر
سلام
چند جایی دیدم که نوشته بودن با Update گوشی سرعت GPS آن بسیار زیاد میشه یعنی تقریبا از 3 دقیقه به چیزی حدود 10 ثانیه میرسه
1 - میخواستم بدونم چنین چیزی واقعیت داره ؟
2 - در مورد Update گوشی کمی توضیح بدین
با تشکر از کلیه دوستان
سلام
دوستان راستی نظرتون را در این مورد بگید
کد:http://www.ariadata.ir/item.aspx?code=1772
دوست من کانکت شدن سریع gps یکسری شرایط داره که اونا باید رعایت بشه ...نقل قول:
حتماً در فضای باز باشید , اگه گوشیتون کشویی هست اسلاید رو باز نگه دارید و ...
.
آپدیت کردن گوشی در همه حالی توصیه میشه ولی نه برای اینکه بتونی تو 10 ثانیه بگیری ... چون هیچ گوشی تو 10 ثانیه کانکت نمیشه
دوست من درمورد اپدیت اگه میخوای گوشیتو به ورزن بااتر ارتقا بدی به این تاپیک برو
اپدیت هم یه سری کارایی های جنبی گوشیتو بهتر میکنه وفکرم کنم جی پی اس جزوش باشه...به علاوه سرعت وکیفیت وقدرت پخش موسیقی و نور ال سی دی و.....کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=298325
الان n82 تو علادین چنده؟
یکی میگه 350 ... یکی 295...
همون 340تا50 معقول تره...
اتفاقاً قیمت حدود 280 تا 300 معقول تره ...
چون قیمت 350 به بالا رو به اسم گارانتی اصلی به مشتری میندازن و وقتی هم یه مشکلی برای گوشی پیش میاد و گارانتی میرین هیچگونه خدماتی نمیدن ....
پس همون 280 رو بخرین بهتره ...
من خودم قیمت نکردم تو gooshishop.com زده 289 یکی از بچه های فروم میگه 350
کسی قیمت بدون گارانتی داره؟ چون اگه 350 باشه یه چیز دیگه میگیرم.
قیمت بدون گارانتی 275 به بالا اگر بتونی پیدا کنی....
من روز يكشنبه قيمت كردم 308000 تومان.
دوستان همون چیزی که من میگم 340 (حالا تا310 هم هست)بدون گارانتیش هست که میگم ...
دیگه 270 حتما بدون ال سی دی هست....
در این مورد سوالاتتون رو از اینجا بپرسید بهتره:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=218387
نقل قول:
سلام
من خودم گوشی رو دارم و با خیلی از گوشی های نوکیا از جمله N95 و N73 مقایسه کردم صدای N82 با کیفیت N95 وحدودا از نظر بلندی صدا برابر با N73. گوشی N73 بم کمتری نسبت به گوشی های 95 82 داره به همین دلیل صداش فرا گیره
اقا مهدی پروسسوره 82 با 95 8گیگ برابره 331 MHz فکر نکنم تو بازی کم بیاره ال سی دیش تار نیست ولی خیلی کوچیکتره 240*320 و اینم بگم بر خلاف بزرگی 95 حملش راحت تره تا 82نقل قول:
این 82 سفارشیه برای یک کشور و علائم خاصیه همچین چیزی تو ایران دیده نشدهنقل قول:
به نظر من رنگ مشکی یکنواخت ترهنقل قول:
نه خیر دوست عزیز کلا یه چیزی که کم میشه فی رو می برن بالا من خودم 2هفته پیش همکف علاالدین 280 قیمت کردم ولی هفته پیش 325 پول دادم چون رفته بودم بخرم گوشی هم نداشتم مجبوری خریدم. البته من با گارانتی خریدم.نقل قول:
صدای n82 در چه حدی؟
بستگی داره تا چه حدی بخوای رفیق...نقل قول:
صدای n82 در چه حدی؟
کیفیت رو من بهش از 20 19.75 میدم وقدرت هم 18 تا 18.5...خلاصه از نظر صدا مطلوبه.....
با تشکر فراوان
برو بچز...!!!! کسی برنامه واسه بنچمارک گرفتن از گوشی نداره....؟؟!!!
برنامه 3dmarkنقل قول:
مموري 4 گيگ باعث قفل شدن يا كاهش سرعت گوشي (N82)ميشه يا نه؟
:31:نقل قول:
4که سهله من 16 انداختم روش.