تاریخ سیستم شما اشتباه است
امروز 2008/10/15 هستش ولی تاریخ سیستم شما 2008/10/24 ( یعنی 9 روز تاریخ سیستم شما جلو هستش)
در ضمن لطفا این عکس رو هم بردار ؛ چون حجم زیادی رو گرفته :46:
Printable View
تاریخ سیستم شما اشتباه است
امروز 2008/10/15 هستش ولی تاریخ سیستم شما 2008/10/24 ( یعنی 9 روز تاریخ سیستم شما جلو هستش)
در ضمن لطفا این عکس رو هم بردار ؛ چون حجم زیادی رو گرفته :46:
نقل قول:
دوست عزيز اشکال از اين هست که : تاريخ سيستم شما، درست نيست
دوستان کسپرسکی 8 منهای مزایای بسیاری که نسبت به نسخه 7 دارد 2 عیب هم میشه بهش وارد کرد
اول اینکه عدم امکان تهیه Rule برای پروسه ها در نسخه 8 هستش
خب دوستانیکه که در کار با فایروال های حرفه ای تجربه کافی دارند که منظور من رو میفهمند
مثلا نمیشه به فایروال کسپرسکی گفت این پروسه نباید به فلان سرور وصل بشه یا فلان پورت رو براش بسته باشه
البته این دلیل ضعف فایروال نیست و برای کساییکه زیاد با تنظیمات فایروال سر و کاری ندارند هیچ چیز مهمی نیست
اما برای ما که قصد داریم هرگونه امکان ورود و خروج مشکوک اطلاعات رو بگیریم آزار دهنده است
ایمیلی که در این زمینه به کمپانی کسپرسکی زدم گفتند فعلا چنین امکانی درنظر گرفته نشده
شاید بعدا در نسخه MP1 محصول 2009 و یا کلا در نسخه 2010 این خصوصیت مجددا وارد بشه
امیدوارم این خصوصیت هرچه سریعتر مجددا اضافه بشه
دومین عیب رو هم بعدا میگم
lمن یک سوال دارم من هنتی ویروس کاسپرسکی 2009 درام و همش اپدیت می کنم ولی وقتی ctrl+alt+deletرو می زنم طبق مقاله که تو تایپک حل مشکل new folder هست کامپیوترم پر ویروس باید چیکار کنم؟
دوست عزیز به چه نوع ویروسهایی دچار شدید ... آیا کسپرسکی قادر به شناسایی نیستنقل قول:
در صورت عدم شناسایی ویروس توسط کسپرسکی لطفا نمونه ویروس خود ار اینجا بگذارید
در ضمن شما همان توصیه های دوستان را برای رفع کامل آلودگی بکار ببرید
برای ویروس کشی با کسپرسکی هم کافیه ابتدا کسپرسکی را آپدیت کنید
System Restore را خاموش کرده و وارد Safe Mode شوید
با حداکثر توان آنتی ویروس سیستم خود را کاملا اسکن کنید
موفق باشید
درود
من می خواهم فایلهای آپدیت Kaspersky Internet Security 2009 را بعد از اینکه کاملا و به طور فول آپدیت کرد مرتبا جدا کنم که بعد از نصب یک ویندوز جدید نروم دوباره آنها را بگیرم و آپدیت کنم و فایلهایی که جدا کردم را در پوشه برنامه Replace کنم. آیا این کار عملی است؟ و آیا هیچ مشکلی برای برنامه ایجاد نمی کند ؟ در Nod32 که این کار انجام می شد و خیلی هم خوب کار می کرد حالا کسپرسکی را نمی دانم.
با سپاس فراوان
بدرود
اصولا کار کپی و پیست کردن آپدیت های آنتی ویروس کار درستی نیست ( مگر در مواقعیکه ناچار باشید)نقل قول:
چون با این کار سبب آسیب رسانی به پیکره آنتی ویروس و کاهش میزان قدرت آن خواهد شد
در حال حاضر بهترین راه برای انتقال آپدیت ها ، معرفی آن بصورت یک سرور است
این روش بهترین و موثر ترین راه برای انتقال آپدیت هاست بدون هیچگونه ضرری
نحوه آپدیت دستی هم در پست اول تاپیک درج شده
ممنوننقل قول:
من از کسپر 7.0.1.325 استفاده میکنم. و هیچ گونه نرم افزار امنیتی دیگه ای ندارم
در بعضی مواقع که ویندوز نا خواسته ریستارت میشود در هنگام بالا امدن دوباره کسپر پیغامی میده که میخواد یک چیزای رو بفرسته.
به هر حال نظر شما چی من کسپرم رو انیستال کنم و دوباره نصب کنم و یا ورژن 2009 رو نصب کنم
راستی 2009 یا 2008 چه مزیتهایی نصبت به 2007 دارند؟
باتشکر مجدد
شما مطابق پست زیر گزارشی از سیستم خود را تهیه کرده و اینجا بگذارید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا اگر قصد ارتقا کسپرسکی را دارید از نسخه 8.0.0.454 استفاده کنید
در ضمن ما نسخه 2008 نداریم ...
قبلا نسخه های کسپرسکی با شماره شناسایی میشد مثلا 7 ( که با سال هم هماهنگی داشت )
پس از وقفه ای که برای انتشار نسخه 8 افتاد تصمیم گرفته شده نسخه ها با سال عنوان بشه
بخاطر همین به نسخه 8 ، نسخه 2009 هم میگند
لینکهایی که برای دانلود این ورژن گذاشتن بعضیهاش Expire شده مجید جان :نقل قول:
ممکنه یه لینک جدید واسه دانلودش معرفی کنی ؟ ( دیگه باید دست به دامن دوستان DSL دار بشیم ! ) :5:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2746909&postcount=30
از لينكهاي خود شركت كاسپرسكي استفاده كنيد:نقل قول:
براي Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.454 - Final:
کد:http://dnl-eu5.kaspersky-labs.com/products/english/homeuser/kis2009/kis8.0.0.454en.exe
براي Kaspersky Anti-Virus 2009 8.0.0.454 - Final:
کد:http://dnl-eu5.kaspersky-labs.com/products/english/homeuser/kav2009/kav8.0.0.454en.exe
با تشکر از همیلتون عزیز که زحمت کشیدند و جواب شما رو دادند
دوستان در جریان امر باشند که در پست اول تاپیک دو عنوان برای دانلود کسپرسکی درج شده
1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما میتوانید آخرین نسخه کسپرسکی با سریعترین سرعت ممکن از سرورهای قدرتمند کسپرسکی دانلود کنید
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این تاپیک کاربران لینک دانلود نسخه های مختلف را بر روی سرورهای گوناگون در اختیار شما میگذارد
درسته که کسپرسکی جدیدترین نسخه و همچنین برخی نسخه ها را بر روی سرور خود میگذارد
اما با آمدن ورژن ها جدیدتر ممکنه نسخه قبلی را از سرور برداشته یا با زبان انگلیسی موجود نیست
خب مزیت تاپیک مزبور هم اینه که اگه ورژن خاصی رو خواستید در آنجا راحت پیدا کنید
ویندوز ویستا بلک ادیشن Vista Black Edition 2009 رو تهیه کردم. ( در حال حاضر xp با سرویس پک 3 دارم )
کاسپر اسکی اینترنت سکیوریتی 2009 ورژن 8.0.0.454 هم نصب هست و تا همین لحظه آپدیت شده و تمام تنظیماتش رو هم طبق تاپیک تنظیمات انجام دادم.
AVG Anti-Spyware رو هم دارم و تا همین امروز آپدیت شده.
دی وی دی این ویندوز رو قبل از اینکه نصبش کنم با کاسپر اسکن کردم و هیچ موردی پیدا نکرد.
اما زمانی که با AVG Anti-Spyware اسکن کردم فقط به یکی از فایل ها ایراد گرفت که این فایل جزء پکیج نرم افزاری هست که در دی وی دی موجوده. ( نرم افزار آنتی ویروس avats رو که در پکیج کوچک نرم افزاری این دی وی دی هست, آلوده تشخیص میده)
عکس پیغامAVG
1. با توجه به اینکه کاسپر هیچ موردی در این دی وی دی پیدا نکرد,میشه به سالم بودن دی وی دی مطمئن بود و ویندوز رو نصب کرد؟؟
__________________________________________________ _
یک مجموعه لرد 2008 خریدم. قبل از نصب نرم افزار ها , دی وی دی ها رو با کسپر و AVG اسکن کردم. AVG موردی پیدا نکرد ولی کسپر فایل ( setup ) بعضی از نرم افزار های موجود در دی وی دی رو آلود به تروجان تشخیص داد.
( مثال: در دی وی دی شماره 7 فایل setup یکی از گیم ها و یکی از نرم افزار ها رو کاسپر آلوده تشخیص داد و پیغام داد)
عکس پیغام:
2.با توجه به اینکه این چندتا فایل آلوده هست ,میشه از سایر نرم افزار ها استفاده کرد و اونها رو نصب کرد و مشکلی پیش نمیاد؟؟و یا کل دی وی دی آلوده محسوب میشه و نمیشه ازشون استفاده کرد
خیلی خیلی خیلی ممنون
شرکت های نرم افزاری که نام برید هرکدام به نحوی تغییراتی در برنامه ایجاد یکنند
و یا برای فشرده سازی از پکرهای خاص خود بهره می برند
گاها این تغییرات و استفاده از پکرهای خاص ، توسط آنتی ویروس مخرب تشخیص داده میشود
چون اصولا خود این شرکت ها اقدام به هک کردن برنامه مزبور البته به نفع شما میکنند
مثلا شرکت هایی که چندصد برنامه رو در یک CD ارائه میدهند مثل امپرور و یا مکس ،
از کابران میخواهند که برای عدم درگیری انتی ویروس با CD نصب برنامه ها ابتدا آنتی ویروس خود را غیرفعال کنند
چون از نوعی فشرده سازی و هک استفاده کرده اند که انتی ویروس با آن مقابله میکند
مثلا برنامه ریکاوری فایلها که مشخص کردید از دید خود کسپرسکی ویروس نیست اما عملکردش مشکوکه
این شناسایی ها که شما گذاشتید بیانگر اینه که کل دی وی دی سالم هستش
و صرفا یکی دو فایل از دید برنامه امنیتی بسیار مشکوک هستند
پیغام AVG هم نباید درست باشه
بهرحال شما درصورت اینکه نیازی به برنامه های مشخص شده ( AVast یا آن بازی ) ندارید ...اصلا نباید برایتان مهم باشد
سلام
بچه ها من یه مشکلی داشتم
الام kav8 رو سیستمم نصبه میخوام kis8 رو نصب کنم
ولی میگه باید kav رو پاک کنی
نمیشه دوتاش نصب باشه از یکیش استفاده کرد ؟
یا دیگه
اگه kav رو پاک کنم ، آپدیتیش پاک میشه ( چون برنامه آپدیته و سرعت اینرتنم ذغالیه ) (منظورم اگه دوباره kav رو نصب کنم آپدیته یا نه فابریک )
ضمنا kav بهتره یا Kis ?
ممنون از زحمات شما دوستان عزیز
پاسخ سوالات شما در پست اول داده شده ( به بخش اصطلاحات رجوع کنید )
مجید جان خیلی ممنون
ببخشید فقط من یه مشکلی دارم
تمام Key هایی که داشتم Black List شدن
حالا هر چی هم از سایت
میگیریم 4 روز بعدش دوباره میره تو لیست سیاه
چی کار کنم ؟؟؟؟؟
Keys list upto date as follow:
1- Keys for Kaspersky Anti-Virus (KAV) Version 6, 7 and 8
2- Keys for Kaspersky Internet Security (KIS) Version 6, 7, and 8
If the application is not working, ensure you have .NET Freamework 3.5 from Microsoft.
Kaspersky Key Finder V1.5.0dکد:http://rapidshare.com/files/155760702/Kaspersky_Key_Finder_V1.5.0d.zip
کد:http://rapidshare.com/files/155760702/Kaspersky_Key_Finder_V1.5.0d.zip
سلام
ممنون
میشه لینکی به جز رپیدشیر بهم بدید
دانلود نمیشه
خب همانطور که شما از وجود این سایت مطلع هستید ، خود کمپانی کسپرسکی اطلاعات این سایت رو زیرنظر دارهنقل قول:
به محض اینکه متوجه لو رفتن یک Key میشه تا مراحل ان طی بشه یک مدت طول میکشه
شما چرا از پست اول تاپیک کرک و سریال کسپرسکی اقدام به دریافت کلید 100 روزه یا 90 روزه نمی کنید؟
برای دانلود از رپیدشیر میتونید از سایت زیر استفاده کنیدنقل قول:
کد:http://rapidshare.info.tm
با سلام
من كاسپر 7 رو نصب كردم ولي هر كاري مي كنم نمي تونم اون رو آپ كنم نه دستي نه از سايتش بصورت اتوماتيك
به هر دري مي زنم نميشه
صفحه آپديت باز ميشه ولي هيچ كاري انجام نميشه
لطفا كمك كنيد شديداً نياز دارم يا به پست مورد نظر راهنمايي كنيد(با دايال اپ نميشه زياد گشت:11:)
ورژن کسپرت چی هست؟نقل قول:
سلام
دوستان ، من کسپر 8 رو از پست زیر دانلود و نصب کردم ...
سریالش رو هم وارد کردم و Active شده ...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3008735&postcount=53
مشکل من در قسمت آپدیت کردنش هست ...
یعنی وقتی روی Start Update کلیک میکنم ، فایلی رو در حدود 18 مگا بیت دانلود میکنه و بعد مینویسه Update Completed ...
ولی بعد از اینکه ویندوز رو ریست میکنم ، پیغام زیر ظاهر میشه :
دوباره که Update میکنم ، اینبار حجم فایلی که دانلود میکنه کمتره ولی بازم بعد از اتمام Update و ریست ، باز هم پیغام بالا رو نمایش میده ...
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
شما تاریخ سیستم را چک کنید
الان سیستمم تاریخ 10/21 رو نشون میده ( 30 مهر ) ...نقل قول:
شما تصویری از بخش آپدیت ( در هنگام اپدیت ) بگذارید
از چه ویندوزی استفاده میکنید ؟
من از ویندوز XP سرویس پک 2 استفاده میکنم ...
عکس از قسمت Update :
بعد از اولین Update :
در حین Update :
7.0.1.325نقل قول:
قبلا مشکلی نبود تازگی اینطور شده ویندوز هم عوض کردم ولی فایده ای نداشته
سلام دوستان... من دوتا مشکل با Kaspersky Internet Security دارم
اولین مشکل من با نسخه ی 8.0.0.357 هست، وقتی میخوام کسپر رو نصب کنم دقیقا چند ثانیه بعد از اینکه پنجره زیر باز میشه با صفحه Blue Screen مواجه میشم و کامپیوتر Restart میشه.
مشکل دومم یا نسخه 8.0.0.357 هست ، وقتی میخوام کسپر رو بصورت دستی آپدیت کنم با error زیر مواجه میشم
درصورتی که با کامپیوتر برادرم با همین تنظیمات همچین مشکلی رو ندارم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
من وقتی میخوام کاسپر نسخه 8.0.0.357 آپدیت کنم روی 99 درصد میمونه..!؟
نقل قول:دوست عزیز قسمت اطلاعات بخش آپدیت بیانگر به روز بودن محصول شماستنقل قول:
و پیام عدم به روز بودن ، صحت ندارد ... پس مشکل چندان خاصی ندارید
اما برای رفع این هشدار بی مورد ، تنظیمات بخش آپدیت را چک کنید که مطابق تصویر زیر باشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما در زمانی که سرعت وب خوبی دارید ، کسپرسکی را مجددا آپدیت کنید
اگر مشکل پا برجا بود اعلام کنید
شما تصویری از ارور آپدیت بگذاریدنقل قول:
تنظیمات آپدیت و پر و کسی را چک کنید
در ضمن آیا از برنامه امنیتی دیگر استفاده میکنید ؟
باید بگذارید اپدیت کاملا تموم بشهنقل قول:
کسپرسکی یه خصوصیت عجیبی که داره اینه که درصدی که برای آپدیت شدن نشون میده ، چندان هم دقیق نیست
بخصوص در آپدیت های سنگین ، حسابی کم میاره ( یعنی تا 99% رو نشون میده ولی حتی 50% حجم اپدیت رو نگرفته )
چون نسخه 8.0.0.357 ایرادات فراوانی داشت بخاطر همین Fix های زیادی براش منتشر شده
به همین جهت حجم آپدیت اولیه ان زیاده
( حالا چرا از نسخه بهتر 8.0.0.454 استفاده نکردید)
از کمکتون ممنونم ...نقل قول:
مشکلم حل شد ...
یه سوال داشتم :
من کسپر 8 رو از پست زیر دانلود کردم :
اینطور که در این پست گفته شده ، نسخه این آنتی ویروس 8.0.0.454 هست ...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3008735&postcount=53
ولی من که فایل رو دانلود و Extract کردم ، فقط نسخه 8.0.0.357 رو توی پوشه دیدم :
در نهایت این نسخه 8.0.0.357 هست یا 8.0.0.454 ؟
آیا شما برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟نقل قول:
در زمینه مشکل دوم شما با استفاده از کدام فایلها اقدام به آپدیت دستی کسپرسکی میکنید؟
( از طریق پوشه نگهداری آپدیت ها یا از سایت کسپرسکی اقدام به دانلود کل اپدیت ها کردید و سپس به کسپرسکی منتقل کردید)
خوشحالم مشکل شما حل شدهنقل قول:
آنگونه که از تصویر مشخصه گویا نسخه 8.0.0.357 هستش
اگر هنوز نصب نکردید که هیچ ... ولی اگر نصب کردید بر روی آیکن کسپرسکی در تسکبار کلیک راست کرده
و وارد About شوید ... آنجا نسخه برنامه را معرفی میکند
اینطور که معلومه ، نسخه 8.0.0.357 هست :نقل قول:
پس اگه امکانش هست اون پست رو ویرایش کنین تا کاربران دیگه اشتباه نکنن ...
لینک نسخه ی 8.0.0.454 رو سراغ دارین ؟
چرا از سایت کسپرسکی اقدام به دانلود آخرین نسخه نمی کنید
اگر به پست اول تاپیک هم دقت کنید در قسمت دانلود ، لینک زیر هم درج شده
در مورد آن لینک که دوستان گذاشتند ، بله حق با شماست
البته دوستان هم تقصیری ندارند چون لینک مزبور را از وب پیدا کرده و در تاپیک مزبور میگذارند
خیرنقل قول:
آپدیت ها رو از سایت Kaspersky دانلود کردم.نقل قول:
ممنون.
به علت سرعت واقعا پایین من متاسفانه نتونستم ورژن .454 از سری 2009 یا همون کسپر 8 رو دانلود کنم . مجبور شدم kis 8.0.0.357 رو نصب کنم .
از روشی که تو صفحه اول برای آپدیت 100 روزه بود استفاده کردم . همه رو درست پیش رفتم اما خبری از میل نشد !
روش دوم هم استفاده کردم . همه چیز موفقیت آمیز و ای میل هم رسید . اما فایل exe داونلود نشد و پیغام Not Found میده موقع باز شدن صفحه .
از سایتی که یکی از بچه ها معرفی کرده بود یکی از Key ها رو دانلود و ازش استفاده کردم .
کد:http://www.kavkiskey.com/DownLoad/?File=KIS8_20090831_0393C913
الانم کسپر من در حال Update شدنه و مشکلی فعلا ! پیش نیومده !
میخوام بدونم این Key واقعا تا همون تاریخی که کسپر نشون میده : 2009/ اعتبار داره و اصلا میشه روش حساب کرد یا نه ؟
بقیه Key های تو این صفحه وضعیت بهتری دارن ؟! دیگه نشد همشونو تک تک امتحان کنم !
با نصب Kis فکر نکنم نیاز ضروری به Kav هم داشته باشم . شما خودتون هر دو رو نصب کردین ؟!
( فرقشونو میدونم ) :5:
ممنون از همه .
لطفا پست دوم تاپیک را مطالعه کنیدنقل قول:
فایل آپدیت ها صرفا برای نسخه 6 و 7 در سایت کسپرسکی گذاشته شده
برای ورژن 8 چنین چیزی درنظر گرفته نشده و تنها راه اپدیت آنلاین و یا استفاده از پوشه نگهداری آپدیت هاست
Key های غیرقانونی معمولا عمر چندانی ندارندنقل قول:
آن تاریخ که مشخص شده ، صرفا برای خریدار محصول عنوان شده بود
و به محض اینکه کسپرسکی از انتشار غیرقانونی Key آگاه بشه سریعا در لیست سیاه وارد میکنه
اما در زمینه استفاده از Kav در کنار محصول KIS که واقعا کار بیهوده و غیرمنطقیه
اینترنت سکیوریتی همان محصول آنتی ویروس رو در کنار یک فایروال و چند برنامه مفید دیگر در اختیار کاربر قرار میدهد
استفاده از Kav در کنار Kis همانند این است که بخواهید دو تا آنتی ویروس کسپرسکی را نصب کنید
و بگویید اینگونه امنیتم کامل میشود!!!
در صورتیکه که با این کار امنیت سیستم شدیدا به خطر میفته و عملا محصول کسپرسکی کارایی خود را از دست میدهد
( حال کندی سیستم وعواقب بعد از ان را درنظر نگیریم )
در صورتیکه با نصب یک محصول نه تنها امنیت سیستم توسط محصول کسپرسکی شدیدا حفظ میشود
بلکه در روند کاری شما هم تاثیر چندانی ندارد