درود.
کسی قیمت ماشینا پایینی رو میدونه؟
206تیپ 2
206تیپ 3
مرسی/
درود.
206تیپ 2
206تیپ 3
مرسی/
سوالتون رو تو تاپیک قیمت روز خودرو بپرسید! اینجا مخصوص مشاوره اس!ممنون!نقل قول:
درود.
206تیپ 2
206تیپ 3
مرسی/
پژو 206 تیپ 2نقل قول:
درود.
206تیپ 2
206تیپ 3
مرسی/
۱۳۶,۰۰۰,۰۰۰
۱۳۵,۰۰۰,۰۰۰
پژو 206 تیپ 3
۱۵۳,۰۰۰,۰۰۰
۱۵۲,۰۰۰,۰۰۰
حالا ایندفعه رو کوتاه بیا ! :31:نقل قول:
سوالتون رو تو تاپیک قیمت روز خودرو بپرسید! اینجا مخصوص مشاوره اس!ممنون!
يك سوال مي شه مزايا ومعايب roaسال را بگين ؟
نقل قول:
مشخصات فنی و عملکردی:
* موتور: OHV G2 پایه گازسوز
* نوع گیربکس(جعبه دنده): 5دنده دستی
* تعویض دنده بهینه با گیربکس جدید
* حداکثر قدرت: 88.4 در 5000 دور دردقیقه
* میانگین مصرف ترکیبی بنزین: 8.45 لیتر بنزین در 100 کیلومتر
* میانگین مصرف ترکیبی گاز: 8 کیلوگرم گاز در 100 کیلومتر
* نصب کنیستر به منظور کاهش سطح آلایندگی
* گاردان دوتکه با مفصل های سرعت ثابت
* دیفرانسیل با پوسته جدید
* دیسک و صفحه کلاچ پژویی
* کاور درب موتور به منظور کاهش صدای موتور
امیر جان مشخصات فنیش رو مطابق با سایت سازنده ذکر کردن! رامین جان هم مشخصات ظاهری رو!نقل قول:
نها فرق ظاهری که من دیدم قسمت پشت ماشین و چراغهای پشت و در صندوق عقب با نمونه 405 glx تغییر کرده
یعنی در بزرگتر و لبه صندوق عقب پایینتر و چراغهای کوچیکتر تفاوت فنیش رو نخوندم جایی
در حالی که روای سال و آر دی با سری اول پژو 405 GL اتاق یکسانی داشتن یعنی چراغهای عقب بزرگتر و پهنتر و در صندوق عقب با لبه بالاتر
معایبش هم که هنوز فراگیر نشده تا معلوم بشه اما از همین الان میشه حدس زد که مثل RD یا Roa های قدیمی لرزش اتاق محسوسی خواهد داشت!
الان روا سال داره توليد مي شه آيا در بازار وجود داره و مي شه يك عكس از پشت اين ماشين بگذاريد؟
روای سال داره تولید میشه ولی من تو بازار آزاد ندیدم!(شاید دوستان دیده باشن!)نقل قول:
پشتش هم عین 405 هستش هیچ فرقی نمیکنه! این رو از روی تبلیغات تلویزیونی میشد فهمید!
با 8 تومن نهایت 8500 بهترین پیشنهاد چیه ؟ پراید یا چیز دیگه ؟ میشه با این پول یه RIO تر و تمیز خرید یا نه ؟
ریو رو نمیدونم اما 206 تا مدل 83 میتونی گیر بیاری که از همه لحاظ به پراید سره!نقل قول:
با 8 تومن نهایت 8500 بهترین پیشنهاد چیه ؟ پراید یا چیز دیگه ؟ میشه با این پول یه RIO تر و تمیز خرید یا نه ؟
پوريا جان ميگم 206 مدل 83 به نظرت توي خرج نيفتاده ؟؟؟
آخه منم داييم خواست يه 206 كاركرده بگيره !!! خواستم نظرتو در اين مورد بدونم !!!
206نخر اگه خرج باز كنه با يد 1مليون در نظر بگيري به نظر من رواسال بخر
بابا بیخیال...نقل قول:
به نظر من رواسال بخر
چرا با این چیزا گول میخورین
اگه بدنه سری s رو هم رو این ماشین(موتور) بندازن بازم پیکانه !!!!!!!!
راستی رنگ بندی این روای سال چیاست ؟
فکر کنم متالیک مثل slx ها هستنقل قول:
با 8500 تقریبا تیپ 2 83 اینا گیر میاد که واقعا صبرو حوصله گیر اوردن تمیزش ولی اگر تمیزش رو گیر بیاری ارزش داره
ماشین اگه درست باهاش تا شده باشه خیلی کم به خرج میافته! اینم بدونید که دارید سوار ماشین اروپایی میشید! پس خرجش هم در خد همون اروپایی در نظر بگیرید!نقل قول:
پوريا جان ميگم 206 مدل 83 به نظرت توي خرج نيفتاده ؟؟؟
آخه منم داييم خواست يه 206 كاركرده بگيره !!! خواستم نظرتو در اين مورد بدونم !!!
خود شما اگه 206 سالم پیدا کنی(که فراوونه!) آیا ول میکنی بری روآی سال بگیری؟؟ به قول دوستمون بدنه اس هم که روش باشه بازم موتور و فنی همون پیکانه! حالا 4 تا اصلاحات روش انجام شده دلیل بر خوبی ماشین نیست!نقل قول:
206نخر اگه خرج باز كنه با يد 1مليون در نظر بگيري به نظر من رواسال بخر
نه اتفاقا راحت گیر میاد! خرجش هم 2-3 روز همشهری خریدنه! اینم بدونید کیفیت 206 های قبل 84 با 206 صفر تفاوتش از زمین تا آسمونه!نقل قول:
واقعا صبرو حوصله گیر اوردن تمیزش ولی اگر تمیزش رو گیر بیاری ارزش داره
من 206 وی 8 دارم خوبه ولی پسر عموم لیفان خریده خیلی راضیه . شاید بفروشمش لیفان بخرم
راستش خودم عاشق 206 هستم اما ماشینی که الان 14 میلیون قیمتشه مدل پایینشو بدن 8500 واقعا ارزش خرید داره ؟ از همین خرجش میترسم
پیشنهاد میکنم یه بار بری تو یدونه از همین به قول خودت 14 میلیونی ها بشینی! یه بار هم تو مدل 84 به پایین! اونوقت اگه آدم وسواسی نباشی کارکرده رو انتخاب میکنی! کیفیت صفرها واقعا پایینه! البته بعضی ها وسواس دارن و حتی نمیتونن ماشینی که از نمایندگی آورده شده خونه رو بخرن! اون دیگه به خودت مربوطه!نقل قول:
راستش خودم عاشق 206 هستم اما ماشینی که الان 14 میلیون قیمتشه مدل پایینشو بدن 8500 واقعا ارزش خرید داره ؟ از همین خرجش میترسم
ضمنا گفتم داری ماشین اروپایی سوار میشی! پس فردا میری تعویض روغنی میبینی فیلتر روغن کمری 10000 تومنه ولی فیلتر روغن 206 16000 تومن!یا در مورد لنت و بقیه مواد مصرفی همینجور!
سلام 405 گازسوز مدل 86 چنده ؟؟اگه کسی توی شیراز سراغ داره برام پیغام خصوصی بذازه؟
حول و حوش 11مليون بايد يا شه قيمت را بايد بنگاه ومكانيك ونقاش روي ماشين دست دوم بگذاره؟
حرف شما متین ولی اگه خودت بخای انخاب کنی بین یپراید صفر و یه 206 که 6 سال کاکرده کدومو انخاب می کنی ؟ نمیخوام وقتی یکیشو انتخاب کردم از خریدم پشیمون بشم :41:نقل قول:
گفتم برمیگرده به اینکه شما ماشین کارکرده دوست داشته باشی یا نه! من خودم به شخصه 3 بار ماشین صفر گرفتم هر 3 بار ضرر کردم! افت قیمت صفر خیلی زیاده! مثلا بعضی ها ترجیح میدن اگه 40 تومن پول داشته باشن برن یه ماشین کره ای صفر مدل سال بگیرن! اما من باشم میرم یه ماشین آلمانی کارکرده میگیرم! اینه که انتخاب با خودته!نقل قول:
بین پراید صفر و 206 هم مطمئن باش از همه لحاظ 206 سر تره! ماشین بروزتریه! ایمنی بالاتری داره! سواری بهتری داره! مصرفش اونچنان با پراید فرقی نمیکنه! اینم در نظر بگیر که ماشین های صفری که ایرانی ها تولید میکنن بعضی وقتها عیب و ایرادش از یه ماشین کارکرده بیشتره!
خوب منم 206 رو ترجیح میدم به قول یکی از دوستام وقتی توی 206 میشینی کاملااحساس میکنی توی یک ماشین خوب نشستی درحالی که 405اصلا این احساسو نمی کنی یا حتی پارس شاید 50 در صد این احساسو داشته باشی طراحی 206 خفنه و لذت رانندگی باهاش زیاده تنها مشکل من اینکه چون مدل پایینه شاید اذیتم کنه و خرج و مخارجش پشیموم کنه دو دلم نمیدونم چه تصمیمی بگیرم :41:نقل قول:
این که مشکلی نیست! شما ماشین رو میخری! یه چند وقت لذت میبری! هر موقع احساس کردی داره بازی در میاره و به خرج افتاده ردش میکنی میره! تو اون چند وقت هم پول دستت میاد میزاری رو پولت یه ماشین مدل بالاتر میگیری!نقل قول:
تنها مشکل من اینکه چون مدل پایینه شاید اذیتم کنه و خرج و مخارجش پشیموم کنه دو دلم نمیدونم چه تصمیمی بگیرم
درود.
206 تیپ 2 ABS داره؟
به نظر شما چطوره؟
ممنون.
خیر! تیپ 3 و 5 و 6 داره که 5 دیگه تولید نمیشه و 3و 6 الان تولید میشه! البته جدیدا به خاطر اجباری شدن ABS مثل اینکه امکان سفارش دادن ABS واسه تیپ 2 هم فراهم شده!نقل قول:
درود.
206 تیپ 2 ABS داره؟
به نظر شما چطوره؟
ممنون.
ببخسید همه ساله ساپا و ایران خودرو دهه فجر شرایط خوب واسه فروش میزارن میخواستم بینم این شرایط چطوره ؟
آخرش كه چي همون پول را ازتون مي گيره؟
هنوز که چیزی اعلام نکردن اما احتمالا از 1-2 بهمن همه شون شرایطشون رو با بوق اعلام میکنن!:31:نقل قول:
به نظر من تیپ 2 206 اصلا نمی ارزه هیچی نداره فقط قیافه داره و به جز قیافه هیچ امکانات دیگه ای نداره ایربگ نداره - ABS نداره - و ....نقل قول:
شرایطشون چطور بوده سالای قبل ارزش داره این چند روزو صبر کنم ؟ :31:نقل قول:
دوستان سلام
می خواستم بپرسم pk تا چه سالی تولید میشد وقیمت این مدلش چنده.
ضمنا یه 405 مدل 85 تمیز از نظر فنی وبدنه چند میارزه.باکارکرد حدود 80هزار
سلام.
قيمت مرسدس E230 مدل 1988 كپل رو مي خواستم...
چيزاي ديگش رو نمي دونم فقط يه حدود قيمت مي خواستم. ممنون.
این ماشین قیمت خاصی نداره ولی تا جایی من شنیدم بالای 18 تومن قیمت دارن .
دوستان این ماشین کیا اسپورتریچ چطوره؟ راستی شاسی بلند خوب تو همین رده قیمت دیگه چی هست.
tanx
به اندازه كه روي صفه نمايشش زده
گر دست 2 ست به نكات زيرتوجه كنبد
1حتماً باهاش يه چرخ بزنيد و صداهاي مختلف رو جك كنيد از صداي موتورگرفته تا كمك فنر
فاصله بين رادياتور تا ديواره ماشين رو چك كنيد (تصادف)
سلام کسی نمیخواد جواب این پست را بده؟:19::18:نقل قول:
دوستان یکی هم به ما یه توجهی کنه!:19:نقل قول:
ماشین خوبیه همون توسان هستش اما در بعضی موارد با هم متفاوت هستند در کل ماشینه خوبیهنقل قول:
دوستان این ماشین کیا اسپورتریچ چطوره؟ راستی شاسی بلند خوب تو همین رده قیمت دیگه چی هست.
tanx
تو این رنج:سوزوکی - هیوندای توسان و نیسان قشقایی(از موقعیتش تو بازار خبر ندارم) وجود داره که من بودم همون کیا اسپورتیج رو انتخاب میکردم البته اگه بخواین جواب کاملتری بگیرین باید انتظاراتتون رو از ماشین بگین تا بهتر بشه از بین اینا شما رو راهنمایی کرد.
ممنون از توضیحتون . من سخت جون بودن برام مهمه.نقل قول: