من که از شاتل خیلی راضی هستم، پشتیبانی خیلی خوبی هم داره.قیمتش هم که از صبا نت کمتره.
Printable View
من که از شاتل خیلی راضی هستم، پشتیبانی خیلی خوبی هم داره.قیمتش هم که از صبا نت کمتره.
دوستان کسی اینجا از مخابرات مشهد adsl بالای 128 گرفته ؟ اوضاع سرعت / میزان قطعی / پشتبانیش چطوریه ؟؟
و اینکه میگن محدودیت دانلود نداره درسته یا خالیبندیه ؟ لطفا اگه کسی میدونه جواب بده الان
با اینترنت فوق گاگول :2: اومدم بیچاره شدم تا صفحه بالا اومد
(بر پدر فیبر نوری لعنت !)
سلام دوستان.ميخوام اينترنت بگيرم اما هر كسي يه پيشنهادي ميده.موندم چيكار كنم.خونه هم تو آب و برقه.ميخوام بدونم دوستاني كه تو اين محدوده اينترنت دارن از چه شركتي گرفتن و آيا راضي هستن؟يه كافي نت هم نزديك خونمون هست كه از آفتاب سرويس مي گيره و سرعتش هم محشره.
افتاب نماینده پارس انلاین بود ولی در حال حاضر خوده پارس انللاین نماینده فروش داره .
درود بر بچه محلنقل قول:
من هم پارس دارم هم شاتل
ار هردو راضيم 0
ولي از شاتل بيشتر راضيترم بازم نزر خودت خاستي بيا ياهو بيشتر راهتمايشي :31:
سلام
کسی از آسمان که جدید باز شده سرویس گرفته؟ چجوریاست؟؟
هم یکی از دوستام داره هم پسر خالم.نقل قول:
دوستان کسی اینجا از مخابرات مشهد adsl بالای 128 گرفته ؟ اوضاع سرعت / میزان قطعی / پشتبانیش چطوریه ؟؟
و اینکه میگن محدودیت دانلود نداره درسته یا خالیبندیه ؟ لطفا اگه کسی میدونه جواب بده الان
با اینترنت فوق گاگول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اومدم بیچاره شدم تا صفحه بالا اومد
(بر پدر فیبر نوری لعنت !)
راضین.
راستي محدوديت دانلود هم نداره قيمت يكماه ١٢٨هست ١٠٠٠٠و سرعت ٢٥٦رو هم با كارت دانشجويي اگه داشته باشي ميدن ١٢٥٠٠ تقريبا
نقل قول:
این خبر واقعیت داره ؟:18:
لطفا منبع را اعلام کنید
با سلامنقل قول:
بله دوست عزیز واقعیت داره
من ا زخوده مرکز مخابراتی شنیدم که اینطوری هست
موفق باشید.
دوستانی که وکیل آباد محدوده فارغ هستند قطعی مقطعی دارند؟( سابین ).
من چند روزیه گاهی در سرویس شبانه و گاهی روزانه قطعی دارم. خطای 718 که مطمئنم از شرکت صباست!
صبا كه هميشه قطعه:27:
شركت عوض كن
برای درخواست سرویس به شماره ای باید زنگ بزنم؟:8:نقل قول:
درضمن از دوستان کسی از مخابرات مشهد ای دی اس ال گرفته پینگ و سرعتتون چقدره؟
بايد به محابرات منطقتون مراجعه كنيد
I think
بیخیال:31:. من 3 ساله با صبا دارم کار میکنم تا بحال اینطور نبوده 2سال تهران یه ساله مشهد:10:نقل قول:
با سلامنقل قول:
سابین تازگیا همینطوری شده
محدوده ی سجاد هم دائم قطع و وصلی داره
البته چندروز پیش خیلی بیشتر بود
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
شما بعد از درخواست میری توی لیست انتظار
تا واست ارائه بدن
اونطوری نیست که سریع واست اقدام بشه :31:
موفق باشید.
صبانت مشهد، حرومزاده های دزد چند شبه از ساعت 3 تا 7 صبح اینترنت شبانه قطع میشه .
...................
قطع و وصلی هم زیاد شده
نقل قول:
شما از کدوم مرکز مخابراتی پرسیدین؟:13:
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
نقل قول:
خوب من الان شاتل دارم میتونم الان درخواست بردم تا برم تو لیست انتظار تا وقیت که نوبتم شد برم قرار داد شاتل رو فسخ کنم تا خطم آزاد بشه و از طرف مخابرات رانژه بشه؟
سلام خدمت اساتيد گرامي.
من تازه ميخوام adsl بگيرم منطقه قاسم آباد مركز رسالت.
مي خواستم بدونم واسه اين منطقه بهترين سرويس دهنده كدوم شركته؟صبا يا شاتل يا پارس آنلاين يا...؟ آيا مخابرات هم اين منظقه رو سرويس ميده؟
برام سرعت دانلود هم روزانه وهم شبانه مهمه.
قيمتش هم برام مهمه يعني خيلي نجومي نباشه ديگه.
سلام دوستان . من در منطقه ی خیابان دریادل ( آیت الله کاشانی ) ساکن هستم . به نظر شما از کدام یکی از شرکت های ارائه دهنده ی اینترنت پر سرعت سرویس بگیرم بهتره ؟ هم از نظر قیمت و هم از نظر سرعت . لطفا منو راهنمایی کنید ؟
دو روزه که سرعت مخابرات من کم شده تقریبا نصف شده
برای شماها هم همینطوریه؟؟
اشکال از کابل lan و اینا میتونه باشه؟
با سلامنقل قول:
از چه شركتي ميگيريد؟
من از صبانت ميگيرم
برام برعكس شده
سرعت رفته روي 200 :31:
بله از كابل هم حتما ميتونه باشه
موفق باشيد.
صبانت یک هفته ای میشه واسه من سرعت روزانه اش خیلی پایین اومده! بعضی مواقع سایت هم بزور باز میکنه! من مرکز مخابرات 15 خرداد هستم.
واقعا کسی از این شرکت سرویس نگرفته؟ من زنگ زدم گفتن الان یوزرهامون کمه و سرعت شب و روز یکیه!نقل قول:
نمیدونم بگیرم؟؟ نگیرم؟؟؟ :13:
سلام به دوستان
اینکه واسه سرعت بیشتر از 512 باید محوز داشته باشی راسته؟
و اینکه اگه سرعت دانلود 128-واقعا 16 باشه که gprs ایرانسل بیشتر از اینه هزینش هم کمتره. من از 18 تا 28 سرعت دانلودم بوده
سلام دوستان عزیز اگه میشه منو یکم راهنمایی کنید. من خونمون دانشجو (نزدیک چهار راه) . هالا پشتیبانی کودوم شرکت از این منطقه بهتره؟ من پست های قبلو نگاه کردم همه اکثرا میگن شاتل و صبانت. هالا میخوام بدونم سرعت دانلود اینا چه طوریه؟ من ظرفیت نامحدود میخوام. اگه قیمتشون و چند ماه بودنشون هم بگین دمتون خیلییییییی گرم:40:
سلام.
برای قیمت می تونید به سایتشون مراجعه کنید::
کد:http://www.sabanet.ir
البته سرویس های نماینده های صبانت فرق داره .. و باید توی سایت خود نماینده (مثلا سابین: sabinnet.com) نگاه کنیدکد:http://www.shatel.ir
با سلامنقل قول:
ما هم دانشجو هستیم
از سرویس صبانت استفاده میکنم
و سرعت و همه چیزش که خوبه
توی این چندسالی که داشتم قطعی زیاد نداشتم
اما شاتل هم بدک نیست
چون به نظر میرسه یه سری تغییرات توی سروراش و تجهیزاتش انجام داده که خوب شده
موفق باشید.
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
با سلامنقل قول:
معمولا کافی نت ها به اضای هر مگ یا گیگی که دانلود کنید هزینه ای میگیرن
شما اگه میخوای برای چندتا فیلم اینترنت بگیری که نمیصرفه
یا یکی و پیدا کنی بهش هزینه ترافیکش و بدی و فیلم و دانلود کنه واست خوبه
وگرنه راهی دیگه نیست
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
بله دوست عزیز باید مجوز و نامه و ... داشته باشی
موفق باشید.
مثل اینکه صبانت یه مدتی اشکالاتی براش پیش اومده. اخه تو یکی دو هفته گزشته سرعت بعضی وقتا خیلی میاد پایین تازگیا هم که تند تند قطع میشه و برای کانکت شدن هم کلی اعصابمو بهم میریزه. کسی میدونه این مشکلات کی رفع میشن؟ من تو قاسم آباد هستم اندیشه.
در ضمن دوستانی که 128 شاتل دارن اگه امکانش هست بگید سرعت دانلودتون تو روز و شب چنده؟
سپاس
با سلامنقل قول:
بله يه مدتي بود بعضي از مراكزش خراب بود
اما الان به حالت عادي برگشته
من توي روز بالاتر از 230 دانلود هست و شب رو هم امتحان نكردم
اشتراكمم 128 هست
موفق باشيد.
واسه من بعد از دو هفته سرعت پایین امروز بالاخره یکم بهتر شده و به نزدیک 30 رسیده ولی هنوز هم مثل گذشته به بالاتر از 100 کیلوبایت نرسیده.
من الان با دانلود کردم تو رنج 130kb دانلود میکرد. شبانه هم مثل قبل شده. به نظر میاد به حالت قبل برگشته ولی افزایش سرعتی رو من نمیبینم.
ایول سرعتت خیلی بالاست با 128. کدوم منطقه ای؟! قاسم آباد که نیستی؟نقل قول:
با سلام
بله يه مدتي بود بعضي از مراكزش خراب بود
اما الان به حالت عادي برگشته
من توي روز بالاتر از 230 دانلود هست و شب رو هم امتحان نكردم
اشتراكمم 128 هست
موفق باشيد.
من قاسم آباد هستم پیش شماره 661نقل قول:
سرعت روز حدود 120 و سرعت شبانه هم حدود 50 تا 70 در نوسان هست. با لینک مستقیم رپیدباز و اکانتش
سرعت بقیه دوستان چطوره؟
من صبادم
200 روزا شباهم كه استفاده نميكنم
با سلامنقل قول:
نه
سمت دانشجو هستم
كلا منطقه ي وكيل آباد فكر ميكنم يكم سرعتها خوب شده
سلام دوستان،عزیزان من الان از شاتل میگیرم،راضیم از همه چیزش به غیر از پینگ. میخواستم بپرسم به نظرتون بهترین پینگ رو کدوم سرویس دهنده داره؟!
همه در يك حدن زياد چنگي بدل نميزنن
پریروز با شاتل فسق کردم رفتم مخابرات 256 نامحدود به همه میدن 13 تومن ماهی .
هنوز وصل نشده /
یعنی به اون هایی هم که فیبر نوری نیستند, مخابرات خودش ADSL میده ؟ :18:نقل قول:
دوم اینکه چطوری تونستی بیشتر از 128 بگیری از این مخابرات ؟ اون مدرکی که بردی چی بود ؟
سلامنقل قول:
منم ازسرویس128 نامحدودشاتل یك ماهه استفاده میكنم(28000تومان) وسرعت دانلودم میانگین37 كیلوبیت است میشه بگیدالان باچه سرعتی با256 مخابرات برای سرویس نامحدود دانلود میكنید و256 رو بدون نامه گرفتیدیا با نامه
اگراطلاعی ازسرعت دانلود 128 وقیمتش دارید وهمچنین نحوه فعال سازی سرویس مخابرات وهزینه های اون باتوجه به اینكه من الان ازadslاستفاده میكنم دارید لطفابگیدتا اگرخوب بود منم ازمخابرات بگیرم