گفته شده كه روي اين دو نسخه تست شده:نقل قول:
کجاست این آیتمی که شما میگید؟
یعنی کدوم نسخه ؟ کجا؟
Seasons و free time.
پيروزوسربلندباشيد.....
باتشكر...
امير
Printable View
گفته شده كه روي اين دو نسخه تست شده:نقل قول:
کجاست این آیتمی که شما میگید؟
یعنی کدوم نسخه ؟ کجا؟
Seasons و free time.
پيروزوسربلندباشيد.....
باتشكر...
امير
يك موي زيبا براي خانم ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود :
سلام...
دوستان اين تاپيك با اين كه تازه راه اندازي شده ولي چيزاي جاللي داره:
مثلا اين گوشي رو نيگا كنين:(i phone) هستش كه شركت apple زده.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=104929&page=2
کد:http://sakura.modthesims2.com/files/2/2/5/2/4/1/2/MTS2_MissingStudios_799974_iPhone_3G(Black)_MissingStudios.zip
اگه لطف کنید و بهترین و بی عیب ترین و با کیفیت ترین نسخه ی <<جنیفر لوپز>> رو برام بزارید ، ممنون میشم.
Maggy من نتونستم آیتمی که گذاشته بودی رو دانلود کنم ... می گفت محدودیت دانلود داری و .... فقط صفحه رو سیو می کرد .. چرا ؟!!! (گریه)
سلام من تازه عضو شدم و کمک می خواستم کسی می دونه چطوری میشه بدون خرید از اینترنت بازی های جدید سیمز رو خرید یعنی از مغازه من نمی تونم سفارش اینترنتی به دلابلی بدم خواهش می کنم اگر کسی جایی رو بلده به من بگه تا من از اونجا برم و خرید کنم عوضش هر مشکلی تو بازی داشت یا هر کمکی در بازی خواست من در کمکش می کنم چون بازی رو کاملا واردم خواهش می کنم کمکم کنید راستی من از تهران هستم برام ایمیل بزنید یا اف بزارید مرسی
سلامنقل قول:
خوش اومدین ...
من از انقلاب و ولیعصر تا الان پک های سیمزم رو جمع کردم ...
پیشنهاد میکنم که برید ولیعصر... اونجا می تونید خیلی از پک های سیمز رو پیدا کنید ... من خودم یه پک 7 تایش رو که شامل
Seasone
University
Night life
Open for business
Family funstuff
Glamour life stuff
Pets
هست رو خریدم وهمینطور Free Time رو.
ولی خوب خیلی از پک های دیگه اش رو نتونستم اونجا پیدا کنم ...نمی دونم شاید توپ خونه و اونورا بتونید پیدا کنید !!!
منم الان مجبورم که پک های رو که تازه اومده و تو بازار نیست رو یا دانلود کنم یا سفارش اینترنتی بدم !!!
چه کاریه.
من بغل خونمون پاساژه
همشونم داره بجز Apartment Life
Bon Veyage قشنگخ؟
به پيسي خوش اومدي.......نقل قول:
سلام من تازه عضو شدم و کمک می خواستم کسی می دونه چطوری میشه بدون خرید از اینترنت بازی های جدید سیمز رو خرید یعنی از مغازه من نمی تونم سفارش اینترنتی به دلابلی بدم خواهش می کنم اگر کسی جایی رو بلده به من بگه تا من از اونجا برم و خرید کنم عوضش هر مشکلی تو بازی داشت یا هر کمکی در بازی خواست من در کمکش می کنم چون بازی رو کاملا واردم خواهش می کنم کمکم کنید راستی من از تهران هستم برام ایمیل بزنید یا اف بزارید مرسی
همونطور كه عروسك كوكي گفتش ميتوني از انقلاب و ولي عصر پيدا كني ولي به نظرم ولي عصر بهتر باشه....
عزيز كنار خونه شما هستش!!!!!نقل قول:
چه کاریه.
من بغل خونمون پاساژه
همشونم داره بجز Apartment Life
Bon Veyage قشنگخ؟
كنار خونه اين دوستمون كه نيس:دي
قشنگخ كه نيس:دي
ولي قشنگ هستش پكش مربوط به مسافرت هستش....
هر شهر كه ميري مسافرت يه چيز پنهان داره و پيدا ميكني مثل پاگنده،دزددريايي(رو كشتي ديدم)و....
يكي از چيزهاي جالب اين بازي اينه كه يه سري هتل مياد....
من كه اوايلش كارم زندگي در هتل بود:دي
خيلي جالبه هتل هاش مثلا اونايي كه رستوران دارن كه دارن ولي ميتوني از تو اتاق زنگ بزني برات بيارن و نميدونم از كجا غذا رو ميفرستن:دي
ارزش داره...ولي حالا كه زندگي آپارتماني اومده ديگه فكر نكنم حرفي براي اين پك باشه گرچه چيزهاي خاص خودشو داره ولي زندگي در آپارتمان هم عالمي داره....
آپارتمان ها شلوغ هستن و آدم حال ميكنه مثلا من خودم آپارتمانم گندس ولي همه چيز رو نزديك به هم ميذارم تا واقعا زندگيم آپارتماني باشه و جام كم باشه:دي
برات up كنم؟نقل قول:
Maggy من نتونستم آیتمی که گذاشته بودی رو دانلود کنم ... می گفت محدودیت دانلود داری و .... فقط صفحه رو سیو می کرد .. چرا ؟!!! (گریه)
پيروزوسربلندباشيد...
باتشكر...
امير
مرسی از همتون ولی ای کاش ادرس دقیقتر بگید مثلا کجای ولیعصر ؟؟؟؟؟؟ خواهش می کنم اگر میشه ادرس دقیقتر بهم بگید و اینکه من همه بازیهای سیمز رو دارم الان فقط اپارتمان و فیری تایم رو ندارم و چند تا از استاف ها بازم اگر راهنمایم کنین ممنون میشم
مشكل از سرويس دهنده ي اينترنت خودته ، لابد توي اون زمان محدوديت داشتينقل قول:
يك بار ديگه امتحان كنش :46:
مرسدس بنز براي سيمز در 7 رنگ :
قيمت : 18،000 $
هر جفت فايل ها بايد دانلود بشن :
ممنون مگي جون.ولي بازم نشد ...نقل قول:
مشكل از سرويس دهنده ي اينترنت خودته ، لابد توي اون زمان محدوديت داشتي
يك بار ديگه امتحان كنش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو دانلود منيجيرم مياد ولي ميگه سرور ها نميذارند كه دانلود كني !!!
آره امير جان اگر اين لطف رو بكني كه خيلي ممونت ميشمنقل قول:
كلي هم دعات ميكنم :31::11:
نقل قول:
کدوم فایل Mesh هست؟؟
دومی؟:20:
نه اوليه!نقل قول:
اما بايد هر دوشون باشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بيا با اين دانلود كن :نقل قول:
ممنون مگي جون.ولي بازم نشد ...
رو دانلود منيجيرم مياد ولي ميگه سرور ها نميذارند كه دانلود كني !!!
کد:http://www.raonsims.com/item/download.php?fileName=raonjena_fhair82_set.zip&kind=item&num=232
خواهش می کنم اگر دقیقتر می تونید یه کمکی بهم بکنید تا منم بتونم بازی رو پیدا کنم مرسی
نقل قول:
بيا با اين دانلود كن :
کد:
کد:http://www.raonsims.com/item/download.php?fileName=raonjena_fhair82_set.zip&kind=item&num=232
ممنون Maggy جون دانلود کردم ...دستت درد نکنه
نقل قول:
خوب شما گفتیدکه پک Free Time رو میخواید... منم این پک رو از ولیعصر خریدم...100٪ اونجا پیداش میکنی ...
میدان ولیعصر که بری از هر کی بپرسی کجاست فروشگاه cd کجاست بهت میگن...اسم فروشگاهه یادم نیست!
میدان ولیعصر که میرسی به طرف پایین باید بری ..بالا که میره فاطمی ...پایین فکر کنم میره به طرف راه آهن ...2 ، 3 دقیقه پیاده از میدون بری به سمت پایین دست چپ یه فروشگاه بزرگه Cd فروشیه...مغازه های اونجا رو بگرد حتما" پیدا میکنی :11:
دوستان می شه یه راهنمایی کنید ؟؟
این چیزایی که گذاشتید رو مثلا این بنزه رو باید چطور وارد بازی کرد ؟؟:19:
ممنون می شم جواب بدید
بايد فايل رو به اين آدرس بريزيد :نقل قول:
My Documents\EA Games\The Sims 2\Downloads
وقتي هم سيمز رو اجرا كرديد يك صفحه ي آبي اولش مياد كه بايد Enable بشه :46:
مگی جان اگر نبود چی؟نقل قول:
بايد به آدرس زير بريد :نقل قول:
\Program Files\EA GAMES\The Sims 2 Apartment Life\CSBin
و نرم افزار بادي شاپ رو اجرا كنيد
به جاي اين قسمت ميتونه هر پچي باشه، فقط دقت كنيد آخرين ورژن نصب شده باشه
اونوقت اين فايل براتون ساخته ميشه:46:
الان مشکلم حل شد.
درایورشو عوض کردم.
به نظر من آپارتمان بهترین پک سیمزه .
توشی خیلی حال کردم .
میشه ماهی گیری کرد ؟ (من سیوسنس رو هم دارم)
& تو کدوم خیابون و چطوری برم خیابون اصلا؟ ؟
میگن سیمز سه برای انتقال نیاز به لود نداره . من تا فوریه 2009 می صبرم
اگر سيمز سيزن رو داشته باشيد ميتونيد ماهي گيري كنيدنقل قول:
براي ماهي گيري خيابون لازم نيست بريد توي حياط خونتون يك درياچه داشته باشيد كافيه
براي خيابون رفتن هم بايد با ماشين بريد يا با تاكسي يا پياده :46:
سلام
تو بیزینس
من یه مغازه ی بزرگ گرفتم
ولی
خیلی سخته
همیشه باید تو مغازه باشه سیمم ؟؟
اون یکی چی می شه ؟
اصلانم مشتری ندارم
همه رو هم استخدام کردما
اگه ميخواي مغازت باز باشه توش باش ولي مثلا وقتي با يكي ديگه هم ميره تو اون فروشگاه باز هستش هميشه....نقل قول:
سلام
تو بیزینس
من یه مغازه ی بزرگ گرفتم
ولی
خیلی سخته
همیشه باید تو مغازه باشه سیمم ؟؟
اون یکی چی می شه ؟
اصلانم مشتری ندارم
همه رو هم استخدام کردما
ولي فكر نكنم چيزي بخري براي طرف مقابلت درواقع سودي داشته باشه و به اون پولي بده.
همه رو يعني چي؟
مثلا شما يه رستوران داري اون موقع نبايد مثلا فروشنده بذاري كه!!!
يا مثلا يه فروشگاه داري...
يه كسي كه برات حساب كنه و بفروشه مهم ترين هستش.
ولي اگه ميخواي مردم خوششون بياد بايد يكي رو بياري كه مشتري ها رو راهنمايي كنه...
توجه كن كه كسايي كه استخدام كردي نيان پيشت مثلا جك بگن!!!بايد خوب كار كنن!
خوب اونجایی که دارمنقل قول:
هم فروشگاهه هم رستورانه هم استخره هم dj می خواد
فهمیدم بیخیال این کارا شم بهتره
:31:
ببخشید مگی جان . جمله من کامل نیفتاد
اولا ماگیری رو میدونستم و سیزن هم دارم.
منظور من جادوگری بود :d
که یادم رفت بنویسم
کدوم خیابون رفت ؟ فکر نکنم بشه خیابان رفت . باید رفت مثلا پارک ؟
نه خيابون نميشه رفت!نقل قول:
جادوگر رو بايد توي پارك ها پيدا كنيد نصف شب جادوگر بد معمولا مياد
جادوگر خوب هم معمولا صبح ها پيداش ميشه
براي جادوگر بايد اپارتمان لايف رو داشته باشيد
اهان .
ممنونم ازتون.
بله نسخه من آپارتمان لایف هست . , میخوام Bon Veyage رو دانلود کنم و دیگه تا سیمز 3 (که فوریه 2009 میاد) صبر کنم .
البته خدا رو شکر تا اون موقع سر گرم هستیم :d
جون نوامبر احتمال امدن Gta IV برای پی سی وجود داره :D
راستی اون STUFF ها به کجا میره لوازمشون ؟
& میشه توی سیمز آپارتمان بجای ساختن یه خونه یه پارک ساخت ؟!
خب تو اينجور جاها معمولا خيلي كم مشتري مياد برات....نقل قول:
خوب اونجایی که دارم
هم فروشگاهه هم رستورانه هم استخره هم dj می خواد
فهمیدم بیخیال این کارا شم بهتره
اگه هم بياد ميره تفريح...مثلا ميره تو استخر يا ميرقصه.
يكي از كارايي كه ميتوني بكني اينه كه سود هم در هر نوع داشته باشي اينه كه بري و جلوي در حالا فروشگات،gym(سالن ورزشي)و هرچيز ديگه يه چيزي هس كه وقتي شروع شارژ شدن رو بزني و فكر كنم ععد اوليش 5 تا هس كه الان من كردمش 38 تا هر كي ميخواد وارد محدودت شه اول بايد پول بده بدش كارت بگيره و بره تو!!!
البته ميتوني براي بعضيا پارتي بازي كني و مجانييييي:دي
جايي كه همه لوازم ميره!!:دينقل قول:
راستی اون STUFF ها به کجا میره لوازمشون ؟
& میشه توی سیمز آپارتمان بجای ساختن یه خونه یه پارک ساخت ؟!
بله كه ميشه!!تو همه نسخه ها ميشه!
پيروزوسربلندباشيد....
باتشكر...
امير
آره , مال منم اینطور شد
یه استخر بود و رستوران
منم استخرو ورداشتم :d
سلام
يه مدل موي شيك ...
اينم عكساش ... اگه خوشتون اومد بگيد بذارمش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه مشکل دارم
آقا من نمیتونم کاری کنم که دو نفر با هم ازدواج کنن!
هر کار کردم نمیشه
حرصم درومد
پیر شدن بچه هام ولی هنوز نتونستم شوهرشون بدم یا براشون زن بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمــــــــــــــــــــک
خب وقتي كه هر دو نوار وضعيتتون نسبت به هم تقريبا 100 شد برات يه گزينه اي باز ميشه كه فكر كنم اسمش هم اولش p داره 2 تا p داره توش و o هم داره:دي (يادم نيس)نقل قول:
من یه مشکل دارم
آقا من نمیتونم کاری کنم که دو نفر با هم ازدواج کنن!
هر کار کردم نمیشه
حرصم درومد
پیر شدن بچه هام ولی هنوز نتونستم شوهرشون بدم یا براشون زن بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمــــــــــــــــــــک
بعدش كه زدي و گزينه ي مربوطه رو كه زدي(بايد بخوني ببيني كدومه)ولي فكر كنم وقتي بري تو اين قسمت فقط يه گزينه باشه و وقتي زديش حلقه ميده...
بعدش هم بايد دوباره بگي فكر كنم اون يكي اين كارو كنه كه باز هم به هميدگه حلقه بدن و ازدواج كنن...
البته ميتوني براش يه جشن بگيري و دوستات هم دعوت كني...
سلام دوستان ...
من چند روزی هست Sims 2 night life و چندتا دیگه رو دانلود کردم .... از سایت پایین دانلود کردم :
همشون پسوند .exe دارن ... یعنی باید نصب بشن ... ولی من الان هر کاری میکنم ... این پیغام error رو میده ...کد:http://thesims2.ea.com/update/
The Sims™ 2 Seasons is not installed. This update only applies to this expansion pack.
ممنون میشم کمک کنید !
دوست من اينجا جاش نيستش...نقل قول:
سلام دوستان ...
من چند روزی هست Sims 2 night life و چندتا دیگه رو دانلود کردم .... از سایت پایین دانلود کردم :
کد:
همشون پسوند .exe دارن ... یعنی باید نصب بشن ... ولی من الان هر کاری میکنم ... این پیغام error رو میده ...کد:http://thesims2.ea.com/update/
The Sims™ 2 Seasons is not installed. This update only applies to this expansion pack.
ممنون میشم کمک کنید !
لطفا در تاپيك پايين:
البته شما فكر كنم اشتباه دانلود كرديشا!!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=114448&page=334
اونا دانلود خود بازي نيستننقل قول:
اونا پك هاي آپديت بازي ها هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خیلی میسی :20:نقل قول:
مال هر دو 100 درصدنقل قول:
ولی چیزی به این اسم ندیدم
لطفا یکی کامل راهنماییم کنه:19::41:
خب شايد بيچاره ها با يكي ديگه ازدواج كردن.......نقل قول:
مال هر دو 100 درصد
ولی چیزی به این اسم ندیدم
لطفا یکی کامل راهنماییم کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] __________________
هيچ چيز جديد واست باز نشده؟
نه با هیشکی ازدواج نکردن مجردن!نقل قول:
یه چیزی
من تو اون سرزمین هرچی گشتم نتونستم خونه ی اون پسری که با دخترم دوسته رو پیدا کنم!
یعنی چی؟؟؟
نه هیچ چیزی باز نشده:41: