ما که از این کدها هیچی حالیمون نشد
من طرز استفاده رو میخوام بدونم
Printable View
ما که از این کدها هیچی حالیمون نشد
من طرز استفاده رو میخوام بدونم
چه قدری حالا این حجم داره؟نقل قول:
يکي بگه چطوري ميشه از دو تا Pes2008_edit01 استفاده کرد همزمان باهم بابا يکي جواب بده اين چهارمين بار که ميپرسم
جواب بدين ......:37::37::37:
نمیشه !.........
ممنون پچ خوبی بود ولی من هر کاری کردم دوباره انکلیسی نشد درست شد در ضمن پچ بدی نیست دیگه ازش خسته شده بودم یه تغییر کرد لااقل بازم نشستم پاشنقل قول:
آقا از این پچ چطوری استفاده کنیم؟
حجمش خیلی زیاد هست حیف که زمان زیادی تا انتشار pes2009 نمونده مگر نه دانلودش میکردم...
من بعید بدونم بشه در بازی از دو edit استفاده کرد!نقل قول:
يکي بگه چطوري ميشه از دو تا Pes2008_edit01 استفاده کرد همزمان باهم بابا يکي جواب بده اين چهارمين بار که ميپرسم
اگه کرسپو راهی بدونه.
بازی انچنان تغییری نمی کنه وایستین خود pes 2009 رو بگیرید بهتره؟
pes 2009 کی میاد؟
اقا دستت طلا کارم راه فتادنقل قول:
نقل قول:
نمیشه تغییرات یکشو با یک برنامه انتقال بدیم به دیگری یجورایی ادغامش کنیم جوری اون یکی تغییر نکنهنقل قول:
نمیشه.....؟
شما تا حالا توپ وارد بازی کردی؟نقل قول:
دقیقاً این مثل توپه! با این تفاوت که کدی رو که باید برای هر بازیکن وارد کنی، هم ID Player هستش. یعنی کد
استفاده شده در map کفش ها دقیقاً مثل کد فیس ها هستش.
مثلاً کد فیس کرسپو به صورت زیره:
1750, "SerieA\Inter Milan\Crespo-Face.bin"
حالا من برای کد کفشش باید به صورت زیر عمل کنم:
1750, Umbro\SX Flare\Black White.bin
اون قسمتای قرمز میتونه هر اسمی باشه. یعنی بستگی به خودت داره.
امیدوارم متوجه شده باشی. :10:
راهی نداره! :13:نقل قول:
قربانت. :10::11:نقل قول:
باید دستی خودت تغییرات رو اعمال کنی. (تا جایی که من میدونم :8:)نقل قول:
سلام دوستان..احتیاج به کمک دارم اساسی...الان توی مستر لیگdو جام حذفیش D1 اول شدم و یه سری بازیکن کلاسیک آزاد کرد مثل اوزه بیو و لیو یاشین و پوشکاش و... اما توی فصل نقل و انتقالات پیداشون نمیکنم.با اسم هم سرچشون کردم نیستن..اما وقتی از Master League میام بیرون توی قسمت Edit بخش Registered Playeres هستن..اما توی Master League نیستن واسه خرید..اگه کمک بدین که چطور بتونم بخرمشون خیلی خیلی ممنون میشم..بد روی اعصاب رفته
بله متاسفانه! این بازیکنا جز Hide Player محسوب میشن و به همین سادگی نمیتونی توی مستر لگ به بازینقل قول:
بگیریشون. فکر کنم با برنامه بشه، اما الان حضور ذهن ندارم که برنامش چی بود!
اتفاقا اینکه خیلی خوبه...نقل قول:
فکرش را بکنید دارید بازی میکنید یکهو میبینید تیم مقابلتون پله را میاره تو زمین:18:
الان تو مستر لیگ من یک بازیکن هست سنش 29 سال هست اسمش را زده بکن بائر امسال اومده بارسا من هرموقع میبینمش عصبانی میشم نمیدونم این همون بکن بائر معروف هست و یا نه! اما خیلی قدرتمند ساختندش ضربات ایستگاهیش هم 100% گل هست!
من ادیت آخرین نقل و انتقالات اروپا 08/09 گرفتم چرا وقتی لودش می کنم بازیکنان تو مسترلیگ تغییر نمی کنند؟
نباید هم تغییر کنه...نقل قول:
شما اگه میخوای تغییرات تیمها لحاظ بشه باید مستر لیگ جدیدی به راه بندازی!
من که الان با تیم میلان میرم تقریبا 90% تیمم را در خود مستر لیگ تغییر دادم و فقط یک پیرلو و کاکا از میلان فعلی مونده!
از کجا گرفتی؟؟!!:10:نقل قول:
سلام دوباره..یعنی اگه بخوای از master league hide playeres استفاده کنی باید از اول مستر لیگ شروع کنی؟اگه اینطوری باشه خیلی ضد حالهنقل قول:
یه سوال دیگه..من که الان وسط مستر لیگم اگه بیرون مستر لیگ مثلا با ایتالی برم تو cup و اول بشم و بازیکنای کلاسیک ایتالیا آزاد بشه.اونوقت میتونم تو نقل و انتقالات این مستر لیگی که هستم بخرمشون یا نه؟اگه اینم نشه خیلی ضد حاله
مرسی ا
دوست عزیز اگه میشه این ادیت رو بذار ما هم یه استفاده ای ببریم.قربونتنقل قول:
جوا سئوال اول: نهنقل قول:
جواب سئوال دوم: دقیقاً نمیدونم. اما این امکانات بازی به فایل PES2008_OPTION01 بستگی داره!
آقای کرسپو مرسی از کمکت..جواب سوال اول رو که گفتی نه یعنی به نظرت میتونم تو همین مستر لیگی که هستم وبا قهرمانی توش این master league hide playeres ها آزاد شدند .میتونم همین بازیکنا رو توی نقل و انتقالات پیدا کنم و بخرم؟آخه من هر چی سرچشون کردم پیداشون نکردم..اگه به نظرت میشه خریدشون از کجا میتونم پیداشون کنم؟نقل قول:
دمت گرم
با سلام به دوستان عزیز
یک سوال داشتم
در PES 2008 باید به کدام قسمت برویم که وقتی یک بازی می بریم به ما پول میدهد
و می توانیم بازیکن بخریم
یک قسمت داره که نوشته Master Leage که وقتی آن را انتخاب میکنیم سه گزینه میاد
که برای خرید بازیکن باید کدام قسمت را انتخاب کنیم
یک سوال دیگه
از کدام قسمت و چگونه باید بازیکن بخریم؟
با تشکر
پیروز و موفق باشید
:40::40:
آقای کرسپو مرسی از کمکت..جواب سوال اول رو که گفتی نه یعنی به نظرت میتونم تو همین مستر لیگی که هستم وبا قهرمانی توش این master league hide playeres ها آزاد شدند .میتونم همین بازیکنا رو توی نقل و انتقالات پیدا کنم و بخرم؟آخه من هر چی سرچشون کردم پیداشون نکردم..اگه به نظرت میشه خریدشون از کجا میتونم پیداشون کنم؟
دمت گرم
با Pes8 می شه انلاین بازی کرد؟
تو این سایت توضیح دادهنقل قول:
کد:http://----------.com/forums/showthread.php?t=13446
یکی از بچه ها قالب پیراهن و که با فرمت png بگذاره ممنون می شم
راستی پیراهن اول جام باشگاه های اروپا pa-CL دیگه؟
برای جام حذفی چی میشه؟
نقل قول:
با سلام به دوستان عزیز
کسی نبود کمک ما کنه؟
:40::40::40::40::40::40::40::40:
نقل قول:
فرقی نداره کدام از اون سه گزینه را انتخاب کنی تفاوت این سه در این است :نقل قول:
اولیش لیگ حرفه ای با بازیکنان مخصوص
دومیش لیگ حرفه ای با بازیکنان حالت دوستانه
سومیش لیگ حرفه ای با ساختن تیم
در هر سه برای خرید بازیکن باید به قسمت negotiations رجوع کنی زمان خرید بازیکن هم میان فصل و آخر فصل هستش اگر در این قسمت نتونستی بازیکن بخری بگو بیشتر توضیح بدم
یکی هم کمک ما کنه:19:نقل قول:
یک سوال دیگه هم داشتم چرا وقتی با کیت سرور توپ وارد بازی می کنی توپ را انتخاب می کنم وقتی می رم که بازی کنم تو لودین گیر میکنه چرا؟
شما وقتی وارد master leage می شی و new game رو می زنی خود بازی توضیح می دی برات که چیه جریاننقل قول:
اگه زبان بلد باشی می فهمی
بعد این توضیحات 3 تا گزینه ی بزرگ تو صفحه می یاد که هر کدوم یه عکس داره
گزینه ی اول از سمت چپ :
این گزینه رو که انتخاب می کنی شما باید یه تیم انتخاب کنی (مثلا آرسنال) ولی این تیم بازیکنای خودشو نداره و یه سری بازیکن ضعیف داره که باید با اونا شروع کنی (خودت می تونی انتخاب کنی که دشته 2 باشی یا دسته 1 یا اصلا تو کدوم لیگ و تو لیگ چه تیمایی باشن خودت بری جلو می فهمی)
گزینه ی دوم (وسط) :
تو این گزینه یه تیم مثلا همون آرسنال و بر می داری با بازیکنای اصلی و واقعی خودش ( مثل فن پرسی)
گزینه ی سوم (راست) :
تو این گزینه شما می تونی یه تیم بسازی خودت
پیراهنشو ، ورزشگاشو، خلاصه همه چیه تیم دسته خودته که انتخاب کنی
تو این مد هم همون بازیکنای ضعیف مد یک هست منتها شما میتونی از یکی تا سه تا(بستگی به قیمت بازیکن) بازیکن جدید بیاری تو تیمت
در مورد نقل و انتقالم یه سرچ کوچیک تو تاپیک بزنی پیدا می کنی
:11:
اینم واسه خرید بازیکننقل قول:
MOHSEN KHALILI 9 نوشته این مطلبو :
نحوه ی خرید بازیکن در مستر لیگ که خیلی مشکل داشتید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۱- خرید بازیکن در مستر لیگ مسلما فقط در دو زمان نیم فصل و
پایان فصل امکان پذیر خواهد بود.
البته اگر به دنبال بازیکن خوب هستید باید ... :
۱- رتبه ی خوبی در لیگ و یوفا چامپیونز داشته باشید
۲- سابقه ی قهرمانی داشته باشید (تا تیمتان اعتماد بازیکن را جلب کند)
۳ - از پول کافی در خزانه ی باشگاه برخوردار باشید.
یه مورد رو بگم که هیچ وقت سه چهار تا بازیکن با هم نخرید چون احتمال
ورشکستگی تیم شما وجود داره!
یکی دیگه هم اینکه این کار رو بادقت انجام بدید! فصلی یکی دوبار
که بیشتر نقل و انتقالات نمیاد که !! پس عجله نکنید و
تا جایی که میتونید بازیکنانتون رو حفظ کنید.
و اما نحوه ی خرید :
در نیم فصل و پایان فصل به داخل منوی negotiations برويد.
در اينجا چند گزينه مشاهده ميكنيد.
اگر به گزينه ي search داخل شويد باز هم گزينه هايي مشاهده ميكنيد
كه اگه يه كم انگليسي بلد باشيد حل ميشه .
search by group شما رو به جستجو در تيم هاي باشگاهي و
search by nationaly شما رو به سر چ در تيم هاي ملي ميبره.
advanced search هم به اين شكله كه شما بر اساس نياز هايي
كه داري گزينه ها رو تنظيم ميكني . اون هم ليست بازيكن هايي با
در خواست هاي شما رو ليست ميكنه براتون.
به هر حال.
مثلا حالا شما بازيكن مورد علاقتون رو پيدا كردين.
روي اون دكمه ي تاييد رو بزنيد.
حالا بايد نوع خريدتون رو مشخص كنيد!
- جابه جايي بازيكن
- انتقال قرضي
- خريد دائمي
يا چيز ديگه
كه applay for transfer negotiatons براي خريد دائمي هستش.
بعد از اون به جعبه ي تنظيم حقوق بازيكن ميرسيد.
دستمزد ساليانه ... مبلغي براي خريد و ...
خود بازيكن در ابتدا مبلغ مورد نظرش رو انتخاب كرده
كه اگه شما گزينه ي accept رو تاييد كنيد به اون بازيكن" پيشنهاد "
داديد !
بايد تا هفته ي بعد منتظر بمونيد تا جواب بده.
جواب اون در منوي اصلي مشاهده ميشه.
بعد از يك هفته كه رد ميكنيد صفحه ي گزارشات مياد.
natinal broken down يعني پيشنهاد شما رو رد كرد
و sucas يعني اين كه دعوت شما رو پذيرفته.
put on hold هم يه چيزي بين اين دو تاست كه اگه اين پيغام رو داد
بلافاصله پول پيشنهاد رو زياد كنيد كه هفته ي بعدي بياد.
اين رو بگم در مورد پيشنهاد دادن به بازيكن در نظر داشته باشيد
هيچ وقت سال رو بيشتر از سه نكنيد !
چون بازيكن دوست داره با زمان كم دراختيار شما باشه.
حد اكثر زياد خواستيد بذاريد روي 3 سال .
اميدوارم مفيد بوده باشه.
ميدونم كه بيشترتون زيادتر از من هم بلديد. به بزرگي خودتون ببخشيد.
موفق باشيد.. مدير وبلاگ ... حامد سليمي.
و تجربیات آقا رضا :
سلام دوستای گلم
گفتم حالا که حامد سر بحث رو باز کرد منم یه سری از تجربیاتم رو بگم شاید به دردتون بخوره:
1. هیچ وقت از اول به فکر خرید بازیکن خفن نرید. الکی مهلت خرید بازیکن رو از دست ندید سعی کنید بازیکن کشف کنید. چون یه سری بازیکن ها هستند خیلی خوب پیشرفت می کنن و بزرگ می شن به عنوان مثال :
agbonlahor(englis)arizmendi(espania)-vicente(spania)-rafael sobis(brezil)-da costa(portgal)
-nihat(torkey)-Hoseyn kaabi(IRAN)-Odonkor(Germani)-nani(Portegal),...
بعد از یکی دو فصل این بازیکن ها از مسی هم بهتر می شن
2. بهترین حالت خرید تعویض بازیکن هست یعنی حالت سوم (Open Trade Negotiations) با این کار به سه هدف می رسید.اول اینکه پول خیلی کمتری می دین دوم بازیکن احتمال اومدنش بیشتر میشه 3 تیم خودتون هم از بازیکن های اضافه پاکسازی می کنین(فقط هواستون باشه سعی کنید پست بازیکن ها یکی باشه مثلا رونالدینیو رو با کاسیاس عوض نکنید البته می شه ها ولی احتمالش کمتره)
3. وقتی می خواین یه بازیکن بزرگ رو بخرین سعی کنید که فقط همون یکی رو بخرین یعنی لیست خریدتون فقط یکی باشه چون وقتی به 5 یا 6 تا با هم پیشنهاد میدین همیشه اونی که کمتر مطرح هست جواب میده.
4. یادتون باشه همیشه حقوق بازیکن مهمتر از پولیه که می خواین به باشگاه بدین سعی کنید دستمزد رو بالاتر بدید.
5. در مورد حقوق بازیکن سعی کنید 1500 تا بیشتر از حالت عادی بزارید. در مورد باشگاه قانون مشخصی وجود نداره بسته به بازیکن مثلا در مورد بازیکن هایی مثل رونی 25000 تا رو مجبورید به 35000 تا 40000 هم برسونید ولی مثلا agbonlahor با 2000 تا بالا تر خر می شه میاد تو تیمتون.
6.سعی کنید بازیکن به خاطر نیاز تیم بخرین نه به خاطر اسمش. مثلا وقتی تو میلان هم پیرلو هست هم گتوسو نرید اسین رو هم نخرید یا اگه میخرین با یکی از این دوتا عوض کنید. یا جیلاردینو تورس اتوو و هانری رو با هم تو یه تیم که به درد نمی خوره.
7. سعی کنید یه ترکیب ثابت برای خودتون انتخاب کنید بعد برای هر پست دوتا بازیکن داشته باشید اینطوری در واقع دو تا تیم دارین و می تونین هر هفته با یه تیم بازی کنید و هر هفته انرژی تیمتون پر باشه.
8. قبل از هر مسابقه حتما به بازیکن ها تمرین بدین این کار باعث میشه انرژی بازیکن ها کمتر تحلیل بره و زود تر پیشرفت کنن(Team Adjustment ==>Team Training) یادتون باشه بازیکن ها یی که خط انرژی شون کم شده و می خواین تو همون بازی هم ازشون استفاده کنین رو تمرین ندین چون دیگه انرژی برای بازی براشون نمی مونه
9. سعی کنید حتما از هر سه تعویض خودتون استفاده کنید حتما دقیقه 65 اگه جلو بودین 3 تا بازیکن خوب خودتون رو تعویض کنید که تو همه بازیها خوب انرژی داشته باشن.
10. یه نصیحت برادرانه هم براتون دارم. زمان نیم فصل یا آخر فصل که می خواین بازیکن بخرین قبل از شروع به خرید از فایل زیر یه کپی بگیرید که اگه گیم اور شدین یه راه برگشتی داشته باشین:
C:\...\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save\PES2008_ML01.bin
با سلام به دوستان عزیز
از همه ی دوستان که من را راهنمایی کردند بسیار متشکرم
پیروز و موفق باشید
:40::40::40:
سلام . هرچیزی درباره pes8 خواستید تو سایت زیر پیدا میشه
سعی کنید که عضو شوید
فیس - کیت - کفش - برنامه - ترفند ...
www.editbazi.tk
من خودمم بارها سعی کرده بودم بازیکنای کلاسیک رو بگیرم، اما توی سرچ مستر لیگ پیداشون نمی کرد، نمی دونم چرا!نقل قول:
دوستان لطف کردن و جواب دادن :11:نقل قول:
جواب سئوال اول: کیت سرور 2 لباس رو به طور رسمی میشناسه. ga, gb و pa, pb. بقیه میتونن هر اسمینقل قول:
داشته باشن. مثلاً برای لباس سوم دروازه بان: gc یا gd یا gx یا . . . و برای بازیکنا هم: pc یا pd یا px یا . . .
فقط حرف اولش مهمه!
جواب سئول دوم: در بالا کاملاً توضیح داده شد و در کل فرقی نمیکنه! شما هر اسمی گذاشتی مهم نی! فقط باید واسه دروازه بان حتماً در اول حرف g و برای بازیکنا هم حرف p گذاشته بشه!
امکان داره فایل مپ رو درست طراحی نکرده باشی!نقل قول:
کرسپو از جوابی که دادی ممنون
کرسپو قالب کیت تیمهارو نداری؟
شماره ی بازیکنان هم می خواستم برای فایل مپ پوشه boot در کیت سرور
قالب رو ندارم، میتونی از سایت GamingAccess.com پیدا کنی.نقل قول:
چرا، شماره تیما رو دارم. ماله چه تیمی رو می خوای؟
یکی بگه لینک دانلود بازی رو از کجا گیر بیارم
شماره بازیکن می خواستم چون تو آموزش کیت سرور نوشته برای مپ پوشه بوت این جوری باید آدرس بدیننقل قول:
"نام عکس.png","شماره بازیکن"
اشتباه؟
تو این سایت GamingAccess.com چطوری پیدا کنم؟
من خودم این مشکل رو داشتم و بعد از ده بار نصب ویندوز متوجه شدم که باید اول مایکروسافت دات نت رو نصب کنی و بعد فایلی رو که دانلود کردی رو برای استفاده دوباره با برنامه وین رر اکسترکت کنی چون فایل بعد از هر بار ریست شدن ویندوز برای ویندوز دیگه معتبر نیستنقل قول:
ارور برنامه هم همینه
adress program is not valid win32 aplication
البته اگه دقیقا یادم باشه
امتحان کن ضرر نداره مطمئن باش کار میکنه