نه آقا اون هدفش دوربینه خوبه اگه slr بشه که چه بهتر البته نه بنده نه دوستم اطلاعاتی از دوربینا نداریم فقط گفتم که این خصوصیات براش مهمه :نقل قول:
1 - زوم خوب
2 - کیفیت عالی
3 - واید مناسب
سقف بودجه هم 600 !؟
نه آقا اون هدفش دوربینه خوبه اگه slr بشه که چه بهتر البته نه بنده نه دوستم اطلاعاتی از دوربینا نداریم فقط گفتم که این خصوصیات براش مهمه :نقل قول:
1 - زوم خوب
2 - کیفیت عالی
3 - واید مناسب
سقف بودجه هم 600 !؟
دوستان دوربینی سراغ دارید که از طریق USB بتواند تصویر را بطور زنده در کامپیوتر نمایش دهد تا فیلبرداری آن بطور زنده در PC ضبط شود؟
اگه SLR بگیره که وارد سطح دیگه ای از کیفیت میشه. دوربین های SLR خب از نظر کیفیت و امکانات عکاسی یه چیز دیگه ن. تا 600 تومن میتونه EOS 100D بگیره. فقط مساله ای که هست اینه که لنزی که روی خود دوربین هست زوم بالا نداره.نقل قول:
در هر صورت بهترین انتخاب ها توی کامپکت ها G10 و LX-3 و توی SLR-Like ها SX10 و FZ28 هستند. قیمت های بالاتر تا 600 تومن HX1 و SX1 هستند که کیفیت عکسشون از اون دو تا پایین تره.
اومدم آخرین مشورت هام رو بگیرم چون می خوام شنبه برم دوربین بگیرم
قیمت sx110 رو اینجا (بوشهر) پرسیدم 250 می گفت البته با تخفیف کمتر هم می شه گرفت
این قیمت مناسب هست یا نه؟
توی این رده قیمت (البته یکم بالا پایین مشکلی نیست) چه دوربین هایی برای ثبت خاطراتی خوب با کیفیت وجود داره
یکی از دوستان fuji f100fd رو معرفی کرد ولی قیمتش نگفت اگه میشه قیمت اون هم بدید
ممنون
نقل قول:سلام دوستاننقل قول:
ممنون از راهنماييهاتون ..
بالاخره 4 شنبه گرفتم همون SX10 رو..
با گارانتي و بيمه افومار حدود 460 در اومد البته ليبل زده بود 470 تومن.
با پوشش محافظ LCD و يه محافظ هم روي لنز ..
مموري MicroSD هم داشتم 4 گيگ كه گذاشتم روش كه البته در آينده يه سرعت بالاي خوب بايد بگيرم ..
خلاصه راضيم ازش ، همه چيزش ف سرعت عكس برداريش ، فلش ، كيفيت ساخت و بدنه و عكسهاش، كيفيت فيلمش، صداي فراگير توي فيلمها و Sound Recorder . ، زوم خيلي خوب و با كيفيت ، و... خلاصه دوربين خوب و با حالي هست ..
در حالت فيلم برداري هم زوم اپتيكال داره خيلي راحت و خوب ..
با گارانتي هاي ديگه هم بود مثل آهو نميدونم چي چي و ARG چندين تاي ديگه كه قيمتشون هم حدود 30 تومني پايين تر از اين آفومار بود.
قيمت دوربين هاي ديگه هم كه گرفتم همون روز:
FZ28 = 417
SX1 IS = 570
EOS 1000D = 580
G10 = 505
Sony H50 = 370 همين حدودا فكر كنم ..
نقل قول:
سلام ممنون از راهنماییتون با تحقیقاتی که من در مورد دوربینهای SLR انجام دادم به درد این دوست ما نمی خوره مثلآ همین 1000D از برند CANON قابلیت فیلمبرداری ندارد نمی دونم حالا همه SLR اینجورین یا این مدل . . . به هر حال فکر کنم همون LX-3 براش بهترین انتخاب باشه . . .
یه فروشنده این مدل رو بهش معرفی کرد FUJIFILM FINEPIX S100FS ممنون می شم اگه نظرتون و یه توضیح کوچیک بدین . . .
دوست عزيز اگه زوم بالايي مد نظرت باشه G10 با زوم 5 برابر و LX3 با زوم 2.5 برابر براي كار شما مناسب نيستند و بايد بري سراغ SX10 يا FZ28 ولي اگه كيفيت عكس و لنز وايد رو بخواي بايد همون دوتاي اولي رو انتخاب كني و اين مطلب رو هم هميشه در نظر داشته باش كه كمپانيهاي سازنده دوربين هيچ وقت همه محاسن و امكانات رو در يك دوربين جمع نمي كنن تا بتونن همه مدلهاي خودشونو بفروشن . اين سيا ستيه كه همه سازنده ها از اون پيروي مي كنن .نقل قول:
دوربينهاي SLR زيادي هستند كه فيلمبرداري با كيفيت HD دارن ولي EOS 1000 اين قابليت رو نداره و صرفا براي عكاسي ساخته شده .نقل قول:
FUJIFILM FINEPIX S100FS يه دوربين با مشخصات خيلي خوبه به شرطي كه با وزن بالاي 960 گرم اون مشكلي نداشته باشيد .
با توجه به خواسته هاي شما بهترين انتخابهايي كه مي تونيد داشته باشيد همونطور كه دوستمون Prowler گفتن SX10 و FZ28 هست . درباره اين دوتا دوربين شك نكنيد و مطمئن باشيد از خريدش راضي خواهيد بود . يه بار ديگه هم گفتم شما همه محاسن و قابليتها رو نمي توني در يك دوربين داشته باشي .نقل قول:
خوب شد گرفتین. این یکی رو یادم نبود بگم.نقل قول:
ممنونم دوست عزیزنقل قول:
در مورد فیلمبرداری در fz28 مواردی را که می شود اشاره کرد ضبط صدای ضعیف است که در fz38 به استریو تبدیل شده و این نقطه ضعف مرتفع شده. همچنین در هنگام فیلمبرداری گاهی وقفه در عمل فوکوس ایجاد می شود مخصوصا که در حال زوم کردن باشید یا دوربین را جابجا کنید . گویا این مورد هم در fz38 رفع شده. مورد دیگر فوکوس سریع در fz38 که در مدل قبلی در هنگام زوم کمی با وقفه انجام می شد. و همچنین بهره بردن از پردازنده جدید. کلا در این مدل مانور زیادی بر روی فیلمبرداری انجام شده و نواقصی که در fz28 دیده می شود در این مدل کاملا بهش توجه شده. باید ریویو های این دوربین را هم دید .در هر صورت تصمیم گیرنده نهایی شما هستید.
موفق و پیروز باشید
بنظرم تحمل چنین وزنی برای بدست آوردن یک دوربین شبه slr که تفاوت چندانی در خرروجی با دیگر ردوربین های این رده ندارد چندان منتقی نیست .نقل قول:
ببخشید که اینقدر سوال میپرسم
ولی فردا میخوام دوربین رو بگیرم
از بین t900 و t90 و w300 سونی کدوم رو بگیرم؟؟؟
دوست عزیز اگه کیفیت عکس میخوای اصلا دور این سری T رو خط بکش.نقل قول:
W300 مدل خوبیه. اگه بین مدل هایی که معرفی شد این یکی رو بیشتر پسندیدی بخر. فکر نکنم پشیمون شی از خریدش.
خوب متوجه منظورت نمی شم:13:نقل قول:
این دوستمون به اشتباه فکر کردند شما راجع به S100fs صحبت میکنین که وزنش نزدیک 1 کیلو هست. پیش میاد دیگه...نقل قول:
البته مدل F100fd که من پیشنهاد کردم ظاهرا قیمتش تو ایران یه مقدار بالاتر از اون چیزیه که فکر میکردم. حالا در هر صورت شما برای این که از قیمتش مطمئن بشی برو بازار یه سوالی بکن. البته قیمتی که برای SX110 گفتی به نظر من خوبه. دوربین خیلی خوبی هم هست به شرط این که با لنزش که واید نیست مشکلی نداشته باشی. به جز محدوده ی زوم نقطه ضعف خاصی نداره.
دوستان این مدل Nikon Coolpix S60 باطریش مثل موبایل هست؟
از راهنماییت ممنوننقل قول:
یه قیمتی هم از f100fd می گرم ببینم به بودجه ما می خوره یا نه
آخه تو سایت camshop.ir زده 330
دوستان اگه میشه یه راهنمایی توپ بکنید من میخوام یه دوربین کامپکت با حداقل 10 مگا پیکسل دقت و فیلمبرداری اچ دی و با کیفیت خوب بگیرم . البته اندازه ال سی دی مثل سری تی سونی (تی 500) هم مهمه . زوم اپتیکال هم کمتز از 5 نباشه . قیمت هم حدود 300 تومن . لطفا نظر بدین .
کنان SD960 یا همون Ixus 110نقل قول:
SD880 یا Ixus 870 هم انتخاب خوبیه.
البته چند نکته رو بگم. یکی این که مگاپیکسل به کیفیت ربطی نداره. دو این که سری T سونی همون طور که قبلا گفتم کیفیت عکساشون خیلی پایینه. سه هم این که این دوربین زوم اپتیکالش 4X هست. ولی مهم اینه که لنزش وایده که هر دوربینی این ویژگی رو نداره.
ممنونم . راستش 2 سال پیش وقتی میخواستم دوربین بخرم خیلیا کانن s5 رو پیشنهاد کردن و من هم خریدمش ولی بغیر از حجیم بودن و سنگین بودنش ف فیلمبرداریش اصلا جالب نبود و عکسهاش رو هم وقتی با یه دوربین سامسونگ مقایسه میکردی تفاوتی نمیکرد حتی با استفاده از تنظیمات دستی . واسه همین بنظرم میاد که کانن داره نون اسمش رو میخوره و مثل گذشته کیفیتش خوب نیست . اگه میشه از پاناسونیک هم پیشنهاد بدید .نقل قول:
یک جواب لطفا.مرسینقل قول:
میشه درباره این دوربین یکزره اصلاعات بهم بدید.اصلا این مارک خوبه؟چجوریه؟Olympus چطوره؟
nikon s60 دوربيني 10 مگاپيكسل با فاصله كانوني165-33 و زوم 5 برابر كه محدوده ديافراگمي بين 4.8-3.8 داره و ايزوي اون از 64 تا 3200 متغيره . صفحه نمايش اون 3.5 اينچي از نوع لمسي بوده و اين دوربين مي تونه حداكثر با رزولوشن 640x480 و 30 فريم بر ثانيه فيلمبرداري كنه . فوكوس ماكروي اون 9 سانتيمتر و سرعت شاتر هم به صورت دستي قابل تغيير نيست . باتري ليتيومي داره و 145 گرم هم وزن اين دوربينه .نقل قول:
اين دوربين در كل امتياز خوبي گرفته ولي بارها گفته شده كه دوربينهاي آماتور Nikon از لحاظ كيفيت به پاي رقبا نمي رسه .
پس اين احتمال هست رو دوربينهاي كامپكتش هم اين لنزها رو استفاده كنه .؟؟نقل قول:
نكته جالبش قيمت بالاي دوربينهاي لنز g هست .
دوستم wx1 رو گرفته پانصد و ... . ميگه فوق العاده ست !!!!!!
سلام دوستان اگه ممکنه یه توضیح کامل هم از این مدل بدید مرسی !!! FUJIFILM FINEPIX S100FS آیا 500 می ارزه !!؟
خوب مدلهایی که انتخاب کردم اینها هست و یکیش رو میخوام بگیرم.فقط نمیدونم کدومش بهتره:
Canon PowerShot SX200 IS یا Sony Cybershot DSC-W230 یا Sony Cybershot DSC-W290 ؟
با عرض پوزش با مدل S100fs اشتباه گرفتمنقل قول:
نقل قول:
سلام دوست من
تصور نمی کنم کیفیت فیلم S5 اینقدرها که شما می فرمائید پایین باشد!!
من شخصا با S3 که مدل قدیمی تر این دوربین می باشد کار کرده ام .. S3 دوربینی است با 6 مگاپیکسل اما باور کنید آنچنان کیفیت فیلمی دارد که باور کردنی نیست! بنابراین S5 که آپ گریدشده همان دوربین است قطعاً نمی تواند کیفیت فیلم پایین تری تولید کند ...
S5 زمانی سرآمد تمام دوربین های غیرحرفه ای بود و همین الان هم خیلی ها دنبالش هستند ....
من با نیکون 24ایکس کار میکنم.دوست دارم به طور کامل به دوربین مسلط بشم.فقط کار کردن با دوربین برای تسلط کافیه؟
اين دو تا لينك رو مطالعه كنيد جوابتونو مي گيريد .نقل قول:
کد:http://www.cameras.co.uk/specs/fuji-finepix-s100fs.cfm
اين دوربين مشخصات قابل توجهي داره ولي وزن اون بالاست . با باتري تقريبا 968 گرم وزن داره :13:کد:http://www.dpreview.com/reviews/FujifilmS100fs/
به نظرشما يه كمي سنگين نيست ؟
دوستان w290 سونی اچ دی فیلمبرداری میکنه ؟ اگه اینطوره بنظر شما این مدل بهتره یا t500 ؟ و البته کانن sd960 با w290 قابل قیاس هست هم از نظر فیلمبرداری و هم عکس ؟
البته این لینک منو متقاعد کرد که w290 بهتر از sd960 , 970 هستشکد:http://reviews.cnet.com/digital-cameras/sony-cyber-shot-dsc/4505-6501_7-33528936.html
سری SLR-Like دوربین های کنان همیشه از بهترین ها بوده. احتمالا مقایسه ای که با دوربین سامسونگ کردین چندان موشکافانه نبوده. البته فکر نمیکنم تفاوت کیفیت عکس دوربین های کنان و سامسونگ اینقدر کم باشه که نیاز به دقت داشته باشه.نقل قول:
من هیچ وقت روی برند خاصی تعصب نداشتم ولی در مورد کنان میتونم بگم دلیل موفقیتش این نیست که کیفیت همه ی دوربیناش از همه ی دوربین های رقیب بهتره. دلیل موفقیتش اینه که اگه نگیم همه, اکثر دوربیناش کیفیت خوبی دارند و کیفیت بد توشون نمیشه پیدا کرد. از دوربین های آماتورش گرفته تا فوق حرفه ای. این مساله در مورد مارک های دیگه مثل نیکون و سونی و... صدق نمیکنه.
دوربین های کامپکت نیکون پیشنهاد نمیشه. کیفیت عکسشون خوب نیست. هر وقت خواستین SLR بگیرین برین سراغ نیکون. الیمپوس هم تقریبا یه همچین وضعیتی داره دوربیناش. دوربینای خوبش SLR ها هستند.نقل قول:
نمیشه که دقیقا از همون لنزها استفاده کنه. هم نوع دوربین فرق میکنه و هم محدوده ی قیمت. پس نباید انتظار چیز خیلی عجیب غریب داشت. ولی همون طور که دوستتون گفتن من هم احتمال میدم کیفیتش خیلی خوب باشه. راستی مگه به این سرعت اومد؟نقل قول:
دوربین خوبیه. مشخصات خوب و کاملی هم داره. مهمترین مشکلش وزنشه که نزدیک 1 کیلو هست. ولی شباهت بسیار زیادی به دوربین های SLR داره. هم از نظر کیفیت ساخت و هم از نظر تنظیمات و دکمه های روی بدنه. حالا بستگی به خودتون داره اگه با وزنش مشکلی ندارین میتونه انتخاب خوبی باشه. البته نباید توقع بیش از حد از نظر کیفیت عکس داشته باشین.نقل قول:
خب اینا قابل مقایسه نیستن. SX200 از نظر کارایی و قیمت کاملا متفاوته و صد در صد بهتره. باید هر دوربین رو با همکلاس های خودش مقایسه کرد.نقل قول:
سری T رو با W مقایسه نکنید. برای بار صدم. معلومه سری W بهتره.نقل قول:
از نظر کیفیت عکس که فکر نکنم چندان تفاوتی داشته باشن. حالا به خاطر این که ریسک نباشه میگیم کنان:31:
من باشم SD960 رو انتخاب میکنم. خیلی ساده. به خاطر ماکرو. ماکروی 10 سانت W290 چیزی نیست که بشه به راحتی ازش گذشت. البته یه راهم اینه که برین سراغ W230 که ماکروش بهتره ولی اون وقت فیلم برداری HD رو از دست میدین. همون طور که قبلا هم گفتم سونی همیشه یه جاش می لنگه.
درست میفرمایید سری تی واقعا ضعیفن . ولی من سری w رو از کانن بهتر دیدم چون فیلمبرداری هم برام مهمه . البته ماکرو انقدر هم برام مهم نیست و همون 10 سانت برام کافیه . در ضمن حجم فیلمبرداری w290 در هر ساعت چند گیگه و ایا فرمتش mp4 هستش . در کل منظورم اینه که فرمت اچ دی با رمهایی با ظرفیت 8 گیگ قابل استفاده هست یا نه .نقل قول:
البته SD960 هم فیلمبرداریش HD هست. در مورد حجم و فرمت فیلمبرداری اطلاع ندارم. یه سری به سایت سونی بزنین. ممکنه اونجا یه چیزایی نوشته باشه.نقل قول:
8 گیگ کافیه. من خودم رم 4 گیگ دارم ولی هیچ وقت جا کم نیاوردم. بستگی داره چند دقیقه بخواین فیلمبرداری کنین.
ممنون ولی مطمئنا فیلمبرداری سونی بهتره . تو اون لینکی که بالا گذاشتم بجزنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Shutter lag (dim) در بقیه موارد w290 از کانن بهتره . فقط حجم فیلم برام جای سواله امیدورام 8 گیگ جوابگوی حداقل یک ساعت فیلمبرداری و 200 تا عکس باشه چون من با رم 4 گیگ نمیتونستم بیشتر از 40 دقیقه با کانن s5 فیلمبرداری کنم
سلام خدمت بچه های گل:10:
بچه ها آخر من بین این دو گوشی کدوم بخرم
sx10 , IXUS 980 IS:eh::exclamati
اگه میشه برتری این دو گوشی رو نسبت به هم بگید خیلی ممنون میشم:thumbsup::46:
؟نقل قول:
؟
؟
SX10 خب بدون شک بهتره. این که دیگه سوال کردن نداره.
البته رزولوشن SD990 بالاتره ولی SX10 از همه نظر بهتره. محدوده ی زوم, تنظیمات دستی, ماکرو, وایت بالانس, فوکوس, سرعت شاتر, فلاش, ال سی دی چرخان, ...