نقل قول:
واحد های عملی تکنولوزی بیشتره
Printable View
نقل قول:
واحد های عملی تکنولوزی بیشتره
اگه فقط به منظور کار میخوای انتخاب کنی بهتره نرم افزار و ادامه بدی که فک میکنی بهترم هست !!!نقل قول:
اما الان دیگه شرکتها و ارگانها همچین حساس نیستن رو رشته و اینا مهم مدرک و پارتی هست که بالاخره جور میشه و هست ...
حالا گرافیک سبک ترم هست میتونی سریعتر تموم کنی در عین حال فوق دیپلم کامپیوترم داری و رو هر دوش جای مانور داری بهتره فقط خوش صحبت باشی موقع مصاحبه کاری و زرنگ
موفق باشی
نقل قول:
سلام والا من هم ناپیوسته کامپیوتر خوندم ی دوست هم داشتم که گرافیک میخوند
گرافیک رشته سبکیه اصلا قابل مقایسه نیست با نرم افزار ولی خوب باید تو این رشته استعداد خوبی داشته باشی والا همش طراحیه تا اون جایی که من دیدم
کامپیوترم اگه یکم توش وارد باشی درامد خیلی خوبی داره
نمیدونم والا!نقل قول:
ازیه طرف حوصله ی سختی درسای نرم افزارو ندارم از یه طرف هم میگم اقلا لیسانسشو بگیرم.
شما پایه ریاضی و برنامه نویسی تون خوب بود برای نرم افزار؟
واسه کارشناسی اذیت نشدین؟
ببخشید وسایل و لوازمی که برای رشته گرافیک به کار میره تو یونی خیلی گرونن یا نه؟
نقل قول:
شمادختر هستید؟الان لیسانس گرفتین دارین کارمیکنید جایی؟اگه آره ،کجا؟
واسه شما چطور بود درسای کاردانی ب کارشناسی؟
شما کدوم رو پیشنهاد میدین ؟
دوستان عزیز پس کجایید؟بجوابید پلیز
دروس کاردانی ب کارشناسی نرم افزار چیا هستند؟
چند تا ریاضی و برنامه نویسی دارن؟
کلا درسای سختش چندتان؟!
دوستان خبری از تکمیل ظرفیت نیست ؟
سلام دوستان عزیز.. بنده 3 سال پیش کاردانی الکترونیک از دانشگاه آزاد گرفتم و سپس به خدمت سربازی رفتم. الآن با توجه به اینکه مدت زیادی از درس و دانشگاه دور بوده ام و هیچ گونه جزوه ای هم از آن زمان برایم باقی نمانده که مطالعه کنم.. به نظر شما اساتید عزیز کتاب های کمک آموزشی کدام موسسه را تهیه کنم و آیا کافی هستند این کتابها؟؟
میخوام یک سال به صورت بی وقفه درس بخونم تا سراسری قبول بشم لطفا راهنمایی بفرمایید
با سپاس فراوان
نقل قول:
70 واحد باید پاس کنی
تقریبأ 4 تا ریاضی داره ، ریاضی مهندسی (کابوس بچه های مهندسی) ، دیفرانسیل، گسسته، آمار و احتمالات ....... اینا جزء ریاضیا میشه دیگه :دی
برنامه نویسی مباحث ویژه و طراحی وب ، طراحی الگوریتم و هوش مصنوعی ، گرافیک بستگی به استادی که تدریس میکنه داره
کلأ درسای سختش زیاده :دی اصلأ قابل مقایسه با کاردانی نیست
نقل قول:
زوده هنوز ؛ دقیق یادم نیست ولی فکر میکنم پارسال اواخر آبان بود
کدام موسسه کتاب هاش بهتره؟ برای کنکور کاردانی به کارشناسی برق
مدرسان (به قول بچه ها مدرسان کثیف)نقل قول:
اگه آدم از قبل هیچی بلد نباشه بشینه این کتابها رو بخونه جواب میده؟ و اینکه آیا از صفر شروع میکنه به توضیح دادن؟؟نقل قول:
دوستان این اطلاعیه تکمیل ظرفیت رو زدن .. منتها من نفهمیدم این جمله یعنی چی ؟
پيرو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلباني كه در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1391 ثبتنام كرده و در جلسه آزمون حاضر بوده و براساس كارنامه نهائي، نمره كل علمي آنان در رشته و يا گرايش مورد تقاضا مثبت(بزرگتر يا مساوي يك) ميباشد، ميرساند بر اساس ضوابط مندرج در دفترچههاي راهنماي ثبتنام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من داخل کار نامه ام هیچ عددی نزده .... نه 1 نه 0 نه منفی .... خالیه ستونش چیکار کنم کسی نمیدونه ؟
سلام
دوستان عزیزان کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته تا عید علمی و کاربردی و دانشگه ازاد نمیگیرن ؟
قبلا بهمن ماه علمی کاربردی و ازاد دانشجو میگرفتن
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کارشناسی ناپیوسته ازاد تاریخ ثبت نام91/03/30 تاریخ آزمون 91/06/02
علمی کاربردی کارشناسی پودمانی تاریخ ثبت نام 91/08/01 تاریخ آزمون 91/10/08
نقل قول:
اره بابا زیاد سخت نگیرین.قبل کنکور ادم میگه چه خبره ولی بعدش میبینه هیچی نیست
سلام دوستان
چندتا سوال:
1- تکمیل ظرفیت کاردانی به کارشناسی تموم شده!؟
یکی از دوستام میخواستش،الان تو سایت دیدم که ظاهرا تموم شده،درسته!؟
چرا بی خبر!؟
2- کاردانی به کارشناسی بدون کنکور میگیرن؟
3- ثبت نام کنکور 92 چه تاریخیه؟
ممنون
یکی جواب بده لطفا
خیلی مهمه
دوستان کسی چیزی از منابع امسال رو پیدا نکرده گروه صنعت کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی
در ضمن کدوم انتشارات رو پیشنهاد می کنید برای گرفتن کتابها (ریاضی و فیزیک عمومی - فارسی و انگلیسی)
انتشارات گسترش علوم پایه برای ادبیات و زبان عالیه
عزیزان و بزگرواران سلام
علمی و کاربردی کارشناسی ناپیوسته ازمونش امسال برگزار میشه یا نه ؟ انگار چند روز پیش اخبار گفت اسفند ماهه درسته ؟!
کسی اطلاعاتی داره راجبش ؟
پودمانیش دیماه آزمونش برگزار میشهنقل قول:
ممنون منم شنیدم ادبیات و زبان واسه این انتشارات که به اسم ساکو هست خوبه بیشتر دنبال ریاضی و فیزیک میگردمنقل قول:
والا کارشناسی ناپیوسته پودمانی قراره دی ماه باشه امتحانش سایت سنجش چیزی راجبه تغییر تاریخ برگزاری آزمون نزدهنقل قول:
سلام
من تیر سال 92 تو رشته ساختمان دانشگاه ازاد کاردانی پیوسته فارق التحصیل میشم باید کنکور 92 رو شرکت کنم؟ یا باید این 91 رو شرکت میکردم؟
سلامنقل قول:
باید 92 رو ثبت نام کنید
درود بر سایت محترم p30world
من کاردانی نرم افزار کامپیوتر میخونم
طبیعتا میتوانم کاردانی به کارشناسی رشته ی IT را انتخاب کنم؟
کاردانی بنده از دانشگاه ازاد هست.میتوانم کاردانی به کارشناسی را دولتی بزنم؟
سوال دیگر این که معمولا چه زمانی دفترچه این ازمون میاد؟
سلام
همونطور که می دونید امروز نتایج تکمیل ظرفیت اومده
یه سوال داشتم: من ترم 1 هستم و تو یه دانشگاه مشغول تحصیل
بعد اینکه تکمیل ظرفیت زدم و یه جا دیگه قبول شدم
می خواستم بپرسم آیا حتما باید برم اون دانشگاه یا نه می تونم دانشگاه فعلی بمونم؟
اگه نرم چی میشه؟ اطلاعیه سنجشو خوندم چیز زیادی نفهمیدم
مرسی
سلام
ثبت نام کاردانی به کارشناسی چه تاریخیه؟
امسال هم مثل پارسال ثبت نام آزاد و ملی یکیه!؟
ممنون
بلهنقل قول:
بله
......
دوستان کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته : ازاد + علمی کاربردی + سراسری کی برگزار میشه ؟:n29::n29::n29::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n2 8::n28::n28::n28::n28::n28::n29::n29::n29::n19::n1 9:
حداکثر زمان تحصیل در مقطع کاردانی به کارشناسی چند ترمه؟یعنی چه مدت زمان طول میکشه؟
باید نصف زمان کارشناسی باشه دیگه طبیعتا؟
5 ترم یعنی 2 سال و نیم ( قانونی)نقل قول:
برای بیشتر شدنش باید نامه ی کتبی بدین تا در کمیسون موارد خاص تایید بشه
سلامنقل قول:
حداکثر اون طبق دفترچه 3 سال هست ولی اگر بیشتر هم بشود ایراد نمیگرند ...
با سلام آیا کسی که کاردانی نا پیوسته داره میتونه در همون رشته که کاردانی گرفته در کارشناسی پیوسته همین رشته پذیرش بشه؟ آیا باید همون 4 سالو بخونه یا تطبیق واحد میده 2 سال میخونه؟ ممنون میشم پاسخ بدین.با تشکر
کاردانی دارید چرا کارشناسی پیوسته برید؟ باید برید ناپیوستهنقل قول:
پیوسته هم اگه بخوای می تونی همین رشته رو بری در مورد تطبیق هم فکر نکنم اینکار رو برات انجام بدن!
.
ممنون دوست عزیز بابت پاسخ گویی سریع شما حقیقتا نمیخواستم ادامه تحصیل بدم اما از دانشگاهی که قبلا در اون بودم برام sms اومد پذیرش بدون آزمون همون رشته که اونجا کاردانیو گذروندم فقط فرقش این بود که پیوسته بود گفتم شاید بشه تطبیق واحد داد و 2 ساله مدرک گرفت.نقل قول:
ببینید اگر این رشته رو که خوندید ادامه بدهید که بریا کارشناسی حدو د 80 واحد باید پاس کنیدنقل قول:
اگر بخواهید تغرر رشته بدهید اگر دروس مشترک باشه و نمره بالای 12 تطبیق میدهند ولی فکر کنم سقفش 40-50 واحد باشه ...