با تشکر . جدول مرجع وجود دارد . لطفا در مورد استفاده از این تابع کمی راهنمایی فرماییدنقل قول:
Printable View
با تشکر . جدول مرجع وجود دارد . لطفا در مورد استفاده از این تابع کمی راهنمایی فرماییدنقل قول:
به توضیحاتی که لینک داده شده، مراجعه کنید:نقل قول:
نقل قول:
سلام ـ خداقوت
من بعضی از سلولها رو در اکسل در حالت حفاظت شده قرار داده ام ولی زمانی که بر روی سلول ها کلیک می شه پیام خطایی صادر می شه مبنی بر اینکه سلول در حالت حفاظت شده است. آیا تنظیمی وجود داره که پیام مذکورد نمایش داده نشه.
سلام
من برای بار اول که با اکسل کار میکنم،برای میانگین گرفتن گیج شدم!سه تا ستون داده دارم اولی طول جغرافیایی،دومی عرض جغرافیایی و سومی فراوانی عنصر در مختصات.بیشتر از پنجاه هزارتا داده دارم .بعضی از فراوانی های عناصر(ستون سوم)یک بار بعضی هم چندین بار تکرار شده!من چطور باید میانگین بگیرم؟
سوال دومم هم این که علاوه بر داده های منفی چه داده هایی از رده خارج محسوب میشن؟
ممنون.
سلام. يه فرمولي ميخواستم بنويسم به اين صورت كه فرض كنيم ستون اول (A) شامل ده تا ديتا است. ستون دوم (B) هم شمال 10 ديتا هست. من ميخوام فرمولي بنويسم كه در هر رديف A را ازB كم كنه ((A1-B1 ) و (A2-B2) و بعد جواب هر كدوم از اينها را به توان برسونه. يعني جواب (A1-B) سپس پاسخ توانها را با هم جمع كنه و نتيجه را بر 10 تقسيم و از عدد حاصل را به توان 2برسونه و جواب(A2-B) تا 10تا. يعني (A10-B10) و حاصل به توان رسيده ها با هم جمع بشن. بعد حاصل مجموع توانها بر 10 تقسيم بشه و از نتيجه حاصل جذر بگيره. اسم اين فرمول RMSECV هست . ممنون از توجه و كمكتون.
براي جلوگيري از وارد كردن داده هاي تكراري در excel چه كنيم ؟
سلام دوستان .
براي اينكه در يك محدوده از سلولهاي اكسل داده تكراري وارد نكنيم مثلا يك نام را دو بار وارد نكنيم چه بايد كرد ؟
لطف کامل توضیح بدید که از کجا باید اینو بیارم!
با تشکر
با اهداء سلام و عرض ادب و احترام به شما اساتید فن اکسل و ...؛
میخوام به عنوان مثال از عدد 500.000.000 این درصد ها را بگیرم و در سلولی دیگه بیارم. تا عدد 50.000.000 پنج درصد- مازاد آن تا 100.000.000 چهار درصد- مازاد آن تا 200.000.000 سه درصد - مازاد آن تا هر عددی دو درصد . فرمولش چیه . چی باید بنویسم .
تا 50.000.000 پنج درصد میشه 2.500.000 - مازادش تا 100.000.000 چهار درصد میشه 2.000.000 - مازادش تا 200.000.000 سه درصد میشه 3.000.000 - و الباقی تا هر عددی که اینجا 300.000.000 هست دو درصدش میشه 6.000.000 - حالا فرمول این درصد ها برای یک سلول چیه که همه این درصد ها رو یکجا توی یک سلول بیاره و نیز تک تک توی سلول های مشخص بیاره؟
با نهایت تشکر و احترامات فائقه
با اهداء سلام و عرض ادب و احترام به شما اساتید فن اکسل و ...؛
میخوام به عنوان مثال از عدد 500.000.000 این درصد ها را بگیرم و در سلولی دیگهبیارم. تا عدد 50.000.000 پنج درصد- مازاد آن تا 100.000.000 چهار درصد- مازاد آنتا 200.000.000 سه درصد - مازاد آن تا هر عددی دو درصد . فرمولش چیه . چی بایدبنویسم .
تا 50.000.000 پنج درصد میشه 2.500.000 - مازادش تا 100.000.000 چهار درصد میشه2.000.000 - مازادش تا 200.000.000 سه درصد میشه 3.000.000 - و الباقی تا هر عددیکه اینجا 300.000.000 هست دو درصدش میشه 6.000.000 - حالا فرمول این درصد ها براییک سلول چیه که همه این درصد ها رو یکجا توی یک سلول بیاره و نیز تک تک توی سلولهای مشخص بیاره؟
با نهایت تشکر و احترامات فائقه
سلام به دوستان عزیز
من یک مشکل توی فرمول نویسی دارم که واقعآ دیگه روانیم کرده
واقعآ نمیدونم چکار کنم
از تمام دوستان تقاضای کمک دارم
مشکل اینه
بعد از یک سری محاسبات در یک سلول به یک عدد میرسم (مثلا X.y که در اینجا y قسمت اعشاری این عدد هست)
حالا میخوام به این سلول دستور بدم که اون عدد که یک عدد اعشاری هست تبدیل بشه به یک عدد صحیح با این شرط که
اگر قسمت اعشاری بزرگتر از 0.5 باشد عدد حاصل به علاوه 2 شود
اگر قسمت اعشاری کوچکتر از 0.5 باشد عدد حاصل به علاوه یک شود
بسیار زیاد متشکرم
نقل قول:INT: جزء صحیحکد:=IF(A1-INT(A1)>=0.5,INT(A1)+2,INT(A1)+1)
در سلول A1 عدد مورد نظر (500.000.000) را وارد کنید. این فرمولها را در سلولهای همین ستون A وارد کنید.نقل قول:
محاسبه پنج درصد در سلول A2:
محاسبه چهار درصد در سلول A3:کد:=IF(A1-50000000>0,50000000,A1)*0.05
محاسبه سه درصد در سلول A4:کد:=IF(AND(A1-(A2*100/5)>50000000,A1-(A2*100/5)>0),50000000,A1-(A2*100/5))*0.04
محاسبه دو درصد در سلول A5:کد:=IF(A1-100000000>100000000,100000000,IF(A1-100000000>0,A1-100000000,0))*0.03
برای اینکه در یک سلول همه این موارد را داشته باشید، از & استفاده کنید؛ مثلا:کد:=IF(A1-200000000>0,A1-200000000,0)*0.02
ویرایش: نمایش همه درصدها بدون نیاز به بقیه سلولها:کد:=A2&","&A3&","&A4&","&A5
کد:=IF(A1-50000000>0,50000000,A1)*0.05&","&IF(AND(A1-(IF(A1-50000000>0,50000000,A1)*0.05*100/5)>50000000,A1-(IF(A1-50000000>0,50000000,A1)*0.05*100/5)>0),50000000,A1-(IF(A1-50000000>0,50000000,A1)*0.05*100/5))*0.04&","&IF(A1-100000000>100000000,100000000,IF(A1-100000000>0,A1-100000000,0))*0.03&","&IF(A1-200000000>0,A1-200000000,0)*0.02
سلام
من الان یک ستون دارم که داخلش عدد های مختلفی برای ثبت ماشین هست!
میخواستم بدونم چطوری میشه که اگر عددی رو دو بار در این ستون وارد کردم بهم ارور بده یا رنگش رو عوض کنه!!!
دوستان قبلا این فرومول رو ژیشنهاد داده بودند
countif(A:A,A1)=1 =
ولی موقعی که من این فرمول رو تغییر میدم دیگه هیچ داد های نمیشه در اون ستون وارد کرد !
ممنون میشم کمک کنید!
ستون مورد نظر رو انتخاب کن و بعد :نقل قول:
home>conditional formatting>High light cell rules>Duplicate Values
تمام رکوردهای تکراری رو با رنگ متفاوت نشون میده .
با سلام به دوستان عزیز
چطور میتونم مجموعه ای از اعداد رو که همراه با یک یا چند حرف می باشند رو در یک ستون از کم به زیاد و یا برعکس مرتب سازی کنم . به عنوان مثال
SH-103
TF-311
PT-59
PY-1120
از راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
یعنی میخای اینجوری مرتب بشه ؟نقل قول:
PT-59
SH-103
TF-311
PY-1120
با سلام ...نقل قول:
بله دوست عزیز میخوام به همین صورت باشه
با سپاس
سلام
من یک سوال دارم در مورد vlookup
یک sheet داریم که اطلاعات پایه دراین شیت قرار داردمیخواهیم از یک شیت دیگر که دریک فایل جداگانه میباشد یک ستون از اطلاعات را با فرمول vlookup به یک ستونی درشیت اصلاعات پایه وارد شود چگونه این کاررا انجام دهم؟
درقسمت table array چگونه ادرس اون فایل بنویسم
ممنون
ببین چونکه اون کدا ترکیبی هستش ، مستقیم نمیشه مرتبش کرد و باید از دل اون کدا عدد ها رو بکشی بیرون .... حالا چه جوری ؟نقل قول:
با تابع MID میتونی اینکارو بکنی ... روی سلول سمت راست سلولی که حاوی کدها هستش کلیک کن و تابع MID رو از توابع متنی انتخاب کن :
فیلد text همون کد های خودت هستش . فیلد start_num رو بزار 4 و فیلد Num_char رو بزار روی 10 .....
اینطوری عدد ها از کدها میاد بیرون . حالا نتیجه رو در یک ستون دیگه کپی و paste value کن .... فقط توجه کن که این اعداد بصورت متن کپی و ذخیره شدن ... گوشه سلولها با رنگ سبز مشخص شدن که باید همون گزینه رو برنی که اعداد رو بصورت عدد ذخیره کنه (Convert to number)
fحالا میتونی اعداد رو sort کنی که به دنبال اون کدها هم مرتب میشن ....
شما زمانی که میخای table array رو انتخاب کنی به سراغ همون فایل جداگانه برو و ناحیه مورد نظر رو انتخاب کن ( با موس ) ... کار خاصی لازم نیست انجام بدینقل قول:
سلام
سوال من اینه که آیا میشه توی اکسل منوی کشویی گذاشت ؟
چیزی شبیه اکسس و سایت ها... مثل شکل زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکست لود نمیشه ولی فکر کنم منظورت رو فهمیدم...نقل قول:
باید اول از همه لیستی که میخای توی منوی کشویی بیاد رو توی سلولهای جداگانه بیاری ....
بعد تمام ناحیه و یا ستونی که میخای اطلاعاتش رو از منوی کشویی وارد کنی رو انتخاب کن ...
حالا از منوی data برو تو قسمت data validation و در تب setting و در قسمت allow گزینه list رو انتخاب کن .... سپس از قسمت source که حالا فعال شده ، همون لیستی که توی سلولهای جداگانه درست کردی رو انتخاب کن .... تمام ...
حالا رو هر کدوم از سلولها بری کنارش یه علامت فلش برای منوی کشویی میاد و میتونی گزینه مورد نظر رو انتخاب کنی...
سلام
چجوری میشه این سه تا نمودار با فاصله مساوی از هم و به یک اندازه در کنار هم قرار بگیرن؟
سلام
من یک سوال دارم در مورد vlookup
یک sheet داریم که اطلاعات پایه دراین شیت قرار داردمیخواهیم از یک شیت دیگر که دریک فایل جداگانه میباشد یک ستون از اطلاعات را با فرمول vlookup به یک ستونی درشیت اصلاعات پایه وارد شود چگونه این کاررا انجام دهم؟
درقسمت table array چگونه ادرس اون فایل بنویسم
ممنون
شما زمانی که میخای table array رو انتخاب کنی به سراغ همون فایل جداگانه برو و ناحیه مورد نظر رو انتخاب کن ( با موس ) ... کار خاصی لازم نیست انجام بدی
ممنون از پاسختون
ولی من با موس کلیک میکنم روی فایلها این اتفاق رخ نمیده که ادرسها دقیقاً درtable array معلوم باشه
سلام. يه فرمولي ميخواستم بنويسم به اين صورت كه فرض كنيم ستون اول (A) شامل ده تا ديتا است. ستون دوم (B) هم شمال 10 ديتا هست. من ميخوام فرمولي بنويسم كه در هر رديف A را ازB كم كنه ((A1-B1 ) و (A2-B2) و بعد جواب هر كدوم از اينها را به توان برسونه. يعني جواب (A1-B) سپس پاسخ توانها را با هم جمع كنه و نتيجه را بر 10 تقسيم و از عدد حاصل را به توان 2برسونه و جواب(A2-B) تا 10تا. يعني (A10-B10) و حاصل به توان رسيده ها با هم جمع بشن. بعد حاصل مجموع توانها بر 10 تقسيم بشه و از نتيجه حاصل جذر بگيره. اسم اين فرمول RMSECV هست . ممنون از توجه و كمكتون.
سلام
یه سوال در مورد آزمون و خطا داشتم. چطوری میشه چند تا ردیف رو با solver آزمون و خطا کرد؟ با goal seek باید دونه به دونه این کارو کرد ولی حجم کارم بالاست و نیاز دارم که فقط با درگ کردن این اتفاق بیفته!
(میخوام ستون "2-1" صفر بشه به ازای تغییرات Qu)
سلام.یک ستون داده هست به شکل a1,a2,a3... می خوام در ستون دوم داده ها به صورت مثلا b1=a1*k b2=a2*k و ... نمایش داده بشند.چیکار باید بکنم؟
سلامنقل قول:
اگه منظورتون نمایش پاسخ محاسبه دو ستون قبلی است باید در ستون سوم تایپ کنید= روی ستون خانه اول ستون اول کلیک کنید وقتی به صورت چشمکزن درآمد تایپ کنید*سپس روی خانه اول ستون دوم کلیک کنید و سپس اینتر بزنید. این فرمول را می توانید در تمام ستون سوم با کشیدن علامت مثبت خانه فرمول تا پایین ستون کپی کنید.
اگر منظورتان نمایش فرمول دقیقا به شکل بالاست ابتدا ستون در ستون سوم عبارت جلوی مساوی را قرار دهید. سپس فرمول زیر را در اولین خانه ستون چهارم تایپ کنید:
=C1&"="&A1&"*"&B1
و فرمول را به روش قبلی تا پایین ستون کپی کنید. سپس ستون سوم را با راست کلیک برآن و انتخاب گزینه hide ،مخفی کنید.
خیلی ممنونم.سوالمو به یه شکل دیگه ویرایش کردم.در واقع همین عمل ضرب یک ستونو در یک عدد ثابت می خوام انجام بدم.به طوری که ستون دوم به این شکل باشه : b1=a1*k و b2=a2*k و ...نقل قول:
در واقع مشکلم اینه که نمی دونم چطوری باید یه مرجع ثابت مثل k داشته باشم.حالت ضرب دو ستونو متوجه شدم.
نقل قول:نقل قول:
سلام
میشه بیشتر راهنمایی کنین
چون این فرمول که میزنم کار نمیکنه
سلام
آقا من در ستونAوB اعدادی را نوشته ام و نمودارXY آن را کشیدم.حالا میخوام مشتق بگیرم از نمودارم.چطور باید اینکارو بکنم؟
سلامنقل قول:
برای اینکار تایپ در اولین خانه ستون فرمول تایپ کنید = روی خانه ستون aکلیک کنید سپس تاپ کنید* روی خانه عدد ثابت کلیک کنید و سپس در خط فرمول(جلویfx) اگر مثلا سلول شما C1 است آن را به صورت $C$1(به صورت چپ چین) در آورید و اینتر بزنید. سپس فرمول را تا پایان کپی کنید.آدرس خانه ثابت شما تغییر نخواهد کرد و درصورت تغییر عدد ثابت خود به خود عدد جدید در محاسبات استفاده میشود.
اگر عدد ثابت شما هیچوقت تغییر نمیکند میتوانید قبل از کپی فرمول به جای آدرس دهی خانه عدد ثابت خود عدد ثابت را بعد از * تایپ کنید.
سلام به همه دوستان
سوالی که دارم اینه با چه فرمولی میتوان اطلاعات مندرج در یک ستون مثلا A را بطور اتومات Sort کرد و نتیجه را در ستون دیگری مثلا B نمایش داد
با این فرض که اطلاعات ستون A همواره در حال تغییر باشد
سلام. در اکسل 2007 من نموداری کشیدم از نوع خطی چطوری می تونم بالای هر محور مولفه انو بنویسم .و چطوری می تونم اسمو بالای ان بنویسم وپرینت بگیرم. خیلی ممنون
سلام دوستان یک سوال خیلی مهم داشتم
می خواستم چطور می تونیم در اکسل محاسبه کنیم مثلاً پولی که سرمایه گذاری کرده ایم چقدر بهش سود می خورد؟
مثلاً:
2000 میلیون پول که 15% سود بهش می خورد سه ساله باید پس داده بشه ماهی 69000 اقساطش می شه
جزئیات نحوه محاسبه:نقل قول:
بنابراین برای نرخ سود 15 درصد سالیانه، با بازپرداخت ماهیانه، به مدت 3 سال، میشه:کد:http://donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=41265
کد:=((A1*15*37/2400)+A1)/36
سلام دوستان
کمک!!!!!!!!!!!!!!
میخوام اطلاعات مندرج در یک ستون مثلا A را بطور اتومات Sort کنم و نتیجه را در ستون دیگری مثلا B نمایش بدم یعنی سورت شده یک ستون در ستون دیگه
با این فرض که اطلاعات ستون A همواره در حال تغییر باشد
نقل قول:کد:http://www.get-digital-help.com/excel-sort-using-array-formulas/
با سلام
یک سوال خیلی مهم....دارم:
من 365 داده دارم به تعداد روز های سال..که میخوام از این تعداد داده در یک ستون دیگر به صورت 7تایی میانگین بگیرم،یعنی در هر خانه ستون جدید میانگین 7داده ستون اول باشد...برای این کار باید چه کار کنم.؟؟
البته میشوم 7تا 7تا حساب کرد و در ستون قرار داد اما یک راعه سریع تر و بهتر برای تعداد داده زیاد چیست؟
2.در اکسل 2007چطور میشود اعداد نمودار را فارسی کرد؟بدون تغییر فونت چون نمی شود!!1
اگه میشه یه منبع فارسی رو هم معرفی کنیدنقل قول:
با تشکر
اساتید گرامی
من یک فایل اکسل دارم ستون J کدهایی را باید وارد کنم و بعد در ستون G قیمت اون کد را.(مثلا 45000=5024 ) میخوام بدونم راهی هست که وقتی در J کد وارد شد به طور خودکار در G قیمت اون وارد بشه تا دیگه اون قیمتها رو جدا جدا وارد نکنم؟