با سلام
من تو مرحله هفتم بازي Ghost Recon گير كردم
تو اين مرحله تعداد تانكها يكي بيشتر از تعداد موشك هايي هست كه ميتونم داشته باشم
وقتي هم ميخوام با مين تانك رو منفجر كنم با يك پيغام رو برو ميشم و از بازي خارج ميشم
لطفاً كمك كنيد
Printable View
با سلام
وقتي هم ميخوام با مين تانك رو منفجر كنم با يك پيغام رو برو ميشم و از بازي خارج ميشم
لطفاً كمك كنيد
سلام دوستان
من بازی hilf life 2 رو نصب کردم ولی وقتی میرم تو بازی گوشه ی صفحه مینویسه A.I Disabled و هیچ کدوم از کاراکترهای بازی نه حرکت میکنن و نه حرف میزنن
مشکل از چیه؟؟؟
ممکنه ز کرکش باشه؟
کسی کرک درستشو داره بزاره؟
ممنون
من وقتی درایور parallel lines را بازی میکنم بعد از مدتی ریاستارت میشه چرا؟
ببینید در هنگام نصب بازی هیچ اروری نداد ؟ مخصوصا از این Abort , Retry , Ignore ؟نقل قول:
بله 27 مرحله رو رفتم.اما به دو دلیل فکر نمی کنم بازی تموم شده باشه یکی اینکه داستانش ناتموم موند
دوم اینکه بعد از نمایش فیلم قبل از اینکه از بازی بیاد بیرون برای کمتر از یک ثانیه یه صحنه ای رو نشان می ده -که وقت نمی کنم ببینم چیه! -بعدش میاد بیرون.
اگه داده و شما Ignore زدی سی دی بازی خیلی خش داشته و نتونسته یه فایل برای نصب رو بخونه .
اگه نداده ، پس بازی کلا مشکل داره . شاید با یه پچ درست بشه .
دوست من اون AI همون هوش مصنوعی هست . اینی هم که نوشته Disable یعنی همه دشمنا و آدم ها غیرفعال هستند . ببینید از این نسخه زیاد هست توی بازار . ولی من مال یه شرکت رو پیشنهاد میکنم بگیری سالمه سالم هست . مال شرکت امپرور . من داشتم . تا آخر که میرفتی هیچ مشکلی نداشت .نقل قول:
سلام دوستان
من بازی hilf life 2 رو نصب کردم ولی وقتی میرم تو بازی گوشه ی صفحه مینویسه A.I Disabled و هیچ کدوم از کاراکترهای بازی نه حرکت میکنن و نه حرف میزنن
مشکل از چیه؟؟؟
ممکنه ز کرکش باشه؟
کسی کرک درستشو داره بزاره؟
ممنون
خوب شما پیغام رو بزار ببینیم چی میگه .نقل قول:
با سلام
لطفاً كمك كنيد
شما مشخصات دقیق سیستمت رو بزار . چون این بازی به پردازنده ( CPU ) خیلی بالایی نیاز داره . یعنی بالای 3 فول !نقل قول:
من وقتی درایور parallel lines را بازی میکنم بعد از مدتی ریاستارت میشه چرا؟
سلام
کسی رمز call of duty برای net که باید برای هر system یه pas بزاری رو داره
تشکر جات فراوان :27:
با سلام دوبارهنقل قول:
خوب شما پیغام رو بزار ببینیم چی میگه .
من فكر كنم نبايد اون مينها رو براي منفجر كردن تانك استفاده ميكردم
چون موشك هم كم داشتم اومدم با استفاده از فرصتي كه بازي ميداد و تانك براي مدتي متوقف ميشد از كنار اون فرار كردم و از تيررس تانك خارج شدم و بالاخره مرحله رو تموم كردم
دوست من این سئوال رو باید در تاپیک خودش مطرح کنید نه اینجا .:46:نقل قول:
2راه مشکل ممکنه باشهنقل قول:
1-هنگام نصب بازی نباید minimom را انتخاب کنی
2-باید گرافیکت دستی نصب شده باشه یعنی با سی دی خودش نه اینکه ویندوز شناخته باشه
دوستان یه سری بازی (duke nukem 3d , super frug ) تحت داس گرفتم. رو ویندوز که میارم بالا اولش اینگار اجرا میشه . وارد محیط میشه اما یهو میپره بیرون. چه جوری اجراشون کنم؟
بله زیاد هم هستنقل قول:
سلام
بعد از اجرای بازی sims pet story پیقام:a required security module cannot activated this program cannot be executed 5023
سلام
وقتي مي خوام بازي RAYMAN رو اجرا كنم اين پيغام رو ميده:
The graphic card drivers are not the more recent ones, they could cause some problems to the game...
cpu 2.4 celeronنقل قول:
شما مشخصات دقیق سیستمت رو بزار . چون این بازی به پردازنده ( CPU ) خیلی بالایی نیاز داره . یعنی بالای 3 فول !
vga geforce 5500
ram512
چرا ریاستارت میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شرمنده من در زمینه ی DOS هیچ گونه اطلاعاتی ندارم ! چون خودم از ویندوز شروع کردم . میتونی از مهدی ( مدیر انجمن بازی ) بپرسینقل قول:
دوستان یه سری بازی (duke nukem 3d , super frug ) تحت داس گرفتم. رو ویندوز که میارم بالا اولش اینگار اجرا میشه . وارد محیط میشه اما یهو میپره بیرون. چه جوری اجراشون کنم؟
شما کرک رو کپی کردی ؟نقل قول:
سلام
بعد از اجرای بازی sims pet story پیقام:a required security module cannot activated this program cannot be executed 5023
شما درایور کارت گرافیکتون رو یا یه بار نصب کنید و یا جدیدترین ورژن رو دانلود کنید .نقل قول:
سلام
وقتي مي خوام بازي RAYMAN رو اجرا كنم اين پيغام رو ميده:
The graphic card drivers are not the more recent ones, they could cause some problems to the game...
دوست من CPU شما برای این بازی پایین هست . مشکل از CPU هست .نقل قول:
cpu 2.4 celeron
vga geforce 5500
ram512
چرا ریاستارت میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
آقا من بازیcommand & conque 3 رو گرفتم که 2تا dvd بودش
بعد از اینکه بازی رو نصب کردم وقتی بازی رو اجرا میکنم میگه cd/dvd ارجینال رو بزار!!!
البته یه کرک داشت منم ریختم تو پوشه بازی ولی حالا نمی دونم مشکل از کرک یا از جایه دیگست؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
:12::thumbsdowتو اون تاپیک دیگه هم گفتم من ناشی هستم ولی فک کنم کنار نام تاپیک نوشته بازی ها نه بازی مخصوصنقل قول:
بازم معضرت میخوام ولی اگه call of duty تاپیک مخصوص داره چرا من نمیبینم نمیدونم شاید من .......
بازم عضر میخوام اگه منظورتون اینکه که یه جدید باز کنم پس چرا هرجا تاپیک جدید باز میکنم یا حذف میشه یا مگن داخل تاپیک مربوطه بپرس:41::15:
موقع نصب هالو 2 از روی دی وی دی این ایرورو میده
the procedure entry point create process with token wcouldnt be located in the dinamic link library ADVAPI132.DLL
در حالی که این فایل توی سیستم 32 من هست
کمک!
عزیزم شما روی ویندوز ویستا داری بازی میکنی دیگه نه ؟نقل قول:
موقع نصب هالو 2 از روی دی وی دی این ایرورو میده
the procedure entry point create process with token wcouldnt be located in the dinamic link library ADVAPI132.DLL
در حالی که این فایل توی سیستم 32 من هست
کمک!
آخه این بازی روی XP نصب نمیشه .
ممنون من ایکس پی دارم رفتم عوضش کردم
بچه ها من با اجرای بازی کانتر مشکل دارم.
من نصبش رو کامل انجام دادم و نصبش با موفقیت انجام شد اما موقع اجرا بازی بسته میشه دقیقا موقعی از بازی خارج میشه که میخواد بازی انجام بشه یعنی مرحله بعد از انتخاب تیم و زدن دکمه start match اینو رو که میزنم بعدش load میکنه که وارد بازی بشه امابعد از laod کردن یکدفعه از بازی خارج میشه.
با سلام من در اجراي rainbowsix Vegas مشكل دارم پس از كليك بر روي بازي اين پيغام مي آيد با توجه به اين كه چند بار دايركس هم نصب كرده ام مشكل حل نشده ممنون مي شوم كسي كمكم كنه
This application has failed to start because d3dx9_31.dll was not found Re-installing the application
may fix this promblem
مطمئنی هیچ راهی نداره که درست بشه؟نقل قول:
دوست من Cpu شما برای این بازی پایین هست . مشکل از Cpu هست .
خواهش میکنم . مگه روی جلدش نزده بود که ویستا میخواد ؟!نقل قول:
ممنون من ایکس پی دارم رفتم عوضش کردم
دوست من شما فایل زیر رو دانلود کن و بریز داخل در مسیر زیر :نقل قول:
با سلام من در اجراي rainbowsix Vegas مشكل دارم پس از كليك بر روي بازي اين پيغام مي آيد با توجه به اين كه چند بار دايركس هم نصب كرده ام مشكل حل نشده ممنون مي شوم كسي كمكم كنه
This application has failed to start because d3dx9_31.dll was not found Re-installing the application
may fix this promblem
C:/Windows/System 32
فایل رو از این لینک بگیر :
کد:http://www.4shared.com/file/20701630/99c6fda4/d3dx9_31.html
نه دیگه . مگه اینکه CPU تو ارتقا بدی .نقل قول:
مطمئنی هیچ راهی نداره که درست بشه؟
فروشنده گفت مشکلی نیست
به هر حال رفتم استالکر به جاش گرفتم
بابا خیلی با حالید یعنی کسی نیست جواب ما رو بده؟!نقل قول:
دوست اونا واسه فروش خودشون میگن . چون این بازی هم خیلی هم میخرند میخوان روی دستشون نمونه .نقل قول:
فروشنده گفت مشکلی نیست
به هر حال رفتم استالکر به جاش گرفتم
Stalker هم بازی جالبیه .
آخه دوست من مشکل عجیبیه . من تاحالا باهاش مواجه نشدم . شما یه بار دیگه بازی رو نصب کن ببین مشکلی داره .نقل قول:
بابا خیلی با حالید یعنی کسی نیست جواب ما رو بده؟!
من سه چهار بار اینکار رو کردم فایده ای نداشت همه چیزش Ok هست ولی موقع ورود به بازی بسته میشه
شما اول از همه بگو که DirectX 9C نصب کردی ؟نقل قول:
من سه چهار بار اینکار رو کردم فایده ای نداشت همه چیزش Ok هست ولی موقع ورود به بازی بسته میشه
بعدشم سیستم مورد نیازتو بگو .
سیستم من:
celeron 2.40
GeForce FX 5200 128MB
ram:512
DirectX 9C هم نصبه
خوب سیستمت که مشکلی نداره . شما میخوای یه نسخه ی دیگه بازی رو امتحان کن ( مال یه شرکت دیگه )نقل قول:
سیستم من:
celeron 2.40
GeForce FX 5200 128MB
ram:512
DirectX 9C هم نصبه
اینو هم بگم اصل این بازی 3 سیدی هست .
مال من 2 سی دی هست.
به نظر شما مشکل از همینه؟ 3 سیدی بخرم حله؟
اگه میشه یه شرکت معتبر که خودتون هم بازی کانتر رو ازش گرفتید و مشکل هم نداشته معرفی کنید.
ببینید من دارم کانتر 1.6 رو میگم .نقل قول:
مال من 2 سی دی هست.
به نظر شما مشکل از همینه؟ 3 سیدی بخرم حله؟
اگه میشه یه شرکت معتبر که خودتون هم بازی کانتر رو ازش گرفتید و مشکل هم نداشته معرفی کنید.
من خودم این بازی رو از هیچ شرکت ایرانی نگرفتم . از روی Cd اصلی مال یکی از دوستام کپی گرفتم . ولی سریال رو نداد !
حالا نمیدونم . تصمیم گیری با خودته . احتمالا اینی که شما داری کامل نیست .
اگه سریال رو نداری پس چطور تونستی آنلاین بازی کنی چون برنامه steam تا key رو بهش ندی نمیزاره آنلاین بازی کنی
عزیزم منم از سریال معمولی شماها استفاده میکنم . در مورد آنلاین بازی کردن که کاری نداره . به سریال معتبر هم احتیاجی نیست .نقل قول:
اگه سریال رو نداری پس چطور تونستی آنلاین بازی کنی چون برنامه steam تا key رو بهش ندی نمیزاره آنلاین بازی کنی
والله ما سریال معمولی که میزنیم میگه لطفا یه سریال معتبر وارد کن!
عزیزم اینجا چت روم نیست . خوب توی سرور های ایرانی که میتونی بری .نقل قول:
والله ما سریال معمولی که میزنیم میگه لطفا یه سریال معتبر وارد کن!
اگه مشکلت حل شده دیگه ادامه نده . با تشکر .
البته ببخشید ها ولی فکر کنم به شما ربطی نداشته باشه که پست بدم یا ندم.
شما که میدونی اینجا چت روم نیست چرا هی داری پست میدی در ضمن تعداد پستهای که دادی از من بیشتره در ضمن فکر کنم اسم تاپیک رو نخوندی این تاپیک برای کسانی که مثل من مشکل پیدا میکنن زده شده.
به قولی به کاری که به شما ربطی نداره دخالت نکن لطفا !
اصلا دلم نمیخواست این پست رو بزنم ولی ...... بازم از تمامی عزیزان عذر خواهی میکنم.
شما باید پچ رو بریزی روش اگه نشد بازیت رو دوباره نصب کن
میشه بگید کدوم پچ؟نقل قول:
سلام
من carbon رو توی سیستمم نصب کردم ولی ماشیناش توی بازی سیاه هستن و اصلا بدنه ی ماشین ÷یدا نیست
لطفا راهنمایی کنید
مرسی