سلام
چند سوال
1-آيا p990 فايل هاي pdf فارسي با حجم بالاتر از 10 مگ كه داراي عكس هم هست بدون مشكل باز مي كند
2-من شهرستاني هستم و مي خوام از اينترنت گوشي را بگيرم شما كدام سايت را براي خريد اين گوشي پيشنهاد مي كنيد
پيشاپيش متشكرم
Printable View
سلام
چند سوال
1-آيا p990 فايل هاي pdf فارسي با حجم بالاتر از 10 مگ كه داراي عكس هم هست بدون مشكل باز مي كند
2-من شهرستاني هستم و مي خوام از اينترنت گوشي را بگيرم شما كدام سايت را براي خريد اين گوشي پيشنهاد مي كنيد
پيشاپيش متشكرم
برای خریدن برو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان. بازم من و مشکل مموریم:19:
(یادآوری کنم که گوشیم مموریم رو نمیشناسه و وقتی روشن میشه corupted memory D: میده)
تصمیم گرفته بودم مموری جدید بگیرم که دیروز مموری دوستم رو که P990 داره رو گوشیم گذاشتم که اونم همین پیغام رو داد! corupted memory D: بعد هم که مموری رو تو گوشی خودش گذاشت با همین پیغام مواجه شد. جالب اینکه پس از برگردوندن لیبل مموری به MEMORYSTICK مموری اون به حالت عادی برگشت!؟ ولی مال من هنوز درست نشده؟! انگار ویروسی که لیبل رو عوض می کنه به هر حال حتی با فورمت کردن FATمموری تو کامی هم چیزی عوض نشده و همون پیغام قبلی می آد.جالبه که تو کامی مموری سالمه
خواهشا شما راه حلی ندارید؟؟؟؟
اگر Master Reset کنم آپگرید دوباره باید تکرار شه؟ phone book می پره؟
چون من با USB هم که وصل میشم توی مد phone نمیره PC Suite رو هم reinstall کردم نشد؟ به همین خاطر هم back up نمیتونم بگیرم.
کمک کمکمکمکم کنید.
1_ 10 مگ كه هيچي از دو سه مگ بيشتر باشه يا صفحاتش زياد باشن نع پي دي اف و نه ورد را ني خونه و ارور مي ده.و بعضي از پي دي اف هاي فارسي را هم درست نشون نمي ده.تنها موبايلي كه ديدم در زمينه آقيس و ايبوك خوب كار مي كرد دي 900 سامسونگ بود كه البته امكان ويرايش نمي داد.نقل قول:
2_gooshishop.com بد نيست ولي تا جايي كه مي توني تلاش كن حضوري بگيري.كجا زندگي مي كني؟ 990 گوشي كميابي نيست.
هم هستکد:www.digikala.ir
البته من دارم جسارت مي كنم كه با وجود اساتيد بزرگي دارم جواب مي دم .نقل قول:
1_ 10 مگ كه هيچي از دو سه مگ بيشتر باشه يا صفحاتش زياد باشن نع پي دي اف و نه ورد را ني خونه و ارور مي ده.و بعضي از پي دي اف هاي فارسي را هم درست نشون نمي ده.تنها موبايلي كه ديدم در زمينه آقيس و ايبوك خوب كار مي كرد دي 900 سامسونگ بود كه البته امكان ويرايش نمي داد.
دوست عزيز من چون اول خواستم P1i بگيرم خيلي روش تحقيق كردم، اين گوشي هم بسيار مناسبه براي خواندن فايل هاي حجيم و فارسي PDF و DOC. اگر پست اين موضوع رو پيدا كردم ميزارم كه نگين از خودش گفته.
با سلام
آیا در p990i روی صفحه غیر لمسی (قبل از پایین آوردن کیبرد) میشه والپیپر پیش زمینه گداشت؟
اگه آره چطوری؟
آره ميشه. ار همونجا كه ميخواي عكس رو انتخاب كني دو تا حالت داره يكي براي فليپ باز و يكي فليپ بسته.نقل قول:
اره دوست عزیز از picture gallery میتونی بری رو عکس more رو انتخاب کن بعد use رو انتخاب کن set as wallpaper روبزن
واسه نصب اون برنامه هایی که اد eror و میدن باید detial شو بزن ببین تاریخش تا کی هستش بعد تاریخ گوشیتو تو اون محدوده بذار حتما کار میکنه بعد هر وقت خواستی برنامه رو استفاده کنی باید رو اون تاریخ که گذاشته بودی برگردونیش میدونیییییییییییییییییییی ییییییییییییییی !:31:نقل قول:
ببین تو میتونی واسه اصلی بودنش کد *#06# بزن یه کد 15 رقمی میاد اگه عدد 7ام و 8ام اون 00 بود اصله که حتما بخر و اگه 01 یا10 بود درجه 2 هستش و اگه 08 یا 80 باشه دجه 3 و اگه 02 یا 20 بود درجه 4 و اگه 13 بود مونتاپ اذربایجان دیگه بقیه اش رو خودت بگیر :11:نقل قول:
حتما p990 بخر !نقل قول:
مشکلش فقط موقعی که تو نور افتاب باشه با backight کم نمیشه دیدش .
وگر نه بقیه چیزاش مثل دوربینش صفحه لمسیش سرعتش سرعت وصل شدن usb و و و و و هر چی به ذهنت برسه ولی یه مشکل خیلی بزرگ داره که .............
خیلی خوشگله مواظب باش ندزدنش:31:
خوب بستگی به شما داره که از چه نوع گوشی خوشتون بیاد لمسی یا معمولی !
دوربین p990 در حد 2 مگاپیکسل عالیه ، خوب ولی مسلما دوربین N73 چون 3.2 هست بهتره و همین طور کیفیت صداش !!
ولی من باز گوشی خودم(p990) را ترجیح میدهم :20:
دوستان من با دوربين كوشيم يكم نا آشنام و نمي تونم خوب تنظيمش كنم، ميه شمنو راهنمايي كنيد؟
عكسش فوق العاده خوبه ولي براي فيلم برداري با وجود تنظيمات زير :
1-Frame Size: 320*240
2-White Balance: Auto
3-Quality: Economy
4- Night Mode: off
وقتي فيلم برداري مي كنم با حركت دوربين تصوير تكه تكه ميشه(مثل دوربين هاي VGA) و كيفيت پاييني داره، حالا مشكل از من بي سواده يا اين گوشي كلا اينطوري فيلم برداري مي كنه؟
ممنون
تصاویر را کجا ذخیره میکنید؟ نوع رم که اصل باشه خیلی مهمه منهم این مشکل داشتم ولی بعد از تعویض رم که از دوربین فروشی معتبر گرفتم تصاویر اینه و عالی شد....نقل قول:
به نظر من ان 73 مزايايي نسبت به 990 داره.مثل حجم كوچكتر و صدا و دوربين بهتر و داشتن برنامه هاي بيشتر.قابليت تعويض قاب.و 990 هم صفحه لمسي و كيو بري داره و ....
در كل به نظر من 73 بهتره ( با اينكه الان خودم 990 دارم) البته اين نظر شخصي منه.
آيا توانستيد اطلاعات بيشتري پيدا كنيدنقل قول:
سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییت برنامه بیشتر توضیح بدید و حال با این وجود فکر نمی کنم با این کار مشکل گوشی برطرف شه چون من تمامی ببلوتوث ها رو پاک کردم و الان تو این باکس فقط مسیج دارم.....از دوستان دیگه هم خواهش می کنم یه لطفی کنن کمکم کنندنقل قول:
:11::11::11::11:
من فوکوس P990 رو با هیچ گوشی عوض نمییکنم.خیلی با فوکوس نزدیکش حال میکنم.n73 با او 3.2 مگاپیکسلش جلوش سوسکه.
البته N73 کیفیت تصویرش خوبه و همچنین صداش.
هین که 73 wireless نداره به درد نمیخوره .نقل قول:
دوستان من یه رم یک گیگ دارم که چند وقتیه عکسای توشو یا نشون نمیده یا نصفه نشونم میده واسه آهنگای توشم همین مشکل پیش اومده!به کامپیوترم که وصل میکنم نمیشناسه مموریو یا ام توش نمیره!میگه باید فرمت کنی!!چی شده شما میگین؟:20:
مموريم مشخصات زير رو داره:نقل قول:
مارك: سوني
حجم: 1 گيگ
رنگ : مشكي
ساخت: كشور زاپن
پايين مموري هم اين عبارت رو نوشته:MAGICGATE
کلا رم های مشکی جدید مشکل دارند !! من خودم همین مارک را داشتم و همه ی عکس هام خراب و قاطی بود ، بردم عوضش کردم یک گیگ آبی چینی خریدم مشکل حل شد ، همه چیر عالیه :20:
احتمالا مشکل شما هم از رمش هست
حقیقتش من خودم ترجیح دادم از جای معتبر بخرم هرچند گرون خریدم من برای رم با همین مشخصات 35000 پول دادم 4 ماه پیش در حالی که 19000 هم بود با توجه به گارانتی داشتن اکثر رم ها ببر تعویض کن امیدوارم مشکلت حل بشهنقل قول:
دوستان سعی کنید رم های سونی سیاه رنگ رو به هیچ عنوان نخرید ...نقل قول:
مموريم مشخصات زير رو داره:
مارك: سوني
حجم: 1 گيگ
رنگ : مشكي
ساخت: كشور زاپن
پايين مموري هم اين عبارت رو نوشته:
رم های آبی با مارک sandisk رو بخرید تا 4 گیگش هم امتحان خودش رو پس داده...
موفق باشید
گوشي من پي 990 ، يه چند وقتيه كه خود بخود restart ميشه ، گوشي رو آپديتم كردم درست نشده به نظر شما بايد چكارش كنم؟:41:
نقل قول:
دوستان سعی کنید رم های سونی سیاه رنگ رو به هیچ عنوان نخرید ...
رم های آبی با مارک sandisk رو بخرید تا 4 گیگش هم امتحان خودش رو پس داده...
موفق باشید
نقل قول:
حقیقتش من خودم ترجیح دادم از جای معتبر بخرم هرچند گرون خریدم من برای رم با همین مشخصات 35000 پول دادم 4 ماه پیش در حالی که 19000 هم بود با توجه به گارانتی داشتن اکثر رم ها ببر تعویض کن امیدوارم مشکلت حل بشه
از تمام دوستان به خاطر راهنمايي هاشون ممنونم. رمم رو عوض مي كنم اگه تغييري رخ داد حتما مي گم.نقل قول:
کلا رم های مشکی جدید مشکل دارند !! من خودم همین مارک را داشتم و همه ی عکس هام خراب و قاطی بود ، بردم عوضش کردم یک گیگ آبی چینی خریدم مشکل حل شد ، همه چیر عالیه
احتمالا مشکل شما هم از رمش هست
بازم ممنون.
يكي از دوستام p990 داره كه ساعت sms هاش درسته، پس يه راهي براي درست كردن اين مشكل هست. تنظيمات گوشيهامون هم مثل همه.نقل قول:
ساعت sms کلا خرابه.
كسي از دوستان نمي تونه منو راهنمايي كنه؟
سلام چطوری می شود پسورد برای گوشی یا فولدر ها گزاشت
ایا میشود کاری کرد که وقتی فلیپ باز شود اتصال مکالمه شروع شود وبا بستنش مکالمه قطع شود
قیمت دقیق این گوشی چند هستش؟
یه انتی ویروس بزن .نقل قول:
مموری رو اسکن کن . احتمالا روی مموریت ویروس نشسته
سلام
من یه آنتی ویروس خوب برای P910i می خوام ، من خودم چون W810i دارم تو نخ آنتی ویروس نیستم اگه لطف کنید و یه آنتی ویروس قوی رو به من به همراه لینک معرفی کنید ممنونتون میشم ...
سلام دوستان من ديشب گوشيم رو p990i آپديت كردم فريمور خوبيه چون 3 هفته پيش كه آپديت كردم چندان راضي نبودم اما الان راضيم هر كي ميخاد آپديت كنه.
نقل قول:
با سلام.
ببین سیم کارتش چیه؟ چون مشکل SMS ها از تجهیزات clock اپراتور همراه اوله نه از گوشی و ظاهرا این مشکل فقط تو همراه اول هست.
بحث انحراف: الهي نابود شه اين همراه اول:46: آمين.:27:نقل قول:
كسي هم كه پيدا نشد سوال مار جواب بده :
نقل قول:
من يه مشگل دارم روم نميشه بگم
من LCGJukebox رو نصب كردم.خوب بودا ولي يه جوري شد كه قفل كرد و نتونستم ببندمش. مجبور شدم swiss manager رو اجرا كنم و برنامه رو بزور Kill كنم
بعد از Kill يا همون بسته شدن يهصفحه آبي پر رنگ مربوط به خود برنامه اومد كه نوشته بود اين برنامه آسيب ديده و بايد دوباره نصبش كني. منم پاكش كردم و دوباره نصب كردم. هر بار كه اجرا ميكنمش برنامه بالا مياد و اهنگ هم پخش ميكنه ولي بعد از 30 ثانيه دوباره همون صفحه ابي مياد. شما نميدونين فايلهاي سيستمي اي برنامه كجا ذخيره ميشه كه اونا رو پاك كنم؟
من هفته پيش از مشهد خريدم 280000 تومان البته بدون گارانتي با گارنتي هم بود 285000.نقل قول:
تایید می شه در مورد نابودینقل قول:
من خودم ایرانسل دارم ولی این مشکل ساعت sms رو دارم فکر نکنم به اپراتور ربطی داشته باشه
بی زحمت ورژن رو هم بگونقل قول:
درسته به اپراتور ربطی نداره.رفیقم هم همین مشکل رو داره.ایرانسل داره. ولی همه sms هاش اشتباهی میان دیروز یه sms براش اومده بود که امروز عصر قراره پست بشه!!! یعنی تاریخ امروز عصر رو داشت.خلاصه بگم خیلی زد حاله.وفتی sms براش میاد باید کل inbox رو دنبالش بگرده تا پیداش کنهنقل قول:
نقل قول:کد:http://www.2shared.com/file/2624300/9dcab77d/Simworks_AntiVirus_v1121_UIQ_Cracked_SMPDA.html
اگه با زمان مسیج در اپراتور اول مشکل دارید location گوشی رو hunullulu بزارید و message center number گوشی رو 009891100505 یعنی عدد اخر 5 بشه حتما درست میشه