بچه ها پچ نسخه اروپایی بازی اومده که گرافیک بازی رو ارتقا میده اینم لینک دانلود با حجم 75 مگ:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن نسخه یوبی آمریکا هم از نظر گرافیکی بهبود پیدا کرده تو گیم اسپات عکساش هست
Printable View
بچه ها پچ نسخه اروپایی بازی اومده که گرافیک بازی رو ارتقا میده اینم لینک دانلود با حجم 75 مگ:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن نسخه یوبی آمریکا هم از نظر گرافیکی بهبود پیدا کرده تو گیم اسپات عکساش هست
والا به نظر من نه روز مهمه نه تعداد ساعت بازي !!! :13: :13:نقل قول:
مهم روز نیست مهم اینه که تو چند ساعت تموم کردی.حالا تو چند ساعت تمومش کردی؟
مهم اينه كه بعضيها يه بازي اكشن با يه بازي فكري اشتباه نگيرن همين /// :46: :46:
موافقمنقل قول:
لذت بازی به اینه که از داستانش ، روندش، موسیقی و گرافیکش و تمام گیر کردن هاش لذت ببری
مگه مسابقه دو هستش که می خواین زودتر تمومش کنین ؟
والا عزیزم عرض کنم خدمت شما این بازی به تنها چیزی که نیاز نداشت فکر کردن بود. :20: :20:نقل قول:
بعدش هم خوب شد گفتی چون غیر از شما کسی فرق بازی اکشن و فکری رو نمیدونه.
در آخر هم عزیزم مهم این نیست که بعضیها یه بازی اکشن رو با یه بازی فکری اشتباه نگیرن مهم اینه که آدما یاد بگیرن تو کار همدیگه دخالت نکن و به جای دیگران جواب ندن. :20: :20:
موفقم
لذت بازی به اینه که از داستانش ، روندش، موسیقی و گرافیکش و تمام گیر کردن هاش لذت ببری
مگه مسابقه دو هستش که می خواین زودتر تمومش کنین ؟
شما درست میگی دوست عزیز لذت بازی به همین چیزهایی هست که شما گفتی.آره مسابقه دو هم نیست ولی یه بازی برای اولین بار یا دومین بار(حداقل تو evil 4) تموم کردنش لذت داره و بعدش...... و من هم فقط می خواستم بدونم دوست عزیزمون تو چه مدت بازی رو تموم کرده همین.
من منظورم شما نبودی که
کلی گفتم
دوست عزيز من cyrus_in من اصلا منظورم شخص خاصي نبود اگه بود مطمينا خطاب به شخص شما يا كسي ميگفتم /// [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم سوتفاهم شده /// :46: :46:
اينجا فروم و محل تبادل نظر و اطلاعات و فكر نكنم واسه پستي كه ميزنم بايد از كسي يا شخصي اجازه بگيرم . :20: :20:
نقل قول:
درسته اينجا فرومه و محل تبادل نظر و اطلاعات و هر کس اختیار داره هر چی میخواد بگه البته با رعایت قوانین فروم. :46:
و دوست عزیزم من به خودم نگرفتم اصلا بیخیال دوستی رو بچسب. :10:
آقا کسی خبر داره تو نسخه آمریکا گرافیک دموهام تغییری میکنه یا نه با تشکر
خب خوبه كه بالاخره حداقل پچ نسخه اصلي رو منتشر كردند . اما ما با اين اينترنت كم سرعتمون چه جوري بايد دانلودش كنيم .
من با همین اینترنت زغالی پچ رو دانلود کردم نزدیک 6 ساعت طول کشید.نقل قول: