مدل مودمو بزن توی سایت سازندش تا فریمور اورجینالو بهت بده اگر قرار باشه کلون کنه مودم این تنها راه احتمال زیاد.نقل قول:
Printable View
مدل مودمو بزن توی سایت سازندش تا فریمور اورجینالو بهت بده اگر قرار باشه کلون کنه مودم این تنها راه احتمال زیاد.نقل قول:
من فکر میکنم زیاد نشه روی نقشهای بیم انتن دهی حساب کرد.چون خونه من دقیقا مرکز شهر کرجه و در منطقه پرنگ قرار دارم ولی توی خونم و سر کوچم هم تا قاصله دویست متر بالا و پایین سیگنال نداشتم ولی خونه پدرم که در منطقه کمرنگ هستند و توی خونشون یک خط مودم انتن میده.همینجایی که پینگ گرفتم.ولی تا دویست متر دورتر از خونشون مودمو بردم سیگنالش تقریبا پر شده بود.نقل قول:
درسته به نقشه نمیشه اعتماد کرد.باید با آزمون و خطا و کمک گیری از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * در اطراف منزل و دکل های اطزاف یه تخمینی زد.نقل قول:
------------------------------------------
دوستانی که مدلهای مختلف مودمهای td رو تست کردند کدوم مودم رو پیشنهاد میکنند؟
ببخشید کدوم مودمش هست؟ لینک میفرمایید؟نقل قول:
مودم Airmaster 3000mنقل قول:
درسته فکر کنم این #20* به درد بخوره . دوستانی که دارن TD استفاده میکنن اگه ممکنه یه استعلامی با این کد بکنن ببینیم چقدر دقت داره این کد #20* بلکه به درد همگی بخوره .نقل قول:
سلامنقل قول:
من همین الان با ۷۵۰ تماس گرفتم و گفتن کد ستاره ۲۰ برای تعیین ۴ جی هست و کاربردی برای تی دی نداره! منطقه من رو کد ۲۰ می زنه تی دی غیر فعال ولی نقشه پوشش داخلی و خارجی رو فعال نشون میده. کارشناسش با حوصله بود و منطقه رو کوچه به کوچه بررسی کرد و گفت پوشش دارید.
کد رو نمیدونستم.من الان زدم td غیر فعال زده.زنگ زدم ایرانسل گفت بزودی پوششtd فراگیر میشه.ایشالا عمر ما قد بده
واسه من با کد زده غیر فعال ولی توی نقشه تحت پوشش داخلی بیرونی هستیم.نهایت نتیجه اینه که کده درسته و توی منطقه ما انتن ندارهنقل قول:
فک نکنم با سیمکارت کارتون. راه بیوفته.چون من توی مودم td ایرانسل سیمکارت معمولی هم میزارم کار میکنه.واسه شما هم اگر با سیمکارت معمولی کار نداد با td هم کار نمیدهنقل قول:
من توی پوشش کامل TDD هستم. مودم TDD هم دارم و 3 خط آنتن دارهنقل قول:
ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * رو که میزنم میگه TD-LTE غیر فعال هست
ظاهرا فعلا به این کد نمیشه واسه TDD اعتماد کرد
هرچقدر از وایمکس و 4G ناراضی هستم، در حال حاضر از این TD واقعا راضیم
خدا خدا میکنم از این بسته ها و جایزه های رایگان و... نده ایرانسل اینم داغون بشه مثل ۴جی :n28:
سرعت 4G چند روزه برام اومده زیر ۱ مگابیت... احتمالا به خاطر این بسته های ۱۰۰ گیگ جایزه رایگان وفاداری ۱ روزه همه شروع کردن دانلود
یا جایزه نده که شبکه انقدر شلوغ نشه ،یا میدی ۱ روزه نده عجبا