این همراه اول پیامک هم نمیده که الان شما بسته ندارید و یا در حاله تمامه و ازاد حساب میشه یه راست میره سر وقت شارژ و تا 30 تومن میدزده و بعد اینترنت قطع میشه . طرح خوبی دارن . افرین به همراه اول :n31:نقل قول:
Printable View
این همراه اول پیامک هم نمیده که الان شما بسته ندارید و یا در حاله تمامه و ازاد حساب میشه یه راست میره سر وقت شارژ و تا 30 تومن میدزده و بعد اینترنت قطع میشه . طرح خوبی دارن . افرین به همراه اول :n31:نقل قول:
همراه اول یه اپراتور دولتی و پشتش گرمه و به فکر رضایت و. . مشترکهاش نیست و فقط به فکر جیب خودشه و به مشترکها به چشم دستگاه پول ساز و چاپ اسکناس نگاه میکنه برای همین هم هست امده پیام های مختلف جهت رد در خواست ترابرد گذاشته که مشترکها رو به زور نگه داره و نذاره که برن روی اپراتورهای دیگهنقل قول:
سلام دوستان
منم سیمکارت دایمی همراه اول داشتم و با کلی مشکل که مطمینم همراه اول باعثشون بوده به ایرانسل ترابرد کردم. اما مشکل اساسی من عدم دریافت پیامک هستش.
من پیامک بانک ها (پارسیان و پاسارگاد و حتی موسسه اعتباری ثامن ) رو دریافت میکنم. پیامک مربوط به اپلیکشن های خارجی مثل تلگرام و اینستاگرام و گوگل و .... بقیه رو هم دریافت میکنم. اما سایر پیامک هایی که از شماره های ایرانی که با سرشماره ی 1000 و 2000 و 3000 شروع میشن رو دریافت نمی کنم. مثلا از دانشگاه ، دیجی کالا ، زود فود و ...... پیامک دریافت نمیکنم.
به ایرانسل هم زنگ زدم و گفتن داریم پیگیری میکنیم ولی هنوز علتش مشخص نشده.
کسی راه حلی پیدا کرده؟ ممنون میشم کمک کنه.
مشکل دیگه اون پیامی هستش که وقتی افراد به من زنگ میزنن پخش میشه. من کلی تماس رو به خاطر اون پیام از دست دادم، یجوری میگه هزینه تماس شما به صورت برون شبکه محاصبه میشود که طرف میترسه زود قطع میکنه.
این یک خبر مربوط به سال 86 تا قبل از این تاریخ (۱۵/۲/۱۳۸۶) تعرفه ایرانسل دقیقه ای بود که بعد شد ثانیه ای (دقیقه ای 62 ت )و الان تقریبا دوسال که 62 ت کم کم کردن شده 49 تنقل قول:
یه دونه سیم کارت اعتباری رایتل داشتم خیلی وقت بود استفاده نکرده بودم که یک طرفه شده بود . درخواست ترابرد به همراه اول دادم سیم کارت رو هم روز بعدش گرفتم و به 667 اس ام اس دادم چقدر طول میکشه سیم قبلی بسوزه و سیم جدید فعال بشه ؟
یک طرفه بودن خط خللی تو ترابرد ایجاد نمیکنه ؟
3 روز طول میکشه بعضی مواقع هم 2 روزه سیم کارت جایگزین فعال شده . اون یک طرفه بودن به احتمال 90 درصد برات مشکل درست کنه اگر درست نکرد ادم خیلی خوش شانسی هستی .نقل قول:
الان پایین ترین تعرفه تماس برون شبکه و داخل شبکه سیم کارت های اعتباری به کدام اپراتور مربوط میشه ؟ رایتل ادعا میکنه خودشه البته برا برون شبکه ! از طرفی میگن کمترین قیمت مربوط میشه به ایرانسل و سیم کارتهای isim ! الان ما نفهمیدیم این قیمتها که تو سایت اپراتورها زده جدیده و بروز رسانی شده یا نه ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ببین پیامک های تبلیغاتی رو مسدود نکردی ؟ اگه مسدود باشه فعال کنن ببین درست میشه از طریق برنامه : my irancell که روی گوشی اندرویدی نصب میشه . مگر نه باید منتظر پیگیری باشی .نقل قول:
یعنی یه شارژ دو تومنی حروم کنم که وصل بشه:n05:نقل قول:
تو دائمی ایرانسل و رایتل کمترین قیمت رو دارند ولی تو سیم اعتباری متغییرهنقل قول:
این مقایسه درسته:
دائمی اعتباری خدمت واحد محاسبه همراه اول ایرانسل رایتل همراه اول ایرانسل رایتل تماس درون شبکه دقیقه ۵۷۰ ۴۹۹* ۴۹۹* ۶۷۰ ۶۶۹ ۶۲۰** تماس با تلفن ثابت دقیقه ۵۷۰ ۴۹۹* ۴۹۹* ۶۷۰** ۷۹۹ ۸۵۲ تماس با دیگر اپراتورها دقیقه ۶۲۵ ۴۹۹* ۴۹۹* ۹۳۷ ۹۲۹ ۸۵۲** همه قیمتها به ریال است|* ارزانترین در دائمی|**ارزانترین در اعتباری