من مانیتورم 2284f است هر کار میکنم نمیتونم تو ایکس پی طوری تنظیم اش کنم که چشم را اذیت نکنه رنگ ها اصلا واقعی نیستن
کسی راهی داره برای این کار
گرافیک من 4670 است و مادربردم ازراک 880ghx
Printable View
من مانیتورم 2284f است هر کار میکنم نمیتونم تو ایکس پی طوری تنظیم اش کنم که چشم را اذیت نکنه رنگ ها اصلا واقعی نیستن
کسی راهی داره برای این کار
گرافیک من 4670 است و مادربردم ازراک 880ghx
دوست عزيزمنقل قول:
2284 جزو مانيتور هاي خيلي خوبه . اگر شكا خودت تنظيمات مانيتور رو عوض كردي ميتوني بري تو منوي مانيتور و Factory Reset كني تا رنگ هابه حالت اولي برگرده
در مورد اذييت كردن چشم: با 100 تا برند و مانيتور مختلف امتحان كردم. كسي كه چشممش حساسه با هر مانيتوري كار كنه همينجوريه
بهترين راه اينه كه از توي منو بري داخل تنظيماتت و گاما رو صفر كني و كنتراست و براستنس رو هم خيلي كم كني
حالا دوستان من میخواستم بدونم که از چه شیشه ای استفاده کنم بهتره و قیمتش هم حول و حوش چنده؟
اگه اسم خاصی هم داره ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان
من چند روزه گاهی نور مانیتورم شدیدا کم میشه به صورتی که تو اتاق تاریک زوری میتونم ببینم
البته گاهی برای مدت کمی میاد و دوباره این کار تکرار میشه که شما اون مدت کم رو اصل به حساب نیارید چون همش 5 ثانیه هستش
مارک مانیتورم CTX تولید 1998 هستش
مارک کارت گرافیکم هم gfoce 5500
این رو هم بگم که تمام کابل ها رو چک کردم تمیز کردم
حتی سیم برق رو هم یه بار ار بک پاور استفاده کردم و فرقی نداشت
الان هم اتاق رو کامل تاریک کردم و به خدا با بدبختی دارم مینویسم
به نظر شما ایرائد ار چس هستش
یکی از دوستان میگفت که مانیتورت قدیمی هستش و باید ببری و شارژش کنی
کارت گرافیک روو هم درآوردم و تمیز کردم و دوباره گذاشتم
اينجا مشكلات زيادی رو ديدم كه چون خودمم به نوعی از اين سری مشكل برخوردم بهتون ميگم ايراد از كجاست.
نقل قول:من خودم يك مانيتور LG دارم كه از حدود 1 سال پيش مشكل پيدا كرد و ديگه روشن نشد و من مانيتور جديد خريدم ، بعد از مدتی تصميم گرفتم كه مانيتور قديميم رو احيا كنم و برای همين بازش كردم. به محض باز كردن كاملا مشخص بود كه مشكل overheating برای برد پاور به وجود اومده خوب اين پديده به چند طريق ميتونه ايجاد مشكل كنه: يكی اينكه قطعاتی كه يكی از پايه هاشون خوب لحيم نشده رو از برد جدا كنه (اين مشكل برای يكی از ترانزيستورهای من اتفاق افتاده بود كه مجددا لحيم كردم و الان داره به خوبی كار میكنه !) دوم اينكه باعث بشه خازنهای روی برد دچار برامدگی يا نشتی بشن كه بايد اونها رو تعويض كنيد.نقل قول:
در هر صورت من بعد از اينكه مانيتورم رو درست كردم تو گوگل يك سرچی زدم و ديدم هزاران نفر كه با مشكلاتی مثل روشن نشدن مانيتور يا خاموش شدنش بعد از چند ثانيه روبرو بودن دچار يكی از عوارض overheating در برد پاور شده بودند.
من یه مونیتور acer 17 اینچ دارم سیستمو دادم تعمیر و رنگ مونیتور رو روی c1 9300k گذاشته الان میبینم که روی c2 6500k خیلی تصویر بهتره فقط میخوام بدونم ممکنه رو کارت گرافیک یا مونیتور یا کارت تیوی فشار خاصی وارد کنه
مدل کارت گرافیک nvidia geforce4 mx 4000 128
با تشکر
مشکل حل شد
سیستم هم قدیمیهنقل قول:
درایور
samsung syncmaster 1793
می خوام هر کی داره واسه دانلود بزاره ممنون
با سلام
مانیتور من از نوع samsung syncmaster dfx 17750 هستش.
مشکلی که من این چند روزه با این مانیتور داشتم اینه که رنگ تصویر بیشتر متمایل به رنگ سبز شده و به عبارت دیگر رنگ سبز تصویر زیادتر شده.
هر کاری کردم که این مشکل را حل کنم متاسفانه نتوانستم آن را حل کنم.
لطفا یکی به من کمک کنه تا بتونم این مشکل سبزی زیاد تصویر را که چند روزه اینجوری شده برطرف کنم.
با تشکر